Sajtovi za upoznavanje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
supercali

#126 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by supercali »

cendlerbing wrote:Daleko Mostar, al sto jes jes, odavno planiram svratiti
A prevoz imas sa mnom :P
2001

#127 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by 2001 »

cendlerbing wrote:Ma nije to, nego samo crnce s lijepim ocima prihvatam a nema ih puno na nasim prostorima.
Nije bas adekvatna alternativa al' mozda da pricekas kakvog s lijepim okicama na izlasku trece smjene, iz tebi najblizeg rudnika uglja... :trep:
cendlerbing

#128 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by cendlerbing »

Kad se okupa, opet nije to to :D
supercali

#129 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by supercali »

Sta se ima kupati
Samo se mlakonje kupaju :mrgreen:
kiligonzales

#130 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by kiligonzales »

moonca wrote:
kiligonzales wrote:
moonca wrote::?

Cuj 'normlanih'. jok treba preko hodze- da da odobrenje :roll:
Ti bas lik otkud znas sto sam to napisao? Valjda je tebi normalno da ti zensko ponudi masazu/seks za novac preko sajta za upoznavanje poput recimo Badua, s kojom si se zapisao dva-tri dana :D

Vecina sajtova za upoznavanje nisu Smokva ni Rotkva da sebi biras varijantu za kres, partnera prema seksualnoj orijentaciji, zeljama, fetisima, da li ce to biti s pojedinkom ili parom. :D
Da ,izgleda da te nisam shvatila.
Mislila sam da pisemo o 'normalnim' sajtovima za upoznavanje i mogucu vezu/brak , ne 'henkipenki'. :lol:
Pa dobro, valjda su normalni sajtovi i aplikacije za upoznavanje Badoo, Twoo, Meet me. Ove druge spomenuh (Smokva, Rotkva) jer je i to nekome normalno. :D

Koje ti posjecujes? :D
2001

#131 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by 2001 »

Ne daj mu da se okupa, dok ne obavi pos'o... :D
Zato i rekoh da nije bas adekvatna alternativa...al' barem da te zelja mine...
moonca

#132 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by moonca »

by kiligonzales » 05/09/2017 14:09
---------------
moonca wrote:

Da ,izgleda da te nisam shvatila.
Mislila sam da pisemo o 'normalnim' sajtovima za upoznavanje i mogucu vezu/brak , ne 'henkipenki'. :lol:

Pa dobro, valjda su normalni sajtovi i aplikacije za upoznavanje Badoo, Twoo, Meet me. Ove druge spomenuh (Smokva, Rotkva) jer je i to nekome normalno. :D

Koje ti posjecujes? :D
Nisam cak ni pokusala, da se logujem na bilo koji od njih --samo sam cula kako funkcionisu. Kome treba , neka uzvoli.Zasto ne. :D
walk_M-A-N

#133 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by walk_M-A-N »

Ima slična http://forum.klix.ba/stranica-za-upozna ... 44092.html na kojoj sam i ja nešto napisao http://forum.klix.ba/stranica-za-upozna ... #p13365834

Zašto mislim da je zgodna stvar.. Pa valjda je onaj ko je tu - došao da se upozna. A ne, izvini udata, zaručena, duga veza i tako. Vrijedi za oba spola.
I plus, odmah vidiš kako ko izgleda, a ne tamo u neka doba. Nije realno izaći na neviđeno i nešto očekivati, to pali samo u filmovima.
Ne znam ko nudi masažu i keks, meni niko.
Često priča kako počne tako i strane. To je recimo mana ovih stranica.

I tamo je bilo fine priče dok je nisu uprskali kao ovaj supercali. Meni je tip na ignore pa mi ne smeta šta god piše, ali kad drugi nasjednu pa citiraju, ode tema..
TRANCE

#134 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by TRANCE »

Bellica wrote:
cendlerbing wrote:Da li ste ikad bili clan nekog sajta za upoznavanje ljudi...dobro, pretpostavljam da jeste, ali zanima me kakva su vasa iskustva i je li stvarno istina da muskarci na takvim sajtovima, bar danas, iskljucivo "love" sansu za kres varijantu ili tu ipak ima i nesto vise?
De ne postavljaj glupa pitanja, to se I ovdje radi, mislim na forumu.
Inace, sestra momka upoznala preko fb, vjencali se u maju...
Nisam nikad bila clan sajta za upoznavanje I ovo pisem da mi vrijeme prije prodje...jer momak da valja ne bi preko interneta trazio curu ili ljubavnicu :wink:
Samo ovo je zanimljivo kod našeg naroda: je li se neko upoznao preko neta, odmah su čudaci, bolesnici, da su valjali ne bi tražili preko interneta sebi curu/momka itd. :-)
Cura i ja se upoznali davno preko Badooa, jer nismo tada imali vremena da ganjamo partnere po kafanama zbog faksa i posla. U vezi smo 4 godine i planiramo se uskoro i vjenčati, a svi nam kažu da smo fin par, zanimljivi, kulturni i obrazovani. Međutim, ako u priči spomenemo kako smo se upoznali preko interneta, nastaje šok i nevjerica, uz facijalne izraze gađenja.
Da kojim slučajem izmislim priču "ja ti jaro cugao klipače u kafani, ona stol do mene se obaljestila rum-kolom, probijem se kroz oblak duhanskog dima do nje, izvadim cigaru i pitam ima li upaljač, poslije je zovnem na nargilu sa mnom i to je bilo to jaro moj", vjerovatno bi utisci bili zadovoljavajući širokim narodnim masama :lol: :run:
cendlerbing

