Adis Arapovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Roccohljup

#126 Re: Adis Arapovic

Post by Roccohljup »

ma meni nije problem sto se zene uključila u politiku, nego me cudi kako kao ona (a imao sma je priliku slusati par puta i zena nije glupa) bas odabra SBB :? Da li ce Adis smjeti sad komentarisati dona od Gusinja ili će morati na kauču spavati :D

A ameri finansiraju hejbet stranaka preko ovih projekata i to nije nikakva tajna.
kozolec

#127 Re: Adis Arapovic

Post by kozolec »

Roccohljup wrote: A ameri finansiraju hejbet stranaka preko ovih projekata i to nije nikakva tajna.
pa i Adisa finansira inostrani faktor, a na ovoj temi se zagovara kao dobar i potencijlni kandidat za ne znam kakve promjene
Banksy

#128 Re: Adis Arapovic

Post by Banksy »

Roccohljup wrote:
ma meni nije problem sto se zene uključila u politiku, nego me cudi kako kao ona (a imao sma je priliku slusati par puta i zena nije glupa) bas odabra SBB :?
Nije ona, već stranci koji su je smjestili u stranku na koju će igrati u jesen 2018. Gadna poruka za našu propalu, iskompromitiranu ''ljevicu''.
Roccohljup

#129 Re: Adis Arapovic

Post by Roccohljup »

Ma kakvi stranci ba......znam sigurno da je Fahru USA ambasadorica prekrižila i odhebala nakon sranja koje je napravio sa onim uposlenikom koji je sada na optuženičkoj klupi sa njim. Na ovom zadnjem prijemu povodom dana nezavisnosti USA, svi (bukvalno svi) iz političkog zivota iz BiH su bili prisutni izuzev Fahre i Dodika . odhebani i jedan i drugi
GandalfSivi

#130 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dugovi- ... /171024036

Fino, pametno, argumentovano. Jos kad bi izasao sa prijedlogom kako to promijeniti i pokusao uci u politiku, gdje bi mu kraj bio :-)

Nego, nastranu ovo, citam malo komentare ispod clanka, zivot te jeb'o, koliko licnih udaraca, koliko gadosti se ispisa, odakle ispadaju svi ovi trolovi, izgleda da se neko dobro prepao istine i cinjenica...
relativno84

#131 Re: Adis Arapovic

Post by relativno84 »

GandalfSivi wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/dugovi- ... /171024036

Fino, pametno, argumentovano. Jos kad bi izasao sa prijedlogom kako to promijeniti i pokusao uci u politiku, gdje bi mu kraj bio :-)

Nego, nastranu ovo, citam malo komentare ispod clanka, zivot te jeb'o, koliko licnih udaraca, koliko gadosti se ispisa, odakle ispadaju svi ovi trolovi, izgleda da se neko dobro prepao istine i cinjenica...
Zasto bi ulazio u politiku kad ovako moze biti madjionicar, uzima dobre pare da narodu prica kako mu je lose. Nema vece prevare od ovih nvo parazita. Sljam u rangu politicara koji se smjenjuju godinama ako ne i veci. Posto vidim da ti je jako bitno prece i on na veci level parazitiranja, kad mu sponzori prestanu puniti dzepove za ovo supljiranje, tako da kraj ce mu biti negdje na budzetu.
Hendrix

#132 Re: Adis Arapovic

Post by Hendrix »

Arapovic je nesto kao politicki meteorolog...ono kad izadju na dnevniku i kazu danas je bilo umjereno oblacno sa suncanim intervalima.

Fino ti isprica sve sto znas i uzme pinku. Iako je sad nezgodno kako da prica protiv politike ako mu je zena u njoj...hmmm.

Captain Arapovic!
Image
arzuhal

#133 Re: Adis Arapovic

Post by arzuhal »

Hendrix wrote:Arapovic je nesto kao politicki meteorolog...ono kad izadju na dnevniku i kazu danas je bilo umjereno oblacno sa suncanim intervalima.

Fino ti isprica sve sto znas i uzme pinku. Iako je sad nezgodno kako da prica protiv politike ako mu je zena u njoj...hmmm.

Captain Arapovic!
Image
..osim ako ga ne pitaju da priča o rješenjima, dakle o nekim dubljim problemima negdje u sistemu...Tada kaže kako je on za meritokratiju, vlast meritornih, mjerodavnih a ne podobnih...Vazda se rasplačem...
Hendrix

#134 Re: Adis Arapovic

Post by Hendrix »

arzuhal wrote: ..osim ako ga ne pitaju da priča o rješenjima, dakle o nekim dubljim problemima negdje u sistemu...Tada kaže kako je on za meritokratiju, vlast meritornih, mjerodavnih a ne podobnih...Vazda se rasplačem...
Ne bi me cudilo da zavrsi u SBB i on, mozda je lova pri kraju i valja se snaci. Prvo zena a on dodje kad pocisti i zadnju marku iz fondova CCI, jbg poso je poso.

