Pomozite migrantima.....
-
LakePlacid
#126 Re: Pomozite migrantima.....
Ne znam sta rade nadlezni organi u Sarajevu i zasto ne istraze ovu Denisu Steffen, koja se predstavlja barem tim imenom i prezimenom, izblajhanu lažnu švabicu sa lošim bosanskim, ko je, sta je i odakle je? cinjenica da je ona jedna od glavnih osoba koja okuplja i hrani ove pičiće od muskaraca, non stop je na tv-u, trebala bi krivično da odgovara za pomaganje imigrantima a kao drugo treba istraziti dali stoji neko iza nje tipa udruzenja iz inostranstva i sl.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#127 Re: Pomozite migrantima.....
Pa vidi se pobogu kad je kuca prazna i kad nema nikog. Ne treba biti atomski fizicar za prepoznati to.detroit-mercy wrote: Pustis se bandi i kriminalcima u ruke pa gdje stigo![]()
Mada greatest shit je onaj lola odozgo sto kaze obijaju dijasporcima kuce.
Obijaju kurac, obijaju domaci koji znaju gdje je ko i kad dolazi i kad odlazi. Eto on spao sneba tu dva dana i zna ko je u dijaspori.
Tako su i Svabe 41 znali ko su Jevereji po Parizu, Sarajevu ili Zagrebu
-
_someone
#128 Re: Pomozite migrantima.....
Ko spominje statistiku i ko je rekao da se broj kriminalnih djela povecao otkad su oni dosli?Ne zanima me nikakva statistika a ti ocigledno mislis da su svi medju njima jadne izbjeglice koje ni mrava ne bi zgazile a kamo li sta drugo.Naravno ima normalnih ljudi medju njima, ljudi koji zaista jesu iz zemalja u kojima je rat i koji se ponasaju normalno ali te budale koji glume nekakve kriminalce i mangupe po gradu koji im je pomogao treba sankcionisati sto prije dok nisu poceli praviti vece probleme.detroit-mercy wrote:Kako zivi rodjo policajac od 700-800kmova plate, jelde nikad ne bi reko da se moze zivjeti tako sa 800km-ova_someone wrote:Kakva 2 dana jarane, sta pricas ti?Izbjeglice u Kladusi su vec par mjeseci tu, i ti mislis da za par mjeseci oni nisu mogli saznati to.Uostalom ne znam koji se kurac uopce raspravljam kad znam kakva je situacija jer zivim tu i znam dobro sta mi prica clan porodice koji je policajac, ti koji nemas pojma o tome me pokusavas uvjeriti u suprotno, jedan od onih koji misli da je pokupio svu pamet svijeta ocigledno.
Samo jedno, iznesi fino statistku koliko se je povecao kriminal u BiH, broj silovanja, provala, razbojnistava u odredjenom periodu, pa da vidimo jel istina to sto rodjo prica. Rodjo bi trebao da barata tim podacima, drot je jebiga.
I bogati, hocel uzet rodjo cvaju ponekad
Last edited by _someone on 20/04/2018 19:39, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#129 Re: Pomozite migrantima.....
takva statistika ne postoji za veliku kladušudetroit-mercy wrote:Kako zivi rodjo policajac od 700-800kmova plate, jelde nikad ne bi reko da se moze zivjeti tako sa 800km-ova_someone wrote:Kakva 2 dana jarane, sta pricas ti?Izbjeglice u Kladusi su vec par mjeseci tu, i ti mislis da za par mjeseci oni nisu mogli saznati to.Uostalom ne znam koji se kurac uopce raspravljam kad znam kakva je situacija jer zivim tu i znam dobro sta mi prica clan porodice koji je policajac, ti koji nemas pojma o tome me pokusavas uvjeriti u suprotno, jedan od onih koji misli da je pokupio svu pamet svijeta ocigledno.
