Friendzone
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Nastasia
#126 Re: Friendzone
Zašto me u obraz ljubiš, ja neću da mi budeš druuuuuug 
-
Bellomo
#127 Re: Friendzone
Kod mene je kontra, ja njih stavljam u friend zonu.
- medvjed23
#128 Re: Friendzone
od svih žena sa kojima u životu komunicirah, a bilo ih je podosta, prema dvije razvih i pokazah romantične sklonosti.. moguće je da sam neku od ostalih nesvjesno metno u frendzonu, mada, sumnjam..
- MarlboroGold
#129 Re: Friendzone
Tebe je Karlinka smjestila u friendzonuVelkoski wrote:definitivno moraš biti blago retardiran da budeš u friendzoni, ili makar mazohista...
- spreca
#130 Re: Friendzone
Oni koji od prve odlete u friendzonu nisu ni zasluzili da im neka da picke
- cendlerbing
#131 Re: Friendzone
A zašto ismijavate, vrijeđate i nipodaštavate brtove istospolnike? Da to mi žene bar uradismo, pa da nas nazovete šovinisticama i hraniteljicama ega, kako smo i navikle, nego jok.
Jesu, sami su krivi što se pogrešno postave pa ulete u friendzone, ali sasvim je normalno što je teško ocijeniti kako se tačno postaviti u određenoj situaciji, sa određenom djevojkom i u određenim okolnostima.
Pogotovo kad se ne razmišlja trezvenom glavom nego s bubasorima u stomaku.
Tada i najgluplje ideje zvuče kao solidno izvodive.
Jesu, sami su krivi što se pogrešno postave pa ulete u friendzone, ali sasvim je normalno što je teško ocijeniti kako se tačno postaviti u određenoj situaciji, sa određenom djevojkom i u određenim okolnostima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#132 Re: Friendzone
Nije to ismijavanje, nego je muški svijet brutalan po tom pitanju.
Opstaju vukovi, opstaju jaki, oni sa stavom.
Upao si u friendzonu, ali cviliš kako bi ti ipak nešto više?
Who cares
Sam pao, sam se ubio
Who cares
Sam pao, sam se ubio
- -storm-
#133 Re: Friendzone
Ja sam odlican frend i dobro igram zonu 
- Euridika
- Globalna šefica
#134 Re: Friendzone
Joj jeste, nekad ste baš grozni.Tomahawk11 wrote:Nije to ismijavanje, nego je muški svijet brutalan po tom pitanju.
Who cares![]()
Sam pao, sam se ubio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#135 Re: Friendzone
Generalno ili samo po pitanju friendzone?Euridika wrote: Joj jeste, nekad ste baš grozni.
Spartanci su ubijali primjerke koji su izgledali nespremno za život
Danas je to ipak malo manje brutalno, tek se prokomentariše....vidi papka
- Euridika
- Globalna šefica
#136 Re: Friendzone
Iskreno... oboje.Tomahawk11 wrote:Generalno ili samo po pitanju friendzone?Euridika wrote: Joj jeste, nekad ste baš grozni.![]()
Spartanci su ubijali primjerke koji su izgledali nespremno za život![]()
- -storm-
#137 Re: Friendzone
Ma dovoljno je vec uzeti zenu ravnopravno sebi, da te nalijepe...papak, papucar i slicni epitetiTomahawk11 wrote:Generalno ili samo po pitanju friendzone?Euridika wrote: Joj jeste, nekad ste baš grozni.![]()
Spartanci su ubijali primjerke koji su izgledali nespremno za život![]()
A obicno unutar cetiri zida bude obrnuto
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#138 Re: Friendzone
Bolje i to, nego da se patiEuridika wrote: Iskreno... oboje.Ne samo što se borite i nadmećete za prvenstvo, nego i svjesno potapate "lošije" jedinke, čak i kad vas ničim ne ugrožavaju. Isto davljenik, traži slamku spasa, a vi ga još gurnete svom snagom nazad u vodu.
Podsjeti me kad smo jednoj prijateljici sj.... momka.
Idemo mi iz grada, studentski dani, kad će ovaj drug....je li ono Dina...ma nije....ma jeste....vidi, ko joj je onaj, vidi ga ko upitnik
I uze čovjek telefon i napisa joj poruku....ko ti je taj upitnik
I mi kući....uzeli nekih filmova, čokoladu, svratimo, pošto je bilo još nekih prijateljica, kad eto Dine
Al brzo je prošlo, očito se ni njoj nije sviđao upitnik
- djkurt
#139 Re: Friendzone
Onaj ko upadne u friendzone sam je kriv za tu situaciju, što reče neko prije, moraš odmah staviti do znanja šta želiš pa kud puklo da puklo, a bogami dobar je osjećaj i kad kad te treba odjebe pa se kasnije predomsili a onda ti nju odjebeš. Ono oko za oko zub za zub. He he he he he....
