UH ja nisam ni primjetio, o bože dragi.DaysleepeR wrote:potpuno odsustvo mozga u ideji palca gore osmjeha i broja ubijenih, pa odustvo mozga prilikom slikanja, i totalno odsustvo mozga prilikom objave ovakvog odronatako to wrote:Nisu mi poznati ovi likovi, pa ne kontam halabuku što se digla. Uglavnom, spot je urađen potpuno amaterski, budžet 20KM i dvije jabuke pride, u vrh glave. Bilo bi baš kul da su dobro naplatili što su ovo radili.![]()
Ovo prvi put vidim, dno dna, doslovno nepojmljivo da je ovo stvarno. Iako mislim da nije ista djevojka u spotu i na ovoj slici.Naslovnica wrote:
da ne pričam o odsustvu emocija, empatije i ličnog odnosa prema tragediji na kojoj je svoju karijeru patetikom izgradio
Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
-
BISCANIN2
#126 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
- Obuca9
#127 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
A šta ćemo s ovim pojasom preko sjedišta, da mu ne "pišti" što se nije svezao? 

- Bosanski_kralj
#128 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Sad ide seciranje svakog detalja iz videa. 
-
boshniak
#129 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
O Bože pogledaj hashtag #fhbrand , čovjek hoće da bude brend, počeo je kao Hana Hadziavdagic

-
incognito071
#130 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Fikrete ba, budi karakter i reci jeste tako je!Henry Chinaski wrote:Odlazi i riješi nas patnje, molim te.incognito071 wrote:gledaj srebrenickih papaka sto im je upala kasika u med, ne bi svijeta vidili da nije bilo rata
kad prica zavija ko pokvarena ploca
zbog ovakvih "sarajlija" cu da trazim odjavu iz maticne knjige rodjenih u opstini centar![]()
sda + papani = odlazak iz bih
Jer da nije i dan danas bi trazio trebe po mjesnoj zajednici srebrenica i igrao lopte oko dalekovoda.
-
racionalista
#131 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Za sve ovo je kriv Hayat. Uzmem samo za primjer kad počne kuknjava sa Hayata na prekodrinske estradne "zvezde", talente itd.
Fol je samo što kad se povuče paralela vidimo da Srbijanci nude prosječne pjevače, dosta sisa i guzova, jezik za zubima kod istih. Od Hayata na gledanje dobijamo prosječne pjevače, malo sisa i guzova, i pokušaj da od pjevača naprave filozofe. Ovo se isto može preslikati i na voditelje.
Fol je samo što kad se povuče paralela vidimo da Srbijanci nude prosječne pjevače, dosta sisa i guzova, jezik za zubima kod istih. Od Hayata na gledanje dobijamo prosječne pjevače, malo sisa i guzova, i pokušaj da od pjevača naprave filozofe. Ovo se isto može preslikati i na voditelje.
- It_is_a_Leclerc
#132 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Pa reklo mi da je najprodavanija bh. knjiga u tom periodu. I šta ću, uzmem od druga da pročitam.mario001 wrote:Ti si to citao???It_is_a_Leclerc wrote:Teško da ima netalentovanijeg tv lica na prostoru Bosne i Hercegovine koje se više gura i eksponira od ovog Fikreta.
I da. Knjiga mu je smeće. Ne valja ništa. Nije svačije da piše.
Sorry.
Tih rečenica i stilskog užasa, majko moja mila.
Uz puni respekt prema porodičnoj tragediji, samo je ponizio i sebe i svog oca s onakvim literarnim škartom.
Doduše, kad se sjetim informacije da ju je prodavao po 20 eura u dijaspori i rasprodavao po 100 komada za noć, sve mi je jasnije.
-
mario001
#133 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Sve sto on radi sa Srebrenicom je cista komercijalizacija genocida, od knjige do maline...It_is_a_Leclerc wrote:Pa reklo mi da je najprodavanija bh. knjiga u tom periodu. I šta ću, uzmem od druga da pročitam.mario001 wrote:Ti si to citao???It_is_a_Leclerc wrote:Teško da ima netalentovanijeg tv lica na prostoru Bosne i Hercegovine koje se više gura i eksponira od ovog Fikreta.
I da. Knjiga mu je smeće. Ne valja ništa. Nije svačije da piše.
Sorry.
Tih rečenica i stilskog užasa, majko moja mila.
Uz puni respekt prema porodičnoj tragediji, samo je ponizio i sebe i svog oca s onakvim literarnim škartom.
Doduše, kad se sjetim informacije da ju je prodavao po 20 eura u dijaspori i rasprodavao po 100 komada za noć, sve mi je jasnije.
