Submisivna priroda Žena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- arzuhal
- triconja
#127 Re: Sabmisivna priroda Žena
Naravno. Karakter je neovisan o spoluBloo wrote:triconja wrote: Pa onda nema potrebe da ti objasnjavam osim ako je svrha tvog upita da ti objasnim bila samo da protirjecis![]()
Rod i spol su dvije razlicite stvari i pravno.
Mozemo se mi ne slagat oko fluidnosti roda itd itd.
Ali moj spol koji odreduju moji spolni organi i tvoji, nema veze sa.mojim karakterom.
- triconja
#128 Re: Sabmisivna priroda Žena
To znaci da ce te se odreci famelija i da ce neka starija zena iz tvoje famelije da te voda po hodzama i popovima da isceraju sejtana iz tebeBloo wrote:Ako odem na operaciju promjene spola i.dobijem penis, da li to znaci da cu prestati biti submisivna?
Last edited by triconja on 29/12/2017 20:56, edited 2 times in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#129 Re: Sabmisivna priroda Žena
Shhhh...arzuhal wrote:Fuj...
Nemoj citati
Uzmi.tufahiju
- Towelie
#130 Re: Sabmisivna priroda Žena
Genitalije ti ne odredjuju karakteristike same po sebi, ali nije da nisu bez uticaja. To je balans genetike i uticaja društva. Ne treba zanemariti ni jedno ni drugo.Bloo wrote:Ako odem na operaciju promjene spola i.dobijem penis, da li to znaci da cu prestati biti submisivna?
- Zejnep
#131 Re: Sabmisivna priroda Žena
Navedi jednu karakternu osobinu koju muskarac moze a zena ne moze imati?Towelie wrote:Genitalije ti ne odredjuju karakteristike same po sebi, ali nije da nisu bez uticaja. To je balans genetike i uticaja društva. Ne treba zanemariti ni jedno ni drugo.Bloo wrote:Ako odem na operaciju promjene spola i.dobijem penis, da li to znaci da cu prestati biti submisivna?
- Bloo
- Globalna šefica
#132 Re: Sabmisivna priroda Žena
Ok, lets go with the flowTowelie wrote:Genitalije ti ne odredjuju karakteristike same po sebi, ali nije da nisu bez uticaja. To je balans genetike i uticaja društva. Ne treba zanemariti ni jedno ni drugo.Bloo wrote:Ako odem na operaciju promjene spola i.dobijem penis, da li to znaci da cu prestati biti submisivna?
Nije mi onda.jasno kako neko ko krvari 5 dana u sedmici, 40 godina moze da bude submisivan
Vidi Conana
- Bloo
- Globalna šefica
#133 Re: Sabmisivna priroda Žena
Erektivnu drcnostZejnep wrote:Navedi jednu karakternu osobinu koju muskarac moze a zena ne moze imati?Towelie wrote:Genitalije ti ne odredjuju karakteristike same po sebi, ali nije da nisu bez uticaja. To je balans genetike i uticaja društva. Ne treba zanemariti ni jedno ni drugo.Bloo wrote:Ako odem na operaciju promjene spola i.dobijem penis, da li to znaci da cu prestati biti submisivna?
- Connaisseur Karlin
#134 Re: Sabmisivna priroda Žena
to jednostavno ne postoji, ja jos ne znam o cemu ti pisesTowelie wrote:"Muski" i "zenski" psiholoski principi i osobine koje obuhvaćaju. Pisao sam malo o tome na pocetku teme, a mOžeš detaljnije istraziti i sama.Connaisseur Karlin wrote:pa reci, kojih osobinaTowelie wrote:Bloo, naravno da je generalizacija naspram pojedinca losa i misleading, ali na nivou polova se ipak moze govoriti o nekim opstim osobinama, s tim da se ima u vidu da odredjena opsta osobina ne mora krasiti svakog muškarca ili ženu.
