Zvizdić u Beogradu

Post Reply
KENJAC

#126 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by KENJAC »

Challenger__ wrote:
Hemel wrote:sve je do srpske politike. kljucevi mira i razdora na balkanu.
I za rat i za mir je potrebno najmanje dvoje. Ključ stabilnosti/nestabilnosti, mira i rata u BiH su stabilni srpsko-bošnjački, bošnjačko-srpski odnosi. Do sada su to bili samo pokolji i konfrontacije, krajnje je vrijeme probati nešto novo - odsustvo konfrontacija.

Zato, podrška Denisu, podrška reisu i svima ostalima koji pokušavaju da spriječe već viđeno hiljadu puta - konrontaciju, rat i pokolje.

________
Podrska i crnom djavolu , podrska bilo kome ko i najmanjim gestom otvori put bilo kakvih razgovora !
animals

#127 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by animals »

Kakve ovo politicare imaju Bosnjaci, dobro je sto imaju i 20% teritorije..ona 3% ce dati braci Arapima..
i na kraju ce im opet Hrvati biti za sve krivi.
RNG_25

#128 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by RNG_25 »

Sarajmen wrote:Zna se šta je alternativa dijalogu i pametni ljudi na vrijeme pokušaju da je odbace. To što mi smatramo da nije vakat za dijalog sa Srbijom, ili bilo kim drugim, je samo naša komocija bez mrve odgovornosti.
Da, navodni pametni ljudi. Samo je "omanji" problem kada "dijalog" pokušaš voditi sa ne baš pametnim ljudima, ili ljudima čiji interesi su u nepremostivom konfliktu sa tvojim. Ništa zato, sretno sa "dijalogom", siguran sam da će baš kao i zadnjih par decenija, ili stoljeća, susjedi imati razumijevanja za sasvim smislene i iskrene prijateljske prijedloge koji bošnjaci uvijek imaju na pretek.
House

#129 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by House »

animals wrote:Kakve ovo politicare imaju Bosnjaci, dobro je sto imaju i 20% teritorije..ona 3% ce dati braci Arapima..

bošnjaci imaju preko 34% teritorije btw.
SkyLimit

#130 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by SkyLimit »

animals wrote:Kakve ovo politicare imaju Bosnjaci, dobro je sto imaju i 20% teritorije..ona 3% ce dati braci Arapima..
Kakve ovo političare imaju Hrvati, dobro je što ih ima i 250 hiljada...onih 50 hiljada će poslati braći Nijemcima..
I na kraju će im opet Bošnjaci biti za sve krivi.
RNG_25

#131 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by RNG_25 »

KENJAC wrote:Podrska i crnom djavolu , podrska bilo kome ko i najmanjim gestom otvori put bilo kakvih razgovora !
Gdje baš spomenu onoga koji u svakom svom djelu ima tvoju propast kao cilj...

Edit: Uh, čekaj, pa ovo je bošnjački mentalitet - daj da preživim do sutra, a prekosutra mogu i nestati. Odlično, forumaš, odlično. Tvoj post je esencija mentaliteta tvog bolesnog naroda.
Last edited by RNG_25 on 16/01/2017 21:07, edited 2 times in total.
PM72

#132 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by PM72 »

On je ultradesnicar, nacista i vrlo moguce buduci ratni zlocinac. Ti si jarane, bosanska dobricina. Pite, picke i cevapa.
Mijesas babe i zabe.
kakav je god bolji je od "tvog" Trampa. :lol:
House

#133 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by House »

popis stanovništva je poništio mit o 23% bošnjačke teritorije i milion bh srba.
Prpa.ba

#134 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by Prpa.ba »

Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite da izvedete Bosnu i Hercegovinu ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su pošle Slovenija i Hrvatska. Nemojte da mislite da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao a muslimanski narod možda u nestanak jer muslimanski narod ne može da se odbrani ako ne bude dijaloga ovde
:wink:
PM72

#135 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by PM72 »

House wrote:

Bošnjaci imaju od Kozije Ćuprije pa do Kobiljače.I što je najvažnije - opštinu Centar. :lol:
Fudo387

#136 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
On je ultradesnicar, nacista i vrlo moguce buduci ratni zlocinac. Ti si jarane, bosanska dobricina. Pite, picke i cevapa.
Mijesas babe i zabe.
Nije. Da ima i milioniti dio onoga sto Trump ima na raspolaganju ti vec sad ne bi disao.
House

#137 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by House »

PM72 wrote:
House wrote:

Bošnjaci imaju od Kozije Ćuprije pa do Kobiljače.I što je najvažnije - opštinu Centar. :lol:

sigurno misliš na SDA
palermo

#138 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by palermo »

RNG_25 wrote:
Moje nije da nudim rješenja, na možebitnu žalost, ali mogu ponuditi djelić toga. Djelić. Primjerice, promjena svijesti u to da opstanak >>> sve ostalo. To znači: opstanak >>> istina, opstanak >>> dobro i td.

