1/4 Rusija - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#126 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Sad na vezi sa Sočijem: Hrvatska reprezentacija je već u gradu da bi se adaptirali na klimu. Jedna (neprovjerena) zanimljivost: Karta za utakmicu je istovremeno i (besplatna) karta za avion unutar teritorije Rusije sa njihovim avio-prevoznicima.
Znači, Hrvat u Moskvi ili nekom drugom mjestu, sa kartom za Soči-Fišt, ne plaća avio-prevoz.
Ovo drugo mi je čudno, ako je Spreča tamo volio bih da potvrdi (odnosi se, koliko sam razumio samo za ino-goste na teritoriji RF).
Znači, Hrvat u Moskvi ili nekom drugom mjestu, sa kartom za Soči-Fišt, ne plaća avio-prevoz.
Ovo drugo mi je čudno, ako je Spreča tamo volio bih da potvrdi (odnosi se, koliko sam razumio samo za ino-goste na teritoriji RF).
- Riddle
#127 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Hrvatska cesto na raznim prvenstvima ima moje simpatije, ali ovaj put imam druge interese. Fin izlet u 1/4 finale, najbolji plasman jos od Vatrenih. Cestitke.
Davai Zbornaja!
Davai Zbornaja!
- manijak1
#128 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Davaj ćuna
nakon Šmajhelovih nesportskih provokacija okrećem se na X u regularnom vremenu , možda čak i dvica da bude , ali ipak Vladimir sa Predsjednicom i satelitima
hoće da gleda četiri poluvremena.
Podjednake šanse za dalje ......mala prednost Jadranlijama.
Podjednake šanse za dalje ......mala prednost Jadranlijama.
- istra_hr
#129 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
ovako, najnovije ...Challenger_ wrote:
Bravo, baci nove info kad ih budeš imao.
moj susjed upravo se vratio i priča dojmove iz Rusije:
- za grupnu fazu, nije bio problem dobiti karte/ulaznice (imao si par mjeseci vremena)
- ovo sad, nakon grupa, je problem; susjed se legalno "on line" prijavio za tekmu s Danskom, preko (pedera) Šukera i njegovog HNSa ... Loto izvlačenje ... i dobio/kupio je kartu/ulaznicu - Legalno
Odmah da rečem, ako prođemo Ruse, on (moj susjed) NE može biti u "izvlačenju" za slijedeću tekmu ... tek, možda za slijedeću iza
- šta znači "legalna ulaznica-karta" .... znači, bez problema kupuješ avio kartu ili aranžman preko turist.agencije.
( cijena: cca. 1200-Eura ukupno)
Sam doma printaš, kao Boarding pass (ako ne želiš ići na Check in na aerodromu) na svom printeru, uključujući sliku i ispunjavaš formular
Letiš do Rusije ... nakon slijetanja, Ruska provjera na aerodromu i dobivaš "plastičnu akreditaciju"
- ta "plastična akreditacija" sa slikom, koju STALNO nosiš oko vrata , zajedno sa putovnicom/pasošem u džepu ... to ti je GLAVNI privremeni "turističko-navijački" dokument u Rusiji; nešto kao osobna/lična karta
- ta, već spomenuta "plastična akreditacija" je ujedno i privremena Visa za Rusiju – koja vrijedi 15 dana nakon SP
Jbga. mi smo njima uveli sankcije, Rusi nama vise. Ne mislim na nas HR, već ukupno rečeno na Europsku Uniju
- također ta spomenuta plastika je i besplatna karta za sav javni prijevoz u gradu utakmice. Dakle; BUS, tramvaj, podzemna, turist. brod i sl.... ALI NE besplatni avio prijevoz po Rusiji !!!!
- mislim, ti možeš i ako želiš u svom trošku otići do Pacifika i Vladivostoka – viza vrijedi 15 dana, ali ...
- Informacije u vezi cijena: kuna-rublja, odnos 1/10 ... da ne kompliciram, pričati ću sve u Eurima...
Njižni Novogord; to je "provincija" u odnosu na Moskvu i StPetersburg ... nije ništa posebno skupo
Konkretno, dan dva prije utakmice, pivo: 1,2-do 2 Eura, pizza 6-7 Eura
ALI, na dan utakmice, cijene rastu 50-100% !!!
Moskva-Lenjingrad tj. StPetersburg ... višestruko skuplji
- naravno, postoji i drugi način odlaska u Rusiju; kao običan turist tražiš vizu u Ruskom Veleposlanstvu/Ambasadi ... ali teško dobivaš slobodno mjesto u avionu; teoretski dolaziš gore .... i, kako vele i pričaju, još uvijek ima Argentinaca koji su nakupovali jako puno ulaznica; sad ih (pre)prodaju za 200 – 2000 Eura !?!