#135 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by cendlerbing »

TRANCE wrote: Samo ovo je zanimljivo kod našeg naroda: je li se neko upoznao preko neta, odmah su čudaci, bolesnici, da su valjali ne bi tražili preko interneta sebi curu/momka itd. :-)
Cura i ja se upoznali davno preko Badooa, jer nismo tada imali vremena da ganjamo partnere po kafanama zbog faksa i posla. U vezi smo 4 godine i planiramo se uskoro i vjenčati, a svi nam kažu da smo fin par, zanimljivi, kulturni i obrazovani. Međutim, ako u priči spomenemo kako smo se upoznali preko interneta, nastaje šok i nevjerica, uz facijalne izraze gađenja.
Da kojim slučajem izmislim priču "ja ti jaro cugao klipače u kafani, ona stol do mene se obaljestila rum-kolom, probijem se kroz oblak duhanskog dima do nje, izvadim cigaru i pitam ima li upaljač, poslije je zovnem na nargilu sa mnom i to je bilo to jaro moj", vjerovatno bi utisci bili zadovoljavajući širokim narodnim masama :lol: :run:
Eto, ovo je sve sto sam trazila otvarajuci temu: ne da cujem da ima pozitivnih iskustava, mozda su rijetka ali znala sam da ima; nego iskustvo, necije iskustvo sa stranice za upoznavanje poput Badoo-a. Hvala, Trance :)

I, jako je lijepo cuti da ste tako fino uspjeli, sretno vam :)
pirmin

#136 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by pirmin »

Da li ste ikad bili clan nekog sajta za upoznavanje ljudi...
Jesam

zenit dozic

#137 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by zenit dozic »

Eto kad mislila doc zovi :mrgreen:
Stavljam ti se na raspolaganje.
TAFKAP

#138 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by TAFKAP »

pirmin wrote:
Da li ste ikad bili clan nekog sajta za upoznavanje ljudi...
Jesam

A holj ti ovu iz Gugla ilj ćeš da čekaš na neku iz Epla? :lol:
cendlerbing

#139 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by cendlerbing »

zenit dozic wrote:
Eto kad mislila doc zovi :mrgreen:
Stavljam ti se na raspolaganje.
Volim mostarski naglasak gotovo jednako kao britanski...moze :wink:
Capajebo

#140 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by Capajebo »

Prva osoba u mom zivotu za koju sam cuo da voli mostarski naglasak. Kad mi kaze maaarka dodje mi da se bacim sa Starog Mosta sa konopcem oko vrata :lol:
Dinostula

#141 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by Dinostula »

TRANCE wrote:
Bellica wrote:
cendlerbing wrote:Da li ste ikad bili clan nekog sajta za upoznavanje ljudi...dobro, pretpostavljam da jeste, ali zanima me kakva su vasa iskustva i je li stvarno istina da muskarci na takvim sajtovima, bar danas, iskljucivo "love" sansu za kres varijantu ili tu ipak ima i nesto vise?
De ne postavljaj glupa pitanja, to se I ovdje radi, mislim na forumu.
Inace, sestra momka upoznala preko fb, vjencali se u maju...
Nisam nikad bila clan sajta za upoznavanje I ovo pisem da mi vrijeme prije prodje...jer momak da valja ne bi preko interneta trazio curu ili ljubavnicu :wink:
Samo ovo je zanimljivo kod našeg naroda: je li se neko upoznao preko neta, odmah su čudaci, bolesnici, da su valjali ne bi tražili preko interneta sebi curu/momka itd. :-)
Pokupis kakvu sa faksa ili posla k'o da je to problem.
Tako sam ja uradio nafatao na faksu i sad 8 godina skupa.
Uzivo sjeo pored nje na predavanju i dovidjenja prijatno.Kasnije je samo nasao na fb i zvao na kafu.
Ono bas prvi put kad sam je sreo ofirno bilo "Hej hoces na kafu" k'o neki papak.
kiligonzales

#142 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by kiligonzales »

