Dizane cijene i ega
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zoomba
#126 Re: Dizane cijene i ega
u tome i jest generalni problem zena,sto misle da su bolje od drugih zena
Kulminacija je kada sa preko 40 i dalje svoju "karizmu" i "posebnost" te "ljepotu" prosipaju na OVAKVIM MJESTIMA poput foruma
Jezivo primitivna i glupa stvorenja
Hvala svemiru što mi mozak ne funkcionira po principu da mi je osnovna životna preokupacija da se što više dopadnem suprotnom spolu
Kulminacija je kada sa preko 40 i dalje svoju "karizmu" i "posebnost" te "ljepotu" prosipaju na OVAKVIM MJESTIMA poput foruma
Hvala svemiru što mi mozak ne funkcionira po principu da mi je osnovna životna preokupacija da se što više dopadnem suprotnom spolu
- Bloo
- Globalna šefica
#127 Re: Dizane cijene i ega
A da ignorišeš?zoomba wrote:u tome i jest generalni problem zena,sto misle da su bolje od drugih zena
Što se osjećaš prozvanim kao pubertetlija sa svakom ženskom replikom?
- annoy
#128 Re: Dizane cijene i ega
Zar identicna tema koju si otvorio na Index forumu i koja ima 100 stranica ti nije pruzila dovoljno "iskustava i misljenja"? Koliko mozes po tim sredovjecnim zenama vise drljat bozemprosti
Sta si toliko zapeo za njih?
Ramzes je dao dobar odgovor na temu pa vrijedi ti procitat njegove postove jos koji put
Ramzes je dao dobar odgovor na temu pa vrijedi ti procitat njegove postove jos koji put
-
zoomba
#129 Re: Dizane cijene i ega
Bloo wrote:A da ignorišeš?zoomba wrote:u tome i jest generalni problem zena,sto misle da su bolje od drugih zena
Što se osjećaš prozvanim kao pubertetlija sa svakom ženskom replikom?
Ne osjecam se dok me ne imenuju..0
- annoy
#130 Re: Dizane cijene i ega
Zasto kopiras tekstove drugih forumasa sa drugih foruma pa ih plasiras kao svoje, sta ti ne znas pisat?zoomba wrote:u tome i jest generalni problem zena,sto misle da su bolje od drugih zena
-
zoomba
#131 Re: Dizane cijene i ega
Svoj ti posao..annoy wrote:Zar identicna tema koju si otvorio na Index forumu i koja ima 100 stranica ti nije pruzila dovoljno "iskustava i misljenja"? Koliko mozes po tim sredovjecnim zenama vise drljat bozemprosti
-
zoomba
#132 Re: Dizane cijene i ega
annoy wrote:Zasto kopiras tekstove drugih forumasa sa drugih foruma pa ih plasiras kao svoje, sta ti ne znas pisat?zoomba wrote:u tome i jest generalni problem zena,sto misle da su bolje od drugih zena
Potpisujem
- Bloo
- Globalna šefica
#133 Re: Dizane cijene i ega
Imenovan si samo sa Zoyinim.zoomba wrote:
Ne osjecam se dok me ne imenuju..0
Ostali uglavnom pokušavaju da ti odgovore generalno, na tvoje šovinističko mizogino generalisanje.
S tim da meni još uvijek nije jasno da li jednostavno trolaš i podjebavaš ili je nešto drugo u pitanju.
- annoy
#134 Re: Dizane cijene i ega
Poneke sredovječne žene možda i imaju nekih problema, ali mislim da su neznatni u usporebi s njegovima, zbog kojih o tim istim ženama prosipa žuč po internetima još od prošle godineBloo wrote: Imenovan si samo sa Zoyinim.
Ostali uglavnom pokušavaju da ti odgovore generalno, na tvoje šovinističko mizogino generalisanje.
S tim da meni još uvijek nije jasno da li jednostavno trolaš i podjebavaš ili je nešto drugo u pitanju.
- SpiritCrusher
#136 Re: Dizane cijene i ega
Ja sam ovde ko burek u svemiru i ne znam dokle ste dobacili pa ću se nadovezat na početak jebajiga.zoomba wrote:U sajber svijetu ,drustvenim mrezama , forumima ..
Da li su muskarci taoci zenskoga ega i sebicne igre srednovjecnih zena koje kad uhvate valunzi i vrućica, kad ponestane estrogena i kosa se prorijedi, a sise objese, tada još jednom žele dokazati, najviše same sebi, da su još uvijek ženstvene i poželjne.
Sa nekim sex avatarima i pricom dok ne nahrane svoj ego i onda na tome sve i ostane unaprijed znajuci da od toga nema nista i jos se na kraju cude i nabacuju neki osjecaj krivnje kakvi smo mi muski da mislimo na sex praveci se naivne da ne znaju da dizanjem njihovoga ega je srazmjerno dizanju nase muskosti![]()
Iskustva i misljenja ?
Kolko ti je godina buraz? Ozbiljno, tačno me stid za tebe ako si znaš upravljat penisom.
