Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Fudo387
#126 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Povuce palermo paralelu Vujovic-Visca, i ne zajebaje se.
-
palermo
#127 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
a volio bih i ja da sam mlađi pa da se ne sjećam Zlatka VujovićaFudo387 wrote:Povuce palermo paralelu Vujovic-Visca, i ne zajebaje se.
- Laertes
#128 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Sreća Višća nema brata Zorana 
-
Fudo387
#129 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Daj bolan, ne zajebaji.palermo wrote:a volio bih i ja da sam mlađi pa da se ne sjećam Zlatka VujovićaFudo387 wrote:Povuce palermo paralelu Vujovic-Visca, i ne zajebaje se.......uvijek su mu psovali, promašivao milion šansi, i kod svakog selektora bio u timu......neki i probali bez njega, i odmah ga vraćali nazad....
Vujovic bio najbrzi igrac lige, mozda i evrope tada, znao centrirati, sutati, pretrcati 20 km po utakmici, i ti ga u kos sa Viscom koji od deset puta kad pipne loptu sam sebi potpetlja devet puta.
- manijak1
#130 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
potpetlja i završi u idealnom timu Turske superlige i ne valja jebi ga
....
- karanana
#131 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
ne znam sto ovoliki hejt prema visci. momak igra bori se, mozda danas nije imao najbolji dan, ali je u drugim tekmama pokazao i brzinu i mogucnost prodora po strani a zatim i dodavanje ka sredini.
-
Fudo387
#132 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Jarane, kad je centrira i ona se po zemlji jedva doktrlja do pola kaznenog a on padne na guzicu, meni jetra napravi trostruki salto. Al dobro, haj, necu vise.
- Silvester071
#133 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Mi i ovi "junski" termini, nigdje veze, ne pamtim kad smo odigrali u ovom periodu neku dobru tekmu...a ovo danas cista dosada i smor.
Nista iskreno za vidjeti a valja im se truckati do Koreje, po meni bespotrebno...
A mislim i totalna fula oko izbora tekme za oprostaj njih trojice...protivnik, stadion (raja u Zenici mislim totalno out od fudbala zbog ispadanja Celika) a i iskreno vec poodavno nema neke euforije oko repke...
Nadam se da ce Robi nesto "izmisliti" i da ce ovo biti "gud" do pocetka Lige nacija ili kako se vec zove
A da Robi mora na dijetu, mora

Nista iskreno za vidjeti a valja im se truckati do Koreje, po meni bespotrebno...
A mislim i totalna fula oko izbora tekme za oprostaj njih trojice...protivnik, stadion (raja u Zenici mislim totalno out od fudbala zbog ispadanja Celika) a i iskreno vec poodavno nema neke euforije oko repke...
Nadam se da ce Robi nesto "izmisliti" i da ce ovo biti "gud" do pocetka Lige nacija ili kako se vec zove
A da Robi mora na dijetu, mora
-
palermo
#134 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
i uvijek mu zviždali, psovali mater što promašuje......i nije znao preći igrača, centaršut mu bio loš...uglavnom nije bio tip igrača koji je omiljen kod navijača.......baš kao i naš Šćavi.....poenta poređenja je da uvijek imaš igrače koje publika ne voli, ali bez njih jednostavno ne možeš.......u treutnom igračkom kadru ove reprezentacije Višća je jedan od onih koji nemaju alternativu..........Fudo387 wrote: Daj bolan, ne zajebaji.
Vujovic bio najbrzi igrac lige, mozda i evrope tada, znao centrirati, sutati, pretrcati 20 km po utakmici, i ti ga u kos sa Viscom koji od deset puta kad pipne loptu sam sebi potpetlja devet puta.
- karanana
#135 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
pa nema ni pjanic hljeba korner da izvede kako treba pa ga ne pljujemo. visca zna nekad fino po zemlji precizno sa strane dodati nekom u sredini.
ne znam, ovih nasih zadnjih nekoliko utakmica su mi sve bile pravi smorevi za gledat.
mozda postanemo grcka.
ne znam, ovih nasih zadnjih nekoliko utakmica su mi sve bile pravi smorevi za gledat.
mozda postanemo grcka.
Last edited by karanana on 28/05/2018 23:10, edited 2 times in total.
-
Fudo387
#136 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ko mu je zvizdao?palermo wrote:i uvijek mu zviždali, psovali mater što promašuje......i nije znao preći igrača, centaršut mu bio loš...uglavnom nije bio tip igrača koji je omiljen kod navijača.......baš kao i naš Šćavi.....poenta poređenja je da uvijek imaš igrače koje publika ne voli, ali bez njih jednostavno ne možeš.......u treutnom igračkom kadru ove reprezentacije Višća je jedan od onih koji nemaju alternativu..........Fudo387 wrote: Daj bolan, ne zajebaji.
Frajer ima spomenik na Poljudu.
