Teroristicki napad u Podgorici

Post Reply
jazzer

#126 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by jazzer »

Vec vidim sutrasnju naslovnicu u Informeru:

'Psihicki bolesnik bacio bombu na americku ambasadu u Podgorici pa ubio sebe' :)
DeNiro

#127 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by DeNiro »

javili ista na hrtu? .. da mozemo zauzeti stav :D
LBVIEW

#128 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by LBVIEW »

BHCluster wrote:Kako vas nije vise sramota, ovo nije bio teroriticki cin nego cin casti!
Dabome, 'eroj i borac protiv mrskog imperijalizma i petro dolara. :D
Nego, dje onaj sa krimskih plaza da dadne jednu strucnu analizu? :D
LBVIEW

#129 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by LBVIEW »

DeNiro wrote:javili ista na hrtu? .. da mozemo zauzeti stav :D
Eno onaj Lincoln zakocio mozak dok se ne ocituju. :D
Last edited by LBVIEW on 22/02/2018 20:31, edited 1 time in total.
Maharadza

#130 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by Maharadza »

Kršćanistički terorista! :skoljka:
radostan dan

#131 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by radostan dan »

Fudo387 wrote:
radostan dan wrote:
Fudo387 wrote:Meni za brigu, sto ovo nema radosnog? :cry:
Krije se kod @oriđiđijeve tetke ko ana frank....
E dobro je, ziv je...
:D
Sta kaze tetka u Crnu Goru, od kojih je kuca taj bombas?
Ne znam, @oriđiđi zna....njemu je tetka u podgoricu ili tuzi, nije menE...kao sto vec znas, jel.

Sto se tice drugog dijela pitanja, svi jaukovici su od mandića kuća. I ovi iz cg, i ovi iz hercegovine. :mrgreen:

Jel.to pudla napustila banksy, pa tebe prati? Zipa se da ti ne zapisa nogu... :mrgreen:
DeNiro

#132 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by DeNiro »

LBVIEW wrote:
DeNiro wrote:javili ista na hrtu? .. da mozemo zauzeti stav :D
Eno onaj Lincoln zakocio mozak dok se ne ocituju. :D
:D
Fudo387

#133 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by Fudo387 »

LBVIEW wrote:
BHCluster wrote:Kako vas nije vise sramota, ovo nije bio teroriticki cin nego cin casti!
Nema Mufid kad, analizira sitVaciju u nekakvoj Guti.
LBVIEW

#134 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by LBVIEW »

Sto se zbilo sa salonskom cetom malom, al' odabranom :D sto air-soft klubove i asker-gimnasticare proglasava
islamskom prijetnjom? :oops: Dje tu dosljednost, Bodkin, Bata, iko? :D
Last edited by LBVIEW on 22/02/2018 20:42, edited 1 time in total.
LBVIEW

#135 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by LBVIEW »

A divi, ziv onaj Sijanov sibicar i prevarant, poznat po "teoriji" o "brdskim Serbima". :lol: :lol:
Sta ka'e : "ako mi je tetka iz Niksica sljagala i ja sam vama , Bogu mi. :lol: :lol:
SmokingMan

#136 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by SmokingMan »

House wrote:PTPC objavio vijest pred sami kraj dnevnika :lol: niđe dževada, lazanskog... da bace koji stručni komentar :cry:
Đevad je zauzet askerima. :D
LBVIEW

#137 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by LBVIEW »

Fudo387 wrote:
LBVIEW wrote:
Nema Mufid kad, analizira sitVaciju u nekakvoj Guti.
Steta, sad bi on o novom cvetskom poretku,zaveri imperijalista, mother Russia i liliPutinu :D kao svetionicima slobode, pravde i postenja. :D
Kejn

#138 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by Kejn »

Ako se nije bio obrijo onda je naš. Ko što bi rekla Karlinka Austrougarski Bošnjak...
mO k3

#139 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by mO k3 »

LBVIEW wrote:Sto se zbilo sa salonskom cetom malom, al' odabranom :D sto air-soft klubove i asker-gimnasticare proglasava
:lol: :thumbup:
SmokingMan

#140 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by SmokingMan »

Čitajuči pojedine srspke medije,prije svega printane,stekao sam utisak da su bili i suviše blagi prema ovome (terorističkom) napadu na USA ambasadu,nazivajući čitav slučaj samo jednim incidentom,kao da je neko umjesto ručne bombe bacio pivsku flašu preko ograde.Recimo,koliko su u redništvu Glasa Srspke ovaj slučaj smatrali ozbiljnim govori i činjenica da je članak završio gotovo na sredini novina,to jeste,čak nije dobio ni minimum prostora na naslovnoj strani,iako se u suštini radi o udarnoj vijesti,jer je riječ o napadu na američku ambasadu.
Last edited by SmokingMan on 22/02/2018 22:34, edited 2 times in total.
asker

#141 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by asker »

Samo da je zatekbirao :sad:

Nebi bilo bitno sto je Dalibor.
SmokingMan

#142 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by SmokingMan »

Nekako mi je ovaj naslov iz Večernjih novosti "Smrt ispred američke ambasade" najupečatljiviji.I sve više aludira na to kako je zapravo "poginuo" kao mučenik od strane obezbijeđenja ambasadae (tj.da su ga zapravo ubili amerikanci,a ne da je igrom slučaja poginuo svojoj krivicom),jer se ovde više opravdava njegov čin (nego što se uopšte pokušava na bilo koji način kritikovati ovaj akt),činjenicom da je bio veteran koji se borio protiv NATO.a (ili agresora),i da je isključivo njihovom krivicom obolio od PTSP.a.Simbolična smrt.