Samo jedno, iznesi fino statistku koliko se je povecao kriminal u BiH, broj silovanja, provala, razbojnistava u odredjenom periodu, pa da vidimo jel istina to sto rodjo prica. Rodjo bi trebao da barata tim podacima, drot je jebiga.
pa nije minhen
-
detroit-mercy
#130 Re: Pomozite migrantima.....
bas sto nije minhen, lakse je uraditi statistiku. I da statistike se vode i u MUP-u u Kalesiji i u MUP-u u Kladusi.jao_situacije wrote:takva statistika ne postoji za veliku kladušudetroit-mercy wrote:Kako zivi rodjo policajac od 700-800kmova plate, jelde nikad ne bi reko da se moze zivjeti tako sa 800km-ova_someone wrote:Kakva 2 dana jarane, sta pricas ti?Izbjeglice u Kladusi su vec par mjeseci tu, i ti mislis da za par mjeseci oni nisu mogli saznati to.Uostalom ne znam koji se kurac uopce raspravljam kad znam kakva je situacija jer zivim tu i znam dobro sta mi prica clan porodice koji je policajac, ti koji nemas pojma o tome me pokusavas uvjeriti u suprotno, jedan od onih koji misli da je pokupio svu pamet svijeta ocigledno.
pa nije minhen
-
dezurni_ucenik
#131 Re: Pomozite migrantima.....
E kad se sjetim vremena kad je zviz proglasavan forumskim fasistom.
-
dezurni_ucenik
#132 Re: Pomozite migrantima.....
LakePlacid wrote:Ne znam sta rade nadlezni organi u Sarajevu i zasto ne istraze ovu Denisu Steffen, koja se predstavlja barem tim imenom i prezimenom, izblajhanu lažnu švabicu sa lošim bosanskim, ko je, sta je i odakle je? cinjenica da je ona jedna od glavnih osoba koja okuplja i hrani ove pičiće od muskaraca, non stop je na tv-u, trebala bi krivično da odgovara za pomaganje imigrantima a kao drugo treba istraziti dali stoji neko iza nje tipa udruzenja iz inostranstva i sl.
![]()
Treba ih pustiti da crknu od gladi jel ?
- jao_situacije
#133 Re: Pomozite migrantima.....
ne, ne vode sedetroit-mercy wrote: bas sto nije minhen, lakse je uraditi statistiku. I da statistike se vode i u MUP-u u Kalesiji i u MUP-u u Kladusi.
ne postoji općinska statistika jer je mup kantonalni i entitetski
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#134 Re: Pomozite migrantima.....
Gdje vidite gladne? Ja vidim da im fali cigara i kredita za FB. Čini mi se da ostalo imaju.
Za onog diletanta koji pita ko to nema jest u BiH neka malo makne od Sarajeva pa će vidjeti stotine primjera. Ima i u Sarajevu, nana kupuje pavlaku I hljeb kaže mora joj biti cijelu sedmicu. Pojedinci nemaju dodira sa realnošću
Za onog diletanta koji pita ko to nema jest u BiH neka malo makne od Sarajeva pa će vidjeti stotine primjera. Ima i u Sarajevu, nana kupuje pavlaku I hljeb kaže mora joj biti cijelu sedmicu. Pojedinci nemaju dodira sa realnošću
-
LakePlacid
#135 Re: Pomozite migrantima.....
Pusti se izblajhanih floskula, neka prodaju telefone i satove sa rukica pa neka jedu, ekonomske izbjeglice treba nabiti nogom, ženu i djecu ako ih uopste ima ostaviti, ovo sve ostalo vratiti da se bore za svoju zemlju, ako se uopste bore, p*** do p***, imigranti cine krivicno djelo ulaskom na ovakav nacin u drzavu, a onaj ko ih hrani i okuplja podrzava ih i svjesno cini krivicno djelo, ova izblajhana glupača se moze dovesti i sa trgovinom ljudima, buduci da ih iz Sarajeva prebacuje za Bihacdezurni_ucenik wrote:LakePlacid wrote:Ne znam sta rade nadlezni organi u Sarajevu i zasto ne istraze ovu Denisu Steffen, koja se predstavlja barem tim imenom i prezimenom, izblajhanu lažnu švabicu sa lošim bosanskim, ko je, sta je i odakle je? cinjenica da je ona jedna od glavnih osoba koja okuplja i hrani ove pičiće od muskaraca, non stop je na tv-u, trebala bi krivično da odgovara za pomaganje imigrantima a kao drugo treba istraziti dali stoji neko iza nje tipa udruzenja iz inostranstva i sl.
