Koji si ti kralj, car, sah...radostan dan wrote:jesam ti ja reko još protiv rusa, ne šilji za rvate, otiće u finale, neće se moć živjeti od njih... a ti zapeo - kockasti, kockasti, ne mogu ja za ruse, priviđaju mi se freske i krmetina, to ti mene oš da navratiš...Fudo387 wrote:Radosni, kako ti ovo prezivljavas?radostan dan wrote:daklem, kao što sam i napisao 15 minuta prije početka utakmice engleska-hrvatska...krucijalno je u kojim dresovima će kockasti istračati.
Meni su vec dodijali, ako uzmu nema me bar sest mjeseci.
i eto ti ga sad..
vazdan plačem, iz špajza kuckam, bijeli dan me ne vidi.
kako ćeš se ti izboriti, ne znam.
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Billy The Pljuc
#126 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
- istra_hr
#127 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
"Ocekivao Sam I najavio pobjedu susjeda. Cestitke na finalu I nadam se pobjedi I tituli. Mi mozemo samo gledati I uciti kako se to radi.
Sada u finalu nek igraju slobodno her pritiska vise nema. Oni Su vec pobjedili.
I za kraj bez imalo pretjerivanja. Hrvatska Sa nesto preko 4 miliona stanovnika je najsportskija nacija na planeti. Mislim da ne postoji sport u kojem nemaju uspjeh."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala, najljepše hvala na ovom komentaru
I za kraj bez imalo pretjerivanja. Hrvatska Sa nesto preko 4 miliona stanovnika je najsportskija nacija na planeti. Mislim da ne postoji sport u kojem nemaju uspjeh."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- medvjed23
#128 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

kockice u odabranom društvu, zasluženo.. u finalu, francuzi favoriti, al u jednoj utakmici, svašta se može desiti.. neki penal, neka promjena smjera lopte, neka greška golmana - i eto ga, titula.. osim toga, hrvati imaju kvalitet i stoga realnu šansu da pobijede i bez navedenih sretnih događaja..
na momente mi bude krivo zbog fašističkih gnjida koje navijaju za hrvatsku, al onda skontam: haman čitav svijet je otišo desno, pa nema potrebe hrvatsku, u tom smislu, nešto posebno izdvajati..
svejedno mi je ko će pobijediti, al volio bih da utakmica bude dobra, sa nemalo golova i lijepih poteza..
-
radostan dan
#129 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
.
Last edited by radostan dan on 12/07/2018 17:07, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#130 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
koja ti je ovo budala napisala???istra_hr wrote:"-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ocekivao Sam I najavio pobjedu susjeda. Cestitke na finalu I nadam se pobjedi I tituli. Mi mozemo samo gledati I uciti kako se to radi.
- Lincoln-Burrows
#131 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Francuska se vodi kao domaćin u ovom susretu a njihov glavni dres je jako sličan ovom crnom hrvatskom,zlo zlo wrote:u pobjedničkom nizu se nikad ne mijenja dres, zbog praznovjerja. Sigurno se igra u ovom crno-plavom.
da bi Hrvatska nastupila u ovim crno plavim Francuzi bi morali u rezervnim bjelim. Na Francuzima je ovaj put.
-
omar little
#132 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
hrvati trebaju, kao ivanisevic, prati te jedne te iste dresove. 
-
PeppermintSA
#133 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Dok mi cmizdrimo za dijasporskim polovnjacima, evo odakle potiču hrvatski igrači:Crvena Tifoza wrote:PeppermintSA wrote:
Upravo trebamo maštati o tome da imamo igrače po Realu, Barceloni, Juveu, a ne se ugledati na Island od 300.000 stanovnika. To je poenta. Umjesto da u nebesa dižemo polovnjake poput Prevljaka, trebali bi smo neki sistem ovdje uspostaviti jer imamo apsolutno iste genetske predispozicije kao i Hrvati.
Rad sa djecom i samo rad, rad, rad.
Organizovati turnire svaki dan, raditi sa djecom. Ulagati u mlađe kategorije. Nek se djeca i omladina dive nekom potezu na terenu, a ne ukusima nargile.
14 - Dinamo Zagreb
4 - Hajduk Split
2 - Šibenik
1 - RNK Split
1 - Dijaspora
Dakle, 4 HNL kluba su, uz jednog dijasporca, dali reprezentaciju koja će igrati finale Svjetskog prvenstva.
Last edited by PeppermintSA on 12/07/2018 17:28, edited 1 time in total.
- istra_hr
- istra_hr
#135 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
istra_hr wrote:1-2-hrvatska-engleska-t150559s1650.htmlradostan dan wrote:
koja ti je ovo budala napisala???
