3500 uposlenika, partijskih jarana i drugova sa prosječnom neto platom od 1700 KM

Moderator: Benq

Bhtelecom...mogu kako hoce, ali ne dokle hoce.Cupko_ wrote:Eronet je zbog zadovoljstva korisnika obustavio prodaju S8, S8+, S7 i S7 Edge jer postoji bug na Androidu 7.0 te se dešava da ste nedostupni i sl. a mreže ima.
Samsung će za te uređaje izbaciti update sutra (29.4.) i uređaji će biti u prodaji vjerovatno iduće sedmice.
Cijena u BHTelecomu smiješna u poređenju sa Eronetom, čak na tarifi Midi30 skuplji nego u Eronetu bez ugovorne obaveze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pošto još nema na eronet.ba cijena za ta dva uređaja iz gore navedenih razloga, evo cijene su sljedeće (na rate):
S8 obični - Super 15 - 1519,00 KM, Super 25 - 1469,00 KM, Super 35 - 1419,00 KM, Super 50 - 1339,00 KM, Super 80 - 1189,00 KM
S8+ - Super 15 - 1719,00 KM, Super 25 - 1669,00 KM, Super 35 - 1619,00 KM, Super 50 - 1539,00 KM, Super 80 - 1389,00 KM
Na tarifi Super VIP, oba uređaja su 1 KM

fulo si ipakzrakomlat wrote:Koji su to stručnjaci, na ugovor 24 mjeseca i paket od 117 KM mjesečno, cijena telefona milja i po

jbt, podsjeti me na ovoskafiskafsnjak wrote:Da dabrazzo19 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tarifa približno 80 KM mjesečno i obični S8 te izađe 1080 KM.. svega stotinjak maraka jeftinije nego kod nas, a ako uporedimo broj korisnika t-mobile mreže u Austriji koju ti koristiš i broj bilo koje ovdje u BiH, jasno je kako tvoja mreža tebi može dati puno više popusta i da je nemjerljivo sa bilo kojim našim operaterommufa1 wrote:Puno vam je to ebote.. Ja ev bas gledam, mogu produžit ugovor, s tim da na ovu pretplatu od 40 eura imam 20% popusta od firme..
Cupko_ wrote:
Tarifa približno 80 KM mjesečno i obični S8 te izađe 1080 KM.. svega stotinjak maraka jeftinije nego kod nas, a ako uporedimo broj korisnika t-mobile mreže u Austriji koju ti koristiš i broj bilo koje ovdje u BiH, jasno je kako tvoja mreža tebi može dati puno više popusta i da je nemjerljivo sa bilo kojim našim operaterom
Lopovi nabili nenormalno cijenu. Jeftinije ga je uzeti u Domodu nego u Telecomu. Ne isplati se uopšte uzeti u Telekomu ni pod razno. Evo gledam u Britaniji na zvaničnoj stranici Samsunga telefon jeftiniji nego kod nas, još uz povrat poreza dođe još jeftiniji. Da ne govorim da će za dva do tri mjeseca mu pasti cijena, a naši idioti u Telekomu će i dalje držati tu nerealno visoku cijenu.cakaniboy wrote:samo navalite, čekaju oni take
3500 uposlenika, partijskih jarana i drugova sa prosječnom neto platom od 1700 KM
Istina, imao sam problem da sam nedostupan i to samo kad me žena zoveCupko_ wrote:Eronet je zbog zadovoljstva korisnika obustavio prodaju S8, S8+, S7 i S7 Edge jer postoji bug na Androidu 7.0 te se dešava da ste nedostupni i sl. a mreže ima.
Samsung će za te uređaje izbaciti update sutra (29.4.)...
Znaci ti bi da tebi neko daje popust zbog tvoje prosjecne plate? U Africi bi ga onda trebali djeliti dzaba onako u narodnoj kuhinjiavaks wrote:S tim da je prosječna plaća u Austriji nekih 2000€ a u BiH 425€ kod nas telefon ne bi smio biti preko 200€ na skupim tarifama![]()
Još kada vidim šta on sve ima u toj tarifi smiješno i porediti sa ovom našom crkavicom![]()
http://shop.t-mobile.at/tarife/voice
Razgovori i poruke neograničene, 200min za roming i poruke (više u Bosnu može zvati nego ja na ovoj domaćoj tarifi haha) + 24GB interneta
Jesam. 1650 KM je obični,a 1850 KM je + verzija. U telekomu je kao što si vidio 1787 KM obični, a + verzija preko 2000 KM.cakaniboy wrote:jesil siguran da je jeftiniji u domodu
https://domod.ba/shop/proizvod/samsung- ... s8/SAM0113