U tom slučaju, navodno, moraš "legalizirati i sebe i kartu/ulaznicu" na Ruskoj policiji, prije ulaska na stadion
Eto, toliko ... informacije nisu iz "druge ruke", ali vjerujem susjedu; nije balavac, čovjek je malo stariji kao i ja, nema razloga izmišljati
Volio bi sam gore, ali ne smijem se maknuti ... jbga. turizam počeo, apartmani puni, mali brod isto
Gledam tekme ko i drugi na TV
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#130 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Gdje si inače, Pula, Poreč?istra_hr wrote:.
- Challenger_
#131 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
EKSTRA info, EKSTRA!istra_hr wrote:ovako, najnovije ...Challenger_ wrote:
Bravo, baci nove info kad ih budeš imao.
moj susjed upravo se vratio i priča dojmove iz Rusije:
- za grupnu fazu, nije bio problem dobiti karte/ulaznice (imao si par mjeseci vremena)
- ovo sad, nakon grupa, je problem; susjed se legalno "on line" prijavio za tekmu s Danskom, preko (pedera) Šukera i njegovog HNSa ... Loto izvlačenje ... i dobio/kupio je kartu/ulaznicu - Legalno
Odmah da rečem, ako prođemo Ruse, on (moj susjed) NE može biti u "izvlačenju" za slijedeću tekmu ... tek, možda za slijedeću iza
- šta znači "legalna ulaznica-karta" .... znači, bez problema kupuješ avio kartu ili aranžman preko turist.agencije.
( cijena: cca. 1200-Eura ukupno)
Sam doma printaš, kao Boarding pass (ako ne želiš ići na Check in na aerodromu) na svom printeru, uključujući sliku i ispunjavaš formular
Letiš do Rusije ... nakon slijetanja, Ruska provjera na aerodromu i dobivaš "plastičnu akreditaciju"
- ta "plastična akreditacija" sa slikom, koju STALNO nosiš oko vrata , zajedno sa putovnicom/pasošem u džepu ... to ti je GLAVNI privremeni "turističko-navijački" dokument u Rusiji; nešto kao osobna/lična karta
- ta, već spomenuta "plastična akreditacija" je ujedno i privremena Visa za Rusiju – koja vrijedi 15 dana nakon SP
Jbga. mi smo njima uveli sankcije, Rusi nama vise. Ne mislim na nas HR, već ukupno rečeno na Europsku Uniju
- također ta spomenuta plastika je i besplatna karta za sav javni prijevoz u gradu utakmice. Dakle; BUS, tramvaj, podzemna, turist. brod i sl.... ALI NE besplatni avio prijevoz po Rusiji !!!!
- mislim, ti možeš i ako želiš u svom trošku otići do Pacifika i Vladivostoka – viza vrijedi 15 dana, ali ...
- Informacije u vezi cijena: kuna-rublja, odnos 1/10 ... da ne kompliciram, pričati ću sve u Eurima...
Njižni Novogord; to je "provincija" u odnosu na Moskvu i StPetersburg ... nije ništa posebno skupo
Konkretno, dan dva prije utakmice, pivo: 1,2-do 2 Eura, pizza 6-7 Eura
ALI, na dan utakmice, cijene rastu 50-100% !!!
Moskva-Lenjingrad tj. StPetersburg ... višestruko skuplji
- naravno, postoji i drugi način odlaska u Rusiju; kao običan turist tražiš vizu u Ruskom Veleposlanstvu/Ambasadi ... ali teško dobivaš slobodno mjesto u avionu; teoretski dolaziš gore .... i, kako vele i pričaju, još uvijek ima Argentinaca koji su nakupovali jako puno ulaznica; sad ih (pre)prodaju za 200 – 2000 Eura !?!
U tom slučaju, navodno, moraš "legalizirati i sebe i kartu/ulaznicu" na Ruskoj policiji, prije ulaska na stadion
Eto, toliko ... informacije nisu iz "druge ruke", ali vjerujem susjedu; nije balavac, čovjek je malo stariji kao i ja, nema razloga izmišljati
Volio bi sam gore, ali ne smijem se maknuti ... jbga. turizam počeo, apartmani puni, mali brod isto
Gledam tekme ko i drugi na TV
Piši dalje ako ima šta novo i ako uhvatiš vremena.
- asurbanipal
#132 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Očekujem dosta tvrdu utakmicu u kojoj će Rusi odnijeti pobjedu.
-
sumirprimus
#133 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Susjedi do kraja.

- AmiĐa_Idriz
#134 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Hrvatska me nije baš oduševila sa loptom u nogama. Dakle na tu kartu i ide vjerovatno Čerčešov.
