https://scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5D1199C6

Ja tog "ljigu" vidim kao budučeg Predsjednika GrO NS Banja luka.mO k3 wrote:Ovaj tip je ljiga postao od covjeka pratim ga odavno i pocinje mi ici na zivce cisti populizam
sda??izvrsni direktor wrote:Ma jes vala ljiga, umjesto da dogovara crni pakt sa covicem, prebrojava vrece zlata, on otisao da kupi smece...fuj sto mrzim takve ljigavce.
Ne glasam za sda ali stvOooOorno...
Pa da. Ako je protiv sda partnera onda zasluzuje da bude ljiga, jel tako? Ne damo na bakirovog brata dodika!!! Ne da mo! Bez jakog dodika nema ni jakog bakira!mO k3 wrote:sda??izvrsni direktor wrote:Ma jes vala ljiga, umjesto da dogovara crni pakt sa covicem, prebrojava vrece zlata, on otisao da kupi smece...fuj sto mrzim takve ljigavce.
Ne glasam za sda ali stvOooOorno...
Ovo je tačno. Pratim tvoje pisanje... uglavnom, sve pozitivno.mO k3 wrote:Ne buncaj jebo te sda ... na temu sda nisam postavio 10 komentari su mome životu

Pa tu su negdje sa stavovima jel de Mirsokmirsad wrote:Ja tog "ljigu" vidim kao budučeg Predsjednika GrO NS Banja luka.mO k3 wrote:Ovaj tip je ljiga postao od covjeka pratim ga odavno i pocinje mi ici na zivce cisti populizam
Pa sta hoces? Zar nije dovoljno to sto decko pazi sta prica i time pokazuje da postuje i ove druge. Nigdje nisam vidio da siri mrznju prema drugim nacijama u bih.mrgreen wrote:Moje misljenje o njemu se promijenilo nakon srceparajuceg posta za 9. januar. Mislim i dalje da je pozitivna pojava za RS, ali za BiH nista novo, ni g od gradjanskog. Mada jako oprezan da ne iznosi svoje stavove u vezi toga kada gostuje na medijima u Federaciji, niti ima novinara koji bi znali postaviti pravo pitanje. Ne znam zasto ga miksaju u NS.
Svaka mu cast, kakav borac za ljudska prava, samo zato sto nije izjavio da podrzava ubijanje/protjerivanje nesrbaizvrsni direktor wrote: Pa sta hoces? Zar nije dovoljno to sto decko pazi sta prica i time pokazuje da postuje i ove druge. Nigdje nisam vidio da siri mrznju prema drugim nacijama u bih.
Covjek se bori za glasace iz RS, je li treba da prica protiv te iste RS i glasaca. De malo razumijevanja majku mu. Cini mi se da bi za vas idealan srbin bio onaj koji mrzi srbe i sve srpsko, samo ne znam jeste li razmisljali kako ce taj pobijediti na izborima u RS...
Za mene bi bilo dovoljno dobro da u rs na nekim narednim izborima pobijedi onaj kojem medjunacionalna mrznja nije na prvom mjestu vec da mu na prvom mjestu bude ekonomija i popravljanje kvalitete zivota tih istih ljudi u RS.
OK, ali u normalnoj zemlji ne mozes pretendovati da budes politicar, a da ne postujes odluke suda, pa cak I kada mislis da je to protiv nacionalnog interesa.izvrsni direktor wrote:Pa sta hoces? Zar nije dovoljno to sto decko pazi sta prica i time pokazuje da postuje i ove druge. Nigdje nisam vidio da siri mrznju prema drugim nacijama u bih.mrgreen wrote:Moje misljenje o njemu se promijenilo nakon srceparajuceg posta za 9. januar. Mislim i dalje da je pozitivna pojava za RS, ali za BiH nista novo, ni g od gradjanskog. Mada jako oprezan da ne iznosi svoje stavove u vezi toga kada gostuje na medijima u Federaciji, niti ima novinara koji bi znali postaviti pravo pitanje. Ne znam zasto ga miksaju u NS.
Covjek se bori za glasace iz RS, je li treba da prica protiv te iste RS i glasaca. De malo razumijevanja majku mu. Cini mi se da bi za vas idealan srbin bio onaj koji mrzi srbe i sve srpsko, samo ne znam jeste li razmisljali kako ce taj pobijediti na izborima u RS...
Za mene bi bilo dovoljno dobro da u rs na nekim narednim izborima pobijedi onaj kojem medjunacionalna mrznja nije na prvom mjestu vec da mu na prvom mjestu bude ekonomija i popravljanje kvalitete zivota tih istih ljudi u RS.
Slazem se, u normalnoj drzavi moras postovati odluke suda, jer ako ih ne postujes onda ce te ili sistem kazniti, ili gradjani traziti tvoju smjenu ili te glasaci kazniti na narednim izborima. Slazem se da je tako u normalnoj zemlji.Edin H. wrote:OK, ali u normalnoj zemlji ne mozes pretendovati da budes politicar, a da ne postujes odluke suda, pa cak I kada mislis da je to protiv nacionalnog interesa.
