Point. wrote:@sadie_forever
Zašto ne živiš u Turskoj, kad je toliko voliš?
Kome stvarno smeta Erdogan
- sadie_forever
#126 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
- Point.
#127 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Kao što sam i očekivao. Licemjerstvo nema odgovora.sadie_forever wrote:Point. wrote:@sadie_forever
- sadie_forever
#128 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
evo mu i scerkePoint. wrote:Kao što sam i očekivao. Licemjerstvo nema odgovora.sadie_forever wrote:Point. wrote:@sadie_forever

a evo nase prve prve dame Halida Izetbegovic hanim:

- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#129 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Pa 21. vijek treba upravo da omogući punu slobodu izbora: da se vjeruje ili ne, da se pokrije ili ne.dustaban wrote:2018. godina, ljudi se spremaju na Mars, a vid nje svegati
- Point.
#130 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
I kakve veze imaju ove slike sa mojim pitanjem?
Jebe mi se i za njegovom ćerkom i ovom starijom gospođom.
- sadie_forever
#131 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
nikakve,napravio si da je zena bauk neki,nema drugih takvih,evo recimo aida begic,uspjesna moderna a s hidzabom:Point. wrote:I kakve veze imaju ove slike sa mojim pitanjem?

-
sandzokan
#132 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Čim se pokrila mora da je nepismena
. I to ima kompjuter, internet....jebene mazge.
-
costacurta
#133 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Čuj ga,dustaban wrote:2018. godina, ljudi se spremaju na Mars, a vid nje svegati
Melaniju drunfulju i gluperdu "you know....I mean..."poredi sa ljekarom?!
Momčino,
Sa takvim razmišljanjem i tim stavom daleko ćeš dogurati.
Pun mi je qrac vas sto da rata ne bi vi ne biste vidjeli svijeta koliko na globusu il' atlasu pa sad prosipate multikulurna sranja po forumu.
Jebe se ba meni i za Bakirom i Sebijom, al nešto mi drago gledat četalje i UZPeovce koliko kmeče.
Mrze nas, smisliti nas ne mog i jedni i drugi.
Neka je bio. Ko ga hebe na kraju krajeva, al koji šovinizam i niskost nazivati "fuj" pokrivenu ženu o kojoj nemaš pojma.
- sadie_forever
#134 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
sandzokan wrote:Čim se pokrila mora da je nepismena. I to ima kompjuter, internet....jebene mazge.
ma ima masa zena i u BIH pokrivenih a obrazovanih,cesto medju najboljim studentima,nisu sigurno nepismene
nisam pokrivena ali branim svacije pravo
- LBVIEW
#135 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
"Što će đavo u kršćenu zemlju?dustaban wrote:2018. godina, ljudi se spremaju na Mars, a vid nje svegati
Što gojimo zmiju u njedrima?"
- LBVIEW
#136 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Ovaj ti je "brdski" Srbin, kako rece kolega-forumas "tetka iz Niksica".costacurta wrote:Čuj ga,dustaban wrote:2018. godina, ljudi se spremaju na Mars, a vid nje svegati
Melaniju drunfulju i gluperdu "you know....I mean..."poredi sa ljekarom?!gad damn mada faka
![]()
Momčino,
Sa takvim razmišljanjem i tim stavom daleko ćeš dogurati.
Pun mi je qrac vas sto da rata ne bi vi ne biste vidjeli svijeta koliko na globusu il' atlasu pa sad prosipate multikulurna sranja po forumu.
Jebe se ba meni i za Bakirom i Sebijom, al nešto mi drago gledat četalje i UZPeovce koliko kmeče.
Mrze nas, smisliti nas ne mog i jedni i drugi.
Neka je bio. Ko ga hebe na kraju krajeva, al koji šovinizam i niskost nazivati "fuj" pokrivenu ženu o kojoj nemaš pojma.
- LBVIEW
#137 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Pa djed ga nasvitovo uz gusle.sandzokan wrote:Čim se pokrila mora da je nepismena. I to ima kompjuter, internet....jebene mazge.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#139 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Evo jos jedne obrazovane zene liderasadie_forever wrote:Emina Erdogan je obrazovana,znaci doktorica ginekolog mimo svog muza,a ova do nje ne zna progovorit,i bila je fufica koju je pokupio Trump nekad,znaci koja je naprednijadustaban wrote:Meni Erdogan ne smeta, meni smeta nesto drugo...
mislim, stvarno...