- Russki
#140 Re: Friendzone
Ti mora da si neki jeben likBellomo wrote:Kod mene je kontra, ja njih stavljam u friend zonu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#141 Re: Friendzone
svi smo bili u frend zoni u određenom trenutku...osobno sam uvijek stvaljao neku granicu od 2-3 mjeseca
mislim da je lijek tome aktivno i pretjerano viđanje recimo mjesec
i onda jedan kiruški rez, od nemam vremena i imam obveza ali bez ikakvog objašnjenja
nejavljanje i tome slično ( ono što žene rade regularno
)
bolno je ali mora ostati misterij
ako se krene javljati ponovo
đdje si ovo ono...
onda ulijećeš klizeći na sve ili ništa
mislim da je lijek tome aktivno i pretjerano viđanje recimo mjesec
i onda jedan kiruški rez, od nemam vremena i imam obveza ali bez ikakvog objašnjenja
bolno je ali mora ostati misterij
ako se krene javljati ponovo
-
Bellomo
#142 Re: Friendzone
Ko Klint Eastwood. Il' si Klinđa il' si minđa.Russki wrote:Ti mora da si neki jeben likBellomo wrote:Kod mene je kontra, ja njih stavljam u friend zonu.![]()
![]()
- MarlboroGold
#143 Re: Friendzone
Što tomo reče, ali ima i toga što su neki to već doživili jednom ili par puta, pa kad se sjete shvate zapravo koliko je to bilo bezveze i gubljenje vremena, a drugoj strani će to prenijeti iskreno muški, da bi to i oni mogli što brže i bolje shvatiti. Ako malo bolje pogledaš, iz naše perspektive ukoliko se u istu možeš staviti, to su jednim dijelom i dobri, ponovo muški, savjeti iako se od toga često pravi cirkus na nama svojstven način. Zato i razumijem zašto to ne možeš shvatiti... jer ipak nisi muškarac. Fakat smo brutalni, ali i iskreni.cendlerbing wrote:A zašto ismijavate, vrijeđate i nipodaštavate brtove istospolnike? Da to mi žene bar uradismo, pa da nas nazovete šovinisticama i hraniteljicama ega, kako smo i navikle, nego jok.
- triconja
#144 Re: Friendzone
Ih, kad se meni pocne javljat ponovo samo joj kazem idi nailovoj materiBlack swan wrote: ako se krene javljati ponovođdje si ovo ono...
-
james28
#145 Re: Friendzone
ma ne tješim se ja ništa al eto što se ti oko neke djevojke moraš trudit i trudit da bi tek nakon tog truda oko nje ona bila s tobom, dakle nisi joj se odmah svidio ali eto pošto si bio uporan ona se kao napalila na tebe?
ne ide to kod djevojaka tako eto ona vidi dobrog frajera i odmah ga zaskoči, ku.ac, moraš letati oko nje da bi je osvojio iako joj se dopadaš
ne ide to kod djevojaka tako eto ona vidi dobrog frajera i odmah ga zaskoči, ku.ac, moraš letati oko nje da bi je osvojio iako joj se dopadaš
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#146 Re: Friendzone
stromi, jel' prije bilo ovih zona?storm2018 wrote:Ja sam odlican frend i dobro igram zonu
-
james28
#147 Re: Friendzone
takvi likovi se zovu umišljeni kreteni, čuj jaki hahaha samo glume da su neki macho man, jesu ku.acTomahawk11 wrote:Nije to ismijavanje, nego je muški svijet brutalan po tom pitanju.
Who cares![]()
Sam pao, sam se ubio
-
zipoo
#148 Re: Friendzone
Pa sta bi ti?james28 wrote:ma ne tješim se ja ništa al eto što se ti oko neke djevojke moraš trudit i trudit da bi tek nakon tog truda oko nje ona bila s tobom, dakle nisi joj se odmah svidio ali eto pošto si bio uporan ona se kao napalila na tebe?
Da ti dodje treba koja ti se svidja na vrata, pokuca i kaze. Ej james28 ja te zelim, zelim dane sa tobom provoditi, da me izjebes kao jebenu kuju? Jasta ce
Ne kontam ja to.
Svidja ti se
Kazes joj
Odbijete
Ti svojim putem ona svojim
Kraj price
Nema frenda ni zone
- mad_max_ba
#149 Re: Friendzone
uvijek i vazdalmo wrote:stromi, jel' prije bilo ovih zona?storm2018 wrote:Ja sam odlican frend i dobro igram zonu
- MarlboroGold
#150 Re: Friendzone
Nisi dobro shvatio...james28 wrote: takvi likovi se zovu umišljeni kreteni, čuj jaki hahaha samo glume da su neki macho man, jesu ku.ac