Ma ja sam samo prenio što sam pročitao, zato sam i napisao navodno. Mada ne bi me čudilo da je DF izradio jer ne bi im bio prvi put.malakh wrote:Pandakonda wrote:Navodno je GS zakazao jer kandidat opozicije Sabina Čudić nije imala plan + NS ju je kandidovao bez da se konsultirao sa ostalima.malakh wrote:je li ovo opet df zakazao?![]()
nije nuko zakazao...
ja koliko imam informacije zakazao je df (tu kupujem, tu me cijene)
Gradonačelnik Sa - All about
- Pandakonda
#126 Re: Gradonačelnik Sa - All about
- Better Man
#127 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Srami stid neka te bude Željko Komšiću kakve sve kretene i polupismene idiote si stavio na liste!!!!!! Obične uhljebe koji se mugu kupiti za šaku Dollara!!! Još jedna potvrda je DF produžena ruka SDA!!!!!!!! Dao, pa ni njegov brat meni ne bi mogli biti ćistaći ulica, a kamo li šta više.
-
leo karan
#128 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Kakvo pišanje po glasačima.
Kako smo nemoćni, to je prosto za nepovjerovati.
Kako smo nemoćni, to je prosto za nepovjerovati.
- Pandakonda
#129 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Koja ciganijaKoalicija SDA-SBB, isto kao i ljevičarske političke stranke koje čine Naša stranka, SDP, DF, GS i Prva nezavisna lista Stari Grad, osigurale su po 14 vijećnika prije samog početka sjednica. Tajno glasanje pokazalo je da se jedan od vijećnika iz lijevih stranaka nije držao dogovora s obzirom na to da je podržao prijedloge koalicije SDA-SBB.
Naša stranka, SDP, DF, GS i Prva nezavisna lista Stari Grad na sinoćnjem sastanku uspjele su sakupiti 14 potpisa gradskih vijećnika koji su obećali da će podržati kandidata Naše stranke za gradonačelnika i kandidata SDP-a BiH za predsjedavajućeg Gradskog vijeća, što se na kraju nije desilo.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#130 Re: Gradonačelnik Sa - All about
relacija skaka - stojnić...
ugostitelji uvijek idu sa ugostiteljima. valjda je to komšić, kao čovjek iz kafane, trebao znati
ugostitelji uvijek idu sa ugostiteljima. valjda je to komšić, kao čovjek iz kafane, trebao znati
Last edited by malakh on 06/02/2017 14:42, edited 1 time in total.
- JThomas
#131 Re: Gradonačelnik Sa - All about
nezavisna lista za bašte i šankove...
- dulekrele
#132 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Nevjerojatna je kadrovska politika DF i da ih je toliko ljudi zajebalo.Pa majka mu stara valjda se mozes raspitati ko su i kakvi su ti ljudi kojima dajes mandat u ruke a ne ovako ko god se javi postaje vijecnik. Kazu cisti se stranka od smradova. Tacno ali i ostaje bez mandata. Daj Komsicu uozbilji se dok je vakat.Better Man wrote:Srami stid neka te bude Željko Komšiću kakve sve kretene i polupismene idiote si stavio na liste!!!!!! Obične uhljebe koji se mugu kupiti za šaku Dollara!!! Još jedna potvrda je DF produžena ruka SDA!!!!!!!! Dao, pa ni njegov brat meni ne bi mogli biti ćistaći ulica, a kamo li šta više.
ne moge skupiti dovoljno ruku za gradonacelnika i ispostovati ono sto dogovore prethodno vece a oni bi da prave koaliciju na nivou BiH za izbore 2018. hoce al u qurcu.
Last edited by dulekrele on 06/02/2017 14:45, edited 1 time in total.
-
Obi Wan Bosnian
#133 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Vakat je davno prošao.dulekrele wrote: Daj Komsicu uozbilji se dok je vakat.
