Krokodajl wrote:Kaže notar da se to u njemačkoj ambasadi ovjerava, evo predo za termin, javim za 2 godine.vjesticanametli wrote:Chmoljkane heftaj ovo u temu god.....krokodajle jesil ovjerio papir![]()
![]()
![]()
![]()
UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
- vjesticanametli
#126 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
- L.e.g
#127 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Isprintaj ovo i polijepi po kuci

-
Zoya
#128 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
L.e.g wrote:Isprintaj ovo i polijepi po kuci
A ja mislila neki gušter golem. Mislim, vjerovatno bih i ja otišla kod svojih zbog guštera
- L.e.g
#129 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Eto koliki je kad ga ne moze naci 
užas.
A ja mislila neki gušter golem. Mislim, vjerovatno bih i ja otišla kod svojih zbog guštera
[/quote]
-
radostan dan
#130 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
ne znam kako se zove ovaj što je otvorio temu, što mu je gušter uletio u kuću....imaš li med?
- Edin H.
- vjesticanametli
#132 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Prcani ba cuj koji 
- Edin H.
#133 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
vjesticanametli wrote:Prcani ba cuj koji
-
radostan dan
#134 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
pčelinji, koji će biti....Edin H. wrote:Koji med?
- stari lisac
#135 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Nisi u pravu,gustera privlaci gusterov med a ne od pcele
-
mali jomu
-
Dexter4
#137 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Ne stigoh ranije da odgovorim. Nakon što sam ubjedio ženu da guštera nema nigdje te da je 100% izašao, iako sam znao da nije, ona je odlučila ostati.
Cijelu noc sam strijepio da se ne pojavi i ne krene na dijete ili ženu, koja ih se bolesno boji. Noć je bila duga, napeta i neprespavana. Uglavnom tokom noći se nije pojavljivao, tako da sam i sam povjerovao da je možda izašao. Kada sam konačno uspio zaspati negdje oko 7 ujutro , nedugo nakon toga začuao sam vrisku, progledam na oči, imam šta vidjeti, gušter stoji pored balkonskih vrata
. Žena je uzela dijete i istrčala u prizemlje
, a ja sam ostao tu da se obračunam sa njim. Da skratim, nisam se puno namučio, obzirom da je već stajao pored balkonskih vrata. Otvorio sam balkonska vrata, i muholovkom ga tjerao da izađe nakon čega je i izašao i otišao u nepoznatom pravcu. Sreća i za njega i za nas da ovo nije duže potrajalo, jer da jest nikad ne bi znali da li je u kući ili je izašao. Mogao je i krepati u negdje u kući a mi opet ne znamo da li se on šunja okolo ili ga nema. Nije ugodno noću spavati s pomislima na to da bi se gušter mogao popeti na glavu meni ili nekom drugom.
Iskreno hvala svima koju su stvarno htjeli pomoći.
ps. Hvala i onima koji su se hvalili da imaju visokoistrenirane mačke za hvatanje guštera a nisu se ponudili da posude mačku.
Cijelu noc sam strijepio da se ne pojavi i ne krene na dijete ili ženu, koja ih se bolesno boji. Noć je bila duga, napeta i neprespavana. Uglavnom tokom noći se nije pojavljivao, tako da sam i sam povjerovao da je možda izašao. Kada sam konačno uspio zaspati negdje oko 7 ujutro , nedugo nakon toga začuao sam vrisku, progledam na oči, imam šta vidjeti, gušter stoji pored balkonskih vrata
ps. Hvala i onima koji su se hvalili da imaju visokoistrenirane mačke za hvatanje guštera a nisu se ponudili da posude mačku.
-
The 100
#138 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
vidi nikija kaže niki izbaci sisu da se igramo
https://www.klix.ba/magazin/muzika/nick ... /180902004
https://www.klix.ba/magazin/muzika/nick ... /180902004
- spreca
#139 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
ja sam nekad krajem 80tih radio i zivio u Bagdadu......i kad sam tek dosao i prvu noc me odveli u Hotel gdje cu spavati....prvo sto sam vidio je bio guster na zidu blize plafonu....kazem ja njima da da ga izbace a oni meni da sam lud jer on ce mi pomoci tako sto ce tamaniti muhe i komarce i tako je i bilo.....i nikad ga nisam vidio na podu ...uvijek je bio u uglu izmedju zida i plafona.....cesto puta ga nisam ni primjetio jer se kamuflira u boju priblizno boi na zidu....ponekad sam se osjeco usamljeno ako ga nevidimDexter4 wrote:Ne stigoh ranije da odgovorim. Nakon što sam ubjedio ženu da guštera nema nigdje te da je 100% izašao, iako sam znao da nije, ona je odlučila ostati.