Onda ce biti press konferencija kako se pronasao u SBB agendi i ciljevima koji su im zajednicki, prosperitet naroda i BiH prije svega, meritorno naravno sve.
GandalfSivi

#135 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Hendrix wrote:
arzuhal wrote: ..osim ako ga ne pitaju da priča o rješenjima, dakle o nekim dubljim problemima negdje u sistemu...Tada kaže kako je on za meritokratiju, vlast meritornih, mjerodavnih a ne podobnih...Vazda se rasplačem...
Ne bi me cudilo da zavrsi u SBB i on, mozda je lova pri kraju i valja se snaci. Prvo zena a on dodje kad pocisti i zadnju marku iz fondova CCI, jbg poso je poso.

Onda ce biti press konferencija kako se pronasao u SBB agendi i ciljevima koji su im zajednicki, prosperitet naroda i BiH prije svega, meritorno naravno sve.
Ako zavrsi u SBB-u, onda je dobro sto imamo ovu temu, imat cemo ga gdje kritikovati :-)

Nego, meni jos uvijek nije jasan taj nas mentalitet, ono tipa, boli lika briga, uzima pinku, sta se on ima sekirati. Jesmo li fakat toliko potonuli, da je najbitnije da se svako samo za sebe bori, jebo sve ostalo? Sta onda mi radimo na forumu, zasto diskutujemo, za sta se borimo, je li sve ovo licni interes? Doduse, neko mi danas rece da sam placenik, samo jos da skontam gdje da fakture ispostavim (upozorenje, nisam jeftin, pokvario me truhli zapad :) )
jao_situacije

#136 Re: Adis Arapovic

Post by jao_situacije »

relativno84 wrote:

Zasto bi ulazio u politiku kad ovako moze biti madjionicar, uzima dobre pare da narodu prica kako mu je lose. Nema vece prevare od ovih nvo parazita. Sljam u rangu politicara koji se smjenjuju godinama ako ne i veci. Posto vidim da ti je jako bitno prece i on na veci level parazitiranja, kad mu sponzori prestanu puniti dzepove za ovo supljiranje, tako da kraj ce mu biti negdje na budzetu.
zato što je bolje potrošiti 20 hiljada mjesečno nego 3-5, zato što mu je gazda rekao da treba uzeti i telekom i ep zato pritisak na due diligence

to je prvi korak kao i objašnjenje da pederaciji ne trebaju javna preduzeća jer su teret, pa će to bračni par adis(a) odraditi i živjeti do kraja svojih života u sreći i veselju
GandalfSivi

#137 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

jao_situacije wrote:
relativno84 wrote:

zato što je bolje potrošiti 20 hiljada mjesečno nego 3-5, zato što mu je gazda rekao da treba uzeti i telekom i ep zato pritisak na due diligence

to je prvi korak kao i objašnjenje da pederaciji ne trebaju javna preduzeća jer su teret, pa će to bračni par adis(a) odraditi i živjeti do kraja svojih života u sreći i veselju
De mi baci link za javna preduzeca, da ih zajedno kritikujemo. Normalno da treba zadrzati javna preduzeca, ali za dobrobit sviju nas, a ne kao stranacke sehara. Nekada Reuf pokusade uraditi dobru stvar, ali ga skidose prije nego sto je posteno i poceo...
jao_situacije

#138 Re: Adis Arapovic

Post by jao_situacije »

e jebiga onda
reuf htio pa mu nisu dali, zato je kupio ajfon. tugy plaky :(
a šta kaže reufova žena, jel i ona uzela kakav ajfon ?

sad trebamo pustiti da adis(a) probaju, pa ako privatiziraju onda ćemo reći pokušali smo da ih zadržimo ali smo ih slučajno prodali

što se tiče linkova valjda znaš koristiti gugl, koliko znam vi imate stalno nekakve edukacije nije moguće da vas nisu naučili da koristite internet pretraživače
walk_M-A-N

#139 Re: Adis Arapovic

Post by walk_M-A-N »

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/632 ... sbb_a.html
Otkako je supruga Adisa Arapovića, predsjednika nevladine organizacije Centar civilnih inicijativa, Adisa Arapović-Omerbegović, izabrana u Predsjedništvo SBB-a, mnogi su počeli sumnjati u vjerodostojnost i objektivnost ove nevladine organizacije smatrajući da se pod krinkom nezavisnosti plasiraju stranački obojeni stavovi. Analizom sadržaja nekoliko posljednjih izvještaja ove nevladine organizacije i pisanja Radončićevog „Dnevnog avaza“, nije teško ustanoviti visoku podudarnost koja nije slučajna.
Image
jao_situacije

#140 Re: Adis Arapovic

Post by jao_situacije »

Roccohljup wrote:Ma kakvi stranci ba......znam sigurno da je Fahru USA ambasadorica prekrižila i odhebala nakon sranja koje je napravio sa onim uposlenikom koji je sada na optuženičkoj klupi sa njim. Na ovom zadnjem prijemu povodom dana nezavisnosti USA, svi (bukvalno svi) iz političkog zivota iz BiH su bili prisutni izuzev Fahre i Dodika . odhebani i jedan i drugi
pa i nije ambasada amerike nego soroš, volio bi šćepo da je ambasada
GandalfSivi