Još ga jedino vadi ako se opet kandiduje za člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda. To bi opet mogao uzeti
-
baxul
#134 Re: Gradonačelnik Sa - All about
kakva ba kadrovska politika. pa i ŽK iste sekunde poslije izbora 2014 odletio sa SDA. lik je te likove odredio spram sebe. nije on ništa bolji.dulekrele wrote:Nevjerojatna je kadrovska politika DF i da ih je toliko ljudi zajebalo.Pa majka mu stara valjda se mozes raspitati ko su i kakvi su ti ljudi kojima dajes mandat u ruke a ne ovako ko god se javi postaje vijecnik. Kazu cisti se stranka od smradova. Tacno ali i ostaje bez mandata. Daj Komsicu uozbilji se dok je vakat.Better Man wrote:Srami stid neka te bude Željko Komšiću kakve sve kretene i polupismene idiote si stavio na liste!!!!!! Obične uhljebe koji se mugu kupiti za šaku Dollara!!! Još jedna potvrda je DF produžena ruka SDA!!!!!!!! Dao, pa ni njegov brat meni ne bi mogli biti ćistaći ulica, a kamo li šta više.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#135 Re: Gradonačelnik Sa - All about
ovo je samo dokaz kako će funkcionisati ujedinjena ljevica..
scenarij 2018. godine:
1. izbori u oktobru - ujedinjena ljevica prođe solidno,
2. decembar mjesec - df istupa iz ljevice i formira koaliciju sa sda.
scenarij 2018. godine:
1. izbori u oktobru - ujedinjena ljevica prođe solidno,
2. decembar mjesec - df istupa iz ljevice i formira koaliciju sa sda.
-
Novak20
#136 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Nema se on šta uozbiljiti. DF treba popljuvati i prekrižiti za sva vremena jer je slijedeći manevar Ž.K. pokajničko ujedinjenje sa dokazano izdajničkim SDP.dulekrele wrote:Nevjerojatna je kadrovska politika DF i da ih je toliko ljudi zajebalo.Pa majka mu stara valjda se mozes raspitati ko su i kakvi su ti ljudi kojima dajes mandat u ruke a ne ovako ko god se javi postaje vijecnik. Kazu cisti se stranka od smradova. Tacno ali i ostaje bez mandata. Daj Komsicu uozbilji se dok je vakat.Better Man wrote:Srami stid neka te bude Željko Komšiću kakve sve kretene i polupismene idiote si stavio na liste!!!!!! Obične uhljebe koji se mugu kupiti za šaku Dollara!!! Još jedna potvrda je DF produžena ruka SDA!!!!!!!! Dao, pa ni njegov brat meni ne bi mogli biti ćistaći ulica, a kamo li šta više.
NS i GS je bolje da se ne petljaju sa ovim prodanim kvarnjacima iz lažne ljevice.
- dulekrele
#137 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Pusti ba tu SDA pricu. Govorim o ljudima kojima DF daje vijecnicke mandate. Odletio je sda-u jer se morala formirati bilokakva vlast. brzo se opekao i povukao. Simtomaticno je da ga konstanto napustaju clanovi. Mozemo mi pljuvati po DF kolko hocemo jer su to i zasluzili ali lijeva koalicija bez njih nema dovoljno ruku.baxul wrote:kakva ba kadrovska politika. pa i ŽK iste sekunde poslije izbora 2014 odletio sa SDA. lik je te likove odredio spram sebe. nije on ništa bolji.dulekrele wrote:Nevjerojatna je kadrovska politika DF i da ih je toliko ljudi zajebalo.Pa majka mu stara valjda se mozes raspitati ko su i kakvi su ti ljudi kojima dajes mandat u ruke a ne ovako ko god se javi postaje vijecnik. Kazu cisti se stranka od smradova. Tacno ali i ostaje bez mandata. Daj Komsicu uozbilji se dok je vakat.Better Man wrote:Srami stid neka te bude Željko Komšiću kakve sve kretene i polupismene idiote si stavio na liste!!!!!! Obične uhljebe koji se mugu kupiti za šaku Dollara!!! Još jedna potvrda je DF produžena ruka SDA!!!!!!!! Dao, pa ni njegov brat meni ne bi mogli biti ćistaći ulica, a kamo li šta više.
- malakh
#138 Re: Gradonačelnik Sa - All about
to su isti oni vijećnici koje je prije lokalnih izbora kontrolisala sda struja unutar dfa..dulekrele wrote: Pusti ba tu SDA pricu. Govorim o ljudima kojima DF daje vijecnicke mandate. Odletio je sda-u jer se morala formirati bilokakva vlast. brzo se opekao i povukao. Simtomaticno je da ga konstanto napustaju clanovi.
-
Hamolj
#139 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ne znače ruke puno, više je simptomatično to što kompletna lijeva koalicija nema gram mozga nego ruke.dulekrele wrote:Odletio je sda-u jer se morala formirati bilokakva vlast. brzo se opekao i povukao. Simtomaticno je da ga konstanto napustaju clanovi. Mozemo mi pljuvati po DF kolko hocemo jer su to i zasluzili ali lijeva koalicija bez njih nema dovoljno ruku.
