Kvalifikacije za EP: Španija - BiH 1:1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bane
Ja znam za jedno resenje koje moze bar nesto promenti, a to je kad se ovako nesto desi, uzeti i sudiji smrskati lobanju tako sto ce svi igraci doci da skacu mu po glavi. I onako nas smatraju divljacima i kao neke levate, al da im se stavi do znanja da nas ne mogu jebavati kako god ko stigne. Ja da sam fudbaler bio veceras ja bi sudiji glavu otkinuo taman nikad vise loptu ne šutnuo, al bi se pričalo da je sudija jedan poginuo zbog zajebancije.... majku li im ebem SFOROVSKU, OHROVSKU; OSCEOVSKU, i svaku koja potice iz EU .....
-
rainbow_sex
>Hajmo ljudi pišite mejl stoci, da je ovo bruka šta nam uradiše.
????
a sta su to uradili ?
produzio je utakmicu regularno jer ono nije korumpirana bosna u kojoj se zna ko ide dalje. dakle zbog odugovlacenja igre, zbog rezervi itd
????
a sta su to uradili ?
produzio je utakmicu regularno jer ono nije korumpirana bosna u kojoj se zna ko ide dalje. dakle zbog odugovlacenja igre, zbog rezervi itd
-
bosanski mrki
[quote="rainbow_sex"]nisam siguran da znate uopce sta pricate a vjerujem da ce se slicna prica vasoj
ponoviti i slijedece generacije
pa islijedece nakon nje itd
svi su vam krivi jer ne zelite shvatit da nemate muda priznati da smo
ljudi koji uvijek nose osjecaj nize vrijednosti ma gdje da smo
e otprilike uspjeh prati samo one koji su istrajni i hrabri
a mi nemamo ni jedno ni drugo
ja stvarno ne znam o cemu ti pricas! niko ovdje nije ufur'o da nas je ovaj rezultat kost'o titule svjetskog prvaka, jer tamo ni ne pripadamo, ali imamo pravo i na radost pokatkad. vatra je svima sto smo sjebani ovako pogano, podlo i ruzno.
ponoviti i slijedece generacije
pa islijedece nakon nje itd
svi su vam krivi jer ne zelite shvatit da nemate muda priznati da smo
ljudi koji uvijek nose osjecaj nize vrijednosti ma gdje da smo
e otprilike uspjeh prati samo one koji su istrajni i hrabri
a mi nemamo ni jedno ni drugo
ja stvarno ne znam o cemu ti pricas! niko ovdje nije ufur'o da nas je ovaj rezultat kost'o titule svjetskog prvaka, jer tamo ni ne pripadamo, ali imamo pravo i na radost pokatkad. vatra je svima sto smo sjebani ovako pogano, podlo i ruzno.
- Helikopter
JesmoTony Montano wrote:Jesmo li me igrali u bunkeru od kada smo poveli?
BH je morala igrati na pobjedu svih 96 minuta jer nije imala sta izgubiti.
Last edited by Helikopter on 09/06/2005 00:29, edited 1 time in total.
-
BECHO
Ma pizda im materina shupacka, inkvizatorska, provlace se niz godina na pederski nacin po evropskim i svjetskim natjecanjima! Gdje to ima da se igra 97 minuta, 2 crvena kartona i 7 zutih u zadnjih 10 minuta? Ako ih ovi nasi guzicari ne budu tuzili onda treba svi cuture da ih atakujemo s mailovima (svi Bosanci i Hercegovci bez obzira na porijeklo)! Matere im se nahebem, nisu nam dali da igramo u Zenici, sad nam ne daju da pobijedimo gadove! Koji su to shupci, oni bjelosvjetski kao i ovi nasi govnari iz saveza! Smrt FIFI, UEFI i ulickanim materinim sinovima! HAJMO BOSNO, BOSNO...
-
mr_orange
Ti levatu jedan, komentariši fudbal negdje drugo. Ovakav debilski komentar nisam u životu pročitao! Šta treba da se stidimo što Španci nisu dali gol, svaki put kad su šutali?! To što su Španci napravili 2 izmjene u prvom poluvremenu nije bio razlog sudiji da produži jedno 4-5 min, a to što smo mi napravili izmjenu je razlog da produži 8???!!! Ovo što se desilo je smiješno, i bruka za svjetski fudbal! To što smo mi igrali zatvoreno i odbrambenu formaciju niej razlog da trebamo i izgubiti utakmicu. Samo da te napomenem, Grci su osvojili evropsko takvom igrom. Zato, lik, poklopi se!umro je mostar wrote:Ovo je izvjestaj koji sam pisao na drugom forumu dijasporcima koji nisu mogli da gledaju utakmicu. Pisan je hladne glave i realno
Ovako bicu realan i probat cu da opisem sta se desavalo na terenu.