![]()
-
dezurni_ucenik
#136 Re: Pomozite migrantima.....
jes jes human traficking na ruti sarajevo velika kladusa

-
moonca
#137 Re: Pomozite migrantima.....
Nigdje policije?LakePlacid wrote:Pusti se izblajhanih floskula, neka prodaju telefone i satove sa rukica pa neka jedu, ekonomske izbjeglice treba nabiti nogom, ženu i djecu ako ih uopste ima ostaviti, ovo sve ostalo vratiti da se bore za svoju zemlju, ako se uopste bore, p*** do p***, imigranti cine krivicno djelo ulaskom na ovakav nacin u drzavu, a onaj ko ih hrani i okuplja podrzava ih i svjesno cini krivicno djelo, ova izblajhana glupača se moze dovesti i sa trgovinom ljudima, buduci da ih iz Sarajeva prebacuje za Bihacdezurni_ucenik wrote:LakePlacid wrote:Ne znam sta rade nadlezni organi u Sarajevu i zasto ne istraze ovu Denisu Steffen, koja se predstavlja barem tim imenom i prezimenom, izblajhanu lažnu švabicu sa lošim bosanskim, ko je, sta je i odakle je? cinjenica da je ona jedna od glavnih osoba koja okuplja i hrani ove pičiće od muskaraca, non stop je na tv-u, trebala bi krivično da odgovara za pomaganje imigrantima a kao drugo treba istraziti dali stoji neko iza nje tipa udruzenja iz inostranstva i sl.
![]()
-
LakePlacid
#138 Re: Pomozite migrantima.....
Tebi mozda jeste smiješno ali je tako, malo se raspitaj umjesto da lupaš na prvu, hajde sto ih hrani ko lutalice nego im jos i pomaze u namjerama prebacujuci ih iz Sarajeva u Bihac, ovo ce trajati jos jedan odredjen period i drzava ce morati prije ili kasnije reagovati i stati u kraj cijelom ovom cirkusu cirkusu
Pocetkom sedmice su lazni migranti "zalutali" u Lukavicu pa ih je policija Republike Srpske iz Lukavice brze bolje vratila u pravcu odakle su i dosli, pravac Dobrinja Federacija, to se tako radi, ljudi nece problema niti dozvoljavaju širenje ovoj marvi
Pocetkom sedmice su lazni migranti "zalutali" u Lukavicu pa ih je policija Republike Srpske iz Lukavice brze bolje vratila u pravcu odakle su i dosli, pravac Dobrinja Federacija, to se tako radi, ljudi nece problema niti dozvoljavaju širenje ovoj marvi
-
dezurni_ucenik
#139 Re: Pomozite migrantima.....
pa imaju ljudi vec iskustva s tim, jos od 92. godine. Mislim na tjeranje.LakePlacid wrote:Tebi mozda jeste smiješno ali je tako, malo se raspitaj umjesto da lupaš na prvu, hajde sto ih hrani ko lutalice nego im jos i pomaze u namjerama prebacujuci ih iz Sarajeva u Bihac, ovo ce trajati jos jedan odredjen period i drzava ce morati prije ili kasnije reagovati i stati u kraj cijelom ovom cirkusu cirkusu
- animals
#140 Re: Pomozite migrantima.....
Samo da ti kazem..ja kad sam imigriro 91.dezurni_ucenik wrote:
zabolio je ikog klinac jesam li gladan ili nisam..
znao sa biti i gladan..
nije bilo humanitaraca da mi pomogne..
