džaba mu sve--kad su kod njega ostale njene gacice
Sve više fufica po Sarajevu!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- muha_sa
#126 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
- MarlboroGold
#127 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Odron od muzike... pored džeza, rocka... čak je i elektronska muzika umjetnost naspram smeća sa granda.
Ali šta ja znam šta je kvalitet... neka ljudi slušaju šta žele.
Ali šta ja znam šta je kvalitet... neka ljudi slušaju šta žele.
- kmirsad
#128 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
i tiš meni nešto rijet... a vid ga ovdje... zavodi i mljca balavice... pedofilu !muha_sa wrote:Zejnep wrote:Pinkuše i granduše![]()
jedan veliki za najsredjeniju Zejnicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rekoh 1 a ono se ote 6
Osupnut sam...
- kmirsad
#129 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
A što će njemu ženske gaće...muha_sa wrote:![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#130 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ponio hanumi.kmirsad wrote:A što će njemu ženske gaće...muha_sa wrote:![]()
![]()
džaba mu sve--kad su kod njega ostale njene gacice![]()
![]()
- muha_sa
#131 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
kmirsad wrote:i tiš meni nešto rijet... a vid ga ovdje... zavodi i mljca balavice... pedofilu !muha_sa wrote:Zejnep wrote:Pinkuše i granduše![]()
jedan veliki za najsredjeniju Zejnicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rekoh 1 a ono se ote 6![]()
Osupnut sam...
![]()
![]()
![]()
ZEJNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
recider ovom kmirsi da nisi malodobna
- kmirsad
#132 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
E to je već u redu...ukro ih sa štrika... sve za pahuljicu...Tomahawk11 wrote:Ponio hanumi.kmirsad wrote:A što će njemu ženske gaće...muha_sa wrote:![]()
![]()
džaba mu sve--kad su kod njega ostale njene gacice![]()
![]()
- Zejnep
#133 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
muha_sa wrote:
ZEJNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
Vala za vas dvojicu haman pa jesam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#134 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Zejnep wrote:muha_sa wrote:

- superiska
#135 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
pizarro wrote:
meni najljepsa i najdraza grandusa/pinkusa![]()
Haljina na 1:05....
-
james28
#136 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
ako si se ti prepoznao prijatelju to je tvoj problem, nisam nikog imenovao, ali ja sam ozbiljno postavio temu čisto radi neke razmjene mišljenja a neki odmah nagrnuli da pljuju, ako ti se pljuje razguli fino sa ove teme i gotovo, ja samo hoću normalan razgovorinfiny wrote:Ne mozes ljude nazvati degenericima i ocekivati neku razumnu diskusiju ili korektan odnos od istih.james28 wrote:jarane nisam tako nisko pao da mi neko traži djevojku, ja sam čisto otvorio temu da vidim šta drugi misle, je li to ovako kako ja vidim, ali ovdje očito nema neke normalne diskusijeinfiny wrote:Sta, niko da pita momka koja mu je definicija fine djevojke, pa mozda mu sta i nadjemo... ovako forumski?
Sta za tebe predstavlja pojam "fina djevojka"; ili mozda bolje pitanje jos - sta ocekujes od takve osobe? Jer ne postoji opsteprihvacena definicija neke nazovi finoce.
-
james28
#137 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
prijatelju, ništa ja ne očekujem, al ako te zaboli kita za temom onda fino ništa ne komentarišeš i gotovo, čemu ispast glup kad ne moraš, ne govorim za tebe nego generalnoinfiny wrote:Nekim cudom sam uocio da nije odmah. Ali tema je na samom pocetku, druga stranica, i ti hop, djeste degenerici.
Kad dolazis na forum ne ocekujes nikakvo kavaljerstvo ni aplauz jer ga i neces dobiti, budes svjestan da tu ima ljudi koje ni najmanje nije briga za tobom i koji ce tvoj problem gledati kao jos jedan nacin da te profiltriraju, zabave se i idu dalje.
Ali ne mozes zbog toga oplesti po citavom kolektivu pa i po onima koji su imali dobru namjeru.
