Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Amca007 wrote:Moze li neko stariji (iskusniji) preko 35 godina da kaze sta bi napravio da sad ima 27. Jeli kasno sa 27 pocet nesto novo u zivotu, okrenuti list, izbrisati greske iz proslosti, nauciti neki novi jezik, promjeniti zemlju, zaljubiti se...Jeli kasno?
Dje ba kasno.Ja sve nanovo poceo,presto se drogirat,pit i kurvat. Ozenio se i zaposlio.To ti je taman za okretanja lista.Da je prije ne bi valjalo.
U redu je sto si prestao sa drogom i alkoholom, to zadnje je neoprostivo.
Da nisi u one jehovine svjedoke o'so?
Amca007 wrote:Moze li neko stariji (iskusniji) preko 35 godina da kaze sta bi napravio da sad ima 27. Jeli kasno sa 27 pocet nesto novo u zivotu, okrenuti list, izbrisati greske iz proslosti, nauciti neki novi jezik, promjeniti zemlju, zaljubiti se...Jeli kasno?
Dje ba kasno.Ja sve nanovo poceo,presto se drogirat,pit i kurvat. Ozenio se i zaposlio.To ti je taman za okretanja lista.Da je prije ne bi valjalo.
bumerangss wrote:
Pa nisu svi muškarci ko oklagija kakve ti zamišljaš sa 188 visine. Ima nas i krupne gradje, širih ramena izraženih bicepsa i tricepsa jer rade fizicki posao a ne kao vas vecina koji sjede za kompom 15 sati pa su blijedi, mršavi i rahitični
Radis kao medicinar, spominjes BMI i onda pricas o idelanih 111 kila za tvoju visinu?
Kakvi bolan bicepsi?
Ti si kotrljajuci puding sa tom kilazom.
Izvini Stalone, nisam te prepoznao.
A sta kaze na drugoj temi radi kao medicinar. Hebote, ovaj forum mi je bolji nego Mapet Sou kad sam bio mali.
Hoce u vehabije. Kosa duga, skratio tole, vunene carape nosi ... jos samo da bradu pusti, udarat' akceeenat na "l", "m" i kad treba i kad ne treba i dobar k'o dobar dan. Brat HAVANNA
Gojeni H wrote:
Hoce u vehabije. Kosa duga, skratio tole, vunene carape nosi ... jos samo da bradu pusti, udarat' akceeenat na "l", "m" i kad treba i kad ne treba i dobar k'o dobar dan. Brat HAVANNA
Gojeni H wrote:
Bolan, sa 27 godina zivot tek pocinje. Nova cura/momak. Novi kurs - necega. Novi sport/rekreacija. Novi posao - na coravo. Drugi fakultet/zanat/prekvalifikacija. Sjooooj, sad bi stoljetne hrastove izvaljiv'o.
HAVANA wrote:Mene stari isprepado.Kaze sto napravis do 50_55 g to ti je to.Dalje nemoj radit,idi na more.
De ti svog zemljaka o(bes)hrabri, posto si u tim vodama.
Kol'ko para treba za jedan objekat u koji se mogu ugurati 4-5 soba, blizu Sebilja, mala kuhinja, lobi, i ko'lko to moze para izglavit mjesecno?
HAVANA wrote:Mene stari isprepado.Kaze sto napravis do 50_55 g to ti je to.Dalje nemoj radit,idi na more.
Kol'ko para treba za jedan objekat u koji se mogu ugurati 4-5 soba, blizu Sebilja, mala kuhinja, lobi, i ko'lko to moze para izglavit mjesecno?