Ja sam gledao utakmica, ali utakmice u kojoj jedna ekipa ima vise srece nisam gledao. Za ilustraciju spanci su izveli 25 kornera, a mi ni jedan. 3 puta smo imali ozbiljniji napad, a gol smo dali nakon katastorfalne greske odbrambenog igraca Spanije. U prvom poluvremenu najbolji igrac BiH je bio Barabrez, koji je tri puta tako ispao da nije bilo normalno, a ako je on bio najbolji mozete misliti kakvi su bili ostali. Ipak Barabarez je igrao srcem i najbolje sto moze i igra libera mu zaista ne lezi. Dakle u prvom poluvremenu nismo presli pole kako treba i imali smo dva suta od kojih je jedan zavrsio u golu, a Spanci prolazili ko pored basluka. U drugom poluvremenu igramo puno puno bolje. Bajramovic i Barbarez, pa i Beslija igraju fenomenalno, ali zaista tako i ne mogu se prepoznati u odnosu na prvo poluvrijeme. Spanci vise ne prolaze onako kako su prolazili u prvom dijelu, ali igra viktorije, tj. igra na jedan gol se i dalje nastavlja. Sto se vise blizi kraj spanci su sve nervozniji, a nasi zadrzavaju i vise nego sto trebaju i redom dobijeju zute zbog zadrzavanja. Halilovic dobija zuti, a nakon 3-5 minuta i crveni karton zbog simulacije penala. Sudija sudi odlicno i ne moze mu se nista prigovoriti. I prije nego sto ce objaviti koliko je utakmica produzena rekao sam ukucanima da ce produziti minimum 5 minuta, jer nasi su otezali toliko da nije bilo normalno. I sudija je pokazao 6 minuta produzetka, a po meni sasvim opravdano. Branimo se i naprosto kao da je gol zazidan. Ja mislim da ce spanci vise sanjati sta su promasivali, nego sto cemo se mi sjecati gola u 8. minuti nastavka. Ono sta Spancima nije ulazilo u gol normalan covjek ne moze vjerovati. Tolja je u drugom poluvremenu branio vrhunski. 6. minut nastavka korner za Spance i Casilas je u sesnestercu branimo se i izbijamo loptu, a Beslija koji vec ima zuti karton na poli Spanaca loptu koja je izbijena i pada mu na glavu u duelu sa jednim spanskim igracem udara namjerno rukom i dobija crveni karton. Sad je vec sedmi minut nastavka istekao, a Baka trazi od sudije da svira kraj jer je to trebao uciniti vec prije minutu. Izvodi se enac koji je skrivio Beslija izbijamo loptu koja se opet vraca nazad u nas sesnaesterac a Raul je spusta glavom za ne znam kojeg igraca koji postize pogodak. Nakon cega sudije kad smo poveli loptu s centra svira kraj. Mislim da ne trebamo sudiju kriviti jer je stvarno sudio dobro, a mi smo po prikazanoj igri trebali primiti najmanje 7-8 komada, jer toliko su puta Spanci fulali nemoguce uz jos sisjaset suteva na gol i polusansi. Eto opet se nismo kvalifikovali uz incident:
Igrac Zrinjskog Vidic je za vrijeme intoniranja BH himne jednu ruku drzao na srcu, a drugu na guzici. Cini mi se da je bio jos jedan igrac, ali za njeg nisam siguran. Vidica sam odmah poznao jer je isto grmalj. Kamera je to lijepo snimila.
-
rainbow_sex
>imamo pravo i na radost pokatkad. vatra je svima sto smo sjebani ovako pogano, podlo i ruzno.
da to je tacno i meni je zao, mada mi je jasno da u stvari nam je pogresan koncept. Dakle nemozemo igrat bez discipline kao onaj beslija.
Da se ponasa kao kakav razbojnik kako mu se cefne. kada igra za lokalnu kafanu neka igra i sa rukama, jebiga
ipak ostajem pri onom da nemamo muda da se osjecamo pobjednicima.
da to je tacno i meni je zao, mada mi je jasno da u stvari nam je pogresan koncept. Dakle nemozemo igrat bez discipline kao onaj beslija.