- Dr. Kuca
#140 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Al jos ima likova koji misle da je Komsic neki politicar, majko draga.
- dulekrele
#141 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Pa o tome i govorim o kadrovskoj politici i tome da su se svakakvi izrodi primali u stranku i jos im se davali mandati. nebitno iz koje stranke su dosli.malakh wrote:to su isti oni vijećnici koje je prije lokalnih izbora kontrolisala sda struja unutar dfa..dulekrele wrote: Pusti ba tu SDA pricu. Govorim o ljudima kojima DF daje vijecnicke mandate. Odletio je sda-u jer se morala formirati bilokakva vlast. brzo se opekao i povukao. Simtomaticno je da ga konstanto napustaju clanovi.
-
Obi Wan Bosnian
#142 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Jedna prigodna od Dade za Sabinu:
Da li si mi vjerovala
ženo jedina
da li si mi vjerovala
dal si praštala
Kad sam tebi dolazio
mrtav umoran
da li si mi vjerovala
da sam bio sam, da sam bio sam
Kafana je moja sudbina
ona me je sebi uzela
kafana je moja istina
ženo jedina
Lutao sam godinama
sreću tražio
lutao sam godinama
dok sam shvatio
Da na ovom bijelom svjetu
nema milosti
da bez tebe dušo moja
nema radosti, nema radosti
Kafana je moja sudbina
ona me je sebi uzela
kafana je moja istina
ženo jedina
Možeš li mi oprostiti
ženo jedina
možeš li mi oprostiti
što si patila
Što te suza na jastuku
jutrom budila
što te noću mjesto mene
tama grlila, ženo jedina
Kafana je moja sudbina
ona me je sebi uzela
kafana je moja istina
ženo jedina
Da li si mi vjerovala
ženo jedina
da li si mi vjerovala
dal si praštala
Kad sam tebi dolazio
mrtav umoran
da li si mi vjerovala
da sam bio sam, da sam bio sam
Kafana je moja sudbina
ona me je sebi uzela
kafana je moja istina
ženo jedina
Lutao sam godinama
sreću tražio
lutao sam godinama
dok sam shvatio
Da na ovom bijelom svjetu
nema milosti
da bez tebe dušo moja
nema radosti, nema radosti
Kafana je moja sudbina
ona me je sebi uzela
kafana je moja istina
ženo jedina
Možeš li mi oprostiti
ženo jedina
možeš li mi oprostiti
što si patila
Što te suza na jastuku
jutrom budila
što te noću mjesto mene
tama grlila, ženo jedina
Kafana je moja sudbina
ona me je sebi uzela
kafana je moja istina
ženo jedina
- dulekrele
#143 Re: Gradonačelnik Sa - All about
normalno da nije ali nije ni bakir.Dr. Kuca wrote:Al jos ima likova koji misle da je Komsic neki politicar, majko draga.
-
baxul
#144 Re: Gradonačelnik Sa - All about
nije se on brzo opekao nego je bio brzo potrosen i kadrovski katastrofalan da bi se mogao nositi sa SDAdulekrele wrote: Pusti ba tu SDA pricu. Govorim o ljudima kojima DF daje vijecnicke mandate. Odletio je sda-u jer se morala formirati bilokakva vlast. brzo se opekao i povukao. Simtomaticno je da ga konstanto napustaju clanovi. Mozemo mi pljuvati po DF kolko hocemo jer su to i zasluzili ali lijeva koalicija bez njih nema dovoljno ruku.
- malakh
#145 Re: Gradonačelnik Sa - All about
misliš na sda kadrove koje je komšić stavljao u predsjedništvo stranke, a oni dalje pružili pipke u ostale stranačke organizacije?dulekrele wrote: Pa o tome i govorim o kadrovskoj politici i tome da su se svakakvi izrodi primali u stranku i jos im se davali mandati. nebitno iz koje stranke su dosli.