- dustaban
#140 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Za prvu damu neke drzave nema opravdanja, makar nosila hijjab...sadie_forever wrote:ma ima masa zena i u BIH pokrivenih a obrazovanih,cesto medju najboljim studentima,nisu sigurno nepismenesandzokan wrote:Čim se pokrila mora da je nepismena. I to ima kompjuter, internet....jebene mazge.
Ima nacina da se to rijesi PISMENO...

-
sandzokan
#141 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Pogrešno si me shvatila. Pod mazge sam mislio na budale koje misle da su pokrivene žene po defaultu neškolovane.sadie_forever wrote:sandzokan wrote:Čim se pokrila mora da je nepismena. I to ima kompjuter, internet....jebene mazge.
ma ima masa zena i u BIH pokrivenih a obrazovanih,cesto medju najboljim studentima,nisu sigurno nepismene
- dustaban
#142 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
... a i taj argument kako je modno neosvjestena gospoja doktorica tj. ginekolog.
E pa jebemuvraga ko drugi ako ne ginekolog bi trebao razlikovati "ono u sta gleda na poslu" od... tjemena!
Hanume sto pokrivaju kosu vele da je kosa "stidno mjesto", biva ista sramota skinut maramu i gace!
De ba... i da rascistimo za sva vremena, to veze nema sa religioznoscu. To je tek modni izricaj i kao takav trebalo bi ga malo prilagodjavati vremenu...
E pa jebemuvraga ko drugi ako ne ginekolog bi trebao razlikovati "ono u sta gleda na poslu" od... tjemena!
Hanume sto pokrivaju kosu vele da je kosa "stidno mjesto", biva ista sramota skinut maramu i gace!
De ba... i da rascistimo za sva vremena, to veze nema sa religioznoscu. To je tek modni izricaj i kao takav trebalo bi ga malo prilagodjavati vremenu...
Last edited by dustaban on 22/05/2018 00:06, edited 1 time in total.
- insomnia78
#143 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Ne tvrde to hanume
-
sandzokan
#144 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Pa ni ovoj gospođici čiju si sliku stavio za primjer se ne vidi kosa.dustaban wrote:... a i taj argument kako je modno neosvjestena gospoja doktorica tj. ginekolog.
De ba... i da rascistimo za sva vremena, to veze nema sa religioznoscu.
- dustaban
#145 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Pa zato sam je i stavio. Dakle sve pokriveno... ALI PISMENO!sandzokan wrote:Pa ni ovoj gospođici čiju si sliku stavio za primjer se ne vidi kosa.dustaban wrote:... a i taj argument kako je modno neosvjestena gospoja doktorica tj. ginekolog.
De ba... i da rascistimo za sva vremena, to veze nema sa religioznoscu.
-
Fudo387
#146 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Dobro si, sta bi joj falilo da je u zivotu umjesto mozga koristila picku. Nista. Procitala osam slepera knjiga, a Melanija se samo dobro naguzila, i opet na istoj poziciji. I jednoj i drugoj funkcija da hodaju za onom dvojicom medjeda i slikaju se sa njima.dustaban wrote:Meni Erdogan ne smeta, meni smeta nesto drugo...
mislim, stvarno...
Rezon, boli glava.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#147 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
De ba Fudo sta si se tu raskenjao, Melanija je sto bi prost narod reko bolja koka i tu se prica zavrsava. 
- Bloo
- Globalna šefica
#148 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
doktorica ginekolog?sadie_forever wrote:
Emina Erdogan je obrazovana,znaci doktorica ginekolog mimo svog muza,a ova do nje ne zna progovorit,i bila je fufica koju je pokupio Trump nekad,znaci koja je naprednija
zar?
-
Fudo387
#149 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Ma boli me briga, nego je ravnotabanicko poredjenje toliko blesavo da eto, nisam odolio._BataZiv_0809 wrote:De ba Fudo sta si se tu raskenjao, Melanija je sto bi prost narod reko bolja koka i tu se prica zavrsava.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#150 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Bolja MelanijaFudo387 wrote:Ma boli me briga, nego je ravnotabanicko poredjenje toliko blesavo da eto, nisam odolio._BataZiv_0809 wrote:De ba Fudo sta si se tu raskenjao, Melanija je sto bi prost narod reko bolja koka i tu se prica zavrsava.