Tek da oznacim za ove eticare, majke tereze i lazne moraliste sto podrzavaju ovakvo ponasanjeSasaBa wrote:Cujem ja svastaMega Man X wrote:Upravo je to uradio sa postom iznad. Lik samo hoće da čuje ono što se njemu sviđa.sizifinho wrote: kad su mu ljudi dali savjete - pisao je na fazon "hvala ti, ti me razumijes" ali kad je neko napisao misljenje koje je suprotno od njegovog on je stavio "hvala ti ali ja ostajem pri svome, vasa misljenja me ne zanimaju"![]()
![]()
![]()
Sta ocekujes da cu se okrenuti na svaki hejt komentar?
Da li ovo lici na odgovor zrele osobe? Nekog ko zna sta je zivot? Ma dajte molim vas
Druze niko tebe ne hejta ti to ne kontas ocito, ja hejtam tvoj stav koji je ja-ja-ja i samo ja. Realnost je da si ti poceo da upoznajes sebe, svidjas se sam sebi i naravno da ces ti biti upravu, pa vidi kako si dobar. Ne ides losim putem, imas ambicije, ideje i misljenja i ko ti moze nesto? Neunistiv si.
Al u limburgu. Isto kao i svi mi.
Znas kad ces se ti spustiti na zemlju? Kad skuzis da zivot niie film u kojem si ti glavni glumac, ne prate te nikakve kamere i nema scenariia kojem sve oko tebe tezi.
Ti si, kao i ja, jedan obicni statista u moru uloga i bitan si koliko prdez po vjetrovitom nevremenu.
Kao i svi mi ostali.
Ja bih volio da imam uvjerenost u ispravnost svojih misli poput tebe. Gdje bi mi kraj bio. Vjerovatno u sobi, sa posterom i zatvorenim vratima koje je moj otac platio iako me ne voli. Uzeo bih svu svoju odjecu koju mi je mama kupila i bacio je u kofer koji su mi roditelji kupili, a kofer bacio na krevet...koji su ti takodjer kupili. Cim pises imas racunar ili smartphone i po defaultu si sretniji od vecinske populacije planete Zemlje.
Pricajmo koliko te tvoji mrze.
Zato buraz, zivi ba zivot iz dana u dan u mladosti koju imas i ne gubi je zeleci da budes vise zreliji i odrasliji nego sto jesi.
Doci ce dani kada ces biti zreliji i odrasliji nego sad i pomisliti ces "sta bih dao da sam ponovno u 18tim" a te godine si izgubio.