Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meho_sikira wrote:@ Edu nisam ja nikakav "patriota" na kraju krajeva sto se mene tice ebe mi se sa sve sto se desava u Sarajevu, samo mi je glupo sama ta izjava Brege je bila politicka, a sta je u Bosni vise da nije politicko ??
Dijete se rodi i odmah ga opredeljuju dali je politicar ili je pjevac (jedina dva zanimanja u BiH)ali Brega je fenomen on je i politicar i pjevac. Pozdrav
brega mozda jeste supak a i pecanin mozda jeste supak...
ali..nit' je brega bijelo dugme..nit' je pecanin dani...
more l" moldavka, oca mi k"o anđeo je!!!
Very Happy
Na vrh
Nemoj moldavku, znas da smo je istrosili prosli put, a i onu albanku sto smo pozajmili pittu (iako je van sindikata) jos nismo dobili nazad.
Deder ukrainku onu da mu damo, ona je svjeza...'nako
Ne zaboravi samo formular u 43 primjerka popunit
ne daćemo mu onaj naš ekskluzivitet...ona što je stigla neki dan iz Mostara ...
mislim da je Elena, ili nešto ovako...Ukrajinka 19 godina...eduov broj, Oca mi...
novalic wrote:tamo je pape.. da izvines.. svir'o...
i moj brat, 62 godiste je tamo sar'o.. pa se mozda znaju...
joj, puracic...
Ode tema od preko brege do alije.....pa do papetovih i novinih memoara :D
Molio bih vas samo da ne koristite humanitarnu akciju ni za kakva prepucavanja. ta akcija je samo to....humanitarna akcija i nadam se samo jedna u nizu. Nit je kakav test za dijaspou nit test za lokalne.
ne daćemo mu onaj naš ekskluzivitet...ona što je stigla neki dan iz Mostara Very Happy Laughing Laughing ...
mislim da je Elena, ili nešto ovako...Ukrajinka 19 godina...eduov broj, Oca mi...
novalic wrote:tamo je pape.. da izvines.. svir'o...
i moj brat, 62 godiste je tamo sar'o.. pa se mozda znaju...
joj, puracic...
Ode tema od preko brege do alije.....pa do papetovih i novinih memoara :D
Molio bih vas samo da ne koristite humanitarnu akciju ni za kakva prepucavanja. ta akcija je samo to....humanitarna akcija i nadam se samo jedna u nizu. Nit je kakav test za dijaspou nit test za lokalne.
kada neko nekome pomogne, pod uslovom da on ima tu mogucnost, u cinjenju dobrih (ispravnih) stvari..automatski je on meni dobar covjek..ma gdje bio...
nije mi namjera bila da (zlo)upotrijebim akciju..ne daj mi boze..nego dosta price..svi zele dobro ovoj drzavi i ovom narodu, ali samo kad je prica u pitanju..konkretna akcija..bujrum..budite dobri...
edu wrote:
nije mi namjera bila da (zlo)upotrijebim akciju.....
a to sto si vec nafatao par prstaih plavusha????
shalu na stranu, jedva cekam da se otvori jedna tema na cijelom forumu gdje cemo se svi sloziti...
koji bi onda smisao foruma bio???
diskusija..da..argumentovano i racionalno..demagogija NE...
Edu dušo, nemoj se nervirati...popij čaj od lipe, ili kamilice, i idi učiti, please...ispit je bitan...
na forumu se ionako nikad ni oko čega nismo uspjeli složiti...
ovdje navrni kad se malo umoriš, pa da možeš opustiti malo živce od učenja.
MOLIM TE....
Slusajuci "Centralni" i Pecanina ne mogu a da ne zakljucim da je evoluirao od iskompleksiranog studenta sa strane, zavidnog i nekompatibilnog sa sarajevskom rajom, do nekoga ko se pocinje sasvim dobro uklapati u mahalu koja kaze pisac, ba, napisel se stogod ... muzicar, halo, odsviral se stogod.... biznismen, halo, zaradil se stogod....
Dakle, Pecanin od sada sa punim pravom moze pricati u ime "sarajevskog javnog mijenja" jer se uklopio se u pricu tipa "bas je onaj xxx supak, ono sto ti rekla".
novalic wrote:
ne pada mi na pamet da bjezim..
pape, u nekim godinama covjek je manje izbirljiv..
Moja Novo, .... vidi se da si ti jedna pametna i iskusna zenica.
Kad se samo sjetim, .... kako sam u onim ficfirickim godinama nesto bir`o, .... sve nesto tim trebicama nalazio mane.
Princip je isti - sve su ostalo nijanse.
Ja sam Dugme pjevao, (kad skontam slush'o nisam nikad) dakle pjevao s nekih 5 godina galamio "Lipeeee cvatu..." i otad nikako. Ja da sam tamo ne bih isao na koncert iz istog razloga sto ne bih otishao gledati Brenu. Muzika nije po mom ukusu. Isto ko sto bih, da je ziv otishao Hendrixa slushat ne zato sto je Hendrix, nego zbog toga sto samo on "Angel", "Fire", "Stone Free", "If the six was nine", "Voodoo Child" .... moze odsvirat kako spada (kad skontam ovo nije ni neki primjer, Hendrixa bih is'o gledat i kad bi na gitari sviro gluho glamochko ) eto malo o temi