- triconja
#135 Re: Sabmisivna priroda Žena
Sta to znaci?Bloo wrote:Erektivnu drcnostZejnep wrote:Navedi jednu karakternu osobinu koju muskarac moze a zena ne moze imati?Towelie wrote: Genitalije ti ne odredjuju karakteristike same po sebi, ali nije da nisu bez uticaja. To je balans genetike i uticaja društva. Ne treba zanemariti ni jedno ni drugo.
Al zejnep pomete ove sto misle da su zenske donje a muski gornji na skali
- Bloo
- Globalna šefica
#136 Re: Sabmisivna priroda Žena
To ne znači ništa, već sam se šalilatriconja wrote:
Sta to znaci?
Al zejnep pomete ove sto misle da su zenske donje a muski gornji na skali![]()

- Towelie
#137 Re: Sabmisivna priroda Žena
Ne postoji. Ima mali deo jina u jangu, i obratno. Samo su neke osobine češće kod muškaraca, a neke druge kod žena.Zejnep wrote:Navedi jednu karakternu osobinu koju muskarac moze a zena ne moze imati?Towelie wrote:Genitalije ti ne odredjuju karakteristike same po sebi, ali nije da nisu bez uticaja. To je balans genetike i uticaja društva. Ne treba zanemariti ni jedno ni drugo.Bloo wrote:Ako odem na operaciju promjene spola i.dobijem penis, da li to znaci da cu prestati biti submisivna?
- Towelie
#138 Re: Sabmisivna priroda Žena
Jedno ne isključuje drugo. Zena ima veću toleranciju na bol (primjer porodjaj), sto joj i pomaže pri submisivnosti.Bloo wrote:Ok, lets go with the flowTowelie wrote:Genitalije ti ne odredjuju karakteristike same po sebi, ali nije da nisu bez uticaja. To je balans genetike i uticaja društva. Ne treba zanemariti ni jedno ni drugo.Bloo wrote:Ako odem na operaciju promjene spola i.dobijem penis, da li to znaci da cu prestati biti submisivna?
Nije mi onda.jasno kako neko ko krvari 5 dana u sedmici, 40 godina moze da bude submisivan![]()
Vidi Conana
- Bloo
- Globalna šefica
#139 Re: Sabmisivna priroda Žena
JAO TOWELIEEE
evo stripic

evo stripic

- triconja
#140 Re: Sabmisivna priroda Žena
Znaci kad budem trazio nesta ozbiljnije samo pitam "hoš bit moja kurva a ja cu bit tvoj princ?", naravno da ovo kurva znaci da se kurva samo sa mnom ili eventualno neki cosplay kad uradim da me zove drugacijeBloo wrote:JAO TOWELIEEE
![]()
evo stripic
- Bloo
- Globalna šefica
#141 Re: Sabmisivna priroda Žena
Ok, ne ponašaj se ko onaj plavi lik iz Guardians of the galaxytriconja wrote: Znaci kad budem trazio nesta ozbiljnije samo pitam "hoš bit moja kurva a ja cu bit tvoj princ?", naravno da ovo kurva znaci da se kurva samo sa mnom ili eventualno neki cosplay kad uradim da me zove drugacije
Više mislih na to da Towlie ima neke predodžbe o ženama iz knjiga i uskog kruga kojim je bio okruzen i mozda legendi
a to za cosplay - dogovorimo se za neki Witcher cosplay
- Connaisseur Karlin
#142 Re: Sabmisivna priroda Žena
tokom porodjaja postoji specificna tolerancija na bol zahvaljujci prirodi i kemijskom procesu koji se iskljucivo aktivira tokom porodjaja, ali doticna tolerancija nema nikakve veze sa tolerancijom na bol u drugim situacijamaTowelie wrote:
Jedno ne isključuje drugo. Zena ima veću toleranciju na bol (primjer porodjaj), sto joj i pomaže pri submisivnosti.