EDIT: Nisam čito dalje od podebljanog, Možda je neka dobra pjesma il nešto poslje. Halalite.
-
Paco
#137 Re: Dizane cijene i ega
Čekaj da pronađe smislen odgovor na drugom forumu pa da kopira i pokuša ti to prodati kao svoju repliku.
Sa'š ti vidjet'.
1, 2, 3...
Sa'š ti vidjet'.
1, 2, 3...
-
moonca
#138 Re: Dizane cijene i ega
zoomba wrote:Svoj ti posao..annoy wrote:Zar identicna tema koju si otvorio na Index forumu i koja ima 100 stranica ti nije pruzila dovoljno "iskustava i misljenja"? Koliko mozes po tim sredovjecnim zenama vise drljat bozemprosti
Vjerovatno pogubljena avantura.
Zbilja, cemu tolika mrznja,specificno za pomenute zene.
- Ramzess Veliki
#139 Re: Dizane cijene i ega
Dobro je vas dvoje, oboje ste u pravu.moonca wrote:Nije pravilo. Ako malo vjezbaju, odrze pristojnu tjelesnu tezinu, puno bolje izgledaju u poredjenu sa muskarcima.Vama je jedini problem stomak. Ko je od muskaraca imao lijepu guzu , poslije 30 ako ne pazi- izrazava se stomak i njegovo tijelo poprima drugu firuku.zoomba wrote:Ovo gore sve sto si nabrojala moze se vjezbom rijesiti a kod vas je problem u glavizensko tijelo propada brde nego musko , sto je dokazano , poslje tridesete grohnete
Kaze mi jedna prijateljica - "Tebi je lako, vi muski cete imati potrebu za seksom i sa 60, a zene izgube volju vec od 45-te."
... od slucaja do slucaja, ali mislim da bi muskarac poslije 40-te trebao biti u vezi sa 15-20 godina mladjom kako bi bili kompatibilni u krevetu.
Jer ... ako jedna strana zeli seks, a druga nema volje - nema tu druge nego i ti pusti stomak. Ili u svaleraciju.
Muskarcima je seks vrlo bitan radi metabolizma i psihickog zdravlja.
- Ramzess Veliki
#140 Re: Dizane cijene i ega
Hajde ba i ja to radim.zoomba wrote:u tome i jest generalni problem zena,sto misle da su bolje od drugih zena
Forum je za zafrkanciju.
-
moonca
#141 Re: Dizane cijene i ega
Ne zanosi se. To su godine kada pocinju problemi sa ,srcem , masnocom u krvi,ispadanje kose -- jos vam samo fali neka mlada oooo vidi 15 godinaRamzess Veliki wrote:Dobro je vas dvoje, oboje ste u pravu.moonca wrote:Nije pravilo. Ako malo vjezbaju, odrze pristojnu tjelesnu tezinu, puno bolje izgledaju u poredjenu sa muskarcima.Vama je jedini problem stomak. Ko je od muskaraca imao lijepu guzu , poslije 30 ako ne pazi- izrazava se stomak i njegovo tijelo poprima drugu firuku.zoomba wrote:Ovo gore sve sto si nabrojala moze se vjezbom rijesiti a kod vas je problem u glavizensko tijelo propada brde nego musko , sto je dokazano , poslje tridesete grohnete
![]()
Kaze mi jedna prijateljica - "Tebi je lako, vi muski cete imati potrebu za seksom i sa 60, a zene izgube volju vec od 45-te."
... od slucaja do slucaja, ali mislim da bi muskarac poslije 40-te trebao biti u vezi sa 15-20 godina mladjom kako bi bili kompatibilni u krevetu.
Jer ... ako jedna strana zeli seks, a druga nema volje - nema tu druge nego i ti pusti stomak. Ili u svaleraciju.
Muskarcima je seks vrlo bitan radi metabolizma i psihickog zdravlja.
S druge strane mozda su i ok ove oko 20 , ne vjerujem da su bas aktivne tako da vam je par minuta ok.
- Ramzess Veliki
#142 Re: Dizane cijene i ega
Gluho bilo pedofilija, govorim o 30+ ...moonca wrote:Ne zanosi se. To su godine kada pocinju problemi sa ,srcem , masnocom u krvi,ispadanje kose -- jos vam samo fali neka mlada oooo vidi 15 godinaRamzess Veliki wrote:Kaze mi jedna prijateljica - "Tebi je lako, vi muski cete imati potrebu za seksom i sa 60, a zene izgube volju vec od 45-te."
Muskarcima je seks vrlo bitan radi metabolizma i psihickog zdravlja.malo je morbidna ova kombinacija-- pedofilija
![]()
S druge strane mozda su i ok ove oko 20 , ne vjerujem da su bas aktivne tako da vam je par minuta ok.
Ove 20+ su neiskusne i nemaju energije za krevetne varijante.
Problemi sa srcem i masnocom nastaju kad zena nemere ili neda. Zato muskarac i treba da ima mladju kako bi preduprijedio te bolesti.
Inace ce umrijet mlad ...
I cuj to ... par minuta?