Image
kiligonzales

#143 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by kiligonzales »

karanana wrote:ma glupan neki. cuj u 2 ujutro bombardovat.
to se radi ujutro kad se dolazi na posao ili popodne kad je kraj radnog vremena.
Oko ponoci se to desilo, u dva su prvu vijest o tome objavili. Los pokusaj da bude neprimjecen bacanjem bombe u ponoc kada oko ambasade ima samo osiguranje, zavrsilo se smrtno po napadaca, bice da je malo zapeo za nesto kada je bacao drugu bombu. :D

Ameri pomenuti dogadjaj nazvali incidentom. Valjda sto je pritajeni tigar postao samoleteci zmaj :lol:
kiligonzales

#144 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by kiligonzales »

radostan dan wrote:
Nebi mu pomogli ni albanski geni da se kod njegove tetke sakrije, Albanci vole Amere. :D
kiligonzales

#145 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by kiligonzales »

SmokingMan wrote:Nekako mi je ovaj naslov iz Večernjih novosti "Smrt ispred američke ambasade" najupečatljiviji.I sve više aludira na to kako je zapravo "poginuo" kao mučenik od strane obezbijeđenja ambasadae (tj.da su ga zapravo ubili amerikanci,a ne da je igrom slučaja poginuo svojoj krivicom),jer se ovde više opravdava njegov čin (nego što se uopšte pokušava na bilo koji način kritikovati ovaj akt),činjenicom da je bio veteran koji se borio protiv NATO.a (ili agresora),i da je isključivo njihovom krivicom obolio od PTSP.a.Simbolična smrt.

Image
Milo zadovoljno trlja ruke, kad vidi kako Srbi po CG, svojim plemenitim akcijama ucvrcavaju poziciju CG u NATO.

Kazu da je napadac ovu pjesmu pjevao napadajuci ambasadu :lol:

kiligonzales

#146 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by kiligonzales »

SmokingMan wrote:Čitajuči pojedine srspke medije,prije svega printane,stekao sam utisak da su bili i suviše blagi prema ovome (terorističkom) napadu na USA ambasadu,nazivajući čitav slučaj samo jednim incidentom,kao da je neko umjesto ručne bombe bacio pivsku flašu preko ograde.Recimo,koliko su u redništvu Glasa Srspke ovaj slučaj smatrali ozbiljnim govori i činjenica da je članak završio gotovo na sredini novina,to jeste,čak nije dobio ni minimum prostora na naslovnoj strani,iako se u suštini radi o udarnoj vijesti,jer je riječ o napadu na američku ambasadu.
Pa njima destabilizacija CG odgovara, volili bi oni da se pitaju opet u CG i prave nove podgoricke skupstine i izdaju drzavnost CG za rad interesa Srbije i Rusije. Ovaj srpski mucenik na koga se ne osvrcu ili na njega blago gledaju je pravi reprezent onih cetalja sto su protestvovali protiv ulaska CG u NATO.

radostan dan

#147 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by radostan dan »

kiligonzales wrote:
radostan dan wrote:
Nebi mu pomogli ni albanski geni da se kod njegove tetke sakrije, Albanci vole Amere. :D
e čuj..? a ja mislio on neki obEktivni analitičar...
SmokingMan

#148 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by SmokingMan »

Vecernje novosti,str.8....

Image
Prpa.ba

#149 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by Prpa.ba »

LBVIEW wrote:Sto se zbilo sa salonskom cetom malom, al' odabranom :D sto air-soft klubove i asker-gimnasticare proglasava
Na nekoj od prethodnih tema koja se bavila problemom pravoslavnog terorizma, neki od pocetnickih kozmopolita rece "sta sad treba, da mi ukazujemo da su Bosnjaci=muslimani=teroristi? Nisu ove teme od koristi..". :lol: :lol: Inace ne silaze sa tih tema, dodje se i do desetaka stranica, dok na ovim mahom splasne entuzijazam na poneku salu i posalicu.. :mrgreen:
kiligonzales

#150 Re: Teroristicki napad u Podgorici

Post by kiligonzales »

Prpa.ba wrote:
Na nekoj od prethodnih tema koja se bavila problemom pravoslavnog terorizma, neki od pocetnickih kozmopolita rece "sta sad treba, da mi ukazujemo da su Bosnjaci=muslimani=teroristi? Nisu ove teme od koristi..". :lol: :lol: Inace ne silaze sa tih tema, dodje se i do desetaka stranica, dok na ovim mahom splasne entuzijazam na poneku salu i posalicu.. :mrgreen:
Ne rade oni to po receptu Bosnjaci su teroristi, vec muslimani su teroristi kao da se milijaru i po muslimana trci raznjeti pred necije ambasade.

Kad je rijec o pravoslavnom teroristi to je jadnik koji je ucinio to bolujuci od PTSP. :D
Post Reply