hostapler wrote:Opet samo vrijeđanje ili gomila smajlija. Ne znam zašto moderacija ne reaguje.
Nikakav konkretan argument, odgovor.
Sta ti vozis? Sigurno nekog francuza ili italijana.
ti i tebi slicni imate pattern ko da si iz SDA - je l nije neko sa vama u šuri odma je fukara, vlašna, komunjara, ipicka materna..... jerbo biste vi sve po svom uzusu uZreĐŽivali.....
zato i imamo blagodati bosnjakomongoloidnih pogleda: ekoloske katastrofe, poplave, pozare, erozije, isusivanje jezera citavih, opstu anarhiju i propast sistema, odlazak sive i mlade mase, propast biblijskih razmjera....
,..... jer zato sto ne vozimo halal poderana TDI auta sa pola miliona km iz njemacke da bi bili in i suh a mal kurac nakvasili ala Audi, Mercedes, BMW - docim ste "vi" otkrili postojanje istih nakon ratnog profiterstva bogacenja na nejakim ledjima a vas soj je prije rata moljako za krug na biciklu......a o autima ste slusali u bajkama.....
ja sam sebi samo kazem - ustanem i okrenem se i pogledam i vidim koliko je propala sredina u kojoj zivim - ne mora mi niko pametovat sta je dobro sta je lose pa tako i auto - samo pogledam sta se voza, ko vozi, i kako ko vozi.... stanje nesto blisko - bliskom istoku po kulturi, ophodjenju, postovanju i postivanju.....
.... a tu je negdje nivo i znanja i intelekta i vaspitanja.... na nivou bliskoistocne picke materine....