- triconja
#143 Re: Sabmisivna priroda Žena
More, odoh odmah uplatiti dva mjeseca teretane i pustim malo bradu i ofarbam se.Bloo wrote:Ok, ne ponašaj se ko onaj plavi lik iz Guardians of the galaxytriconja wrote: Znaci kad budem trazio nesta ozbiljnije samo pitam "hoš bit moja kurva a ja cu bit tvoj princ?", naravno da ovo kurva znaci da se kurva samo sa mnom ili eventualno neki cosplay kad uradim da me zove drugacije
Više mislih na to da Towlie ima neke predodžbe o ženama iz knjiga i uskog kruga kojim je bio okruzen i mozda legendi
- Connaisseur Karlin
#144 Re: Sabmisivna priroda Žena
kao npr. ?Towelie wrote: Samo su neke osobine češće kod muškaraca, a neke druge kod žena.
- Towelie
#145 Re: Sabmisivna priroda Žena
Nisu nikakve predodžbe, al nej se. Ja ti mogu samo ukazati gde da gledaš, tvoje je sta ćeš da vidiš.Bloo wrote:Ok, ne ponašaj se ko onaj plavi lik iz Guardians of the galaxytriconja wrote: Znaci kad budem trazio nesta ozbiljnije samo pitam "hoš bit moja kurva a ja cu bit tvoj princ?", naravno da ovo kurva znaci da se kurva samo sa mnom ili eventualno neki cosplay kad uradim da me zove drugacije
- Bloo
- Globalna šefica
#146 Re: Sabmisivna priroda Žena
Evo dok se smijem ovdje radim i samorefleksijuTowelie wrote: Nisu nikakve predodžbe, al nej se. Ja ti mogu samo ukazati gde da gledaš, tvoje je sta ćeš da vidiš.
I dalje ne razumijem tvoje nedorečene izjave o submisivnosti, te opstim karateristikama kod zena i muskaraca.
Valjda citav zivot gledam uglavnom drugacije dinamike u brakovima i vezama (gdje su muskarac i zena PARTNERI, a ne voda i sljedbenik), a mozda je i do odgoja i samo-odgoja
- Towelie
#147 Re: Sabmisivna priroda Žena
To je zato sto dominantno-submisivni odnos posmatras kao gospodar-rob, vodja-sledbenik i tako slicno, a on to nije. Upravo se punina ovog jin i jang odnosa manifestuje kad su obe osobe partneri, ravnopravni ali ne i jednaki.Bloo wrote:Evo dok se smijem ovdje radim i samorefleksijuTowelie wrote: Nisu nikakve predodžbe, al nej se. Ja ti mogu samo ukazati gde da gledaš, tvoje je sta ćeš da vidiš.
![]()
I dalje ne razumijem tvoje nedorečene izjave o submisivnosti, te opstim karateristikama kod zena i muskaraca.
Valjda citav zivot gledam uglavnom drugacije dinamike u brakovima i vezama (gdje su muskarac i zena PARTNERI, a ne voda i sljedbenik), a mozda je i do odgoja i samo-odgoja
- Connaisseur Karlin
#148 Re: Sabmisivna priroda Žena
kao, npr. ?Towelie wrote:Ja ti mogu samo ukazati gde da gledaš, tvoje je sta ćeš da vidiš.
- Towelie
#149 Re: Sabmisivna priroda Žena
Koji deo ti nije jasan?Connaisseur Karlin wrote:kao, npr. ?Towelie wrote:Ja ti mogu samo ukazati gde da gledaš, tvoje je sta ćeš da vidiš.
- Connaisseur Karlin
#150 Re: Sabmisivna priroda Žena
tema je o ravnopravnosti ,a ne o jednakosti, jer jednakost se podrazumijeva fizicke razlike oba spola,a to nikome nije problemTowelie wrote:To je zato sto dominantno-submisivni odnos posmatras kao gospodar-rob, vodja-sledbenik i tako slicno, a on to nije. Upravo se punina ovog jin i jang odnosa manifestuje kad su obe osobe partneri, ravnopravni ali ne i jednaki.Bloo wrote:Evo dok se smijem ovdje radim i samorefleksijuTowelie wrote: Nisu nikakve predodžbe, al nej se. Ja ti mogu samo ukazati gde da gledaš, tvoje je sta ćeš da vidiš.
![]()