Ne znam, jer na ovim terotorijama ljudi ne glasaju na osnovu recimo ekonomskog, obrazovnog, zdravstvenog programa pojedine stranke, postoji neko kolektivno ludilo koje je u RS-u pogotovo izrazeno.izvrsni direktor wrote:Slazem se, u normalnoj drzavi moras postovati odluke suda, jer ako ih ne postujes onda ce te ili sistem kazniti, ili gradjani traziti tvoju smjenu ili te glasaci kazniti na narednim izborima. Slazem se da je tako u normalnoj zemlji.Edin H. wrote:OK, ali u normalnoj zemlji ne mozes pretendovati da budes politicar, a da ne postujes odluke suda, pa cak I kada mislis da je to protiv nacionalnog interesa.
Da li je bosna normalna zemlja? Da li ce glasaci u RS kazniti politicare koji ne postuju odluke suda bih po pitanju dana RS? Da li ce gradjani RS traziti smjenu onih koji ne postuju odluku suda glede zabrane proslave dana RS? Odgovor napva pitanja znamo i ja i ti, tako da necu cekati da osgovoris na ova pitanja vec cu te odmah pitati za misljenje: kako treba da se postavi neko ko pretenduje da bude politicar i da se bori za glasove onih koji zive u RS?
Kolektivno je ludilo u cijeloj bosni.Edin H. wrote:Ne znam, jer na ovim terotorijama ljudi ne glasaju na osnovu recimo ekonomskog, obrazovnog, zdravstvenog programa pojedine stranke, postoji neko kolektivno ludilo koje je u RS-u pogotovo izrazeno.
Razumijem da mali pokusava da populisticki pridobije birace onim slikanjem pored table, ali mogao je i bez toga.
Probaj da igras na kartu razvoja RS-a, a ne budjenje primitivnih nacionalnih emocija, kojima vrijedjas osjecanja drugih, koje teoretski takodje predstavljas.
Pa eto, ti si to sumirao, zato i ne znam da li je dobro po malog da igra na nacionalnu kartu, ali u toj igri ne moze pobijediti, postoje jaci igraci ili bi trebao probati nesto novo, svjeze i drugacije, ali vjerovatno to ne moze proci. A mozda i moze ako si konzistentan, hajde ga znaj.izvrsni direktor wrote:Kolektivno je ludilo u cijeloj bosni.Edin H. wrote:Ne znam, jer na ovim terotorijama ljudi ne glasaju na osnovu recimo ekonomskog, obrazovnog, zdravstvenog programa pojedine stranke, postoji neko kolektivno ludilo koje je u RS-u pogotovo izrazeno.
Razumijem da mali pokusava da populisticki pridobije birace onim slikanjem pored table, ali mogao je i bez toga.
Probaj da igras na kartu razvoja RS-a, a ne budjenje primitivnih nacionalnih emocija, kojima vrijedjas osjecanja drugih, koje teoretski takodje predstavljas.
Ko bi normalan glasao za covica koji je upetljan u sve poznate kriminalne pljacke po hercegovini, to svako zna.
Ko bi normalan glasao za bakira i sda idalje poslije 20 godina pljacke nepotizma, osiromasenja naroda, uzasnog zdravstva a sve u reziji sda i bakira?
A realno, u rs je to kolektivno ludilo najvise izrazeno. Ja bih slobodno rekao da je to zato sto ih predstavlja najveci primitivac od ove trojice.
Jeste drugaciji, ne siri nacionalizam, ne mrzi bosnjake ni hrvate, ne daje javnu podrsku osudjenicima za genocid, nije upetljan u kriminal....zar to nije dovoljna promjena u odnosu na trenutno?Edin H. wrote:Pa eto, ti si to sumirao, zato i ne znam da li je dobro po malog da igra na nacionalnu kartu, ali u toj igri ne moze pobijediti, postoje jaci igraci ili bi trebao probati nesto novo, svjeze i drugacije, ali vjerovatno to ne moze proci. A mozda i moze ako si konzistentan, hajde ga znaj.izvrsni direktor wrote:Kolektivno je ludilo u cijeloj bosni.Edin H. wrote:Ne znam, jer na ovim terotorijama ljudi ne glasaju na osnovu recimo ekonomskog, obrazovnog, zdravstvenog programa pojedine stranke, postoji neko kolektivno ludilo koje je u RS-u pogotovo izrazeno.
Ko bi normalan glasao za covica koji je upetljan u sve poznate kriminalne pljacke po hercegovini, to svako zna.
Ko bi normalan glasao za bakira i sda idalje poslije 20 godina pljacke nepotizma, osiromasenja naroda, uzasnog zdravstva a sve u reziji sda i bakira?
A realno, u rs je to kolektivno ludilo najvise izrazeno. Ja bih slobodno rekao da je to zato sto ih predstavlja najveci primitivac od ove trojice.
Ma kakva NS, to je Kmirso izvalio.mrgreen wrote:Moje misljenje o njemu se promijenilo nakon srceparajuceg posta za 9. januar. Mislim i dalje da je pozitivna i simpaticna pojava za RS, ali za BiH nista novo, ni g od gradjanskog. Mada jako oprezan da ne iznosi svoje stavove u vezi toga kada gostuje na medijima u Federaciji, niti ima novinara koji bi znali postaviti pravo pitanje. Ne znam zasto ga miksaju u NS.