Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
superiska wrote:
Dobro, možda 4 godine Toliko im treba dok prođu te faze "k'o s lanca pušteni", pa onda naiđe "ozbiljnija" veza, pa druga veza, treća....eh kad sve to prođe bude ok, smire se i skontaju šta, kako, kuda, gdje Naravno, uvijek ima izuzetaka
Hajd dobro je, lagano popustas
Sloziti SE Jos necemo. Jer mislim da razvedeni (i Muski i zenski) lutaju dok ne nalete na drugu osobu, potencijalnu za brak. Neko moze lutati par mjeseci, neko par godina...Ali opet i jedni i drugi u par grama
frosty wrote:Usput jedno pitanje kako to da mozes samo mene citirati a ne i ovaj komentar na koji sam ja odgovorila?
Kad citiraš nekoga, samo obrišeš unutarnje komentare, obični Delete na tastaruri. S tim da moraš voditi računa da pobrišeš i komande quote u uglatim zagradama, uvijek idu u paru (otvoren i zatvoren citat, odnosno informatički otvoren i zatvoren tag ).
Najlakse je naci takvu "samo da je zemska" i muskarca "samo da je musko" al nije to to.
Za pocetak je. Ne budite sitnicavi.
Ni perfektno nije interesantno.
Nisam sitnicava, opcenito ne volim te "perfektne" oni su najcesce prazni. Vise ce me privuci neki ruznjikavi al koji zraci energijom od koje padnem na dupence, i ima ono nesto u sebi sto me privlaci i ucini da sve njegove mane ostavim po strani.
triconja wrote:
Dajdera ti nama objasni sta je po tebi introvertnost?
Eto ti par postova iznad.
Ti objasni ekstremne introverte, daj odvadi malo, samo sam jednog u zivotu upoznao da je takav.
Jeste vi meni sega Zar ne spominjemo ovdje ekstremne slucajeve?
Npr.:
-cuganje - ekstremno opijanje. Nemam nista protiv kad neko umjereno popije i kad je to nekad, a ne svakodnevno
-cupanje obrva - samo sto jos ne odrade japansko iscrtavanje
-za razvedene - vec sam objasnila
itd, itd.
I ja znam jednog i dosta mi za cijeli zivot. Zato ih i zaobilazim
Ti objasni ekstremne introverte, daj odvadi malo, samo sam jednog u zivotu upoznao da je takav.
Npr.:
-cuganje - ekstremno opijanje. Nemam nista protiv kad neko umjereno popije i kad je to nekad, a ne svakodnevno
itd, itd.
Ma garant mislis na ovaj slucaj introvertnosti
Naravno da je malo tesko reci ali ovakvi ljudi su nekako bas kao sto si ti opisala, traze "tri u jednoj i zenu i sestra i drug".
triconja wrote:
Ti objasni ekstremne introverte, daj odvadi malo, samo sam jednog u zivotu upoznao da je takav
Npr.:
itd, itd.
I ja znam jednog i dosta mi za cijeli zivot. Zato ih i zaobilazim [/quote]
da ste to odmah u startu spomenule ne bi se ova rasprava uopste vodila
triconja wrote:
Ti objasni ekstremne introverte, daj odvadi malo, samo sam jednog u zivotu upoznao da je takav
Npr.:
itd, itd.
da ste to odmah u startu spomenule ne bi se ova rasprava uopste vodila [/quote]
duminjo wrote:
djevojka bez imena wrote:
moonca wrote:
Da si mi kcerka , ne bih ti savjetovala dr ali ne vezano za profesiju -Jevreja bih --oni su dobri za zene.
To nisam znala.
Možemo se mi šaliti, i treba, ali su činjenice da je danas teško naći nekog normalnog, neporocnog, pri tom mislim na extremne poroke.
Ispadosmo svi nenormalni
Vidis da previse vrse generalizaciju a kad ti tako za zenske pises da volis kad ima nesto ili nema nesto odmah si najgori. Ali zenske kad mogu birat i bogu bi nasle manu
Znaci summa summarum zemske ne vole ekstremne slucajeve (misli se na lijevu stranu (ako je od lijeve ka desnoj lose -> dobro)), vise vole kad se naginje na desnu stranu skale nego na lijevu. Al jebiga kad prigusti daj sta das.
hajde de
poznata je ona o tome da svaka roba ima kupca...helem, svako prema svojim kriterijima, potrebama, mogućnostima bira i traži...suvišno je o ovoj temi razglabati, ali je, ipak, zanimljivo pročitati različita viđenja i razmišljanja...svašta se nadrobilo
čitajući slične teme po forumu primijetila sam da muškarci vrlo često imaju potrebu vrijeđati ili podcijeniti ili sa podsmijehom govoriti o ženama starijim od trideset....
zanimljivo i to.
-nekulturne
-kockare
-muzeve trudnica/novopeceni ocevi
-ljencine
-neradnike
-bodibildere
-narcise
-one koji mumljaju
-alkoholicare
-drogerase
-one koji ne vole putovati
-one koji slusaju turbofolk
-veganiste (sorry not sorry)
-one sto traze zene zato sto im je 'vakat'
lmo wrote:čitajući slične teme po forumu primijetila sam da muškarci vrlo često imaju potrebu vrijeđati ili podcijeniti ili sa podsmijehom govoriti o ženama starijim od trideset....
zanimljivo i to.
Neznalice , mislim da su te zene u pravoj dobi za brak i ozbiljnu vezu.