PAR MINUTA???
Ne vuci za jezik ...
-
moonca
#143 Re: Dizane cijene i ega
Ramzess Veliki wrote:Gluho bilo pedofilija, govorim o 30+ ...moonca wrote:Ne zanosi se. To su godine kada pocinju problemi sa ,srcem , masnocom u krvi,ispadanje kose -- jos vam samo fali neka mlada oooo vidi 15 godinaRamzess Veliki wrote:Kaze mi jedna prijateljica - "Tebi je lako, vi muski cete imati potrebu za seksom i sa 60, a zene izgube volju vec od 45-te."
Muskarcima je seks vrlo bitan radi metabolizma i psihickog zdravlja.malo je morbidna ova kombinacija-- pedofilija
![]()
S druge strane mozda su i ok ove oko 20 , ne vjerujem da su bas aktivne tako da vam je par minuta ok.![]()
Ove 20+ su neiskusne i nemaju energije za krevetne varijante.
Problemi sa srcem i masnocom nastaju kad zena nemere ili neda. Zato muskarac i treba da ima mladju kako bi preduprijedio te bolesti.![]()
Inace ce umrijet mlad ...
I cuj to ... par minuta?
PAR MINUTA???![]()
Ne vuci za jezik ...
Izvini, nisam shvatila korektno 15-20 mladjom.
- Ramzess Veliki
#144 Re: Dizane cijene i ega
moonca wrote:![]()
Logika ... ako je meni 40 i imam namjeru imati zdrav seksualni zivot do 70-te, trebam partnericu koja ce izdrzati do tog perioda.
Znaci ... 70-40=30 ... zena ne moze nakon 50-te: 50-30=20.
Njoj 20, meni 40, taman ...
A ako redovno trenira, moze se provuci sa 25 ...
Zafrkavam.
Interesantno je primijetiti da samci duze zive od onih koji su u braku.
-
moonca
#145 Re: Dizane cijene i ega
Ramzess Veliki wrote:moonca wrote:![]()
Logika ... ako je meni 40 i imam namjeru imati zdrav seksualni zivot do 70-te, trebam partnericu koja ce izdrzati do tog perioda.
Znaci ... 70-40=30 ... zena ne moze nakon 50-te: 50-30=20.
Njoj 20, meni 40, taman ...![]()
A ako redovno trenira, moze se provuci sa 25 ...![]()
... ako dozivim 70-tu ...
Zafrkavam.![]()
Nisam sigurna da ces biti zadovoljan sa tom kombinacijom. 40/20 - je suvise mlada . Tebi pocinje sve da smeta a njoj sve interesantno,doba kada se istrazuje, zeli probati stosta .... ne mozes ici u korak sa tim.40 su i godine kada tijelo posustaje , lagano i ako nisi do tada vodio racuna o izhrani pocinju mali problemi.
Ne bih rekla da zive duze. bez obzira koliko brak zna imati problema , nesuglasnica ipak zivot u dvoje je zdraviji i nudi duzi zivot oboma.
Samci su samci- podlozni depresiji, izlolaciji , bez prijatelja--
Seksualni zivot ima -vise kombinacija ili nema.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#146 Re: Dizane cijene i ega
Bolan, moja rahmetli nana 82, a deda još živ, 84. mu.Ramzess Veliki wrote:
Uzeli se sa 16.
- Euridika
- Globalna šefica
#147 Re: Dizane cijene i ega
Bolje da ne komentarišem posljednju stranu-dvije teme, posvađat ću se bezveze...
...
Ti si baš pun neke ozlojeđenosti ili dobro trolaš (ja se još nadam da je ovo drugo u pitanju).
Btw, ako fasuješ ban, pokvarićeš nam statistiku, na ovom podforumu odavno nije bilo banova...
Nismo baš sve namazane ratničkim bojama, pa da se mora strugati fasada sa naszoomba wrote:Sta je ispod povrsine , sminke , boje i ostalih umjetnina i komplexa![]()
Sve bi ko babe izgledale
Ti si baš pun neke ozlojeđenosti ili dobro trolaš (ja se još nadam da je ovo drugo u pitanju).
Btw, ako fasuješ ban, pokvarićeš nam statistiku, na ovom podforumu odavno nije bilo banova...
- Euridika
- Globalna šefica
#148 Re: Dizane cijene i ega
I ja...Belay Queen wrote:znaci ja sam grohnula![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#149 Re: Dizane cijene i ega
Djeco, fino se igrajte.
Svi ste vi seke i brace.
Ne znam šO se svađate
Svi ste vi seke i brace.
Ne znam šO se svađate
- Euridika
- Globalna šefica
#150 Re: Dizane cijene i ega
Čuj što? Zato što su muški na ovoj temi krajnje objektivni i realni u analiziranju vlastitih sposobnosti i "mladosti", a žene su vještice, lažljivice i štatijaznam...Tomahawk11 wrote:Djeco, fino se igrajte.
Svi ste vi seke i brace.
Ne znam šO se svađate
Nećem se svađati, radije odoh s foruma.