Ako ne volis tabue, zasto ne otvoris temu na banjaluckom forumu: 'Ukidanje Republike Srpske i unitarna BiH; da ili ne?'.bisao wrote:Mlad sam. Imamo sa kim popit pivu. Ali nije problem da popijemo i dvije pive. Još bolje vodku.nimfa4 wrote: Brate odi popij pivu, ako nemaš sa kim icu sa ja tobom, mani se ovakvih tema.Pretpostavljam da si mlad, obrazovan, trebali bih barem mi mlađi ovo izbjegavati a ne biti kao prijašnje neobrazovane generacije, pune mrženje.Kad bi svi pa i vi u RS ovako razmisljali imali bi stabilnu i jaku državu.Ovi u RS žele u Srbiju ovi kamenjari u HR a svi žive po krovomjadni oni.
Ali ne volim tabue, a ova tema jeste tabu na Balkanu. Svi su u fazonu ma eto Srbi hoće da se ujedine sa Srbijom, a ja znam dosta onih koji ne žele ujedinjenje.
Silčno je recimo i sa onom pričom svaki bradonja je vehabija... A ja znam brdo bradonja koji nemaju veze sa tim pokretom.
Brojni su tabui i zašto ne diskutovati na forumu, civilizovano. Jer sve drugo je standard i osnovica užasne budućnosti na ovim prostorima.
To bi bila super tema, za razbijanje tabua.
Imao bih jos mali milion prijedloga, ali kreni sa ovom pa dobijes novu ideju.