-
Fudo387
#137 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Pjanic nema hljeba da korner izvede?karanana wrote:pa nema ni pjanic hljeba korner da izvede kako treba pa ga ne pljujemo. visca zna nekad fino po zemlji precizno sa strane dodati nekom u sredini.
- Logovan
#138 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ja ne shvatam kako pojedinci i dalje mogu trpiti Višću.
- studeni76
#139 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Sta bi reko za Pjanica koji iz kornera ne moze dobacit do prve stative
Ovo sto Visca pokazuje blijede partije u reprezentaciji nije samo njegov problem. Izgleda da je vise do selektora koji ne znaju prilagodit igru pa da i on dodje do izrazaja.
Da ga jbs ne moze najbolji asistent iz top 10 lige bash da zaboravi igrat kad obuce reprezentativni dres
Ovo sto Visca pokazuje blijede partije u reprezentaciji nije samo njegov problem. Izgleda da je vise do selektora koji ne znaju prilagodit igru pa da i on dodje do izrazaja.
Da ga jbs ne moze najbolji asistent iz top 10 lige bash da zaboravi igrat kad obuce reprezentativni dres
- karanana
#140 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
nema. uvijek jedva dobaci ili do prve stative ili nesto mlitavo po zemlji.Fudo387 wrote:Pjanic nema hljeba da korner izvede?karanana wrote:pa nema ni pjanic hljeba korner da izvede kako treba pa ga ne pljujemo. visca zna nekad fino po zemlji precizno sa strane dodati nekom u sredini.
-
Bazinga1234
#141 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
A koga bi ti umjesto njega?Logovan wrote:Ja ne shvatam kako pojedinci i dalje mogu trpiti Višću.
-
Fudo387
#142 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Jebac, stvarno nema smisla, znam da samo bezveze kontriraskaranana wrote:nema. uvijek jedva dobaci ili do prve stative ili nesto mlitavo po zemlji.Fudo387 wrote:Pjanic nema hljeba da korner izvede?karanana wrote:pa nema ni pjanic hljeba korner da izvede kako treba pa ga ne pljujemo. visca zna nekad fino po zemlji precizno sa strane dodati nekom u sredini.
- karanana
#143 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
eto samo ja vidim da pjanic ima problem (nema hljeba) sa izvodjenjem kornera. a u medjuvremenu jos par ljudi to potvrdilo. ne znam gledas li tekme i tu njegovu boljku ali nije jednom spomenuta.
- Muhamed Đakmić
#144 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ja još čekam transformaciju Pjanića u lidera ove ekipe 
Meni su korneri najmanji njegov problem, danas je više utjecaja na izgradnju napada imao Cimirot.
Razbijaju se polako moje iluzije da će Pjanić dostići klasu Džeke, vjerovatno nikad neće. Džeko je ipak poseban.
Meni su korneri najmanji njegov problem, danas je više utjecaja na izgradnju napada imao Cimirot.
Razbijaju se polako moje iluzije da će Pjanić dostići klasu Džeke, vjerovatno nikad neće. Džeko je ipak poseban.
- studeni76
#145 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ma pusti ba, Pjanic i Begovic su svete krave ove generacije.
Lulic i Visca su vrece za istresanje frustracija
Lulic i Visca su vrece za istresanje frustracija
-
Bazinga1234
#146 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Nemoj tako, jesi li vidio kako je protiv Kipra naciljao i pogodio Sunjicevo koljeno.karanana wrote:eto samo ja vidim da pjanic ima problem (nema hljeba) sa izvodjenjem kornera. a u medjuvremenu jos par ljudi to potvrdilo. ne znam gledas li tekme i tu njegovu boljku ali nije jednom spomenuta.
Nikad Pjanic neće biti lider...
-
palermo
#147 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Pa i Višća će dobiti spomenik na Başakşehir Fatih Terim StadiumFudo387 wrote:
Ko mu je zvizdao?
Frajer ima spomenik na Poljudu.
14 golova i 17 asistencija......bogami spomenik
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#148 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Meni je danas ostalo ono kako se onaj mrkogorac odbio od Džeke ko od planine. 
-
Fudo387
#149 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Pa ko izvodi kornere u juventusu?karanana wrote:eto samo ja vidim da pjanic ima problem (nema hljeba) sa izvodjenjem kornera. a u medjuvremenu jos par ljudi to potvrdilo. ne znam gledas li tekme i tu njegovu boljku ali nije jednom spomenuta.
- Logovan
#150 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ma govorim za priču da nam je neophodan, dobar igrač i ta priča, to ne kontam.Bazinga1234 wrote:A koga bi ti umjesto njega?Logovan wrote:Ja ne shvatam kako pojedinci i dalje mogu trpiti Višću.
Koliko je godina u reprezentaciji i koliko je odigrao utakmica, a tako malo uradio. I nije on mlad, haman 30 godina. Frajer se više puta zabio u reklame iza gola, nego što je zabio golova.