-
LakePlacid
#141 Re: Pomozite migrantima.....
Ja o jednom ti o drugom, kada ti ne odg. preusmjeravas pricu na drugi mlin, klasicni trol, tu si da potkacis i lupas, kada ti se odg. samo preskocis ono sto ti ne odg., drz se teme
Pametni ljudi, nedaju marvi da se širi a bosnjo ce mu jos i ženi i scer dati, ipak je brat musliman dosao iz daleka
-
moonca
#142 Re: Pomozite migrantima.....
Ako su vec tu, treba im dati hranu naravno, ali i pretresti djepove koliko novaca imaju?
-
dezurni_ucenik
#143 Re: Pomozite migrantima.....
LakePlacid wrote:![]()
Ja o jednom ti o drugom, kada ti ne odg. preusmjeravas pricu na drugi mlin, klasicni trol, tu si da potkacis i lupas, kada ti se odg. samo preskocis ono sto ti ne odg., drz se teme
Pametni ljudi, nedaju marvi da se širi a bosnjo ce mu jos i ženi i scer dati, ipak je brat musliman dosao iz daleka
Evo ti jos jedan
- vjesticanametli
#144 Re: Pomozite migrantima.....
Nek svabica ide u svabiju i nwk im pomazen....s kojim god svabom progovorim kazu uzas pun im je kofer tzv izbjeglica....ove seronje samo poceraat odakle su dosli...nisu to nikakve izbjeglice
-
moonca
#145 Re: Pomozite migrantima.....
Ako su iz Sirije, onda jesu.
- vjesticanametli
#146 Re: Pomozite migrantima.....
Pa masa nije elem haj nazad
-
detroit-mercy
#147 Re: Pomozite migrantima.....
Kad neko iz policije izadje na tv i kaze da je broj udesa, ubistava ili sta ti ja znam cega manji/veci ove godine nego prosle, znaci da neko biljezi podatke po policijskim upravama. Sto ce reci da statistika postoji a ko je prezentuje, kanton, opcina ili federacija je najmanji problem. Ispada, jebiga da se kod nas nista ne zna, ni koliki nam je kriminal, ni koja vrsta, nego nako odoka se odredjuje.jao_situacije wrote:ne, ne vode sedetroit-mercy wrote: bas sto nije minhen, lakse je uraditi statistiku. I da statistike se vode i u MUP-u u Kalesiji i u MUP-u u Kladusi.
ne postoji općinska statistika jer je mup kantonalni i entitetski
-
detroit-mercy
#148 Re: Pomozite migrantima.....
Svabam je pun kurac i Turaka i Jugosklaven i sl., Svabe do podne mrze sebe a od podne sve druge. Al kad im treba baustelaca onda herzlich willkomenvjesticanametli wrote:Nek svabica ide u svabiju i nwk im pomazen....s kojim god svabom progovorim kazu uzas pun im je kofer tzv izbjeglica....ove seronje samo poceraat odakle su dosli...nisu to nikakve izbjeglice
Mani mi te pun im je kurac ovih sad a nije im bio pun kurac onih 91-92e.
-
detroit-mercy
#149 Re: Pomozite migrantima.....
dusa draga jes se napatilaanimals wrote:Samo da ti kazem..ja kad sam imigriro 91.dezurni_ucenik wrote:
zabolio je ikog klinac jesam li gladan ili nisam..
znao sa biti i gladan..
nije bilo humanitaraca da mi pomogne..
bas mi te je zao, sjeo sa putovnicom na bus i pravac Bec-Sudbanhof
- sheilak
#150 Re: Pomozite migrantima.....
A kako svabe gledaju na tebe i ostale balkance? (r)vjesticanametli wrote:Nek svabica ide u svabiju i nwk im pomazen....s kojim god svabom progovorim kazu uzas pun im je kofer tzv izbjeglica....ove seronje samo poceraat odakle su dosli...nisu to nikakve izbjeglice