Da se ponasa kao kakav razbojnik kako mu se cefne. kada igra za lokalnu kafanu neka igra i sa rukama, jebiga
-
bane
Ma treba više završiti sa tim zajebancijama, otkazati članstvo u UEFA, i osnovati neku paralelnu organizaciju u kojoj će se reprezentacije poštovati prema prikazanoj igri, jok ko je koliko platio za fudbal i ko koliko izdvaja za ta sranja.... ne moramo biti svjetski prvaci, al bi bar znali kad izgubimo da smo izgubili zbog nas samih... ovo nije namestaljka ovo je PONIZENJE ( ko ste vi BiH da odnesete 3 boda iz Spanije ) igralo bi se do 165 minute da nisu dali go, ili bi bio neki penalu u medjuvrjemenu.....
-
silence_is_sexy

dabogda mu ovoliki tumor narast'o....
-
mostarac
ja sam samo realan, hladne glave i nepristrasan. Sudija je sudio za desetku i svako ko je makar malo realan ce to priznati. Jebi ga i meni je zao, ali kako smo igrali ja bi bio zadovoljan i porazom od 3:1. Nije do sudije. Do nas je.mr_orange wrote:Ti levatu jedan, komentariši fudbal negdje drugo. Ovakav debilski komentar nisam u životu pročitao! Šta treba da se stidimo što Španci nisu dali gol, svaki put kad su šutali?! To što su Španci napravili 2 izmjene u prvom poluvremenu nije bio razlog sudiji da produži jedno 4-5 min, a to što smo mi napravili izmjenu je razlog da produži 8???!!! Ovo što se desilo je smiješno, i bruka za svjetski fudbal! To što smo mi igrali zatvoreno i odbrambenu formaciju niej razlog da trebamo i izgubiti utakmicu. Samo da te napomenem, Grci su osvojili evropsko takvom igrom. Zato, lik, poklopi se!umro je mostar wrote:Ovo je izvjestaj koji sam pisao na drugom forumu dijasporcima koji nisu mogli da gledaju utakmicu. Pisan je hladne glave i realno
Ovako bicu realan i probat cu da opisem sta se desavalo na terenu.
Ja sam gledao utakmica, ali utakmice u kojoj jedna ekipa ima vise srece nisam gledao. Za ilustraciju spanci su izveli 25 kornera, a mi ni jedan. 3 puta smo imali ozbiljniji napad, a gol smo dali nakon katastorfalne greske odbrambenog igraca Spanije. U prvom poluvremenu najbolji igrac BiH je bio Barabrez, koji je tri puta tako ispao da nije bilo normalno, a ako je on bio najbolji mozete misliti kakvi su bili ostali. Ipak Barabarez je igrao srcem i najbolje sto moze i igra libera mu zaista ne lezi. Dakle u prvom poluvremenu nismo presli pole kako treba i imali smo dva suta od kojih je jedan zavrsio u golu, a Spanci prolazili ko pored basluka. U drugom poluvremenu igramo puno puno bolje. Bajramovic i Barbarez, pa i Beslija igraju fenomenalno, ali zaista tako i ne mogu se prepoznati u odnosu na prvo poluvrijeme. Spanci vise ne prolaze onako kako su prolazili u prvom dijelu, ali igra viktorije, tj. igra na jedan gol se i dalje nastavlja. Sto se vise blizi kraj spanci su sve nervozniji, a nasi zadrzavaju i vise nego sto trebaju i redom dobijeju zute zbog zadrzavanja. Halilovic dobija zuti, a nakon 3-5 minuta i crveni karton zbog simulacije penala. Sudija sudi odlicno i ne moze mu se nista prigovoriti. I prije nego sto ce objaviti koliko je utakmica produzena rekao sam ukucanima da ce produziti minimum 5 minuta, jer nasi su otezali toliko da nije bilo normalno. I sudija je pokazao 6 minuta produzetka, a po meni sasvim opravdano. Branimo se i naprosto kao da je gol zazidan. Ja mislim da ce spanci vise sanjati sta su promasivali, nego sto cemo se mi sjecati gola u 8. minuti nastavka. Ono sta Spancima nije ulazilo u gol normalan covjek ne moze vjerovati. Tolja je u drugom poluvremenu branio vrhunski. 6. minut nastavka korner za Spance i Casilas je u sesnestercu branimo se i izbijamo loptu, a Beslija koji vec ima zuti karton na poli Spanaca loptu koja je izbijena i pada mu na glavu u duelu sa jednim spanskim igracem udara namjerno rukom i dobija crveni karton. Sad je vec sedmi minut nastavka istekao, a Baka trazi od sudije da svira kraj jer je to trebao uciniti vec prije minutu. Izvodi se enac koji je skrivio Beslija izbijamo loptu koja se opet vraca nazad u nas sesnaesterac a Raul je spusta glavom za ne znam kojeg igraca koji postize pogodak. Nakon cega sudije kad smo poveli loptu s centra svira kraj. Mislim da ne trebamo sudiju kriviti jer je stvarno sudio dobro, a mi smo po prikazanoj igri trebali primiti najmanje 7-8 komada, jer toliko su puta Spanci fulali nemoguce uz jos sisjaset suteva na gol i polusansi. Eto opet se nismo kvalifikovali uz incident:
Igrac Zrinjskog Vidic je za vrijeme intoniranja BH himne jednu ruku drzao na srcu, a drugu na guzici. Cini mi se da je bio jos jedan igrac, ali za njeg nisam siguran. Vidica sam odmah poznao jer je isto grmalj. Kamera je to lijepo snimila.
