Porodica me mrzi.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sizifinho

#126 Re: Porodica me mrzi.

Post by sizifinho »

SasaBa wrote:
Mega Man X wrote:
sizifinho wrote: kad su mu ljudi dali savjete - pisao je na fazon "hvala ti, ti me razumijes" ali kad je neko napisao misljenje koje je suprotno od njegovog on je stavio "hvala ti ali ja ostajem pri svome, vasa misljenja me ne zanimaju"
Upravo je to uradio sa postom iznad. Lik samo hoće da čuje ono što se njemu sviđa.
Cujem ja svasta 8-) :lol: :lol: :lol: Sta ocekujes da cu se okrenuti na svaki hejt komentar?
Tek da oznacim za ove eticare, majke tereze i lazne moraliste sto podrzavaju ovakvo ponasanje

Da li ovo lici na odgovor zrele osobe? Nekog ko zna sta je zivot? Ma dajte molim vas

Druze niko tebe ne hejta ti to ne kontas ocito, ja hejtam tvoj stav koji je ja-ja-ja i samo ja. Realnost je da si ti poceo da upoznajes sebe, svidjas se sam sebi i naravno da ces ti biti upravu, pa vidi kako si dobar. Ne ides losim putem, imas ambicije, ideje i misljenja i ko ti moze nesto? Neunistiv si.
Al u limburgu. Isto kao i svi mi.
Znas kad ces se ti spustiti na zemlju? Kad skuzis da zivot niie film u kojem si ti glavni glumac, ne prate te nikakve kamere i nema scenariia kojem sve oko tebe tezi.
Ti si, kao i ja, jedan obicni statista u moru uloga i bitan si koliko prdez po vjetrovitom nevremenu.
Kao i svi mi ostali.

Ja bih volio da imam uvjerenost u ispravnost svojih misli poput tebe. Gdje bi mi kraj bio. Vjerovatno u sobi, sa posterom i zatvorenim vratima koje je moj otac platio iako me ne voli. Uzeo bih svu svoju odjecu koju mi je mama kupila i bacio je u kofer koji su mi roditelji kupili, a kofer bacio na krevet...koji su ti takodjer kupili. Cim pises imas racunar ili smartphone i po defaultu si sretniji od vecinske populacije planete Zemlje.
Pricajmo koliko te tvoji mrze.

Zato buraz, zivi ba zivot iz dana u dan u mladosti koju imas i ne gubi je zeleci da budes vise zreliji i odrasliji nego sto jesi.
Doci ce dani kada ces biti zreliji i odrasliji nego sad i pomisliti ces "sta bih dao da sam ponovno u 18tim" a te godine si izgubio.
SasaBa

#127 Re: Porodica me mrzi.

Post by SasaBa »

Cujem ja svasta 8-) :lol: :lol: :lol: Sta ocekujes da cu se okrenuti na svaki hejt komentar?[/quote]
Tek da oznacim za ove eticare, majke tereze i lazne moraliste sto podrzavaju ovakvo ponasanje

Da li ovo lici na odgovor zrele osobe? Nekog ko zna sta je zivot? Ma dajte molim vas

Druze niko tebe ne hejta ti to ne kontas ocito, ja hejtam tvoj stav koji je ja-ja-ja i samo ja. Realnost je da si ti poceo da upoznajes sebe, svidjas se sam sebi i naravno da ces ti biti upravu, pa vidi kako si dobar. Ne ides losim putem, imas ambicije, ideje i misljenja i ko ti moze nesto? Neunistiv si.
Znas kad ces se ti spustiti na zemlju? Kad skuzis da zivot niie film u kojem si ti glavni glumac, ne prate te nikakve kamere i nema scenariia kojem sve oko tebe tezi.
Ti si, kao i ja, jedan obicni statista u moru uloga i bitan si koliko prdez po vjetrovitom nevremenu.
Kao i svi mi ostali.

Ja bih volio da imam uvjerenost u ispravnost svojih misli poput tebe. Gdje bi mi kraj bio. Vjerovatno u sobi, sa posterom i zatvorenim vratima koje je moj otac platio iako me ne voli. Uzeo bih svu svoju odjecu koju mi je mama kupila i bacio je u kofer koji su mi roditelji kupili, a kofer bacio na krevet...koji su ti takodjer kupili. Cim pises imas racunar ili smartphone i po defaultu si sretniji od vecinske populacije planete Zemlje.