-
omar little
#136 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
hajduk si sad oce pojest guzicu sto rebica nisu htjeli uzet kad su imali sansu 
- istra_hr
#137 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Hajduk, tj. njihova uprava, su odbili Z.Bobana kao malog neperspektivnog, odbili su i Luku Modrića Dalmatinca iz Zadra, Šimu Vrsaljka isto iz Zadra ...omar little wrote:hajduk si sad oce pojest guzicu sto rebica nisu htjeli uzet kad su imali sansu
Dinamo ZG prihvaća sve
-
Fudo387
#138 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ne prihvaca,istra_hr wrote:Hajduk, tj. njihova uprava, su odbili Z.Bobana kao malog neperspektivnog, odbili su i Luku Modrića Dalmatinca iz Zadra, Šimu Vrsaljka isto iz Zadra ...omar little wrote:hajduk si sad oce pojest guzicu sto rebica nisu htjeli uzet kad su imali sansu
Dinamo ZG prihvaća sve
Rekli su da Prosinecki ne zna lopte.
- p206
#139 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Što se mene tiče totalno sam neutralan.. Ne mirišem ni jedne ni druge, kao ni one za treće mjesto što igraju. One za koje sam navijao davno su ispali. Senegal, Argentina, Urugvaj, Meksiko.. Inače na SP ne mogu Evropljana, valjda je dosta što ih gledam na EP
- AmiĐa_Idriz
#140 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Đe ovdje plastična bronza iz 1930temedvjed23 wrote:
kockice u odabranom društvu, zasluženo.. u finalu, francuzi favoriti, al u jednoj utakmici, svašta se može desiti.. neki penal, neka promjena smjera lopte, neka greška golmana - i eto ga, titula.. osim toga, hrvati imaju kvalitet i stoga realnu šansu da pobijede i bez navedenih sretnih događaja..
na momente mi bude krivo zbog fašističkih gnjida koje navijaju za hrvatsku, al onda skontam: haman čitav svijet je otišo desno, pa nema potrebe hrvatsku, u tom smislu, nešto posebno izdvajati..
svejedno mi je ko će pobijediti, al volio bih da utakmica bude dobra, sa nemalo golova i lijepih poteza..
-
omar little
#141 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
"ne sjecam se" kaze luka modric.istra_hr wrote:Hajduk, tj. njihova uprava, su odbili Z.Bobana kao malog neperspektivnog, odbili su i Luku Modrića Dalmatinca iz Zadra, Šimu Vrsaljka isto iz Zadra ...omar little wrote:hajduk si sad oce pojest guzicu sto rebica nisu htjeli uzet kad su imali sansu
Dinamo ZG prihvaća sve
-
Mark Tven
#142 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Po važnosti kreiranja jedne kompaktne ekipe sa dobrom uigranošću i stabilnom psihom, to gde im igraju igrači ne ulazi ni u top 3 glavna razloga stvaranja jedne uspešne selekcije/generacije. Ali je bitno i to.
- Mis mekinjas
#143 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
To je reko Ciro iz Travnika.Fudo387 wrote:Ne prihvaca,istra_hr wrote:Hajduk, tj. njihova uprava, su odbili Z.Bobana kao malog neperspektivnog, odbili su i Luku Modrića Dalmatinca iz Zadra, Šimu Vrsaljka isto iz Zadra ...omar little wrote:hajduk si sad oce pojest guzicu sto rebica nisu htjeli uzet kad su imali sansu
Dinamo ZG prihvaća sve
Rekli su da Prosinecki ne zna lopte.
-
Fudo387
#144 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Da vam nije bilo Cire iz Travnika i Maminja hercegovca, sad bi bili u grupi sa BiH.
kauc.
- muha_sa
#145 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Susjedima iskrene cestitke sa željom da osvoje trofej 
-
omar little
#146 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Mark Tven wrote:Po važnosti kreiranja jedne kompaktne ekipe sa dobrom uigranošću i stabilnom psihom, to gde im igraju igrači ne ulazi ni u top 3 glavna razloga stvaranja jedne uspešne selekcije/generacije. Ali je bitno i to.
isto je kad ti igraci igraju u realu i barcelni i kad igraju u dudelangi i trabzonsporu? ma, moze, sto da ne.
-
radostan dan
#147 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
đes našo ove subašiće..?istra_hr wrote:
- muha_sa
#148 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
a ove bosanskohercegovacke klošare koji uspje susjedne im države koriste da pljuju po BiH i komšijama nabijem na kurac
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#149 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Još uvijek ne mogu doć sebi. Svaka im čast jebo te 
-
Fudo387
#150 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Samostan “Srce Isusovo”, Crniche kod Bugojna.radostan dan wrote:đes našo ove subašiće..?istra_hr wrote: