IDE LJETO...PA DOĐI NA MORE !!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Harrys

Post by Harrys »

Sale_Magare malo wrote:Nigdje nikoga... :sad: .Harrys ko Harrys,cˇeka da skonta neku pametnu pa da se utipka... :-?
:) Lipi moj,ko ceka,taj doceka.Nadam se da ces i ti docekati da ti Lace dodje u Podace. :lol:
Lace

Post by Lace »

ma sale...pusti ba ove provokatore na baterije...oni fol frajeri :D ...doci cu ja u podace cim budem mogla...mozda cak i na 10 dana...mozda i izaberem neko musko celjade da mi pravi drustvo...otom-potom (u svakom slucaju javim da mi cuvas sobu) :)
Sale_Magare malo

Post by Sale_Magare malo »

Harrys wrote:
Sale_Magare malo wrote:Nigdje nikoga... :sad: .Harrys ko Harrys,cˇeka da skonta neku pametnu pa da se utipka... :-?
:) Lipi moj,ko ceka,taj doceka.Nadam se da ces i ti docekati da ti Lace dodje u Podace. :lol:
Aaaaa,radi,radi HarrysDURASEL,radi...mašala. :-)
Pa kada sam dočeka da ponovo natipkaš,onda sigurno dočekam da i Lace dođe na more.
A i imam s kim čekati.Nisam SUH ka BATERIJA :-D .
Ajde,pa se natipkaj ponovo kada skupiš hrabrost...ili napuniš baterije :wink:
Sale_Magare malo

Lace wrote:ma sale...pusti ba ove provokatore na baterije...oni fol frajeri :D ...doci cu ja u podace cim budem mogla...mozda cak i na 10 dana...mozda i izaberem neko musko celjade da mi pravi drustvo...otom-potom (u svakom slucaju javim da mi cuvas sobu) :)
Eee,ljepo moje Lace,da nema provokacija...život bi bio dosadan.A i Harrys ne provocira.On daje svoje zaključke,pa sviđalo se to meni ili ne.
Dobar je on.Malo sramežljiv ali dobar :) .
Ma ništa se ti ne brini za more.Finiširaj to ispita i onda uživaj :)
Harrys

Post by Harrys »

Lace wrote:ma sale...pusti ba ove provokatore na baterije...oni fol frajeri :D ...doci cu ja u podace cim budem mogla...mozda cak i na 10 dana...mozda i izaberem neko musko celjade da mi pravi drustvo...otom-potom (u svakom slucaju javim da mi cuvas sobu) :)
:-) Sale,mislim da je lace ovim postom zasluzila desetodnevni besplatni smjestaj a i castio bih je polupansionom. :-)
Sale_Magare malo

Ja se slažem. :-D
Lace

Post by Lace »

ma dajte...lace placa svoje troskove i ne zeli imati one koji joj kazu "duznik si mi"...cist racun duga ljubav :D
JFK

Post by JFK »

Odo malo ove godine u Spaniju, da vidim kako je tamo.
Lace

Post by Lace »

ja bila prosle godine...spanija je super :)
Harrys

Post by Harrys »

:-) Joj lace,ovdje se reklamiraju Podaci,a sad ti o Spaniji. :lol:
Lace

Post by Lace »

JFK je prvi poceo :roll:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Sale_Magare malo wrote:Ja se slažem ali, u zene mi takujin. :-D
:roll: E, ... Gospe ti, ... ca nisi zavrsija recenicu? :oops:
pape

Post by pape »

Lace wrote:ma dajte...lace placa svoje troskove i ne zeli imati one koji joj kazu "duznik si mi"...cist racun duga ljubav :D
:lol: Ne`s ti njemu ostati duznik, ...... ne`s. :oops:
Lace

Post by Lace »

pape wrote:
Lace wrote:ma dajte...lace placa svoje troskove i ne zeli imati one koji joj kazu "duznik si mi"...cist racun duga ljubav :D

pa pape...nekad me iznenadi tvoje misljenje o meni i onom sto imam u glavi ...i za tvoju informaciju nisam vise plava
pape

Post by pape »

Lace wrote: pa pape...nekad me iznenadi tvoje misljenje o meni i onom sto imam u glavi ...i za tvoju informaciju nisam vise plava
:roll: Draga Lace, .... onog trenutka, .... kad zaklopim oci i ne budem ih vise mogao otvoriti, .... prestat cu i sa svi zajebancijama i salama. Do tada, .... suti i trpi. :)
Ili, ... na malcice ozbiljniji nacin da kazem, ... ti znas da si mi draga. Mislio sam da znas da te smatram finom i pametnom osobom. Oprosti, ... @-}--}-
Last edited by pape on 25/06/2005 21:10, edited 1 time in total.
Harrys