- JOSEF K
Hronologija naseg poraza
1.Embargo na naoruzanje dok nas razvaljuje ko kako stigne
2.Kada smo konacno malo ojacali prekida se rat i sve se vraca na prvobitno stanje
3.Nema viza!
4.Nema u EU!
5.Tri puta se bira sudija za utakmicu
6.Provociranje Hasana Salihamidzica dok ovaj ne dobije zuti
7.Za sta je ovaj djelio zute to ne bi ni Aragones
8.I produzi utakmicu dok se ne stvore uslovi da na WM idu Spanija i SCG
Teorija zavjere! Možda?

Umalo da zaboravim na kasnjenje za licenciranje klubova iz BiH ali za Hajduk nikada nije kasno.!?
1.Embargo na naoruzanje dok nas razvaljuje ko kako stigne
2.Kada smo konacno malo ojacali prekida se rat i sve se vraca na prvobitno stanje
3.Nema viza!
4.Nema u EU!
5.Tri puta se bira sudija za utakmicu
6.Provociranje Hasana Salihamidzica dok ovaj ne dobije zuti
7.Za sta je ovaj djelio zute to ne bi ni Aragones
8.I produzi utakmicu dok se ne stvore uslovi da na WM idu Spanija i SCG
Teorija zavjere! Možda?
Umalo da zaboravim na kasnjenje za licenciranje klubova iz BiH ali za Hajduk nikada nije kasno.!?
Last edited by JOSEF K on 09/06/2005 00:40, edited 1 time in total.
-
rainbow_sex
>Ma treba više završiti sa tim zajebancijama, otkazati članstvo u UEFA, i osnovati neku paralelnu organizaciju u kojoj će se reprezentacije poštovati prema prikazanoj igri
pa imas fudbalski savez bih pa na sta lici ta liga ?
na grupicu razbojnika okupljenih kako bi sebi namakli kakav lokalni biznis.
e posto nismo regularni ljudi vec indijanci pokusavamo nametnuti indijanske principe i FIFI , a ep to ne prolazi, ne proilazi jer smo ispod njihovih kulturnih standarda
pa imas fudbalski savez bih pa na sta lici ta liga ?
na grupicu razbojnika okupljenih kako bi sebi namakli kakav lokalni biznis.
e posto nismo regularni ljudi vec indijanci pokusavamo nametnuti indijanske principe i FIFI , a ep to ne prolazi, ne proilazi jer smo ispod njihovih kulturnih standarda
-
bane
Rainbow ne seri majke ti, ako mozes da ne glumis ovde sada nekog mangupa i da pričaš o nekim filozofskim glupostima. Možeš se ti osećati kao osvajač svijeta, al te jedan usrani sudija baci tamo gde nisi ni sanjao da se možeš zadesiti, zato budi ljubazan i poštedi nas tih glupih komentara, da smo uvek mi krivi za sve sto nam se dešava, jer nemamo mentalitet ili nešto drugo.....rainbow_sex wrote:>
p.s. Spanci su izvukli bod i to 100000% jer se osecaju da su pobednici...?!?
-
Klon
-
silence_is_sexy
e nek nam je fifa i uefa veceras pokazala sta znaci biti REGULARAN i koji su njihovi KULTURNI STANDARDI... nabijem ih na kurac sve redom...rainbow_sex wrote:e posto nismo regularni ljudi vec indijanci pokusavamo nametnuti indijanske principe i FIFI , a ep to ne prolazi, ne proilazi jer smo ispod njihovih kulturnih standarda
-
rainbow_sex
>poštedi nas tih glupih komentara,
ma ko si ba ti da mi kazes sta cu da komentiram
komentirat cu sto zelim JASNO !
-
silence_is_sexy
jesi zajebaaann... ccc...rainbow_sex wrote:>poštedi nas tih glupih komentara,