to su samo moja zapazanja detalja , a koje msurkaci pisu na temama o lj i sMarlboroGold wrote:Sad si nadmašila i sama sebe u generaliziranju. A na onaj gore post u vezi pristupa mi je mrsko odgovoriti, jer šta god ti se kaže ti to ne želiš da shvatiš zato što ti ego ne dopušta.Connaisseur Karlin wrote:pa to znamo, ali nije to problemcendlerbing wrote:Ne možeš SVAKOME ODGOVARATI, bio muško ili žensko, izgledao kao metla ili kao viktorijin anđeo, imao tehniku nemao i trudio se ne trudio, i to je sasvim ok. Nemam stav da neko, ko je jednoj osobi loš u krevetu, da baš nikome drugom ne odgovara. Afiniteta je more, ne odgovara svakome isto.
problem je da muskarci imaju ovakav stav: ako je lijepa , nema nista od dobrog seksa , ako joj je vagina presiroka i klizava, opet, nema nista od dobrogoseksa, a ko je buca, ne moze mrdati oanko kako zele, opet nema dobrog seksa
Jadi ljubavnika Vertera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Connaisseur Karlin
#126 Re: Jadi ljubavnika Vertera
- Connaisseur Karlin
#127 Re: Jadi ljubavnika Vertera
netocnoDilibus wrote:Ma sex je kao i svaki drugi talenat.Ili jesi,ili nisi.
- MarlboroGold
#128 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Mislim da ipak tražiš isključivo ono što želiš da vidiš, a iz toga izvlačiš hiljadu "zaključaka" koji ne idu u našu koristConnaisseur Karlin wrote: to su samo moja zapazanja detalja , a koje msurkaci pisu na temama o lj i s
To radiš ciljano.
No, svejedno
Dobro je da nema triconje, jer bi inače tema već bila na 20 stranica
- Zejnep
#129 Re: Jadi ljubavnika Vertera
zipoo wrote:ima li na ovom forumu da neko nije jebac ipo ?
Nema izgleda
- Zejnep
#130 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Dilibus wrote:Ma sex je kao i svaki drugi talenat.Ili jesi,ili nisi.
- Connaisseur Karlin
#131 Re: Jadi ljubavnika Vertera
nemaZejnep wrote:zipoo wrote:ima li na ovom forumu da neko nije jebac ipo ?
Nema izgleda
ZajnepZejnep wrote:Dilibus wrote:Ma sex je kao i svaki drugi talenat.Ili jesi,ili nisi.
- Connaisseur Karlin
#132 Re: Jadi ljubavnika Vertera
a znas vrlo dobro zasto sam regirala i da nije iskljucivo radi tebeMarlboroGold wrote:Mislim da ipak tražiš isključivo ono što želiš da vidiš, a iz toga izvlačiš hiljadu "zaključaka" koji ne idu u našu koristConnaisseur Karlin wrote: to su samo moja zapazanja detalja , a koje msurkaci pisu na temama o lj i s
To radiš ciljano.
No, svejedno![]()
Dobro je da nema triconje, jer bi inače tema već bila na 20 stranica
jeste ruzno citati komentrae muskaraca na nizu tema u kojim zene opisujete kao objekte koji vas nisu zadovoljile i da je to njihova krivica
drugo, svijesno ili nesvijesno sramotite sebe takvim koemnatraima, kao sa ciljem da sebe opravdate jer vam je bio los seks , to nije lijepo
tvrdoglava jesam ,jer nedam na sebe i da me se tako prostacki i bez respekta traitra , kao zenu ,na takvim teama
-
zoomba
#133 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Sestro karlinka ja ti sve vjerujem i da si ko zmajcek u krevetu, nemoj se vise nervirati..
-
zoomba
#134 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Ev ja poceo da apstiniram malo od zena, ubise brate..zipoo wrote:ima li na ovom forumu da neko nije jebac ipo ?
- MarlboroGold
#135 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Pa ako nisi sve od nabrojanog, onda to za tebe ne bi trebalo predstavljati problem, zar ne? Zašto se u tome prepoznaješ?Connaisseur Karlin wrote:a znas vrlo dobro zasto sam regirala i da nije iskljucivo radi tebeMarlboroGold wrote:Mislim da ipak tražiš isključivo ono što želiš da vidiš, a iz toga izvlačiš hiljadu "zaključaka" koji ne idu u našu koristConnaisseur Karlin wrote: to su samo moja zapazanja detalja , a koje msurkaci pisu na temama o lj i s
To radiš ciljano.
