TDK-90 wrote:Jel to ima isto znacenje kao i polovnjacakakavdanakneiskustvu wrote:zbog nečega je bitno naglasiti da je komsinica polutanka,sta god to znacilo![]()
![]()
pitati labuda oko toga
TDK-90 wrote:Jel to ima isto znacenje kao i polovnjacakakavdanakneiskustvu wrote:zbog nečega je bitno naglasiti da je komsinica polutanka,sta god to znacilo![]()
![]()
Seyfo wrote:Garant je mislio na neki nacionalni moment,on je tim opterecen. Inace polutanka moze svasta znaciti.
vjesticanametli wrote:Opet ugrozen
moonca wrote:BL, jel to Banja Luka?
Jeste svetski.pirmin wrote:moonca wrote:BL, jel to Banja Luka?
A na poslu prve komsije Kambodja i Turska.moonca wrote:Jeste svetski.pirmin wrote:moonca wrote:BL, jel to Banja Luka?![]()
Mora da je Labud preko putaSatori wrote:Kada smo useljavali u stan, zvonili smo u vise navrata komsiji prekoputa da se upoznamo, nije otvarao vrata.
ostali su mi na ignoreu ali prema tvom pisanju mogu skontati da nešto mene citirate i to obično nenacionalno osviješteni patuljci iz grada čelika koji najviše mrze svoje korijenje a vole tuđe (koji ih mrze) ili svi oni koji još uvijek žive u 1973. a takih je pun forumSeyfo wrote:Garant je mislio na neki nacionalni moment,on je tim opterecen. Inace polutanka moze svasta znaciti.
E ne bi ti ni ja otvorioSatori wrote:Do svojih 30-tih sam zivjela u jednoj zgradi, i danas se srecem i obilazim sa tim komsijama, a i oni dodju meni na veselje i na zalost na drugi kraj grada.
Vec 3 hodine zivim u drugoj zgradi, sa komsijama sam zdravo za zdravo. Kada smo useljavali u stan, zvonili smo u vise navrata komsiji prekoputa da se upoznamo, nije otvarao vrata.
ja sam iz grada čelika,meni je to bilo upućeno,iako ne znam kakve veze to ima sa ovom raspravomSeyfo wrote:Koja gluposti i opterećenost nacionalizmom! Ja ti mogu reći da je moj r.dedo bio Musliman iz muslimanske porodice, kao direktor velike građevinske firme dobio jedini garažu u svojoj ulici, a zgrada je imala jedan mahsuz pravljen stan za njega. Po tebi su to mogli samo Srbi, džaba što ej on bio kadar koji je režimu bio koristan.
I ne, nisam iz grada čelika.
Mozda je pravila buku kada se useljavalaanimals wrote:E ne bi ti ni ja otvorioSatori wrote:Do svojih 30-tih sam zivjela u jednoj zgradi, i danas se srecem i obilazim sa tim komsijama, a i oni dodju meni na veselje i na zalost na drugi kraj grada.
Vec 3 hodine zivim u drugoj zgradi, sa komsijama sam zdravo za zdravo. Kada smo useljavali u stan, zvonili smo u vise navrata komsiji prekoputa da se upoznamo, nije otvarao vrata.
Pa gdje si komsoBlack swan wrote:moram priznat da sam u hrasnom u poroidice ribar kao podstanar bio najbolji što se komšija tiče
nikog nisam znao...
ne bi mi bio problem ni da me spominju u crnoj kronici kao lopinunemam stida jer ne poznajem nikog
i onda sakontam da mi kolegica iz razreda također živi kao podstanar
te kolegica iz firme1. 4. i 7. kat
te se sprijateljio s bricom
ode anonimnost na pazar
Vala i ja to smatram. Imao sam 3 komada u stanu iznad. Jedno vjezba klavir, drugo trci, trece skace...i sta kaze hoces djeca su ne mogu ih vezatazurna_obala wrote:![]()
Primjećujem da je pojedini forumaši smatraju dobrom zgradom gdje nema djece, pitam se sta ce biti ako oni dobiju djecu