Bili smo nositelji europskih vrijednosti i kad smo nosili fesove za kajzera i firera. Ni tad nismo bili fundamentalisti, ni teroristi, vec uzoriti Europljani.bh.tornjak wrote:Kolinda zaboravila kao i mnogi Hrvati u Hr a i oni diljem planete da je prvi policajac koji je polozio svoj zivot u temelje Hrvatske a samim tim pao na "braniku Domovine" Sefik Pezerovic iz Palanke kod Brkog.Alfons Kauders wrote:
Ni blizu, bez uvrede.
Nisam ja pozivao na humano preseljenje Hrvata u BiH, vec legitimni lider Hrvata u BiH. Reklamacije treba uputiti na pravu adresu.
Nisam ja pricao da u BiH ima "previse muslimana", vec Kolinda, koja je takodjer pricala od 3000 arapskih terorista u BiH (opet, ne ja).
To je interna hrvatska stvar u koju ne bih da ulazim. Ja zaista nemam ama bas nista s tim, samo postavljam neka banalna pitaja na koja nema odgovora.
i dans se odrzavaju manifestacije pod nazivom "memorijalni Dani Sefika Pezerovica" kojima je nazocila i Kolindica.
http://nacionalnemanjine.hr/odrzani-mem ... skom-ratu/
1180 Bosnjaka je ugradilo svoje kosti u temelje Hrvatske.....a kroz jedinice iliti postrojbe HV je proslo preko 25.000 Bosnjaka dok su istovremeno nositelji europskih vrijednosti tj hrvatska dijaspora u BiH pljackali njihove domove po Bosni i ubijali i sprovodili u logore clanove njihovih obitelji.
A danas kad smo niko i nista, ti za cija carstva i drzave smo ginuli nas cipelare i nazivaju zivotinjama.