Ona nije kurva nego seksualno ekstrovertna, horizontalno pristupačna i širim krugovima pučanstva poznata građanka
One night stand
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sekerbay
#126 Re: One night stand
Kurva 
Ona nije kurva nego seksualno ekstrovertna, horizontalno pristupačna i širim krugovima pučanstva poznata građanka
-
BJB
#127 Re: One night stand
kiligonzales wrote:a kako se zove dnevna varijanta seksa na brzaka sa osobom koju smo tek upoznali
to nikad nisam znao![]()
![]()
quicky
The act of intercourse in a short amount of time (usually under 3 minutes) where the male recieves the majority of the pleasure, as the females sexual peak has been known to come later (all though no one cares)
Thomas and Kelly went into the stall at the resturant for a quicky as it was Thomas' birthday
- Bluemore
#128 Re: One night stand
Malo si fulala fudbal...BJB wrote:kiligonzales wrote:a kako se zove dnevna varijanta seksa na brzaka sa osobom koju smo tek upoznali
to nikad nisam znao![]()
quicky
The act of intercourse in a short amount of time (usually under 3 minutes) where the male recieves the majority of the pleasure, as the females sexual peak has been known to come later (all though no one cares)
Thomas and Kelly went into the stall at the resturant for a quicky as it was Thomas' birthday
Quicky ali nij ovo sto je forumas pitao
- walter kurtz
#129 Re: One night stand
Ons jos ako je bareback 
-
BJB
#130 Re: One night stand
ma znamBluemore wrote:Malo si fulala fudbal...BJB wrote:kiligonzales wrote:a kako se zove dnevna varijanta seksa na brzaka sa osobom koju smo tek upoznali
to nikad nisam znao![]()
quicky
Quicky ali nij ovo sto je forumas pitao
-
harry825
-
harry825
#132 Re: One night stand
...PeppermintSA wrote:Nisam rekao da treba biti obavezno, samo mi je čudno.annoy wrote: Zbog cega bi to trebalo biti obavezno? Ima ljudi koje to ne privlaci ni najmanje
Meni je nenormalno cudno da osoba koja ima vise od 15 godina ne shvaca da nemamo svi isti pogled na seks
Nemoguće je da se osoba od 25-30 godina, ma koliko je ne privlačio neobavezan seks, nije našla u situaciji u kojoj je upoznala neku osobu u gradu/na večeri/na putovanju/derneku/pozorištu/koncertu...koja je strahovito seksualno privukla. Znači, naprosto je nemoguće.
Upravo mi je u tom kontekstu nenormalno čudno da neko svaki put postaviti blokadu, odnosno da potiskuje tu želju iz moralnih ili kakvih god drugih razloga, neovisno od količine alkohola koju je popila, napaljenosti, neke emotivne krize kroz koju svi mi prolazimo itd.
Hoću reći da naprosto ne vjerujem da postoje osobe kojima se ta želja do 30. godine makar jednom nije pojavila prilikom upoznavanja neke konkretne osobe. Čudno mi je da neko potiskuje tu želju.
Last edited by harry825 on 19/12/2021 03:10, edited 1 time in total.
