Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

PeppermintSA

#126 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by PeppermintSA »

Da nije labudan iz NY odradio neku zlataru pa se konta malo skloniti u Brčko? :lol:
triconja

#127 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by triconja »

Procito sam dva posta i formiro neko misljenje o temi koje je 100 % netacno. More li neko ukratko preformulisat sta se govori ustvari na temi?

Prvo sto mi pada na pamet je ona nasa izdajica oso na zapad a kasnije se vratio i folira se ovdje, nije ovdje imo hljeba da jede a sad doso sa parama i ko je on je :lol: :lol: :lol:
Amaya

#128 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Amaya »

PeppermintSA wrote:Da nije labudan iz NY odradio neku zlataru pa se konta malo skloniti u Brčko? :lol:
Eto ja se ne sjetih toga :lol: , a kod nas svaki dan kad otvorim neki od brcanskih portala i vidim naslov tipa "Policija Brckog uhapsila..." na to dodam 'sigurno nekog biznismena' :lol: i to sve neke osobe iz drugih gradova ili drzava. Sto je najgore doslo vrijeme da vise ne znas ni ko ti je prvi komsija i odakle je.
SaraFina

#129 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by SaraFina »

Amaya wrote:
PeppermintSA wrote:Da nije labudan iz NY odradio neku zlataru pa se konta malo skloniti u Brčko? :lol:
Eto ja se ne sjetih toga :lol: , a kod nas svaki dan kad otvorim neki od brcanskih portala i vidim naslov tipa "Policija Brckog uhapsila..." na to dodam 'sigurno nekog biznismena' :lol: i to sve neke osobe iz drugih gradova ili drzava. Sto je najgore doslo vrijeme da vise ne znas ni ko ti je prvi komsija i odakle je.

Čovjek djeluje poprilično neupućen. ( Uzgoj ribe u Savi, kafić tipa Palma i sl) No, ne vjerujem da baš alibi traži po forumu :D

Riba de uzgaja u Žabarima u ribnjaku, savska inače smrdi na mulj i neupotrebljiva je. Plus onaj zamjenik direktora Luke predstavio je plan i Sava bi navodno trebala postati plovna :D

Znači ribogojilišta tipa onih na Neretvi nula :)
Last edited by SaraFina on 18/03/2018 22:21, edited 1 time in total.
Edin H.

#130 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Edin H. »

:lol: :lol: :lol:
Amaya

#131 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Amaya »

[quote="SaraFina"
Čovjek djeluje poprilično neupućen. ( Uzgoj ribe u Savi, kafić tipa Palma i sl) No, ne vjerujem da baš alibi traži po forumu :D

Riba de uzgaja u Žabarima u ribnjaku, savska inače smrdi na mulj i neupotrebljiva je. Plus onaj zamjenik direktora Luke predstavio je plan i Sava bi navodno trebala postati plovna :D

Znači ribogojilišta tipa onih na Neretvi nula :)[/quote]

Da ima ribnjak u Žabarima (Donji Žabar) ali oni ne pripadaju Brčko distriktu vec RS-u.
SaraFina

#132 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by SaraFina »

Znam draga dokle su granice. Pola Aganovog otpada u Distriktu recimo a pola u FBiH :D isto tamo u RS-U :)

Ali eto neka vidi. Navalio je.
Amaya

#133 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Amaya »

SaraFina wrote:Znam draga dokle su granice. Pola Aganovog otpada u Distriktu recimo a pola u FBiH :D isto tamo u RS-U :)

Procitala sam vase postove i opisali ste stanje u Brckom kao sto bih i ja, ne znam da
li ste vidjeli moj post na prethodnoj strani gdje sam vas posebno izdvojila :)
Seyfo

#134 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Seyfo »

Gdje ono bude spomenik Drazi Mihajlovicu? Osim Chicaga
SaraFina

#135 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by SaraFina »

Amaya wrote:
SaraFina wrote:Znam draga dokle su granice. Pola Aganovog otpada u Distriktu recimo a pola u FBiH :D isto tamo u RS-U :)

Procitala sam vase postove i opisali ste stanje u Brckom kao sto bih i ja, ne znam da
Hvala

Često sam ljeti u Brčkom i za vrijeme praznika. Rekoh nisam mještanka ali dio familije mi vuče korjene. Žive na relaciji ZG - Brčko.
Amaya

#136 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Amaya »

SaraFina wrote:
Amaya wrote:

Hvala

Često sam ljeti u Brčkom i za vrijeme praznika. Rekoh nisam mještanka ali dio familije mi vuče korjene. Žive na relaciji ZG - Brčko.
I ja sam jedno vrijeme bila na relaciji ZG - Brčko (svaki mjesec ili dva od 1996-2004 god) iako povod nije bio baš najbolji (bolnica Rebro), ZG ostao mi u lijepom sjećanju a posebno u Maksimirskoj ulici ulaz u ZOO vrt sa onim majmunčićima :lol:
SaraFina