- dulekrele
#146 Re: Gradonačelnik Sa - All about
ne bitan je razlog. povukli su se da ih ne bi jos vise mljeli i to vise cijenim nego da su ostali i bili samo poslusnici. da je stranko propisno pukla to je sasvim jasno.baxul wrote:nije se on brzo opekao nego je bio brzo potrosen i kadrovski katastrofalan da bi se mogao nositi sa SDAdulekrele wrote: Pusti ba tu SDA pricu. Govorim o ljudima kojima DF daje vijecnicke mandate. Odletio je sda-u jer se morala formirati bilokakva vlast. brzo se opekao i povukao. Simtomaticno je da ga konstanto napustaju clanovi. Mozemo mi pljuvati po DF kolko hocemo jer su to i zasluzili ali lijeva koalicija bez njih nema dovoljno ruku.i na samo iznenađenje sda-a (obično im treba ciklus dva da potroše partnere (haris, zlatko, fahro).
-
baxul
#147 Re: Gradonačelnik Sa - All about
da, da. niz sjajnih poteza. ideš u koaliciju zna se sa kime, pa se ispostavi da su onakvi kakvi si znao da jesu, povučeš se, podjeliš se na dvije stranke, napraviš prelijep izbor likova za lokalne izbore koji svi listom postupe kao ŽK (napuste matičnu stranku da bi mogli koalirat sa SDA).dulekrele wrote: ne bitan je razlog. povukli su se da ih ne bi jos vise mljeli i to vise cijenim nego da su ostali i bili samo poslusnici.
- tranquil
#148 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Kao što sam i pretpostavljao. Stranka koja je u mobilnom aparatu Izetbegovića i Konakovića memorisana pod "Tu me cijene, tu kupujem" ponovo radi ono u čemu je jedino i dobra.
Na stranu Stojnić i njegov "integritet", jedno je sigurno, ova dva dana su nam pružila još jedan dokaz da SDA ne preza ni od čega da pred očima javnosti, uz dodatne igrače, napravi ovakvu farsu samo da bi se domogla ove pozicije. Znamo da je juče bilo 14 ljudi spremno da glasa protiv Skake, znamo da je barem jedan u međuvremenu kupljen i da ni njemu ništa ne znači vlastiti potpis, niti SDA mašineriji i njihovim glasačima išta znači način na koji je taj glas dobijen, znamo da je novi gradonačelnik izabran zahvaljujući ovim mahinacijama koje su, iako nemoralne i očigledne, nažalost nedokazive.
Ali koga boli kurac, Skaka će u pozdravnom govoru reći kako je to veliko priznanje za njega, i onda će 4 godine da podupire Konakovićeva mahnitanja, i da gladi po glavi Koldžu & co dok sprovode samovolju, opozicija će nastaviti da se međusobno optužuje ko je zajebo stvar, a narod će reći "ništa novo" i nastaviti da živi od prvog do prvog.
Na stranu Stojnić i njegov "integritet", jedno je sigurno, ova dva dana su nam pružila još jedan dokaz da SDA ne preza ni od čega da pred očima javnosti, uz dodatne igrače, napravi ovakvu farsu samo da bi se domogla ove pozicije. Znamo da je juče bilo 14 ljudi spremno da glasa protiv Skake, znamo da je barem jedan u međuvremenu kupljen i da ni njemu ništa ne znači vlastiti potpis, niti SDA mašineriji i njihovim glasačima išta znači način na koji je taj glas dobijen, znamo da je novi gradonačelnik izabran zahvaljujući ovim mahinacijama koje su, iako nemoralne i očigledne, nažalost nedokazive.
Ali koga boli kurac, Skaka će u pozdravnom govoru reći kako je to veliko priznanje za njega, i onda će 4 godine da podupire Konakovićeva mahnitanja, i da gladi po glavi Koldžu & co dok sprovode samovolju, opozicija će nastaviti da se međusobno optužuje ko je zajebo stvar, a narod će reći "ništa novo" i nastaviti da živi od prvog do prvog.
- johntra
#149 Re: Gradonačelnik Sa - All about
SDA ima svoje spavače u DF-u. Od početka.
-
Hamolj
#150 Re: Gradonačelnik Sa - All about
A zašto bi prezala ? Zato što je 15 nebitnih stranaka koje u svom članstvu nemaju dva "poštena" insana ujedinjavanjem žele skinuti ? Da je SDA izgubila izbore pa na ovakav način pokušavala doći do vlasti svi bi ovdje hebavali majke. Kad to drugi rade onda je pošteno.tranquil wrote:Kao što sam i pretpostavljao. Stranka koja je u mobilnom aparatu Izetbegovića i Konakovića memorisana pod "Tu me cijene, tu kupujem" ponovo radi ono u čemu je jedino i dobra.