#141 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

walk_M-A-N wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/632 ... sbb_a.html
Otkako je supruga Adisa Arapovića, predsjednika nevladine organizacije Centar civilnih inicijativa, Adisa Arapović-Omerbegović, izabrana u Predsjedništvo SBB-a, mnogi su počeli sumnjati u vjerodostojnost i objektivnost ove nevladine organizacije smatrajući da se pod krinkom nezavisnosti plasiraju stranački obojeni stavovi. Analizom sadržaja nekoliko posljednjih izvještaja ove nevladine organizacije i pisanja Radončićevog „Dnevnog avaza“, nije teško ustanoviti visoku podudarnost koja nije slučajna.
Image
Hahaha, odlicno. Sad ce Faktor i Stav da prenesu tu informaciju. Mali problem je sto se izvjestaj "Stanje nacije" bavi samo brojevima, koji se mogu provjeriti, a ne politickim naglabanjem. Kakva opravdanja za vlastiti nerad, do kada ce ovo prolaziti?
GandalfSivi

#142 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Adisa pravo jebe koncept uspostavljen od vladajuce nam stranke. Postigla je dosta stvari u zivotu bez partijske knjizice i placanje 17000 KM. Znaci, prvo je se obrazovala, pa primjenila to znanje, relativno uspjela u zivotu, pa se uhvatila politike.

Kad bi svi tako, SDA bi se raspala za mjesec dana...
Reisova

#143 Re: Adis Arapovic

Post by Reisova »

Meni.je.ovaj Adis I cijeli.CCI ublehas.pravi. Isto kap DOG TRUST ..... Nevladina.organizacija. od.koje mi obicni ljudi.nemamo nikave.koristi osim.licno njih za.ekstra.plate!!!!!
GandalfSivi

#144 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Reisova wrote:Meni.je.ovaj Adis I cijeli.CCI ublehas.pravi. Isto kap DOG TRUST ..... Nevladina.organizacija. od.koje mi obicni ljudi.nemamo nikave.koristi osim.licno njih za.ekstra.plate!!!!!
Ne znam, meni obecaje :D
Roccohljup

#145 Re: Adis Arapovic

Post by Roccohljup »

jao_situacije wrote:
Roccohljup wrote:Ma kakvi stranci ba......znam sigurno da je Fahru USA ambasadorica prekrižila i odhebala nakon sranja koje je napravio sa onim uposlenikom koji je sada na optuženičkoj klupi sa njim. Na ovom zadnjem prijemu povodom dana nezavisnosti USA, svi (bukvalno svi) iz političkog zivota iz BiH su bili prisutni izuzev Fahre i Dodika . odhebani i jedan i drugi
pa i nije ambasada amerike nego soroš, volio bi šćepo da je ambasada
Za sorosa ne znam ali ambasada i state dept su sigurno iz provjerenih izvora. Ne mogu mu preci preko sranja sto je radio sa bivsim im uposlenikom sa kojim sad dijeli optuzenicku klupu
orinoco

#146 Re: Adis Arapovic

Post by orinoco »

Otkako je supruga Adisa Arapovića, predsjednika nevladine organizacije Centar civilnih inicijativa, Adisa Arapović-Omerbegović...
Zar je Adisa supruga Adisova :?
GandalfSivi

#147 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

orinoco wrote:
Otkako je supruga Adisa Arapovića, predsjednika nevladine organizacije Centar civilnih inicijativa, Adisa Arapović-Omerbegović...
Zar je Adisa supruga Adisova :?
Yup... Bas cute :)

I ja sam trazio djevojku sa istim imenom kao moje (posto moze ici i musko i zensko), ali vazda nakve strankinje zenio...
Roccohljup

#148 Re: Adis Arapovic

Post by Roccohljup »

GandalfSivi wrote:
Yup... Bas cute :)

I ja sam trazio djevojku sa istim imenom kao moje (posto moze ici i musko i zensko), ali vazda nakve strankinje zenio...
Jel Hamo? :D:D:D Cuj više puta........bolan koga guja jednom ujede....... :D :D :D
Reisova

#149 Re: Adis Arapovic

Post by Reisova »

GandalfSivi wrote:
Reisova wrote:Meni.je.ovaj Adis I cijeli.CCI ublehas.pravi. Isto kap DOG TRUST ..... Nevladina.organizacija. od.koje mi obicni ljudi.nemamo nikave.koristi osim.licno njih za.ekstra.plate!!!!!
Ne znam, meni obecaje :D
Ti.si pozitivaaaa
Better Man

#150 Re: Adis Arapovic

Post by Better Man »

Image
Zar ima neko još ko vjeruje piskaranje Senada Avdića, propalog novinara i alkoholičara, koji je postao plaćenik SDA. Koliko se samo srozao, da to nije normalno.
Locked