Cuj ko?dezurni_ucenik wrote:Pa ko vam razjeba tu ljepotu od drzave?
Pa Amerkianci, ko ce drugi?
Cuj ko?dezurni_ucenik wrote:Pa ko vam razjeba tu ljepotu od drzave?
Fudo387 wrote:Cuj ko?dezurni_ucenik wrote:Pa ko vam razjeba tu ljepotu od drzave?
Tvoje dijete još uvijek ide u isto obdanište i škole koju naša država nije u stanju ni da okreči nego se direktori dovijaju i mole strane ambasadore za donacije , iako su školarine neuporedivo skuplje , tvoje dijete ide u iste fakultete na kojima će ipak nešto naučiti jer postoje ostatci , ostataka akademskog nivoa osim ako nemaš para da ti dijete studira u Travniku , starom univerzitetskom centru još od 2009 godine._BataZiv_0809 wrote:Misliti pozitivno o toj drzavi stvar je principa ne samo licnog iskustva.
Boktejebo isao sam u obdaniste koje je izgradila ta drzava, osnovnu skolu koju je izgradila ta drzava, srednju skolu koju je izgradila ta drzava, fakultet koji je osnovala i izgradila ta drzava, nastavnici i profesori su ljudi koje je skolovala ta drzava, imam struju iz termoelektrane koju je izgradila ta drzava, imam tekucu vodu iz zahvaljujuci sistemu vodosnabdjevanja koji je izgradila ta drzava, svaki danom se vozim cestama koje je izgradila ta drzava....imam oci, znam da to nije sa Marsa palo i da je to neko morao izgraditi i zato de popustite vise sa vasim relativizacijama, nek svako voli i postuje ono sto mu je cejf.
Ima Korintijans Botafogo kec poklon kvota, pametnije vam je to.
Ovi to ne bi znali ni od kartona. Nemaju ni znanje ni infrastruktru a i karton bi neko pokr'o prije početka ikakvih radova....Fudo387 wrote:Al su ga izgradili, halal im cufta._BataZiv_0809 wrote:Misliti pozitivno o toj drzavi stvar je principa ne samo licnog iskustva.
Boktejebo isao sam u obdaniste koje je izgradila ta drzava, osnovnu skolu koju je izgradila ta drzava, srednju skolu koju je izgradila ta drzava, fakultet koji je osnovala i izgradila ta drzava, nastavnici i profesori su ljudi koje je skolovala ta drzava, imam struju iz termoelektrane koju je izgradila ta drzava, imam tekucu vodu iz zahvaljujuci sistemu vodosnabdjevanja koji je izgradila ta drzava, svaki danom se vozim cestama koje je izgradila ta drzava....imam oci, znam da to nije sa Marsa palo i da je to neko morao izgraditi i zato de popustite vise sa vasim relativizacijama, nek svako voli i postuje ono sto mu je cejf.
LBVIEW wrote:Uglavnom djeca funkcionera bivseg rezima, sto o istom znaju iz prica svojih roditelja, a na svaku kritiku istog pocnu dijeliti epitetete kriticarima.
Pa red spavanja na klupi, farmerki u Trstu, ekskurzija u Spaniji i sl.Redove za kafu i ulje, par-nepar tocenja benzina, iskljucenje struje i sl. su naravno zaboravili, odnosno o tome im nisu pricali.
![]()
Kao i cinjenicu da su juznoslovensku zajebnicu razjebali "vojnici" tog istog rezima, a ne ekstremna emigracija.
Adzic, Kadijevic, Raseta, Mladic, Djukic, Sljivancanin...
Nidje veze.sabina1 wrote:Ovi to ne bi znali ni od kartona. Nemaju ni znanje ni infrastruktru a i karton bi neko pokr'o prije početka ikakvih radova....Fudo387 wrote:Al su ga izgradili, halal im cufta._BataZiv_0809 wrote:Misliti pozitivno o toj drzavi stvar je principa ne samo licnog iskustva.
Fudo387 wrote:Nidje veze.sabina1 wrote:Ovi to ne bi znali ni od kartona. Nemaju ni znanje ni infrastruktru a i karton bi neko pokr'o prije početka ikakvih radova....Fudo387 wrote:
Al su ga izgradili, halal im cufta.
Sarajevo danas lici na moderan grad.
Ima tornjeve k’o u Singapuru, shoping centre k’o downtown New York...itd.
1989 je izgledalo k’o Temisvar.
Alija, Alija dje će ti dušaFudo387 wrote:Cuj ko?dezurni_ucenik wrote:Pa ko vam razjeba tu ljepotu od drzave?

E jbg Fransoa, ko su ti ovi?insomnia78 wrote:Alija, Alija dje će ti dušaFudo387 wrote:Cuj ko?dezurni_ucenik wrote:Pa ko vam razjeba tu ljepotu od drzave?
Ne znam jebote...dezurni_ucenik wrote:Ne zezaj da ne znas.
Fudo387 wrote:Ne znam jebote...dezurni_ucenik wrote:Ne zezaj da ne znas.
Alijinu?HAVANA wrote:E jes meni lijepo bilo jebo mater![]()
I sad mu sliku u birou drzim.
A sad?Fudo387 wrote:Ne znam jebote...dezurni_ucenik wrote:Ne zezaj da ne znas.

Jebo te on a ti njega.Fudo387 wrote:Alijinu?HAVANA wrote:E jes meni lijepo bilo jebo mater![]()
I sad mu sliku u birou drzim.
Svaka cast, mogu ti rec’, pozitivno si me iznenadio.
HAVANA wrote:Jebo baju,ko je ova lijevo?
Sarajevo je 1989 godine izgledalo kao moderni evropski grad , mjesto ugodnog življenja u koji su hrlili svi a koji su vodili Ferid Čengić , Emerik Blum ili Kemal Hanjalić.Fudo387 wrote:Nidje veze.sabina1 wrote:Ovi to ne bi znali ni od kartona. Nemaju ni znanje ni infrastruktru a i karton bi neko pokr'o prije početka ikakvih radova....Fudo387 wrote:
Al su ga izgradili, halal im cufta.
Sarajevo danas lici na moderan grad.
Ima tornjeve k’o u Singapuru, shoping centre k’o downtown New York...itd.
1989 je izgledalo k’o Temisvar.