mostarac1905 wrote:malakh wrote:mostarac1905 wrote:
znači glas 'za' komšića je ipak prije svega glas PROTIV... dakle da se i ja opredijelim, glasam za ovog lopova čovića samo da ne prođe komšić

i tako će tisuće Hrvata...
ti si se već opredijelio prije nego li si i došao na ovaj forum, a tisuće hrvata se opredjeljuje za čovića zato što su hrvati getoizirani i ne dozvoljava im se pravo izbora i oni djeluju kao u komunističkom, jednopartijskom sistemu, pod enormno velikim pritiskom i strahom da će njima tobože bošnjaci i srbi nauditi. svatko ko se usprotivi hdzu on biva linčovan od strane poskokovaca i proglašen "halal" hrvatom ili izdajnikom. otuda i ona da samo čović može dijeliti certifikate o hrvatstvu.
pa kako im se da pravo izbora ako im bošnjaci biraju predstavnike? kad bih glasao za nekog drugog negirao bih volju vecine svog naroda. ako narod zeli covica, daj im covica. glasao bih mozda i za ovu zeleniku (blize sam stavovima 90ke nego sestrinske im stranke sa slovima

), ali kad znam da nema sanse zasto bacati glas u vjetar.
kad ne bi bilo komsica i slicnih koji koriste manjkavosti ustava i izbornog zakona, mozda bi hrvati mogli izabrat i kakva postenijeg kandidata. nemoj mi sad o 'certificiranim hrvatima', jasno je da ce HRVATI u ogromnoj vecini dati glas covicu. mada mi je on osobno jednako hrvat kao i komsic. znaci nimalo.
Nije valjda. Fakat sam šokiraTa! Obzirom da je taj isti Čović uništio oporbu pa i devedesetku takodjer, ti koji si blizak stavovima Zelenike ipak ćeš za Čovića glasati zbog zlih Bošnjaka?
Taj isti Čović koji je HNS pretvorio u vlastitu prćiju, a Hrvate u BiH sveo (u zadnje 4 godine svoje vlasti) ispod 350 000, ipak tvoj glas zaslužuje zbog zlih Bošnjaka?
Taj isti Čović koji se posrao bukvalno na sradanje HR naroda Posavine i Dodiku potpisao bjanko ček na HR vjekovna ognjišta diljem RS zaslužuje tvoj glas jer su te prisilili zli Bošnjaci?
Taj isti Čović koji je pljunuo na sve što Hrvatima obećao u protekle 4 godine treba alibi za svoju promašenu politiku opstrukcije BiH pa udara po Bošnjacima, ipak zaslužuje tvoj glas?
Kao što rekoh, ako niste sposobni izabrati, slijepi ste, bezvoljni i ne želite, imate HR i putovnice i rezervne domovine... neko mora stati HDZ-u u kraj.
Da ne bi razvalili u skorijoj budućnosti s SNSD-om i Dodikom državu. Kraj.