Meni licno ni najmanje ne smeta, ali ima onih kojima hoce, kao sto mozes uvidjeti ako pogledas gore, tako da taj pristup tankih zivaca ne donosi neke rezultate
-
james28
#138 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
da zaradim više para da bih plaćao fufice hahahahaha jarane nemam ja problem s tim, ali mi je nekako jeftinije unajmit deset prostitutki nego jednu sponzorušu ako već hoću taj tip djevojke, a to da ja nekom plaćam da bude sa mnom, to je idiotski i ne vidim svrhu u tomepustopoljina wrote:ma kakvi malo, on bi takvu i za vezu, samo takvoj treba odrzavati paznju...parama i onim sto se za pare moze kupiti, da drugarice znaju da je ona najbolja.Nastasia wrote:Ne znam čemu žalopojke zbog broja fufica kad su muškarci upravo jedan od glavnih razloga njihove brze ekspanzije.
Doduše, zavisi šta podrazumijevaš pod fuficom, a šta pod normalnom djevojkom, ali iz iskustva, fufica izgleda nekako ovako:
dugi, nadograđeni, šiljasti nokti kojim je realno nemoguće obrisati šupak, pretežno u rozim ili crvenim nijansama a ponekad i crnoj, duga, ravna, farbana crna kosa (izgleda da plavuše više nisu u modi) sa nerijetko ekstenzijama očito vidljivim, pretjerano iskvarcana koža do te mjere da pod određenim osvjetljenjem izgleda narandžasto, umjetne trepavice, precrtane napućene usne i naravno, ništa od ovoga ne bi pomoglo da nije atributa koji su ili postojeći ili se nadograde kojekakvim push-up grudnjacima, gaćama sa silikonskim umetcima na mjestu guzova itd. I sve se to prezentuje u oskudnoj odjeći.
E znate šta? Te djevojke mahom imaju momke, ako ih nemaju, onda u gradu nikad nisu same, ako će muškarac u kafani kome prići, prići će njoj.
I onda se uhvatite priče nema normalnih cura.
Znam da će mnogi reći da će muškarac prići njoj da se ogrebe maloa tražit će normalnu za vezu. Fora je u tome što ja (a sebe smatram poprilično normalnom, prosječnom djevojkom) ako primjetim lika u krugu od dva metra sa tim "fuficama" prosto ga ne želim u svojoj blizini. Tako i mnoge "normalne" djevojke.
ma uhvati se te price, kad ponestane para za impresioniranje. da ima vise para, ne bi imao problema sa fuficama u gradu. bio bi i on najfaca medju svojom rajom.
nisu njemu "normalne " cure zanimljive...nece jarani baliti za njom, a vjerojatno znaju po kuci i oko kuce vise uraditi od njega.
fufice su jedini izbor onima koji ganjaju fufice i jedino rjesenje je da zaradi vise para.
- pustopoljina
#139 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
jarane imas ti problema s tim.james28 wrote:da zaradim više para da bih plaćao fufice hahahahaha jarane nemam ja problem s tim, ali mi je nekako jeftinije unajmit deset prostitutki nego jednu sponzorušu ako već hoću taj tip djevojke, a to da ja nekom plaćam da bude sa mnom, to je idiotski i ne vidim svrhu u tomepustopoljina wrote:ma kakvi malo, on bi takvu i za vezu, samo takvoj treba odrzavati paznju...parama i onim sto se za pare moze kupiti, da drugarice znaju da je ona najbolja.Nastasia wrote:Ne znam čemu žalopojke zbog broja fufica kad su muškarci upravo jedan od glavnih razloga njihove brze ekspanzije.
Doduše, zavisi šta podrazumijevaš pod fuficom, a šta pod normalnom djevojkom, ali iz iskustva, fufica izgleda nekako ovako:
dugi, nadograđeni, šiljasti nokti kojim je realno nemoguće obrisati šupak, pretežno u rozim ili crvenim nijansama a ponekad i crnoj, duga, ravna, farbana crna kosa (izgleda da plavuše više nisu u modi) sa nerijetko ekstenzijama očito vidljivim, pretjerano iskvarcana koža do te mjere da pod određenim osvjetljenjem izgleda narandžasto, umjetne trepavice, precrtane napućene usne i naravno, ništa od ovoga ne bi pomoglo da nije atributa koji su ili postojeći ili se nadograde kojekakvim push-up grudnjacima, gaćama sa silikonskim umetcima na mjestu guzova itd. I sve se to prezentuje u oskudnoj odjeći.
E znate šta? Te djevojke mahom imaju momke, ako ih nemaju, onda u gradu nikad nisu same, ako će muškarac u kafani kome prići, prići će njoj.