Zato buraz, zivi ba zivot iz dana u dan u mladosti koju imas i ne gubi je zeleci da budes vise zreliji i odrasliji nego sto jesi.
Doci ce dani kada ces biti zreliji i odrasliji nego sad i pomisliti ces "sta bih dao da sam ponovno u 18tim" a te godine si izgubio.[/quote]

Ne ponasam se zreliji nego sto sam, ponasam se onakav kakav sam. A to oko toga da sam obicni statista, sebe oznaci kao statistu, mene nemoj :thumbup:
pustopoljina

#128 Re: Porodica me mrzi.

Post by pustopoljina »

sizifinho wrote:

Kao i svi mi ostali.

Doci ce dani kada ces biti zreliji i odrasliji nego sad i pomisliti ces "sta bih dao da sam ponovno u 18tim" a te godine si izgubio.
de ti malo profiliraj sebe...
valjda nisi svom djetetu ovakva moralna potpora.
a nick ti je indikativan, hbm.
svarceneger je jedan austrijski seljacic, koji je postao guverner kalifornije, proslavili ga misici i jedna recenica s akcentom.
jel' ono onaj nas krajiski novinar ratni- nedzib vucelj, ima sina...edin... pokupio nekavih nagrada, zlata...a nista...porodica ga financirala, prijatelji.... jest da otac to svuda govori, ali covjek govori onako kako je. e je li trebao malom reci da se ostavi sporta i uhvati zanata?
o kome ce sasaba misliti, ako ne o sebi i svom zivotu?
pa i ako ne uspije u svom naumu, uvijek moze biti "kao svi" i "bitan koliko i prdez po vjetrovitom nevremenu".
sizifinho

#129 Re: Porodica me mrzi.

Post by sizifinho »

SasaBa wrote:A to oko toga da sam obicni statista, sebe oznaci kao statistu, mene nemoj :thumbup:
Iduci put kad zenljotres zatrese, a ti digni obrvu i pokazi svijetu kako si bitan pa ga zaustavi

ili ako ti je to preseravanje, evo nesto jednostavnije. Ako nisi statista, zaustavi Bakira da krade pare.

Ili probaj zaustavit bolest kad jednom krene (da bogda je nikad nejmo)

De bolan, od 7.5 milijardi ljudi ti si samo jedan obican covjek a kao sto sam i rekao ti to ne kontas.
sizifinho

#130 Re: Porodica me mrzi.

Post by sizifinho »

pustopoljina wrote:
sizifinho wrote:

Kao i svi mi ostali.

de ti malo profiliraj sebe...
valjda nisi svom djetetu ovakva moralna potpora.
a nick ti je indikativan, hbm.
svarceneger je jedan austrijski seljacic, koji je postao guverner kalifornije, proslavili ga misici i jedna recenica s akcentom.
jel' ono onaj nas krajiski novinar ratni- nedzib vucelj, ima sina...edin... pokupio nekavih nagrada, zlata...a nista...porodica ga financirala, prijatelji.... jest da otac to svuda govori, ali covjek govori onako kako je. e je li trebao malom reci da se ostavi sporta i uhvati zanata?
o kome ce sasaba misliti, ako ne o sebi i svom zivotu?
pa i ako ne uspije u svom naumu, uvijek moze biti "kao svi" i "bitan koliko i prdez po vjetrovitom nevremenu".
nisam ja kriv sto ti ne kuzis poentu

a poenta je da niko od nas nije poseban, jer smo svi u sustini isti. Hoces da si poseban i mozda mislis da jesi ali nazalost nisi, jer si istog kova kao i ja i svi drugi. One karakterne razlike koje imamo su samo finese.
Isto kao sto ce svakom psu, kad mu pozvonis par puta prije hrane iduci put na sam zvuk zvona bala krenut. Al svakom.

Bojim se ja da nas Bosnjane ubi ovaj egoizam i misao posebnosti.

Ja mu ne govorim da bude kud svi turci tu i mali mujo ili da bude obicsn covjek. Nek dosegne zvijezde, jebe mi se i bit ce mi drago ali evo preformulisat cu ti sta zelim reci pa ako shvatis - shvatis
"visinu mozes dohvatiti samo kad skontas gdje stojis, koliko si nisko i koliko visoko jos ima. Ko je uvjeren da je visoko prije nego sto je uopste poletio mozda nikad nece ni poletjeti misleci da se svakako nalazi visoko"

e da, naravno da profiliram sebe jer ja, za razliku od momka, imam jako puno mana pa vazda malo pokusavam napredovati. Jebi me ako radim dzabe posao.