#137 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by SaraFina »

Amaya wrote:
SaraFina wrote:
Amaya wrote: Procitala sam vase postove i opisali ste stanje u Brckom kao sto bih i ja, ne znam da
Hvala

I ja sam jedno vrijeme bila na relaciji ZG - Brčko (svaki mjesec ili dva od 1996-2004 god) iako povod nije bio baš najbolji (bolnica Rebro), ZG ostao mi u lijepom sjećanju a posebno u Maksimirskoj ulici ulaz u ZOO vrt sa onim majmunčićima :lol:
U svakom zlu nekog dobra ima. Ako niśta makar lijepih sjećanja.
Bluemore

#138 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Bluemore »

Pa ako ces mjesto stanovanja prilagodjavat cijeni obroka kod Maksumica i inih onda me ne cudi da ces otici u Brcko :bih:
malo pojednostavljeni kriteriji ali super samo ti odmori i lagano :bih:
512MB

#139 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by 512MB »

Ako ovo nije zviz evo glavu. Upozno odma politicara ovaj mu dao knjigu, prijateljica odletila na Bali i otvorila skolu za ronjenje, otvaranje lokala sa Michelin zvjezdicama u Brckom, aktivan na forumu NY Timesa, termin u agenciji za razvoj, investor... :-)
ExNihilo

#140 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by ExNihilo »

Nema Zvizov košmarni ton pisanja. Jedino ako nije evoluirao, nakon što je provaljen na 2 klona, pa dao nekome da piše za njega, dok on brainstorma nebuloze. :oops: :D
moonca

#141 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by moonca »

512MB wrote:Ako ovo nije zviz evo glavu. Upozno odma politicara ovaj mu dao knjigu, prijateljica odletila na Bali i otvorila skolu za ronjenje, otvaranje lokala sa Michelin zvjezdicama u Brckom, aktivan na forumu NY Timesa, termin u agenciji za razvoj, investor... :-)
Sto bi neki za sebe rekli-svetski bre tip. :-D
512MB

#142 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by 512MB »

ExNihilo wrote:Nema Zvizov košmarni ton pisanja. Jedino ako nije evoluirao, nakon što je provaljen na 2 klona, pa dao nekome da piše za njega, dok on brainstorma nebuloze. :oops: :D
Ma ovo je maksimalni napor da zvuci iole normalno, al tu i tamo zablista taj specificni belosvetski stih. Tipujem na max 2 sedmice kad pocne sa "moj buraz najbolji broker danske.."
Izlija

#143 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Izlija »

LakePlacid wrote:
Pa gdje si ti hrasno jajaru stari, toliko si zasro po gradu da seliš za Brčko :lol: od silnog trolanja si sebe doveo da se ne smiješ po gradu kretati :lol:
LakePlacid

#144 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by LakePlacid »

Ludilo u Bosni :lol:

Da se zahvalim još jednom svima na konstruktivnim raspravama i idejama ali i informacijama, pa i onima koji su nezaposleni ali su ipak na forumu prezaposleni konstrukcijama, to je sve naš narod :bih:

Pozdrav :bih:
Izlija

#145 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Izlija »

Ma ja, sad još jedan acc napravi pa započni neku imaginarnu temu, svakako ti se cijeli život bazira na imaginarnim likovima koje kreiraš na raznim portalima.
Seyfo

#146 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Seyfo »

Pustite covjeka,sta vam je. I da trola,ima neki pristojan stil obracanja,bez nastojanja da sebe hvali i uzdigne,kao npr.zviz. Nije naporan, meni bar. I nek se ne prestane javljati,bas me zanima sta ce biti s njim u narednih godinu dana. Peace
karanana

#147 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by karanana »

ok je covjek i nije on ni prvi ni zadnji sa slicnom temom, ali meni je kao i nekim drugim udarilo u gloavu to da je on rodom i porijeklom iz sarajeva i hoce da se vrati i eto odabrao je multietnicko brcko (haha) jer je blizu zagreba i beograda i jer ima da seta pokraj save s cukom. to su te neke fix ideje koje covjek nabacuje mozda u srednjim godinama kada kao hoce neki mir i nesto novo, a nema uopste informacija ni o cemu nego eto brcko izgleda interesantno, hajmo tamo.
e taj mi dio nije jasan. ljudi iz brckog, banjaluke, bubam travnika, zenice, konjica....i kad se vracaju u bih, sarajevo ima je nekako prva opcija. a on obrnuto.
nego, jesi spreman na presjecanje srpske kad se za to ukaze potreba?
Bluemore

#148 Re: Vaše mišljenje? Pomoć povratniku sa zapada :)

Post by Bluemore »

Izlija wrote:
LakePlacid wrote:
Pa gdje si ti hrasno jajaru stari, toliko si zasro po gradu da seliš za Brčko :lol: od silnog trolanja si sebe doveo da se ne smiješ po gradu kretati :lol:
:shock: :)
Post Reply