Znam da će mnogi reći da će muškarac prići njoj da se ogrebe maloa tražit će normalnu za vezu. Fora je u tome što ja (a sebe smatram poprilično normalnom, prosječnom djevojkom) ako primjetim lika u krugu od dva metra sa tim "fuficama" prosto ga ne želim u svojoj blizini. Tako i mnoge "normalne" djevojke.
ma uhvati se te price, kad ponestane para za impresioniranje. da ima vise para, ne bi imao problema sa fuficama u gradu. bio bi i on najfaca medju svojom rajom.
nisu njemu "normalne " cure zanimljive...nece jarani baliti za njom, a vjerojatno znaju po kuci i oko kuce vise uraditi od njega.
fufice su jedini izbor onima koji ganjaju fufice i jedino rjesenje je da zaradi vise para.
dakako da je jeftinije unajmiti, ali te unajmljene ne mozes pokazati pred rajom i biti hadzija. a ako niko nije vidio, onda se nije ni desilo
- triconja
#140 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Iskrenost je sranje, pogotovo kad se tek upoznajes. Nesto sto ljudi naj ne vole je kad si iskren, pa ti vidi. Jedino kad ostvaris neku jacu vezu od poznanstva onda mozes rizikovat sa istkrenoscu.kiki-miki wrote:Komunikacija i otvorenost, iskrenost.kmirsad wrote: Ne bih rekao... prije će biti da je direktna komunikacihja izumrla... cuke i mace su posljedica nedostatka druženja, razgovora,komunikacije...
Pocesto se sad sjedi na vise stolica, s obje strane.
-
james28
#141 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
james28 wrote: @pustopoljina to vjerovatno za sebe govoriš jarane, ali zaboli me ku.ac za tim ko će šta mislit i šta će reć, ne kontam poentu toga što govoriš, ali po tvojoj logici ja bih trebao kupovati djevojci skupe stvarčice da bi ona bila sa mnom, prvo ne želim to da radim, a drugo nisam Rokfeler
- ruud
#142 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ma to ti je paša moj otkad je svijeta i vijeka. Ko god kaže ili misli suprotno u zabludi je.james28 wrote:to vjerovatno za sebe govoriš jarane, ali zaboli me ku.ac za tim ko će šta mislit i šta će reć, ne kontam poentu toga što govoriš, ali po tvojoj logici ja bih trebao kupovati djevojci skupe stvarčice da bi ona bila sa mnom, prvo ne želim to da radim, a drugo nisam Rokfeler
- pustopoljina
#143 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
james28 wrote:james28 wrote: @pustopoljina to vjerovatno za sebe govoriš jarane, ali zaboli me ku.ac za tim ko će šta mislit i šta će reć, ne kontam poentu toga što govoriš, ali po tvojoj logici ja bih trebao kupovati djevojci skupe stvarčice da bi ona bila sa mnom, prvo ne želim to da radim, a drugo nisam Rokfeler
pa nemas puno opcija, kad te samo takve privlace.
- triconja
#144 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
E moja ti, da vidis kako je jebeno kad te zenska pocne barit, mene pocela barit u srednjoj u cetvrtom jedna, jedva sam ziv osto. Znaci vas sam se izgubio, noge presjecene a ruke drhte, jedva sam joj pripaljivo cigaruNastasia wrote:Ne znam čemu žalopojke zbog broja fufica kad su muškarci upravo jedan od glavnih razloga njihove brze ekspanzije.
-
james28
#145 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
ja na početku rekoh da ne volim takve a ti u kontru, prvo ne tražim pjevačice s Granda ili one iz rijalitija pa da ih moram plaćati, drugo student sam, dakle ne radim niti zarađujem, samim tim niko od mene i ne očekuje da nešto plaćampustopoljina wrote:james28 wrote:james28 wrote: @pustopoljina to vjerovatno za sebe govoriš jarane, ali zaboli me ku.ac za tim ko će šta mislit i šta će reć, ne kontam poentu toga što govoriš, ali po tvojoj logici ja bih trebao kupovati djevojci skupe stvarčice da bi ona bila sa mnom, prvo ne želim to da radim, a drugo nisam Rokfeler![]()
pa nemas puno opcija, kad te samo takve privlace.