-
mario001
#134 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Hayat je sa svojim ZMBT ucinio vise stete BH privredi od samog rata...racionalista wrote:Za sve ovo je kriv Hayat. Uzmem samo za primjer kad počne kuknjava sa Hayata na prekodrinske estradne "zvezde", talente itd.
- basicm
#135 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Kako jadan spot...
Ali da ovo dodje do gotovog proizvoda treba vise mentalnih sklopova kao ova zvijezda spota, koji prica naglaskom cobana. Jos on kao neka zvijezda?
Ma atomska je za nas samo, tacno smatram da smo cak i ispod nivoa nekih africkih zemalja po civilizacijskom normama.
Ali da ovo dodje do gotovog proizvoda treba vise mentalnih sklopova kao ova zvijezda spota, koji prica naglaskom cobana. Jos on kao neka zvijezda?
Ma atomska je za nas samo, tacno smatram da smo cak i ispod nivoa nekih africkih zemalja po civilizacijskom normama.
- Dosadno mii
#136 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
U rangu dede iz Njemacke
- tranquil
#137 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Ne diraj dedu iz Njemačke! On se barem ne fura da je "elita"Dosadno mii wrote:U rangu dede iz Njemacke
- Amazonka27
#138 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Brezawood je za City video Džeko ba!tranquil wrote:Ne diraj dedu iz Njemačke! On se barem ne fura da je "elita"Dosadno mii wrote:U rangu dede iz Njemacke
Last edited by Amazonka27 on 16/06/2017 13:34, edited 1 time in total.
- MyTao
#139 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Lik je antipatican u pm... Ako iko ima facu koju zelis udariti reda radi, onda je to on i onaj mu drug s kojim vodi emsiju.
Knjigu sam mu jednom poceo citati, i nakon prve stranice bacio u smece... to definitivno nije za njega.
Eh sad to na stranu... zabavno je gledati ove sarajlijice na temu koji pucaju od ljubomore sto im je neki "sumar" iz Srebrenice dosao u grad i snima spotove, "pise" knjige, vodi emisije itd itd
Ako ti neko iz Srebrenice ko je fudbal igrao oko dalekovoda dodje u grad i radi sve ono sto ti ne mozes to vise govori o tebi bolan bolan.
Eh sad to na stranu... zabavno je gledati ove sarajlijice na temu koji pucaju od ljubomore sto im je neki "sumar" iz Srebrenice dosao u grad i snima spotove, "pise" knjige, vodi emisije itd itd
Ako ti neko iz Srebrenice ko je fudbal igrao oko dalekovoda dodje u grad i radi sve ono sto ti ne mozes to vise govori o tebi bolan bolan.
-
incognito071
#140 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
posto vidim da mene prozivas....MyTao wrote:Lik je antipatican u pm... Ako iko ima facu koju zelis udariti reda radi, onda je to on i onaj mu drug s kojim vodi emsiju.Knjigu sam mu jednom poceo citati, i nakon prve stranice bacio u smece... to definitivno nije za njega.
Eh sad to na stranu... zabavno je gledati ove sarajlijice na temu koji pucaju od ljubomore sto im je neki "sumar" iz Srebrenice dosao u grad i snima spotove, "pise" knjige, vodi emisije itd itd![]()
![]()
prvo, termin sarajlijice vazi za doslje u taj grad, ja sam se rodio i odrasto u Sarajevu...
drugo, mene nema vise u Sarajevu tako da on meni ne radi apsolutno nista
jel sad jasnije, sarajlijice?
- MyTao
#141 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Ako tako nazivate one koji su se doselili u vas grad onda ja nisam ni sarajlija a ni sarajlijicaincognito071 wrote:posto vidim da mene prozivas....MyTao wrote:Lik je antipatican u pm... Ako iko ima facu koju zelis udariti reda radi, onda je to on i onaj mu drug s kojim vodi emsiju.Knjigu sam mu jednom poceo citati, i nakon prve stranice bacio u smece... to definitivno nije za njega.
Eh sad to na stranu... zabavno je gledati ove sarajlijice na temu koji pucaju od ljubomore sto im je neki "sumar" iz Srebrenice dosao u grad i snima spotove, "pise" knjige, vodi emisije itd itd![]()
![]()
prvo, termin sarajlijice vazi za doslje u taj grad, ja sam se rodio i odrasto u Sarajevu...
drugo, mene nema vise u Sarajevu tako da on meni ne radi apsolutno nista![]()
jel sad jasnije, sarajlijice?