Cijelu noc sam strijepio da se ne pojavi i ne krene na dijete ili ženu, koja ih se bolesno boji. Noć je bila duga, napeta i neprespavana. Uglavnom tokom noći se nije pojavljivao, tako da sam i sam povjerovao da je možda izašao. Kada sam konačno uspio zaspati negdje oko 7 ujutro , nedugo nakon toga začuao sam vrisku, progledam na oči, imam šta vidjeti, gušter stoji pored balkonskih vrata. Žena je uzela dijete i istrčala u prizemlje
, a ja sam ostao tu da se obračunam sa njim. Da skratim, nisam se puno namučio, obzirom da je već stajao pored balkonskih vrata. Otvorio sam balkonska vrata, i muholovkom ga tjerao da izađe nakon čega je i izašao i otišao u nepoznatom pravcu. Sreća i za njega i za nas da ovo nije duže potrajalo, jer da jest nikad ne bi znali da li je u kući ili je izašao. Mogao je i krepati u negdje u kući a mi opet ne znamo da li se on šunja okolo ili ga nema. Nije ugodno noću spavati s pomislima na to da bi se gušter mogao popeti na glavu meni ili nekom drugom.
-
Raptor44
#140 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Popravi mi dan Allaha mi 
-
Zoya
#141 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Dexter4 wrote:Ne stigoh ranije da odgovorim. Nakon što sam ubjedio ženu da guštera nema nigdje te da je 100% izašao, iako sam znao da nije, ona je odlučila ostati.
Cijelu noc sam strijepio da se ne pojavi i ne krene na dijete ili ženu, koja ih se bolesno boji. Noć je bila duga, napeta i neprespavana. Uglavnom tokom noći se nije pojavljivao, tako da sam i sam povjerovao da je možda izašao. Kada sam konačno uspio zaspati negdje oko 7 ujutro , nedugo nakon toga začuao sam vrisku, progledam na oči, imam šta vidjeti, gušter stoji pored balkonskih vrata. Žena je uzela dijete i istrčala u prizemlje
- Edin H.
#142 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Sjajna vijest da si pobijedio gustera 
- Maraschino
#143 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Pouka, da znas kako zenu dislocirati iz kuce.
- spreca
#144 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Hoces za suse ili za nosZoya wrote:Dexter4 wrote:Ne stigoh ranije da odgovorim. Nakon što sam ubjedio ženu da guštera nema nigdje te da je 100% izašao, iako sam znao da nije, ona je odlučila ostati.
![]()
![]()
uguših se od smijeha. Spreca, daj mi palomu
- vjesticanametli
#145 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Maraschino wrote:Pouka, da znas kako zenu dislocirati iz kuce.
- Streptokok
#146 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Covjek je gusteru vuk.Edin H. wrote:Sjajna vijest da si pobijedio gustera
- zforumas
#147 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Homo lacertae lupus estStreptokok wrote:Covjek je gusteru vuk.Edin H. wrote:Sjajna vijest da si pobijedio gustera
- Krokodajl
#148 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Pazi sad da ti zmija ne uleti, jer stara Bengalska izreka kaže "kome jednom gušter kroz balkon i zmija ga voli"
- Ludzak
#149 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Ostao da se obračuna sa gušterom 
Jači si od Čak Norisa.
Jači si od Čak Norisa.
-
criticos
#150 Re: UPOMOĆ!!! Guster uletio u kuću!!! Kako ga izbaciti!!??
Eeee, gušter i neprespavana noć
Šta bi ti da sa ženom živiš u Njorku gdje štakori i žohari timski igraju po svakom kutu stana. Zaželio bih se ti guštera isti sat.
Šta bi ti da sa ženom živiš u Njorku gdje štakori i žohari timski igraju po svakom kutu stana. Zaželio bih se ti guštera isti sat.