- Analiticarr
#133 Re: One night stand
90% forumasica masta o ons. Problem je sto su neke previse ufurane i glume neku finocu a u stvari dozive orgazam kad im neko napise lijepu rijec. Najgore su one koje stalno pisu ili pricaju o sebi da su fine, postene, zauzete itd. Takve najvise pate i mastaju o bilo kakvim ponudama. Zato momci, navalite slobodno. Koristite sanse koje vam se pruzaju 
- triconja
#134 Re: One night stand
Zato ja ne pisem lijepe rijeci, ha jaAnaliticarr wrote:90% forumasica masta o ons. Problem je sto su neke previse ufurane i glume neku finocu a u stvari dozive orgazam kad im neko napise lijepu rijec. Najgore su one koje stalno pisu ili pricaju o sebi da su fine, postene, zauzete itd. Takve najvise pate i mastaju o bilo kakvim ponudama. Zato momci, navalite slobodno. Koristite sanse koje vam se pruzaju
- edo_79
#135 Re: One night stand
to se zove nafakakiligonzales wrote:a kako se zove dnevna varijanta seksa na brzaka sa osobom koju smo tek upoznali
to nikad nisam znao![]()
![]()
- edo_79
#136 Re: One night stand
Ja se evo sve ibretim kad vidim šta se sve piše ..... jebote moralna letvica na forumu nam je toliko visoka da je ni Sergej Bubka nebi mogo dokučit, da ga na dizalicu popneštriconja wrote:Zato ja ne pisem lijepe rijeci, ha jaAnaliticarr wrote:90% forumasica masta o ons. Problem je sto su neke previse ufurane i glume neku finocu a u stvari dozive orgazam kad im neko napise lijepu rijec. Najgore su one koje stalno pisu ili pricaju o sebi da su fine, postene, zauzete itd. Takve najvise pate i mastaju o bilo kakvim ponudama. Zato momci, navalite slobodno. Koristite sanse koje vam se pruzaju![]()
![]()
- edo_79
#137 Re: One night stand
Još pustiš Ćetkovića ...triconja wrote:Pa neces pitat zensku jel bona sta ti mislis jesmo li mi danas svi stranci i jel ono u prokletoj avliji tacno da ne postoji covjek koji nije kriv? Eee...Connaisseur Karlin wrote:ali to nije tema , jer oosbe doslovno izlaze sa ciljem da imaju ONS, a ne da nekoga upoznaju jer ih privlacićiribiribela wrote:Pa sta sam ja pogresno napisala. Govorim o mladim ljudima sad, upoznas nekog privlacnog i garant ti je prva pomisao "o kako bih te vodio kuci roditeljima".shvati, osobe imaju ONS sa osobama koje ih ne moraju naocito privlaciti
- edo_79
#138 Re: One night stand
ćiribiribela wrote:A po cemu je zivotinjsko ponasanje? Ja stvarno ne razumijem, nije da zajebavam. Ljudi hoce sex,mislim zar ti to nije prvi cilj kad upoznas neku djevojku koja te fizicki privlaci?
Šta misliš o čemu sad njih dvoje razmišljaju dok im se pogledi gube u daljini?
-
exampLe.
#139 Re: One night stand
Joj jes' dobar ovaj pomfrit.edo_79 wrote:ćiribiribela wrote:A po cemu je zivotinjsko ponasanje? Ja stvarno ne razumijem, nije da zajebavam. Ljudi hoce sex,mislim zar ti to nije prvi cilj kad upoznas neku djevojku koja te fizicki privlaci?
Šta misliš o čemu sad njih dvoje razmišljaju dok im se pogledi gube u daljini?
- edo_79
#140 Re: One night stand
To to ... i ono gdje bi mogli na pivu poslije ovog

- S4mpion
#141 Re: One night stand
Biće da još nismo svarili zadrugu i parove kako treba.harry825 wrote:Ma kakvo Sarajevo i upoznavanje preko Tindera, prvo sto su sanse da si tu osobu negdje vidio ili sreo 95% (mali je grad, svak svakog zna), drugo sto ovdje djevojke glume neku finocu i nece te sheme za jednu noc (barem ne tako otvoreno) tako da to treba koristit vani, recimo u Beogradu to radi itekako, mnogo je opustenija sredina, ovdje kod nas sve nesto ukoceno, umisljeno, dosadan grad do zla Boga
- anchor85
#142 Re: One night stand
Ne bih baš rekla da je Sarajevo toliko ukočeno. Imam jednu mušku ekipu koju sam često posmatrala u akcijama, i nisu ti ons toliko rijetki. Ili oni jednostavno znaju kako.harry825 wrote:Ma kakvo Sarajevo i upoznavanje preko Tindera, prvo sto su sanse da si tu osobu negdje vidio ili sreo 95% (mali je grad, svak svakog zna), drugo sto ovdje djevojke glume neku finocu i nece te sheme za jednu noc (barem ne tako otvoreno) tako da to treba koristit vani, recimo u Beogradu to radi itekako, mnogo je opustenija sredina, ovdje kod nas sve nesto ukoceno, umisljeno, dosadan grad do zla Boga
A što se tiče BG, vjerovatno jeste opušteniji i lakše je, samo što će više koštati. Ne mislim sad na plaćanje tarife za seks, nego na plaćanje pića itd. U SA, na žalost, primjetila sam da možeš proći i sa jednom pivom (max 5 KM).
