Pa nije ni reko sve...na kuhinji neradi nista a to ostalo je mnogo....ako je mama sve to radila dok je bio mali znaci plus on zasto Trico nebih mogao malo vise pomoci svojoj mami...mlad zdrav......sutra ce to sve zeni raditi( ineka ce treba i njoj pomoci) i bez puno negodovanja....kako ba obrazovanje...vidis da Trico hoce da se zaenimoonca wrote:hm... treba pomoci, ali da bas sve radi nije ok. Svoju sobu, kupatilo.spreca wrote:triconja wrote: Ja zivim sa ocem i mamom ali sve to jaro radim (osim kuhanja), jedva cekam da odselim pa da cistim samo svoje prnje a ne i tudje....to ti je ogromni plus a nikako minus...znas onu izreku sve se nosi iz kuce....a to je i postenje i dobrota i vaspitanost i kultura itd....sutra kad odes bit ces samostalan i neces trebati tudje pomoci
Treba vrijeme da upotrebi u obrazovanju , ucenju....
..da dodam ---
forumanju
Komsinica koja smeta
- spreca
#126 Re: Komsinica koja smeta
- krofnaa*
#127 Re: Komsinica koja smeta
To je jednostavno do tvoje majke, njena drugarica je u pitanju i žena se druži i uživa u društvu te komšinice. Šta možeš zaista uraditi osim kulturno se pozdraviti, ignorisati i ako te zapitkuje intimna i nepristojna pitanja isto tako nepristojan odgovor ponudi.Vector_dum wrote: .....
Moja majka se "druzi" sa jednom zenom iz komsiluka, cesto odu jedna drugoj na kafu, odu zajedno na pijacu...
.....
Desavalo se da se samo pojavi pred vratima, eto dosla na kafu.![]()
Ja ne mogu opisati koliko to meni ide na ku*ac.
Jednostavno me nervira njena pojava jer zabada nos tamo gdje joj nije mjesto.
Stalno nesto privatno propitkuje jer je sve zanima..
Zanimaju je majcine kolege na poslu, familija itd
Mene stalno ispituje o mom zivotu..
cak je jednom u sali pitala za platu![]()
Dva puta mi je doslo da je marsnem i da joj zalupim vrata pred nosom jer necu kontakta sa takvim ljudima koji eto silom prilika zive pored mene.
Iz nekog postovanja i opste kulture sam presutio, ali mi ovo stvarno izjeda zivce.
Sta da uradim? Majci pokusavam skrenuti paznju, ali i ona se ljuti jer kaze da svako treba da se druzi.
Svako zeli da ima vlastiti mir prije svega.
Kako bi mogao da je najbezbolnije otkacim?
Dajte neki savjet molim vas!
- travar
#128 Re: Komsinica koja smeta
Iskreno, ima dosadnog naroda, pogotovo po mahalama, ALI, ako ti je majka/mama sretna i ako njoj ne smeta (toliko), ne vidim u čemu je problem.
Zadnje što želiš je da ti majka ostane sama kad/ako se odseliš, zato što je tebi smetala njena komšinica.
Kad komša dođe, kako ste, šta ima i trk u sobu ili izađi vani.
Hvala, i'll be here all night
Zadnje što želiš je da ti majka ostane sama kad/ako se odseliš, zato što je tebi smetala njena komšinica.
Kad komša dođe, kako ste, šta ima i trk u sobu ili izađi vani.
Hvala, i'll be here all night
- delllboy79
#129 Re: Komsinica koja smeta
Ufati za guzu traži koke pa šta bude 
- spreca
#130 Re: Komsinica koja smeta
jeste...ali trebaju i mud za to....koka ima 50 godina...sto da nedelllboy79 wrote:Ufati za guzu traži koke pa šta bude