svaka cast na logici ...
da si rekao da je imala srece, blabla ... ali cestitiati na nezasluzenoj pobjedi - to je cak i ispod tvog nivoa nepodnosenja susjeda i komsija
nadam se da ces poslije perkovicke uzimati apaurine
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
It_is_a_Leclerc wrote:![]()
Šta kraćim skokom postala prvak ? O čemu vi pričate ?
Po vašoj iščašenoj logici, BiH je igrala osminu finala SP-a u Brazilu jer smo bili bolji od Nigerije bez ofsajda.uglavnomja wrote:It_is_a_Leclerc wrote:![]()
hoces da kazes da je vise skocila od spanovicke, bez broja?
realnoako mozes
Pali ste pod utjecaj nekolicine nesretnih forumaša koji su plasirali tu priču oko mene i moje navodne mržnje prema Hrvatskoj .radostan dan wrote:E kako bi cvrčo da je Zumreta skakala...![]()
Cuj Sandri zeli najbolje...covjek pije apaurine kad Cro ekipa uzme medalju. N sa Srbima mu nije pravo, al s Hrvatima je na haparatima...![]()
No u ovom.slucaju je u vupra...ko joj je kriv kad vise pazi na sminku i nokte, nego na opremu.
0 bodova za paraleluIt_is_a_Leclerc wrote:Po vašoj iščašenoj logici, BiH je igrala osminu finala SP-a u Brazilu jer smo bili bolji od Nigerije bez ofsajda.uglavnomja wrote:It_is_a_Leclerc wrote:![]()
hoces da kazes da je vise skocila od spanovicke, bez broja?
realnoako mozes
Ne broji vam se to ako niste znali.
Nadzorna_ploca wrote:A onom francuzu ni krivom ni duznom uzeli zlatnu medalju jer je skinuo dres sa brojem..ccc
Pravda za njega!! I za Ivanu!

Ja sam gledao na HRT2, iritantni su mi ovi na eurosportu. Šta je ovaj put izvalio?Laertes wrote:Je li neko gledao na Eurosportu? Koji je ono konj od komentatora...
Mehidinu Mekisiju Benabadu.kakavdanakneiskustvu wrote:Nadzorna_ploca wrote:A onom francuzu ni krivom ni duznom uzeli zlatnu medalju jer je skinuo dres sa brojem..ccc
Pravda za njega!! I za Ivanu!
kojem francuzu?
I prije preuzimanja stafete cini mi se da je Jamajka bila 3 ili 4, nisu bas ni ostali odradili neki posao.Romanista 101% wrote:E hebo ga Bolt ovo mu nije trebalo. Ako mu se nije treniralo nije trebao ni ucestvovati. Ovako samo zajebo ovu ostalu trojicu da uzmu medalje.