A ja svome djetetu nemam sta bit moralna potpora buduci da ja nemam djeteta odnosno nisam ni sam daleko od jednog.

Sizifinho nick ima svoj razlog iza sebe, a siguran sam da ti nisi bi blizu pogadjanja koji je.

Jos nesto.

Svemir star 16 milijardai godina se prostire nemjerljivo u beskonacnost i siri i unutar njega millijarde planeta i zvijezda koje kruze jedna oko druge i sve zajedno oko neke crne rupe i tamo u jednom milionitom dijelicu univerzuma pluta plava kugla srednje velicine oko zvijezde prosjecnih karakteristika i na njoj zivi 7 milijardi ljudi i jedan od njih misli da nije obicni statista :D
sizifinho

#131 Re: Porodica me mrzi.

Post by sizifinho »

drugog iskreno nisam ni shvatio sta je zelio reci ali mi je svejedno smijesno :lol: :lol:

Istina je da ce ovo drustvo napredovati tek kad mi sami budemo svjesni svojih mana i kvaliteta pa onda te kvalitete usmjerimo ne da sebe stavimo u spotlight vec da pomognemo svijetu

Al ne pocevsi sa 18 godina i misleci da te familija mrzi jer ima drugacije misli o tvojim fabuliziranim idejama zivota, govoreci za suprotnomisljenike da su "hejteri", izjavljujuci da se slazes samo sa onim sto zelis da cujes :D i misleci da si poseban na ovom svijetu, jedan jedini, nezamjenjiv

Evo majke mi jos mi sega.

Ako mislis da si poseban, nemas potrebe to govorit svijetu. On ce to sam procijenit.
pustopoljina

#132 Re: Porodica me mrzi.

Post by pustopoljina »

joj covjeka tito dragi...
zivot je patnja, pa eto...
ti si momka proglasio narcistom...lupas neke teske rijeci...debilom...samo zato sto nece zanat, hoce nesto drugo.
nije rekao da hoce biti prezident of ju es ej, nego-hej: nece zanat.
i ti sad izvlacis zakljucke kako on misli da je super poseban, jer je napisao da bilda i hoce nesto drugo, a ne zanat.
i jos je kriv sto ima 18, a ne 24, pa da bude pametan kao ti.
jos mu onda kazes da zivi dan za dan, da ne misli, jer ce ga zivot prizemljiti? pa? zasto? da doceka 24.tu depresivan i lak na obaracu?
koje mu prednosti u njegovoj osamnaestoj nudi tvoj pristup zivotu?
ja fakat ne vidim nikakve. osim da zivi drhtureci sretan sto mu niko nema rak, ako nema, i sto ne puca.
momak uopste nije uvjeren da je visoko, nego je uvjeren da moze biti nesto drugo od zanatlije...ne zato sto je biti zanatlija nisko, nego jer mu srce vuce na drugu stranu.
sizifinho

#133 Re: Porodica me mrzi.

Post by sizifinho »

ma covjece kakve veze sto hoce zanat ima sa ovim sto ja pricam?
ja govorim o tom "mrzi me porodica" dijeli

ti ne

ja govorim kako sa 24 kontam dje ne valjam
ja govorim sam sa 18 radio i gluplje stvari

ali ako nista znao sam da nisam uvijek upravu i znao sam priznat sa grijesim

e o tome je rijec, sto trebas znati gdje se nalazis.

ne znam o kakvoj depresiji pricas i okidacima, to nije moj fah :)

da mi ponovo ne bi ti pokusao izvuci rijeci, poenta je:
vudi sta hoces u zivotu, od zanatlije do astronauta ali znaj gdje stojis i gdje ti je zemlja

kad mislis sa 18 godina da te mrze tvoji najblizi jer se ne slazu sa tobom, kad ne zelis cuti drugacije misljenje i kad izjavis da cujes samo sto ti odgovara i da si neko ono poseban - ti onda ne znas gdje stojis

to je poenta.
HAVANA

#134 Re: Porodica me mrzi.