- triconja
#143 Re: One night stand
Zar nije sex sa pijanom osobom nedje u sivilu legale?anchor85 wrote:Ne bih baš rekla da je Sarajevo toliko ukočeno. Imam jednu mušku ekipu koju sam često posmatrala u akcijama, i nisu ti ons toliko rijetki. Ili oni jednostavno znaju kako.harry825 wrote:Ma kakvo Sarajevo i upoznavanje preko Tindera, prvo sto su sanse da si tu osobu negdje vidio ili sreo 95% (mali je grad, svak svakog zna), drugo sto ovdje djevojke glume neku finocu i nece te sheme za jednu noc (barem ne tako otvoreno) tako da to treba koristit vani, recimo u Beogradu to radi itekako, mnogo je opustenija sredina, ovdje kod nas sve nesto ukoceno, umisljeno, dosadan grad do zla Boga
A što se tiče BG, vjerovatno jeste opušteniji i lakše je, samo što će više koštati. Ne mislim sad na plaćanje tarife za seks, nego na plaćanje pića itd. U SA, na žalost, primjetila sam da možeš proći i sa jednom pivom (max 5 KM).
- DzordzHodzic
#144 Re: One night stand
Ne kazu dzaba nije dernek ako te 3 dana poslije nije stidtriconja wrote: Zar nije sex sa pijanom osobom nedje u sivilu legale?
- anchor85
#146 Re: One night stand
U 50 nijansi sivetriconja wrote:Zar nije sex sa pijanom osobom nedje u sivilu legale?anchor85 wrote: Ne bih baš rekla da je Sarajevo toliko ukočeno. Imam jednu mušku ekipu koju sam često posmatrala u akcijama, i nisu ti ons toliko rijetki. Ili oni jednostavno znaju kako.
-
kiligonzales
#147 Re: One night stand
ljepsi je kad si trijezanDzordzHodzic wrote:Ne kazu dzaba nije dernek ako te 3 dana poslije nije stidtriconja wrote: Zar nije sex sa pijanom osobom nedje u sivilu legale?
- Ludzak
#148 Re: One night stand
Čuj nikad lakše. 
Kako za koga.
Ja imam facebook, imam instagram, imao sam Badoo. I opet nikad ništa.
Kako za koga.
-
harry825
#149 Re: One night stand
...anchor85 wrote:Ne bih baš rekla da je Sarajevo toliko ukočeno. Imam jednu mušku ekipu koju sam često posmatrala u akcijama, i nisu ti ons toliko rijetki. Ili oni jednostavno znaju kako.harry825 wrote:Ma kakvo Sarajevo i upoznavanje preko Tindera, prvo sto su sanse da si tu osobu negdje vidio ili sreo 95% (mali je grad, svak svakog zna), drugo sto ovdje djevojke glume neku finocu i nece te sheme za jednu noc (barem ne tako otvoreno) tako da to treba koristit vani, recimo u Beogradu to radi itekako, mnogo je opustenija sredina, ovdje kod nas sve nesto ukoceno, umisljeno, dosadan grad do zla Boga
Last edited by harry825 on 19/12/2021 03:09, edited 1 time in total.
- MarlboroGold
#150 Re: One night stand
Meni je tinder bio dobar.Ludzak wrote:Čuj nikad lakše.
Kako za koga.