hahaha, daleko je to od reflektoracondy wrote: Ovo je reflektor u autu a ne sijalica

Moderators: _BataZiv_0809, anex
hahaha, daleko je to od reflektoracondy wrote: Ovo je reflektor u autu a ne sijalica

condy wrote:Ovo je reflektor u autu a ne sijalicaMehemed wrote:
Jedan primjer H7 leće na Audiu A4 B6. Nije se moglo testirati na putu jer je bio dan a nismo mogli čekati noć jer je sijalica izvađena iz drugog auta da se proba kako bi to svijetlilo i 25W LED ima malo širi snop nego 55W halogena(malo se to bolje vidi uživo nego na fotografiji). Na cesti ako nebi bilo bolje nebi sigurno bilo ni lošije. Ovaj Audi ima jako puno prostora u faru tako da je sijalica stala bez ikakvog problema.

amar1994 wrote:
kopija kazes ,kako to da te kopije kostaju po 200e skoro..mozda kopija ako se gleda po olx-umk ultra wrote:Osram je u 95% kopija...
POdešava sijalice ko paljenjebitanga_sa_otesa wrote:ulijevo je zakreni
Throttle wrote:Herr flick, jesu li ovo duga il kratkaBiće da smetaju ljudima na trećem spratu
Ovog sa dugim svjetlima se nisam sjetio , neku noc ljuda ispred mene Polo ,maglenka zadnja ubila me , sreca brzo je skrenuoamar1994 wrote:vidi tablica ba,svim ovakvim upalim duga
Ma digo je nivalaciju u nebesaThrottle wrote:Nisam mislio da je tvoje nego da znas malo detaljnije
Ma njegovo, 407 više puta je spominjao, nego sad se vadi...Throttle wrote:Nisam mislio da je tvoje nego da znas malo detaljnije
Pa imas night breaker od osrama, one idu na bijelo, skupe, a nisu nešto posebno izdrzljive. Imas i od philipsa isto, slican fazon, i to bi bilo to.JavierBosnia wrote:Jel imaju fkt te halogene koje vuku na bijelo, do koliko kelvina mogu one ici prema bijelom?
Ne bih ubacivao jeftine ledove, za skupe mi se ne daju pare. Jedino mi je bitno da ni na koji nacin ne zezaju druge ucesnike.
Nista jace nista slabije, samo boja ako ima neko da pokaze sta se nudi?
Za night breakera sam cuo, pisalo se i ovdje dosta, H4 ili 7 ne znam kako to ide jos pogotovo da su smece sto se izdrljivosti tice.konektovan wrote:Pa imas night breaker od osrama, one idu na bijelo, skupe, a nisu nešto posebno izdrzljive. Imas i od philipsa isto, slican fazon, i to bi bilo to.JavierBosnia wrote:Jel imaju fkt te halogene koje vuku na bijelo, do koliko kelvina mogu one ici prema bijelom?
Ne bih ubacivao jeftine ledove, za skupe mi se ne daju pare. Jedino mi je bitno da ni na koji nacin ne zezaju druge ucesnike.
Nista jace nista slabije, samo boja ako ima neko da pokaze sta se nudi?