Post by HAVANA »

sizifinho wrote:

:lol: Ja bi se jos prije toga ispiso u solju koju su roditelji kupili i plakno iz cesme sto je mama probrala.I onda navuko gace na guzicu koje su isto oni kupili.Golemu guzicu koju su oni rodili,prali,i doveli je do toga da je golema.I onda demonstrativno napustio kucu.Dalje bi mi se sve samo kazalo sta su roditelji i ljubav i briga roditelja.Grijese i oni naravno,ljudi su.Treba dijete nekad i pustiti,ne pritiskati previse,nek i pogrijesi,nauci,padne,ustane...sve je to skola.Al jarane,cuj mrze,a kod njih na tanjiru i u kuci. :-) Odes.Ja prvi sam otisao i vrlo mlad sam poceo jesti govna.Sleper govana pojeo dok sam naucio.Srecom ishod i prica je pozitivna,mnogim nije.Mama mi je uvijek govorila govorices sto nisam mater sluso.I reko sam,hiljadu puta.Krkace bi je noso po carsiji sad kad bi me nazvala i rekla haj me malo nosaj krkace.Sad sam i ja roditelj.Sad razumijem svu brigu.Imam dvije od 14 i 19.Dobre su al jarane,sve satro znaju,a veze nemaju...Nek uce...
Last December

#135 Re: Porodica me mrzi.

Post by Last December »

Ljudi ne da nisu isti i od istog kova, nego ima takvih frikova (genetskih) da bi se mogli nazvati nadljudima ili vanzemaljicima čak. Niko ne zna prave potencijale ovog ovdje momka i koliki su njegovi dometi. Bošnjački mentalitet je svijest pokornosti i robovanja, unižavanja sebe i svojih i tako to traje stotinama godina otkad su osmanlije otišle. Mi nismo slobodno društvo, kolektivni mindset je okovan pa se tako i svaki individualni pokušaj oslobođenja sasjeca odmalena.

Ljudi jesu od isti ali samo u porodilištu (mada i tu ima beba od 5-6 kila), a kasnije kombinacijom dobre genetike i okruženja te ispravno odabranih rizika i odluka individualci mogu postati šta prosječan bošnjački um ne bi nikad mogao da zamisli. Ali mi smo ovdje zadojeni ropstvom i to se još dugo neće promjeniti.
pustopoljina

#136 Re: Porodica me mrzi.

Post by pustopoljina »

sizifinho wrote:ma covjece kakve veze sto hoce zanat ima sa ovim sto ja pricam?

ti ne

vudi sta hoces u zivotu, od zanatlije do astronauta ali znaj gdje stojis i gdje ti je zemlja

kad mislis sa 18 godina da te mrze tvoji najblizi jer se ne slazu sa tobom, kad ne zelis cuti drugacije misljenje i kad izjavis da cujes samo sto ti odgovara i da si neko ono poseban - ti onda ne znas gdje stojis

to je poenta.
pa pobogu napisao je kao osamnaestogodisnjak buhuuu i niko me ne voli.
pa srednjoskolci i osnovnoskolci se ubiju zbog jedinice iz istorije, jer se boje reci svojima. mozda nije zreliji od svojih vrsnjaka, ali bogami, meni niko sa osamnaest nije natovario zaradjivanje kruha na ledja.
napisao je i da je sa ocem i sestrom fino pricao, napisao je da radi i da nije glupavo nezahvalno deriste...ali porodica se opire kao da je sebi zacrtao na mjesec otici. i haj' sto se opiru, nego vidi kako i oni sa njim pricaju. imao je od koga nauciti.
ta prica- dali ti krov and glavom...pa nije on trazio da ga naprave, to im je roditeljska obaveza. kao sto je i njegova da se brine za njih, kad oni to vise nisu u stanju. zakonska obaveza, ako vec ne osjecas moralnu i zahvalnost. naravno da ce poslije shvatiti tezinu roditeljstva i koliko je mogao biti bolji i imati vremena da se dozove pameti i da svi skupa sjede zahvalni jedni na drugima, ali nije to samo tako postici. sta bi ti sad, utjerao mudrost tridesetogodisnjaka u njega?
Fudo387

#137 Re: Porodica me mrzi.

Post by Fudo387 »

Svima u toj dobi puse 300 na sat kroz glavu.
Poslusaj Fudu, zamoli starog da ti zvekne samarcinu, to nikad ne omane.
Valjace ti kasnije u zivotu.
HAVANA

#138 Re: Porodica me mrzi.