TRANCE wrote: Samo ovo je zanimljivo kod našeg naroda: je li se neko upoznao preko neta, odmah su čudaci, bolesnici, da su valjali ne bi tražili preko interneta sebi curu/momka itd. :-)
Vama svaka cast. Kod mene sve neka sega iskustva. Doduse kad se tice interneta i upoznavanja, izlazio sam sa forumasicama, djevojkama sa razlicitih stranica za upoznavanje, sretao ok djevojke malo rijeđe, najcesce sretao dilajle. Sada me na internetu vise nema, sve pobriso i viber ne koristim vise. Eto ovdje upadnem malo da promuhabetim koju. Vratio se Nokiji 33 10 i uredovio se u kafani. :lol:
kiligonzales

#143 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by kiligonzales »

Capajebo wrote:Prva osoba u mom zivotu za koju sam cuo da voli mostarski naglasak. Kad mi kaze maaarka dodje mi da se bacim sa Starog Mosta sa konopcem oko vrata :lol:
Jaaa saaaam iz Mooostara. :D
Naglasak ludilo. :lol:
zenit dozic

#144 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by zenit dozic »

Capajebo wrote:Prva osoba u mom zivotu za koju sam cuo da voli mostarski naglasak. Kad mi kaze maaarka dodje mi da se bacim sa Starog Mosta sa konopcem oko vrata :lol:
Nij da imam klasicni mostarski naglasak.
Ali sto jest brate gadan je ali nista gadniji od sarajevskog sanerskog đesi ba arane sestrinog mi brata ba :mrgreen:
Dinostula

#145 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by Dinostula »

zenit dozic wrote:
Ali sto jest brate gadan je ali nista gadniji od sarajevskog sanerskog đesi ba arane sestrinog mi brata ba :mrgreen:
U sanerski mi carsijski naglasak ne diraj da ne moram da bodem cakijom. :lol:
Capajebo

#146 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by Capajebo »

zenit dozic wrote:
Jedina je razlika sto se sanerski uz par desetina knjiga mozda i moze popraviti, al brate mostarski ni biblioteka cijela ne ispravi :lol:
zenit dozic

#147 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by zenit dozic »

Capajebo wrote:
zenit dozic wrote:
Jedina je razlika sto se sanerski uz par desetina knjiga mozda i moze popraviti, al brate mostarski ni biblioteka cijela ne ispravi :lol:
Moze brate isto ti je to. Nek na par godina ode iz mo. izgubice ga.
Evo sad kad bi sa mnom prico vidio bi da mi nije tako gadan naglasak. Primjeti se da sam odozdo ali nista posebno :mrgreen:
TRANCE

#148 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by TRANCE »

kiligonzales wrote:
Vama svaka cast. Kod mene sve neka sega iskustva. Doduse kad se tice interneta i upoznavanja, izlazio sam sa forumasicama, djevojkama sa razlicitih stranica za upoznavanje, sretao ok djevojke malo rijeđe, najcesce sretao dilajle. Sada me na internetu vise nema, sve pobriso i viber ne koristim vise. Eto ovdje upadnem malo da promuhabetim koju. Vratio se Nokiji 33 10 i uredovio se u kafani. :lol:
Bilo je i kod mene scena, npr. jedna s kojom sam razmijenio brojeve preko neta me zvala u 4 ujutro da čuje kako zvučim uživo. Druga cura neka manekenka, sve super, dolazimo na randevu, ona 185 cm visine, a ja 170 i nešto sitno :lol: Jadna već zamislila na šta li će to izgledati ako još nabaci i štikle :mrgreen: Ali eto znala se naći i pokoja kompatibilna. Mislim da između neta i mjesta iz stvarnog života nema neke razlike, jer i na netu i u kafani i na faksu ima i dilajli i manekenki i sponzoruša, ali isto i ok cura.
BJB

#149 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by BJB »

Capajebo wrote:
zenit dozic wrote:
Znate sta je zanimljivo, 99% Sarajlija kad/da/ako provede 2-3 dana u Mostaru, pocne pricati mostarskim naglaskom..Jednostavno covjeka povuce, ni ne primjetis koliko pjevusis/razvlacis dok pricas..
pecpec

#150 Re: Sajtovi za upoznavanje

Post by pecpec »

BJB wrote: Znate sta je zanimljivo, 99% Sarajlija kad/da/ako provede 2-3 dana u Mostaru, pocne pricati mostarskim naglaskom..Jednostavno covjeka povuce, ni ne primjetis koliko pjevusis/razvlacis dok pricas..
Ko hoce da se folira ili sta vec pricat ce tako a da ne ode u mostar.Eno cola zivi u bg 20 i kusur godina ne prica ekavicu.Nebi zavijo ko ker da mi neko plati prema tome ta brojka 99% nije nimalo tacna.Kasno jest al to nije razlog da pises svasta :D
Post Reply