- manijak1
#135 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Komšije od početkasumirprimus wrote:Susjedi do kraja.
![]()
-
sumirprimus
#136 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
jebga na stranu politika susjedi igraju lopte i imaju taj zar sa nacionalnom selekcijom.
-
kiligonzales
#137 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Hrvatska ima tim bolji od Rusa. Igra im je nepouzdana. Ako je suditi po mecu s Argentinom, mogli bi pobjediti, ako budemo sudili po mecu s Danskom, mogli bi i ispasti. Nadam se da nece kalkulisati jer bi im se to moglo odbiti od glavu. Rusi su domacini i publika bi ih mozda mogla odvesti u polufinale. Ocekujem pobjedu sa jednim golom razlike, mozda cak i 1-0 za Ruse, ako bude truhla nula sa produzecima nece me zacuditi...
-
Korovjev
#138 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Slažem se da ovo neće biti neka ljepotica, i da bi moglo opet u produžetke, penale.
Hrvatska ima problem sa organizovanim, defanzivno orijentiranim timovima, što Rusija na ovom prvenstvu jeste. Ta organizacija i koncentriranost Rusa je za mene iznenađenje i sve čekam kad će pući i krenuti jednu tekmu onako ruski.
Ni u Hrvatskoj nisu levati pa sigurno neće ni oni srljati, tako da očekujem tvrdu tekmu, koju će prije riješiti greška nego genijalnost pijedinca. Tu su mi Hrvati više kiksali, možda zato jer ih češće gledam.
Hrvatska ima problem sa organizovanim, defanzivno orijentiranim timovima, što Rusija na ovom prvenstvu jeste. Ta organizacija i koncentriranost Rusa je za mene iznenađenje i sve čekam kad će pući i krenuti jednu tekmu onako ruski.
Ni u Hrvatskoj nisu levati pa sigurno neće ni oni srljati, tako da očekujem tvrdu tekmu, koju će prije riješiti greška nego genijalnost pijedinca. Tu su mi Hrvati više kiksali, možda zato jer ih češće gledam.
- AmiĐa_Idriz
#139 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Ne bi ja utakmicu sa Argentinom previše uzimao kao neki primjer. Jeste to sve zasluženo naravno, ali i poklopilo se dosta nekih stvari.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#140 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Đoković ne skriva simpatije: Navijam za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu
"Navijam za Hrvatsku i nadam se da će oni osvojiti, a ko je pravi favorit ne znam. Svjetsko prvenstvo je takmičenje koje je nepredvidivo. Evo vidimo kako su Njemačka i Argentina, reprezentacije koje su igrale finale prošlog prvenstva, ispale", istakao je.
"Navijam za Hrvatsku i nadam se da će oni osvojiti, a ko je pravi favorit ne znam. Svjetsko prvenstvo je takmičenje koje je nepredvidivo. Evo vidimo kako su Njemačka i Argentina, reprezentacije koje su igrale finale prošlog prvenstva, ispale", istakao je.
- bersK
#141 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Kakav džalalabad od grada. Šta kae brat "imamo isti jezik, skoro isto pišemo, moram za rusiju"
- cyprus
#142 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Zbog brata Leclerca - naravno za Hrvatsku 
- SmokingMan
#143 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Od srpskih reprezentacija u 1/4 su čak 3:Hrvatska,Švedska i naravno Rusija. 
- Challenger_
#144 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Što Švedska?SmokingMan wrote:Od srpskih reprezentacija u 1/4 su čak 3:Hrvatska,Švedska i naravno Rusija.
- Logovan
#145 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Pazi ovog na 0.56 hahahabersK wrote:
Kakav džalalabad od grada. Šta kae brat "imamo isti jezik, skoro isto pišemo, moram za rusiju"
2.55 - dobro pitanje, nisam razmišljao....
3.59 - filozof teški
- bingov buraz
#146 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
3:55 Bošnjak
Znam lika.
Znam lika.
-
Stari
#147 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Challenger_ wrote:Što Švedska?SmokingMan wrote:Od srpskih reprezentacija u 1/4 su čak 3:Hrvatska,Švedska i naravno Rusija.
Fakat? ...Jesu li mozda Kacaniklica naknadno pozvali kao oruzara?
- Bosanski_kralj
#148 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Na stranu politika, al ja ne vidim tu ljepotu u Hrvatskoj igri.sumirprimus wrote:jebga na stranu politika susjedi igraju lopte i imaju taj zar sa nacionalnom selekcijom.
- pirmin
#149 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Stigla kazna za Jugose, 70000 Franaka. 
- dječak sa šibicama
#150 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

pa kaze, sto ne volis Holigu i analiticare sa telesporta