No, svejedno![]()
Dobro je da nema triconje, jer bi inače tema već bila na 20 stranica![]()
jeste ruzno citati komentrae muskaraca na nizu tema u kojim zene opisujete kao objekte koji vas nisu zadovoljile i da je to njihova krivica![]()
drugo, svijesno ili nesvijesno sramotite sebe takvim koemnatraima, kao sa ciljem da sebe opravdate jer vam je bio los seks , to nije lijepo
tvrdoglava jesam ,jer nedam na sebe i da me se tako prostacki i bez respekta traitra , kao zenu ,na takvim teama
Postupke drugih žena ne možeš opravdavati na takav način - ako se uzme u obzir da su naše kritike opravdane.
Mislim da se previše ložš na #metoo i slična sranja.
- Bloo
- Globalna šefica
#136 Re: Jadi ljubavnika Vertera
MarlboroGold wrote: Pa ako nisi sve od nabrojanog, onda to za tebe ne bi trebalo predstavljati problem, zar ne? Zašto se u tome prepoznaješ?
Postupke drugih žena ne možeš opravdavati na takav način - ako se uzme u obzir da su naše kritike opravdane.
- Connaisseur Karlin
#137 Re: Jadi ljubavnika Vertera
To nije vazno, da li jesam ili nisma dio toga, ali nije redu da tako pricateMarlboroGold wrote:Pa ako nisi sve od nabrojanog, onda to za tebe ne bi trebalo predstavljati problem, zar ne? Zašto se u tome prepoznaješ?Connaisseur Karlin wrote:a znas vrlo dobro zasto sam regirala i da nije iskljucivo radi tebeMarlboroGold wrote:
Mislim da ipak tražiš isključivo ono što želiš da vidiš, a iz toga izvlačiš hiljadu "zaključaka" koji ne idu u našu korist
To radiš ciljano.
No, svejedno![]()
Dobro je da nema triconje, jer bi inače tema već bila na 20 stranica![]()
jeste ruzno citati komentrae muskaraca na nizu tema u kojim zene opisujete kao objekte koji vas nisu zadovoljile i da je to njihova krivica![]()
najlakse je tebi i drugima reci da se "palimn" na Me Too i feminizma, to je ovakva tvoj komentar opet dokaz da sam ja kriva jer reagiram, jer svaka zena koja reagira , iako ja oduvijek ovako reagiram , dzaba, ja samm kronicni krivac, jer sma zensko
- MarlboroGold
#138 Re: Jadi ljubavnika Vertera
To se ti meni udvaraš?Bloo wrote:MarlboroGold wrote: Pa ako nisi sve od nabrojanog, onda to za tebe ne bi trebalo predstavljati problem, zar ne? Zašto se u tome prepoznaješ?
- Bloo
- Globalna šefica
#139 Re: Jadi ljubavnika Vertera
suck it upMarlboroGold wrote:To se ti meni udvaraš?Bloo wrote:MarlboroGold wrote: Pa ako nisi sve od nabrojanog, onda to za tebe ne bi trebalo predstavljati problem, zar ne? Zašto se u tome prepoznaješ?
- MarlboroGold
#140 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Pa ostavljaš takav dojam... pa idi par stranica unazad pa vidi kako su druge žene reagovale. Ne može biti da su samo one submisivne a ti jedina jaka, samouvjerena žena.Connaisseur Karlin wrote: To nije vazno, da li jesam ili nisma dio toga, ali nije redu da tako pricateniste svijesni kako podcjenjujete zene
![]()
najlakse je tebi i drugima reci da se "palimn" na Me Too i feminizma, to je ovakva tvoj komentar opet dokaz da sam ja kriva jer reagiram, jer svaka zena koja reagira , iako ja oduvijek ovako reagiram , dzaba, ja samm kronicni krivac, jer sma zensko
- Zejnep
#141 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Ja ću reći pa nek ide sve u vraga: slažem se sa Karlin 
- MarlboroGold
#142 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Bloo wrote: suck it up

-
zipoo
#143 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Pa sto udaras u balvanezoomba wrote:Ev ja poceo da apstiniram malo od zena, ubise brate..zipoo wrote:ima li na ovom forumu da neko nije jebac ipo ?
- Connaisseur Karlin
#144 Re: Jadi ljubavnika Vertera
aha, sad zelis reci, jeftinim komentarom : da ako zene ne reaigraju jednako, da nisam u pravuMarlboroGold wrote:Connaisseur Karlin wrote: To nije vazno, da li jesam ili nisma dio toga, ali nije redu da tako pricateniste svijesni kako podcjenjujete zene
![]()
Pa ostavljaš takav dojam... pa idi par stranica unazad pa vidi kako su druge žene reagovale. Ne može biti da su samo one submisivne a ti jedina jaka, samouvjerena žena.
vama treba reci u lice ako nesto radite ili pricate pogresno, eh , ako je to dostia problem , vjeruj mi to nije do mene jaka, vec vi niste navikli na otvorenu kritku
- Connaisseur Karlin
#145 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Zejnep wrote:Ja ću reći pa nek ide sve u vraga: slažem se sa Karlin
-
zoomba
#146 Re: Jadi ljubavnika Vertera
zipoo wrote:Pa sto udaras u balvanezoomba wrote:Ev ja poceo da apstiniram malo od zena, ubise brate..zipoo wrote:ima li na ovom forumu da neko nije jebac ipo ?