Samo mi je jadan taj osjecaj superiornosti jer si se rodio u bolnici A, a ne u bolnici B... To mi je jako malogradjanski i smrdi od kompleksa. Zamisli samo da je Sarajevo Pariz a ne "gradic" od 300-400 hiljada ljudi... niko vas snositi nebi mogao.
- apsidejzi
#142 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
To je poenta cijele ove priceMyTao wrote:Eh sad to na stranu... zabavno je gledati ove sarajlijice na temu koji pucaju od ljubomore sto im je neki "sumar" iz Srebrenice dosao u grad i snima spotove, "pise" knjige, vodi emisije itd itd![]()
![]()
- Amazonka27
#143 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
vala i vaši komentari frcaju od kompleksa i mržnje...jednako ko i ovima što mašu rodnim listom i misle da im je to propusnica za neki "elitni" krug snobova.apsidejzi wrote:To je poenta cijele ove priceMyTao wrote:Eh sad to na stranu... zabavno je gledati ove sarajlijice na temu koji pucaju od ljubomore sto im je neki "sumar" iz Srebrenice dosao u grad i snima spotove, "pise" knjige, vodi emisije itd itd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- MyTao
#144 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Da... Ne moze se covjek ni nasmijati na glupost, odma si i ti glup. Ima smisla.Amazonka27 wrote:vala i vaši komentari frcaju od kompleksa i mržnje...jednako ko i ovima što mašu rodnim listom i misle da im je to propusnica za neki "elitni" krug snobova.apsidejzi wrote:To je poenta cijele ove priceMyTao wrote:Eh sad to na stranu... zabavno je gledati ove sarajlijice na temu koji pucaju od ljubomore sto im je neki "sumar" iz Srebrenice dosao u grad i snima spotove, "pise" knjige, vodi emisije itd itd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Amazonka27
#145 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
hajd hajd...sigurna sam da možeš bolje šuknut...mogao si sačekat da smisliš nešto boljeMyTao wrote:[
Da... Ne moze se covjek ni nasmijati na glupost, odma si i ti glup. Ima smisla.
- spreca
#146 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Reklamira co'jk zenuZoya wrote:Ha? Šta bi na kraju?
Može li neko da pobliže pojasni šta se reklamira?
- spreca
#147 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
meni smeta i gace kad noseEdin H. wrote:Bas mi je bez veze kada mlada zena nosi farmerke.
- JThomas
#148 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
u suštini, i ovo je politički spot.
i u onom sistemu si morao biti podoban za funkciju. međutim, pokušavao se bar napraviti neki kompromis između podobnosti i sposobnosti. nosioci dejtonskog sistema vrijednosti to pamte po lošem, jer su im kapak uglavnom bile portirnice i kada bi taj kompromis bio poprilično truo...
ovaj sistem je od toga u potpunosti odustao, i svako može biti sve i raditi sve ako je podoban. ne samo to, nego si i ljubomoran i zloban ako kažeš da to ne valja. moraš aplaudirati "uspjehu" da bi bio dobar
i u onom sistemu si morao biti podoban za funkciju. međutim, pokušavao se bar napraviti neki kompromis između podobnosti i sposobnosti. nosioci dejtonskog sistema vrijednosti to pamte po lošem, jer su im kapak uglavnom bile portirnice i kada bi taj kompromis bio poprilično truo...
ovaj sistem je od toga u potpunosti odustao, i svako može biti sve i raditi sve ako je podoban. ne samo to, nego si i ljubomoran i zloban ako kažeš da to ne valja. moraš aplaudirati "uspjehu" da bi bio dobar
-
incognito071
#149 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
ako si mene ciljala, ne masem nikakvim rodnim listom nego sam kolegi @MyTao objasnio razliku izmedju sarajlije i sarajlijiceAmazonka27 wrote:vala i vaši komentari frcaju od kompleksa i mržnje...jednako ko i ovima što mašu rodnim listom i misle da im je to propusnica za neki "elitni" krug snobova.apsidejzi wrote:To je poenta cijele ove priceMyTao wrote:Eh sad to na stranu... zabavno je gledati ove sarajlijice na temu koji pucaju od ljubomore sto im je neki "sumar" iz Srebrenice dosao u grad i snima spotove, "pise" knjige, vodi emisije itd itd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a to elita i snob je nigdje veze, u Sarajevo se uvijek dolazilo sa svih strana s tim da si uvijek imao papke i raju
ovaj "komercijalista" iz Srebrenice je onaj kiseli papak kao i velika vecina sadasnjeg zivlja
mos' pricat sta hoces, ali je to tako
-
yasaq
#150 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves
Lijepa vremena kad je papak mog'o doći samo do Višegradske kapije !