Sale_Magare malo wrote:Nigdje nikoga....Harrys ko Harrys,cˇeka da skonta neku pametnu pa da se utipka...
![]()
IDE LJETO...PA DOĐI NA MORE !!!!
- Lace
ma sale...pusti ba ove provokatore na baterije...oni fol frajeri
...doci cu ja u podace cim budem mogla...mozda cak i na 10 dana...mozda i izaberem neko musko celjade da mi pravi drustvo...otom-potom (u svakom slucaju javim da mi cuvas sobu) 
-
Sale_Magare malo
Aaaaa,radi,radi HarrysDURASEL,radi...mašala.Harrys wrote:Sale_Magare malo wrote:Nigdje nikoga....Harrys ko Harrys,cˇeka da skonta neku pametnu pa da se utipka...
![]()
Lipi moj,ko ceka,taj doceka.Nadam se da ces i ti docekati da ti Lace dodje u Podace.
Pa kada sam dočeka da ponovo natipkaš,onda sigurno dočekam da i Lace dođe na more.
A i imam s kim čekati.Nisam SUH ka BATERIJA
Ajde,pa se natipkaj ponovo kada skupiš hrabrost...ili napuniš baterije
-
Sale_Magare malo
Eee,ljepo moje Lace,da nema provokacija...život bi bio dosadan.A i Harrys ne provocira.On daje svoje zaključke,pa sviđalo se to meni ili ne.Lace wrote:ma sale...pusti ba ove provokatore na baterije...oni fol frajeri...doci cu ja u podace cim budem mogla...mozda cak i na 10 dana...mozda i izaberem neko musko celjade da mi pravi drustvo...otom-potom (u svakom slucaju javim da mi cuvas sobu)
Dobar je on.Malo sramežljiv ali dobar
Ma ništa se ti ne brini za more.Finiširaj to ispita i onda uživaj
-
Harrys
Lace wrote:ma sale...pusti ba ove provokatore na baterije...oni fol frajeri...doci cu ja u podace cim budem mogla...mozda cak i na 10 dana...mozda i izaberem neko musko celjade da mi pravi drustvo...otom-potom (u svakom slucaju javim da mi cuvas sobu)
-
Sale_Magare malo
Ja se slažem. 
- Lace
pape wrote:Lace wrote:ma dajte...lace placa svoje troskove i ne zeli imati one koji joj kazu "duznik si mi"...cist racun duga ljubavNe`s ti njemu ostati duznik, ...... ne`s.
pa pape...nekad me iznenadi tvoje misljenje o meni i onom sto imam u glavi ...i za tvoju informaciju nisam vise plava
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Lace wrote: pa pape...nekad me iznenadi tvoje misljenje o meni i onom sto imam u glavi ...i za tvoju informaciju nisam vise plava
Ili, ... na malcice ozbiljniji nacin da kazem, ... ti znas da si mi draga. Mislio sam da znas da te smatram finom i pametnom osobom. Oprosti, ... @-}--}-
Last edited by pape on 25/06/2005 21:10, edited 1 time in total.
-
Harrys
lace da te nije opet kriza jamila,pape se samo sali.Lace wrote:pape wrote:Lace wrote:ma dajte...lace placa svoje troskove i ne zeli imati one koji joj kazu "duznik si mi"...cist racun duga ljubavNe`s ti njemu ostati duznik, ...... ne`s.
pa pape...nekad me iznenadi tvoje misljenje o meni i onom sto imam u glavi ...i za tvoju informaciju nisam vise plava
-
Sale_Magare malo
PAMETNA I SNALAŽLJIVA
.Jel vidite zašto je Lace posebna
.
Hm...MA JEL TO PAPE TIPKA
...Ja sam već pomislio da se uvalio nekoj čehinjici i objašnjava istorijske trenutke u Bih i Hrvatskoj
JFK-od čega je to skraćenica
?Neznam kako je u Bosni ali ovde su skraćenice jednostavnije:INA.MILS,MEGLE,ADIDAS,PLAYBOY,HTV...
Što je JFK
?Jaran Fadil iz Kakaknja?
Ajde de,bar znam di je Španija.Imam doma atlas sa puno slika.Iskreno:ZAVIDIM TI JFK...Eh,kako bih se ja rado uhvatio u koštac sa jedno 2 tjedna odmora kod njih u gostima
.
Hm...MA JEL TO PAPE TIPKA
JFK-od čega je to skraćenica
Što je JFK
Ajde de,bar znam di je Španija.Imam doma atlas sa puno slika.Iskreno:ZAVIDIM TI JFK...Eh,kako bih se ja rado uhvatio u koštac sa jedno 2 tjedna odmora kod njih u gostima
-
Sale_Magare malo
Opaaaa!!!Postali smo i PREVODITELJHarrys wrote:lace da te nije opet kriza jamila,pape se samo sali.Lace wrote:pape wrote:Ne`s ti njemu ostati duznik, ...... ne`s.
Neka,treba se obrazovati.Nastavim li se ja tipkati ovdje sa vama još naučim svašta.A nikada neznaš kada ti što može zatrebati
Pape,pape...BARAKINU jedan
-
Sale_Magare malo
Pa BILO NESTALO TINTE u topicima.Ali i mislia sam na takuin.Kod mene stoji osobna i prometna a kod nje ostali nevažni dokumenti.pape wrote:Sale_Magare malo wrote:Ja se slažem ali, u zene mi takujin.E, ... Gospe ti, ... ca nisi zavrsija recenicu?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Sigurno te ona tvoja uvatila da ovdi chatas sa Lace, ... pa se najidila na te.
A kako i nebi, nisi bija oprezan. Sigurno je procitala ono cmoka i tako to.
E, ... oce to, ... oce, vavik ti je tako kod zena. E, ... kad je cvenkusa ko ta tvoja, ... ko juta guina.
Sad ce ti brontulat cilu shetemanu, ... triba si pazit da te ne ulovi.
Sigurno te istirala vanka, da spavas na banku pod ponistrom u dzardinu, da budes sto dalje od konfljutera.
Za mi te, vire mi, ... za mi te ko brata. E, ... razumin te ja, ... musko si, ... nisi stina, a Lace spozha, lipa, ... ko rojena za te.
E, ... nemoj sada puno lokat. Mogla bi ta tvoja ostrokondza pomisliti da si se zajubija, ... ajme, tek bi ga tada popusija.
Vengo, kad pojdes spati, ... metni postole pod glavu. Bit ce malo mekse, a sta znas, ... ima i Bosanaca u Podaci.
Lipi moj, tesko ti je brime na siju zajahalo. I ja bi to tesko izdura, a kamoli taki cinkvantin ka ti. Drzin ti fige.
- Kareem Abdul-Jabbar
Lace wrote:sto me tracas