Sad sam odlucan..
Kakve ba balvane
- MarlboroGold
#147 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Ne kažem da nisi u pravu, već da pretjeruješ i to ne malo. To nije isto.Connaisseur Karlin wrote:aha, sad zelis reci, jeftinim komentarom : da ako zene ne reaigraju jednako, da nisam u pravuMarlboroGold wrote:Connaisseur Karlin wrote: To nije vazno, da li jesam ili nisma dio toga, ali nije redu da tako pricateniste svijesni kako podcjenjujete zene
![]()
Pa ostavljaš takav dojam... pa idi par stranica unazad pa vidi kako su druge žene reagovale. Ne može biti da su samo one submisivne a ti jedina jaka, samouvjerena žena.
vama treba reci u lice ako nesto radite ili pricate pogresno, eh , ako je to dostia problem , vjeruj mi to nije do mene jaka, vec vi niste navikli na otvorenu kritkusot se mene tice, i vi kritikujte zene, ali bez gluposti i nonsense komentara
Govori, niko ti ne brani, ali očekuj da i tebi drugi ukažu na tvoje greške i zaključke.
Ja vrlo dobro znam kakve se sve bljuvotine nalaze na ovom podforumu od oba spola koje su uglavnom, pretpostavljam, lične projekcije, ali se ne zamaram sa time.
- Connaisseur Karlin
#148 Re: Jadi ljubavnika Vertera
hvala, ma ne pretejrujem, ponekda je jednsotavnmo ppotrebno reci da nesto nije u redu, jednsotavno je ruzno kosntatno ciatati takve komentareMarlboroGold wrote:Ne kažem da nisi u pravu, već da pretjeruješ i to ne malo. To nije isto.Connaisseur Karlin wrote:aha, sad zelis reci, jeftinim komentarom : da ako zene ne reaigraju jednako, da nisam u pravuMarlboroGold wrote:
vama treba reci u lice ako nesto radite ili pricate pogresno, eh , ako je to dostia problem , vjeruj mi to nije do mene jaka, vec vi niste navikli na otvorenu kritkusot se mene tice, i vi kritikujte zene, ali bez gluposti i nonsense komentara
Govori, niko ti ne brani, ali očekuj da i tebi drugi ukažu na tvoje greške i zaključke.
Ja vrlo dobro znam kakve se sve bljuvotine nalaze na ovom podforumu od oba spola koje su uglavnom lične projekcije, ali se ne zamaram sa time.
sto se tice bljuvotina koje pisu zene, otvorite temu, obrazloztie gdje je problem, i ja cu isto reci da nisu u pravu
- MarlboroGold
#149 Re: Jadi ljubavnika Vertera
Opet ona tvrdoglava i negira. Evo, ja ću ti tvrdoglavo opet reći da ipak pretjeruješConnaisseur Karlin wrote: hvala, ma ne pretejrujem, ponekda je jednsotavnmo ppotrebno reci da nesto nije u redu, jednsotavno je ruzno kosntatno ciatati takve komentare![]()
sto se tice bljuvotina koje pisu zene, otvorite temu, obrazloztie gdje je problem, i ja cu isto reci da nisu u pravu
Zašto da otvaram temu? Jednostavno me ne interesuju i neka žive u zabludi/svojim uvjerenjima.
- Connaisseur Karlin
#150 Re: Jadi ljubavnika Vertera
zasto pretjeujem? kad vi piseste svasta o zenama, tad zaboravite da pretjerjete, i nisam primjetila da kritikjete takvo svoje ponasanjeMarlboroGold wrote:Opet ona tvrdoglava i negira. Evo, ja ću ti tvrdoglavo opet reći da ipak pretjeruješConnaisseur Karlin wrote: hvala, ma ne pretejrujem, ponekda je jednsotavnmo ppotrebno reci da nesto nije u redu, jednsotavno je ruzno kosntatno ciatati takve komentare![]()
sto se tice bljuvotina koje pisu zene, otvorite temu, obrazloztie gdje je problem, i ja cu isto reci da nisu u pravu![]()
Zašto da otvaram temu? Jednostavno me ne interesuju i neka žive u zabludi/svojim uvjerenjima.