- triconja
#146 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Jes'ga frendzoniso hljebat'?Ramzess Veliki wrote:Pederi rodjo ... pederi ... khm - muski homoseksualci ...kmirsad wrote:Prvi maj... odem s kobrom na jutarnju kaficu i Štok na Bistarac, u restoran... ima lijepa bašta s pogledom na izletište i jezero... dole, odmah ispod, dva uređana mjesta za izlet i roštiljanje sa stolom klupama, natkrivena... 5-6m udaljena... Za jednim sjede pet šest mladica, lijepi ko slike, razvijeni, moderno obučeni, zgodni... za onim drugim sjadi 5-6 prekrasnih djevojaka, sve ljepša od ljepše...
Sjedili smo sat dva i promatrali ih... nečeš vjerovati, oni muški... ni jedan, jedini podled za sve to vrijeme nisu uputili prema curama...iako su ih cure često i dosta vidljivo osvjetljavale farovima i mahale repom... momci su povadili iz rusaka , pive, votke, red bulove, gomile mesa, roštilj, par vreča ćumura i ... mobitele...
Cure su raspalile roštilj, čavrljale, smijale se, igrale odbojke, izvadile karte, skinule se u kupače kostime i šorceve...
Muški se nisu pomjerili, čak ni kad lopta pobjegne do njih da je curama vrate... nalokali se, buljili u mobitele, tipkali... jedini kontakt su s curama ostvarili, kad je jedan od njih prišao curama i zamolio ih da i njima potpale roštilj...
Rekoh kobri... vela havle, gluho bilo... hajmo kuči, ja ovo više ne mogu gledat...![]()
Isto to sam gledao na Termama, njih cetverica ne zna se koji je zgodniji ... dodaju se u bazenu rozom lopticom ...![]()
Ja leg'o na plocice (na stomaku, podloga je betonska) I izvadim knjigu nekakvo indijsko sr... ali na engleskom da vjezbam "how yes no" I to ... odma' mi pridje pederc... gay boy I metnu peskiric pored mene i stane mi se smjeskat' ... odmah sam zazalio sto ne ponesoh Avaz, on ih rastjeruje k'o Autan krvopije (inace kcerka mi je zabranila da nosim krampu za takve situacije, kaze da sam homofob ned'o Bog, tako da nisam mogao pravilno reagovat') ...![]()
Tako i ta bratija ... joj kud nisam bio tu da uletim klizecki da branim cast I obraz ovo nas malo sto se nismo poped... - sto smo ostali norm...... ma sto su nam zene draze ...
- muha_sa
#147 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
djes putericeZejnep wrote:muha_sa wrote:
- MarlboroGold
#148 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Koji si ti cartriconja wrote: Jes'ga frendzoniso hljebat'?![]()
![]()
- pustopoljina
#149 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
hah, ja sam prije koji mjesec (snijeg bio do koljena) bila na nekakvom salteru...nije bila guzva i bas sam fino pricala sa tim momkom...suhonjav, mlad...radi i studira, nije iz ovog grada...simpa...udje cura...ama prelijepa...visoka, vitka, zlatna sjajna kosa, ko svila...zdravko colic i podlugovi...lice...ma sve...i ona isto tako mlada, mozda i mladja od njega...triconja wrote:E moja ti, da vidis kako je jebeno kad te zenska pocne barit, mene pocela barit u srednjoj u cetvrtom jedna, jedva sam ziv osto. Znaci vas sam se izgubio, noge presjecene a ruke drhte, jedva sam joj pripaljivo cigaruNastasia wrote:Ne znam čemu žalopojke zbog broja fufica kad su muškarci upravo jedan od glavnih razloga njihove brze ekspanzije.
![]()
![]()
joj kad se ovaj momcic uspravi, odjednom sav bitan, zaposlen kao, nesto namrgodjeno gleda, k'o misli nesto bitno...kao nema on vremena da kaze zdravo (ostao njen dobar dan da visi u zraku)...ode on meni nesto kopirati (bezveze, nije morao kopirati, ja predala sve kopije i rekla za tu jednu kopiju da sam nasla samo kopiju, nemam pojma gdje mi je original), nema ga... vrati se....nema vise cure...kad on meni- gdje ode ova? doslo mi da mu kazem- a sad si je kao primijetio, ha? nisam...al' nisam mogla izdrzati dugo...
-rek'o dok ti (pavijanu
jos se naljutio
- pustopoljina
#150 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
mislim da je iskrenost jedino sto se na duge staze isplati.