Obozavalac Turaka ostaje obozavalac Turaka...kradete im pjesme godinama...a sad' ste presli i na AzerbejdzanBeograd wrote:Obozavalac Srba ostaje obozavalac Srbaobicna wrote:Lopov ostaje lopov
Niste mogli da docekate da oept ucestvujemo da bi nam dali 12-icu
Tek sada vidim koliko vam je nedostajalo sto nismo ucestvovali 12 godina
lane moje ...
Moderator: _BataZiv_0809
-
progDVB
-
Beograd
A zamisli to, vi ste znali da smo ukrali pa nas nagradili!!progDVB wrote:Obozavalac Turaka ostaje obozavalac Turaka...kradete im pjesme godinama...a sad' ste presli i na AzerbejdzanBeograd wrote:Obozavalac Srba ostaje obozavalac Srbaobicna wrote:Lopov ostaje lopov
Lopovi vam idoli?
Lane moje oviiiiiiih daaaaaaaaaaaaana, vise ni ne tugujeeem =2
in de discoooo(sa svim pederima) = 9
-
progDVB
Pa sta ces...i sma znas koji su to Bosanski papaci glasali za Lane. Samo oni koje si i sam prepoznao kao takve. Oni kojima je kokarda na srcuBeograd wrote:E pa hvala onda svim bosanskim papcima na 12-ici
ne znam u koliko se kod vas izlazi, kod nas oko 23:30h...tako da se moglo da drustvom odgledati uz prase sa raznja i koju gajbicu apatinskog piva. Cisto za promenu malo...a i znali smo da cim se pojavimo ulazimo u top 3...znalo se da ce se bitna voditi izmedju nas grka i Ukrajinaca...pa reko ajde, ko god da pobedi, svi su mi ti narodi dragi. Mislio sam da cemo biti treci, no najvise zahvaljujuci vama bejasno drugi. Jos jednom-hvala!!!
Od srca!
Sta ces...kod nas je trecina papaka, a kod vas za tom pjesmom poludila cijela Srbija
Jesi li se obrisao oko usta od krmetine kad' si krenuo vani?
Zar nemate love za neko kvalitetnije i skuplje meso?
-
progDVB
Ne kontas ti...nisu lopovi nama idoli, nego onima koje si pozivao da glasaju za vas...na istom ste nivou...to je ona trecina papak o kojoj smo pricaliBeograd wrote:A zamisli to, vi ste znali da smo ukrali pa nas nagradili!!progDVB wrote:Obozavalac Turaka ostaje obozavalac Turaka...kradete im pjesme godinama...a sad' ste presli i na AzerbejdzanBeograd wrote: Obozavalac Srba ostaje obozavalac Srba
Lopovi vam idoli?
Lane moje oviiiiiiih daaaaaaaaaaaaana, vise ni ne tugujeeem =2
in de discoooo(sa svim pederima) = 9
-
Beograd
hahahahah$ wrote:budala provocira
a jos vece budale se pale
svaka ti cast
I jeste tako, lepo si rekao
Znam da nacionaliste boli uspeh Zeljka, znam da im se u dubini duse svidja pesma ali isto tako znam da ih boli i da ih razara
A ja volim tupave nacionaliste da zayebavam, da im stavljam so na ranu
PS: Dao bih BiH 12 poena sigurno da su imali dobru pesmu
-
Beograd
Ali, zamisli u Holandiji sve papak do papka pa opet 10 peonaprogDVB wrote:Pa sta ces...i sma znas koji su to Bosanski papaci glasali za Lane. Samo oni koje si i sam prepoznao kao takve. Oni kojima je kokarda na srcuBeograd wrote:E pa hvala onda svim bosanskim papcima na 12-ici
ne znam u koliko se kod vas izlazi, kod nas oko 23:30h...tako da se moglo da drustvom odgledati uz prase sa raznja i koju gajbicu apatinskog piva. Cisto za promenu malo...a i znali smo da cim se pojavimo ulazimo u top 3...znalo se da ce se bitna voditi izmedju nas grka i Ukrajinaca...pa reko ajde, ko god da pobedi, svi su mi ti narodi dragi. Mislio sam da cemo biti treci, no najvise zahvaljujuci vama bejasno drugi. Jos jednom-hvala!!!
Od srca!
Sta ces...kod nas je trecina papaka, a kod vas za tom pjesmom poludila cijela SrbijaSve papak do papka
![]()
Jesi li se obrisao oko usta od krmetine kad' si krenuo vani?
Zar nemate love za neko kvalitetnije i skuplje meso?
Ukrajina, papci zesci, 12 poena
nemacka, ufff papaka, 10 poena
Svedska, papak do papka-12 poena
Island, sve plavi papci i seljacine pa molim lepo 8 poena
Obriso usta od krmetine? Jesam malo
Ne znam koliko ksota koje meso, znas
ja jedem svako meso...ne volim veru koja bi mi odredjivala sta da jedem. Volim slobodne vere, one koje ne snimaju odsecanje glave i ne hvale se time
Sta cu
PS: lepa svinjetina bila stvarno, sotavio sma ti malo....hoces?
-
progDVB
Eh...pa odsjecanja glava su vama tradicija...nisu ti pricali otac, djed...?Beograd wrote:Volim slobodne vere, one koje ne snimaju odsecanje glave i ne hvale se time
Sta cu, "taki sam"
Hvala...ne bih svinjetinu...em je ne jedem, em bih svinjecu glavu mogao zamijeniti za tvoju
-
Beograd
Neko ti zabranio da jedes svinjetinu?progDVB wrote:Eh...pa odsjecanja glava su vama tradicija...nisu ti pricali otac, djed...?Beograd wrote:Volim slobodne vere, one koje ne snimaju odsecanje glave i ne hvale se time
Sta cu, "taki sam"
Hvala...ne bih svinjetinu...em je ne jedem, em bih svinjecu glavu mogao zamijeniti za tvoju
Ko to upravlja tvojim zivotom?
Ne umes sam da procenis sta smes sta ne?
Deda je jeo, njemu se svidjala
-
progDVB
Svinjetinu ne jedem jer mi se nekako gadi meso zivotinje koja jede vlastiti izmet, svoju malduncad i slBeograd wrote:Neko ti zabranio da jedes svinjetinu?
Sto se tice toga da mi je neko zabranio, dovljno je procitati sta o svemu kaze medicina, da si osim sto te baba upoznala sa svim prednsotima Islama, procitao sta kaze i medicina o istom, vidjeo bi da je bila u pravu
-
Djula
-----------------------------progDVB wrote:Svinjetinu ne jedem jer mi se nekako gadi meso zivotinje koja jede vlastiti izmet, svoju malduncad i slBeograd wrote:Neko ti zabranio da jedes svinjetinu?
Sto se tice toga da mi je neko zabranio, dovljno je procitati sta o svemu kaze medicina, da si osim sto te baba upoznala sa svim prednsotima Islama, procitao sta kaze i medicina o istom, vidjeo bi da je bila u pravu