Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
edo_79

#126 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

Nurudin wrote:ako primjete drugovi iz partije da je slušo Sinana, biće izbačen. To je gore nego da ideš u džamiju :mrgreen:
To to .... odmah ideš u džehennem ako si sluš'o ekipu Južnog Vjetra, a nedaj Bože spomenut Milančeta Radosavljevića, Šabana, Jašara, Ljubu Aličića, Ipčeta :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
edo_79

#127 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

vjesticanametli wrote:Ovo ko ona pomama me too :mrgreen:
Sabirni centar fEEnova :lol:

Sucur alahhu bice njemu dobro da peeeevaaaa :mrgreen:
On ne samo da peva, on peva i pjeva .... ;-)
radostan dan

#128 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by radostan dan »

ko nikad nije izašao u grad naveče ko milan mladenović, a noću se kući dobauljao ko sinan...nije trebo ni izlazit.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#129 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by japin_mutapi »

sinan je veliki gospodin, veci cak i od velikog gospodina ekrema jevrica
Labirint

#130 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Labirint »

Sjećam se jednog Sinčinog nastupa BH diskoteka, Ilijaš, izlazi Sinan na stejdz ni jedna mu box zvijezda nije ravna, ispred njega sekjuriti, iza njega sekjuriti, oko njega 4-5 mladih koje ga prate. Svjetska,a naša zvijezda :D Izdrži majstore iščupaj tu jetru koji će ti... :D
vjesticanametli

#131 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by vjesticanametli »

edo_79 wrote:

Kako kome :wink: meni ne

Me too :mrgreen:

koliko dnevno postova treba da on izdrzi tj da mu se napuni health level :skoljka:
edo_79

#132 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

vjesticanametli wrote:
edo_79 wrote:

Kako kome :wink: meni ne

Me too :mrgreen:

koliko dnevno postova treba da on izdrzi tj da mu se napuni health level :skoljka:
O ukusima se ne raspravlja, zar ne?

Ima on healing potions, nemoj ti brinuti za njegov HP level :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vjesticanametli

#133 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by vjesticanametli »

Ma jok ba necemo rasprave .....zezam se hahhaha hajde punite levele
seln

#134 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by seln »

Nurudin wrote:FGR ne sluša narodnjake od puberteta, kad se oni odvoje od ostalog svijeta i počnu sušati metalike.To je prvo pravilo fgr-a.
Jedino kad se baš baš napiju i izgube sve kriterije , odjednom počnu da tečno pjevaju refrene od Džeja, Sinana..ovi
pred penzijom što su ih nekad zvali "bitlezima" u mahali, jer su slušali Beatlese, okinu neku od Šabana i od Tome .

Ima Sinan dobrih pjesama, onako kako tužna duša ciganska zna zapjevati.
Uvijek mi je bila cudna ta SDA-ovska alergija na FGR (u koju inace ne spadam, jer sam ruralac), kao i mjerenja cijelog svijeta o vlastitom dzubetu.
seln

#135 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by seln »

vjesticanametli wrote:Ma jok ba necemo rasprave .....zezam se hahhaha hajde punite levele
Ma ja, ba, jebes raspravu...
inace, kad je onomad Halid zamalo zijanio glavu... je li bila tema sa toliko izljeva njeznosti?
edo_79

#136 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

seln wrote:
Nurudin wrote:FGR ne sluša narodnjake od puberteta, kad se oni odvoje od ostalog svijeta i počnu sušati metalike.To je prvo pravilo fgr-a.
Jedino kad se baš baš napiju i izgube sve kriterije , odjednom počnu da tečno pjevaju refrene od Džeja, Sinana..ovi
pred penzijom što su ih nekad zvali "bitlezima" u mahali, jer su slušali Beatlese, okinu neku od Šabana i od Tome .

Uvijek mi je bila cudna ta SDA-ovska alergija na FGR (u koju inace ne spadam, jer sam ruralac), kao i mjerenja cijelog svijeta o vlastitom dzubetu.
I sam sam ti takav frende moj, ja ti bolan mogu slušat sve od Baha do Sevdaha, ali nikad nisam nekom rekao, sjo Rizo Ruža je FUJ, Severina je BLJAH, ja to nebi sluš'o itd itd itd .....
dale cooper

#137 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by dale cooper »

seln wrote:

Ja ne kontam zašto je nekome čudno što neko drugi ne sluša Sinana i ostalu narodnjačku klapu. Da ne
kontaju kako ima ljudi koji su drugačijeg senzibiliteta i ukusa i kojima se narodna muzika jednostavno ne sviđa.
Nebitno da li dolaze iz urbanih ili ruralnih sredina. Čuj odvoje se od ostalog svijeta. :roll: Jebo te ostali svijet,
apsolutno me ne zanima šta ostali svijet radi i sluša. :-)
Last edited by dale cooper on 02/11/2017 11:10, edited 1 time in total.
seln

#138 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by seln »

edo_79 wrote:
seln wrote:

I sam sam ti takav frende moj, ja ti bolan mogu slušat sve od Baha do Sevdaha, ali nikad nisam nekom rekao, sjo Rizo Ruža je FUJ, Severina je BLJAH, ja to nebi sluš'o itd itd itd .....
Apsolutno ne dovodim u pitanje nicije pravo da slusa ovo ili ono, ali moram reci da sam iznenadjen outing-om nekih forumasa za koje nikad nisam mislio da su turbofolkdzije.
edo_79

#139 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

seln wrote:Apsolutno ne dovodim u pitanje nicije pravo da slusa ovo ili ono, ali moram reci da sam iznenadjen outing-om nekih forumasa za koje nikad nisam mislio da su turbofolkdzije.
Sinan, Šaban, Toma, Šemsa, Dragana, Kemal, Novica, Jašar, Ljuba, nisu turbofolk ...
dale cooper

#140 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by dale cooper »

---
Banksy

#141 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Banksy »

edo_79 wrote:
seln wrote:Apsolutno ne dovodim u pitanje nicije pravo da slusa ovo ili ono, ali moram reci da sam iznenadjen outing-om nekih forumasa za koje nikad nisam mislio da su turbofolkdzije.
Sinan, Šaban, Toma, Šemsa, Dragana, Kemal, Novica, Jašar, Ljuba, nisu turbofolk ...
:lol:
wewa

#142 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by wewa »

i opet jadni Toma medju ovim spodobama :cry:
Banksy

#143 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Banksy »

JThomas wrote:
šta god neko mislio o nekoj vrsti muzike, deplasirano je porediti nekoga ko je u njoj zaista ime, velikan, institucija, i nekoga ko možda ni u svojoj kući nije institucija kao rizo ruža...možda mu je i uža familija zaboravila da je pjevao.
Deplasirano? Kakva je to logika? ''Ime, velikan i institucija'' su i Ceca, Thompson, Šemsa i Sinan, dok, recimo, neki šansonjer ili džez izvođač teško puni sale. Šta to govori o kvalitetu prvih, a šta ovih drugih?

A tema je zaista urnebesna. Ono kad fanovi seljakluka ismijavaju one koji to nisu :lol:
edo_79

#144 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

wewa wrote:i opet jadni Toma medju ovim spodobama :cry:
Šta je to majke ti Toma bolji da ne bude među ovim spodobama..... :roll:
edo_79

#145 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

Banksy wrote:
JThomas wrote:
šta god neko mislio o nekoj vrsti muzike, deplasirano je porediti nekoga ko je u njoj zaista ime, velikan, institucija, i nekoga ko možda ni u svojoj kući nije institucija kao rizo ruža...možda mu je i uža familija zaboravila da je pjevao.
Deplasirano? Kakva je to logika? ''Ime, velikan i institucija'' su i Ceca, Thompson, Šemsa i Sinan, dok, recimo, neki šansonjer ili džez izvođač teško puni sale. Šta to govori o kvalitetu prvih, a šta ovih drugih?

A tema je zaista urnebesna. Ono kad fanovi seljakluka ismijavaju one koji to nisu :lol:
E vidiš Šemsa i Sinan ne mogu u istu korpu sa Thompsonom.....
wewa

#146 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by wewa »

edo_79 wrote:
cim me to pitas, slabe su sanse da ces shvatiti objasnjenje. no hard feelings!
edo_79

#147 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

wewa wrote:
edo_79 wrote:
cim me to pitas, slabe su sanse da ces shvatiti objasnjenje. no hard feelings!
None taken, za tebe su narodnjaci Toma, Halid, Duško Kuliš jelda .... ostalo su spodobe ... no need for further discussion :thumbup:
Mega Man X

#148 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by Mega Man X »

Banksy wrote: A tema je zaista urnebesna. Ono kad fanovi seljakluka ismijavaju one koji to nisu :lol:
:pisnuo: tačno tako.
wewa

#149 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by wewa »

edo_79 wrote:
None taken, za tebe su narodnjaci Toma, Halid, Duško Kuliš jelda .... ostalo su spodobe ... no need for further discussion :thumbup:
cemu potreba da zakljucujes u moje ime?

jedino sto ja mogu slusati od ovog zanra, i to u rijetkim trenucima kad drustvo zahtijeva prilagodjavanje, jeste poneka Tomina pjesma. sve ostalo mi para usi. a Juzni vetar ne mogu ni naopako. taj vibrato, taj sintisajzer, te ritam masine :cry:
edo_79

#150 Re: Izdrzi Sinane raja je uz tebe

Post by edo_79 »

wewa wrote:
edo_79 wrote:
cemu potreba da zakljucujes u moje ime?

jedino sto ja mogu slusati od ovog zanra, i to u rijetkim trenucima kad drustvo zahtijeva prilagodjavanje, jeste poneka Tomina pjesma. sve ostalo mi para usi. a Juzni vetar ne mogu ni naopako. taj vibrato, taj sintisajzer, te ritam masine :cry:
Ne voliš slušati i sve 5. Cijenim iskren odgovor. :thumbup:
Post Reply