Post by HAVANA »

Fudo387 wrote:Svima u toj dobi puse 300 na sat kroz glavu.
Jes jebo mater,u mene bas promaja bila. :roll:
Sad se sjeti,4 srednje...Osjetio pare,zapustio skolu...reko necu ja u skolu,polozicu vanredno ovaj,odo u italiju,pa cu svirat u restoranu,pa u italiju... :lol: Puce me stari stocom,al pravo.Prvi put u zivotu. :shock: :lol: Al nista,ja tek onda po svom... :roll: Jedva ziv osta do 92 godine.Rat me spasi,i tu jedva ziv osta al opameti se... :D
Fudo387

#139 Re: Porodica me mrzi.

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:
Jes jebo mater,u mene bas promaja bila. :roll:
Jok, ti si u ta doba visio po titovim stazama revolucije, skupljao salavete i druzio se sa izvidjacima. :D
Sto ne opises kako si prosao kad si trafiku obio? :lol:
HAVANA

#140 Re: Porodica me mrzi.

Post by HAVANA »

Nisi dopunu posta procito. :lol: Kake salvete i kurci i staze revolucije.Istjerali me odakle god su me mogli istjerat.Skole,jna... :lol: :-) Valjda djeca ne citaju. :D
HAVANA

#141 Re: Porodica me mrzi.

Post by HAVANA »

Cak mi je onaj na vma dao i dijagnozu.Emocionalno nezrela licnost smanjene uracunjlivosti. :evil: A jok,bio neshvacen. :oops:
De ba o sebi pisi.Necu se samo ja rezilit,sam sebe. :D
Fudo387

#142 Re: Porodica me mrzi.

Post by Fudo387 »

Ma sta cu pisati. :lol:
Gluho bilo, et'
:lol:
dembele

#143 Re: Porodica me mrzi.

Post by dembele »

Ne znam je li u većem belaju ovaj što ga porodica mrzi ili onaj nesretnik što je otvorio temu o tome kako mu se nutella ne razmazuje dobro po hljebu.
Život nekada stvarno zna biti surov. :cry:
Mega Man X

#144 Re: Porodica me mrzi.

Post by Mega Man X »

Đeste moralisti i narcisoidi. :lol: :mrgreen:
sizifinho

#145 Re: Porodica me mrzi.

Post by sizifinho »

pustopoljina wrote:
sizifinho wrote:ma covjece kakve veze sto hoce zanat ima sa ovim sto ja pricam?

ti ne

to je poenta.
pa pobogu napisao je kao osamnaestogodisnjak buhuuu i niko me ne voli.
pa srednjoskolci i osnovnoskolci se ubiju zbog jedinice iz istorije, jer se boje reci svojima. mozda nije zreliji od svojih vrsnjaka, ali bogami, meni niko sa osamnaest nije natovario zaradjivanje kruha na ledja.
napisao je i da je sa ocem i sestrom fino pricao, napisao je da radi i da nije glupavo nezahvalno deriste...ali porodica se opire kao da je sebi zacrtao na mjesec otici. i haj' sto se opiru, nego vidi kako i oni sa njim pricaju. imao je od koga nauciti.
ta prica- dali ti krov and glavom...pa nije on trazio da ga naprave, to im je roditeljska obaveza. kao sto je i njegova da se brine za njih, kad oni to vise nisu u stanju. zakonska obaveza, ako vec ne osjecas moralnu i zahvalnost. naravno da ce poslije shvatiti tezinu roditeljstva i koliko je mogao biti bolji i imati vremena da se dozove pameti i da svi skupa sjede zahvalni jedni na drugima, ali nije to samo tako postici. sta bi ti sad, utjerao mudrost tridesetogodisnjaka u njega?
pa pobogu upravo to i pricam
ne znam ja sa 24 sta je zivot a kamol on.

Normalno da je duzan onima koji su mu krov nad glavom dali da plati desetostruko u postovanju. Jedino kad smatram da neko nije duzan roditeljima pokazat zahvalnost jeste kad je maltretiranje u pitanju- ne bih rekao da je slucaj isti ovdje.

Brate kad bih ti ispricao sta su ljudi koji nisu moju bioloski roditelji uradili za mene poceo bi plakati o dosao do njih da im doneses medalju. A Bgm se ja sa njima ne slazem uvijek i cesto se raspravljamo ali ja nikad u zivotu nisam u njihovu ljubav posumnjao.