Post by Harrys »

Lace wrote:
pape wrote:

pa pape...nekad me iznenadi tvoje misljenje o meni i onom sto imam u glavi ...i za tvoju informaciju nisam vise plava
lace da te nije opet kriza jamila,pape se samo sali. :)
Lace

Post by Lace »

nema krize koju ne moze rijesiti nova majica ili haljina :D evo upravo oblacim jednu takvu pa odoh se rjesiti krize vani

adios
Sale_Magare malo

PAMETNA I SNALAŽLJIVA :-D .Jel vidite zašto je Lace posebna :) .
Hm...MA JEL TO PAPE TIPKA :-) ...Ja sam već pomislio da se uvalio nekoj čehinjici i objašnjava istorijske trenutke u Bih i Hrvatskoj :-)
JFK-od čega je to skraćenica :? ?Neznam kako je u Bosni ali ovde su skraćenice jednostavnije:INA.MILS,MEGLE,ADIDAS,PLAYBOY,HTV...
Što je JFK :-) ?Jaran Fadil iz Kakaknja?
Ajde de,bar znam di je Španija.Imam doma atlas sa puno slika.Iskreno:ZAVIDIM TI JFK...Eh,kako bih se ja rado uhvatio u koštac sa jedno 2 tjedna odmora kod njih u gostima :-D .
Sale_Magare malo

Harrys wrote:
Lace wrote:
pape wrote: :lol: Ne`s ti njemu ostati duznik, ...... ne`s. :oops:

lace da te nije opet kriza jamila,pape se samo sali. :)
Opaaaa!!!Postali smo i PREVODITELJ :-) .Sto đavli viri iz našeg dobrog Harrysa. :)
Neka,treba se obrazovati.Nastavim li se ja tipkati ovdje sa vama još naučim svašta.A nikada neznaš kada ti što može zatrebati :-) .
Pape,pape...BARAKINU jedan 8) .
Sale_Magare malo

pape wrote:
Sale_Magare malo wrote:Ja se slažem ali, u zene mi takujin. :-D
:roll: E, ... Gospe ti, ... ca nisi zavrsija recenicu? :oops:
Pa BILO NESTALO TINTE u topicima.Ali i mislia sam na takuin.Kod mene stoji osobna i prometna a kod nje ostali nevažni dokumenti. :-)
pape

Post by pape »

:roll: E, ... marinero moj bez kaica, ... pa di si mi ti?
Sigurno te ona tvoja uvatila da ovdi chatas sa Lace, ... pa se najidila na te. :-?
A kako i nebi, nisi bija oprezan. Sigurno je procitala ono cmoka i tako to. :roll:
E, ... oce to, ... oce, vavik ti je tako kod zena. E, ... kad je cvenkusa ko ta tvoja, ... ko juta guina. :D Dzelozija je golemo brime za svaku zenu.
Sad ce ti brontulat cilu shetemanu, ... triba si pazit da te ne ulovi.
Sigurno te istirala vanka, da spavas na banku pod ponistrom u dzardinu, da budes sto dalje od konfljutera. :(
Za mi te, vire mi, ... za mi te ko brata. E, ... razumin te ja, ... musko si, ... nisi stina, a Lace spozha, lipa, ... ko rojena za te. :)
E, ... nemoj sada puno lokat. Mogla bi ta tvoja ostrokondza pomisliti da si se zajubija, ... ajme, tek bi ga tada popusija.
Vengo, kad pojdes spati, ... metni postole pod glavu. Bit ce malo mekse, a sta znas, ... ima i Bosanaca u Podaci. :oops:
Lipi moj, tesko ti je brime na siju zajahalo. I ja bi to tesko izdura, a kamoli taki cinkvantin ka ti. Drzin ti fige. :roll:
Lace

Post by Lace »

sto me tracas :x
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Lace wrote:sto me tracas :x
:D ljubomoran? :D:D
pape

Post by pape »

:roll: Dite, .... ne misaj mi se u marketing. :-) (to je jedna grana gospodarstva :D )
Lace

Post by Lace »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
:D ljubomoran? :D:D

to mi je poznato :D
Post Reply