To za zaraduu za svoj hljeb, diskutabilno. Prije da zaradjuje za svoj djeparac, al realno
Ja sam sa 17 dobio svoj prvi posao i zaradjivao i kad sam svojima rekao da sam "dovoljo zreo da zaradim svoj hljeb" oni su se odvalili smijati. Mene tad huja ufatila. Sto mi se smiju?
Danas studiram i volio bih se osamostalit ali sad vidim sta znaci "zaradjivat za svoj hljeb" a ja to nisam tad radio.

Fazon je sto si ti prihvatio svako slovo koje je napisano, a da si citao izmedju redovs vidio bi itekako egoisticnog mladica koji je pun sebe. Ja mu zelim sve najbolje ali sa Zemlje i da bude malo skromniji.

toliko od mene na ovu temu
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#146 Re: Porodica me mrzi.

Post by _BataZiv_0809 »

Jesi ti agresivan :lol:

Nek mu tipla kuravu jbt :D
seln

#147 Re: Porodica me mrzi.

Post by seln »

HAVANA wrote:Cak mi je onaj na vma dao i dijagnozu.Emocionalno nezrela licnost smanjene uracunjlivosti. :evil:
Istu dijagnozu je imao pokojni Dario Dzamonja.
Strucni izraz: heboidna licnost. Bez zajebancije.
HAVANA

#148 Re: Porodica me mrzi.

Post by HAVANA »

seln wrote:
HAVANA wrote:Cak mi je onaj na vma dao i dijagnozu.Emocionalno nezrela licnost smanjene uracunjlivosti. :evil:
Istu dijagnozu je imao pokojni Dario Dzamonja.
Strucni izraz: heboidna licnost. Bez zajebancije.
Meni to sad godi,kad mi ti to rece,ta dijagnoza. :D Zato ga limvo.
Last edited by HAVANA on 22/04/2017 14:28, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#149 Re: Porodica me mrzi.

Post by Alfons Kauders »

HAVANA wrote:Cak mi je onaj na vma dao i dijagnozu.Emocionalno nezrela licnost smanjene uracunjlivosti. :evil: A jok,bio neshvacen. :oops:
Kolega heboidni, sha mai?

Kako bilo, sad nesto kontam, jebi me ako nisam bio ozbiljniji i odgovorniji sa 18 nego danas, ali bila su i druga vremena. Klinci danas su malo drugaciji i puno manje zreli u tim godinama. (Zapravo i u dvadesetim me podsjecaju na mene na ekskurziji u drugom srednje - skroz slicni, samo gluplji i nepismeniji).

Inace tema je idealna za nas nezenje, cisto da se podsjetimo kakav merak i kakve prenose smo propustili. :lol:

Koliko mi je ostalo zivaca, da imam djecu u tim godinama, posadio bi dulum trave, a djeca bi mi srala da se "smirim" i kako ih odvaljen brukam po gradu.

A sad odo kod svojih na rucak. Mrzi me mati, zove na pecenje, a zna da me jebe zeludac! Namjerno to, hoce da crknem... :lol:
dale cooper

#150 Re: Porodica me mrzi.

Post by dale cooper »

Alfons Kauders wrote:
HAVANA wrote:Cak mi je onaj na vma dao i dijagnozu.Emocionalno nezrela licnost smanjene uracunjlivosti. :evil: A jok,bio neshvacen. :oops:
Kolega heboidni, sha mai?

Kako bilo, sad nesto kontam, jebi me ako nisam bio ozbiljniji i odgovorniji sa 18 nego danas, ali bila su i druga vremena. Klinci danas su malo drugaciji i puno manje zreli u tim godinama. (Zapravo i u dvadesetim me podsjecaju na mene na ekskurziji u drugom srednje - skroz slicni, samo gluplji i nepismeniji).

Inace tema je idealna za nas nezenje, cisto da se podsjetimo kakav merak i kakve prenose smo propustili. :lol:

Koliko mi je ostalo zivaca, da imam djecu u tim godinama, posadio bi dulum trave, a djeca bi mi srala da se "smirim" i kako ih odvaljen brukam po gradu.

A sad odo kod svojih na rucak. Mrzi me mati, zove na pecenje, a zna da me jebe zeludac! Namjerno to, hoce da crknem... :lol:
U to ime kolega... :cuga: :mrgreen:

I ja sam nervozan i živčan ko' pseto, fakat ne znam kako bih izašao sa malim dijetom na kraj. :zoka: :D
Post Reply