Drugo, bošnjaci se moraju prestati zadovoljavati sa ulogom sluga svojih susjeda, jer iako kratkoročno to znači opstanak, dugoročno to znači siguran nestanak (jer, kada ti susjedi uvide da su bošnjaci slabi i da ih ne trebaju, onda slijedi... šta već slijedi). Obrnuto, ne imati ulogu sluga je svakako neposredno opasnije, no preživi li se neposredna opasnost - osigurana je i budućnost. Bar neko vrijeme.

Treće, bošnjaci se moraju prestati zadovoljavati da imaju "svoj komad zemlje i to je to". Nažalost, valjda, svijet funkcioniše po principu da, prije ili kasnije, neko poželi tvoj komad zemlje. Prije ili kasnije, pod uvjetom opstanka i prosperiteta, bošnjaci bi morali izvršiti ekspanziju svoje moći. Radi opstanka. To ne znači nužno teritorijalnu ekspanziju, već ekspanziju bilo koje vrste koja osigurava superiornost u regiji. Kao što npr. Izrael radi sa Amerikom, koju koriste za vlastite interese. Ovaj paragraf, doduše, predstavlja radije dugoročni cilj i više služi kao digresija. Prioritet jeste promjena svijesti i ponašanja.
Ovo neka zajebancija od tebe.....onog istog koji je ovo pisao...
RNG_25 wrote:

Očekivanja su zaista možda bila veća, glede izlaznosti. Bit će bolje sljedeći put, sada kada je narod RS-a uvidio da nema od čega da strahuje, da je to sve riješena stvar i ako eventualno sljedeća zima u ovo vrijeme ne bude ovako ubitačna.

Bitno je da su BiH, OSBIH i kvazi-Ustavni sud ovime poniženi, te da se jasno pokazala sva anarhija i debilizam koji ih izgleda temeljito prožimaju
PM72

#139 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by PM72 »

Fudo387 wrote:
PM72 wrote:
Mijesas babe i zabe.
Nije. Da ima i milioniti dio onoga sto Trump ima na raspolaganju ti vec sad ne bi disao.
Ti samo o parama.Tramp je tvoj predsjednik a Vučić je premijer susjedne nam zemlje.Mi MORAMO sarađivati s njim.Njega je izabrao narod u Srbiji.Ja bih volio da im je predsjenik Čedo Jovanović a ministar vanjskih poslova Đorđe Balašević.Ali nije.Pomirimo se s tim da mi ne biramo njihovog predstavnika.
Fudo387

#140 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by Fudo387 »

KENJAC wrote:
Challenger__ wrote:
Hemel wrote:sve je do srpske politike. kljucevi mira i razdora na balkanu.
I za rat i za mir je potrebno najmanje dvoje. Ključ stabilnosti/nestabilnosti, mira i rata u BiH su stabilni srpsko-bošnjački, bošnjačko-srpski odnosi. Do sada su to bili samo pokolji i konfrontacije, krajnje je vrijeme probati nešto novo - odsustvo konfrontacija.

Zato, podrška Denisu, podrška reisu i svima ostalima koji pokušavaju da spriječe već viđeno hiljadu puta - konrontaciju, rat i pokolje.

________
Podrska i crnom djavolu , podrska bilo kome ko i najmanjim gestom otvori put bilo kakvih razgovora !
To se toliko puta u istoriji pokazalo pogresnim da je besmisleno i ukazivati na pogubnost takvog stava.
Jednostavno, postoje momenti i stvari o kojima se vise nema sta razgovarati.
FreakyStyley

#141 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by FreakyStyley »

Prpa.ba wrote:
Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite da izvedete Bosnu i Hercegovinu ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su pošle Slovenija i Hrvatska. Nemojte da mislite da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao a muslimanski narod možda u nestanak jer muslimanski narod ne može da se odbrani ako ne bude dijaloga ovde
:wink:
Tako je. Nedaj da nas zavade, bre.
Kikibombona

#142 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by Kikibombona »

Banksy wrote:
Moguće. Ovo iznad ide iz vrha SDA, ovo su nalozi i izvršavanje naloga, to je jedino sigurno.

Zabrinjava što za to vrijeme Dodik aktivno radi na destrukciji BiH, a SDA šuti.
Ako je i to dio dogovora, onda se bojim onog što slijedi...
Bakir Izetbegovic je fasciniran Erdoganom. Ovaj ga u par navrata izgotivio u Istanbulu. Bakir ima osjecaj da je bitan, da je prijatelj Erdogana. Iz sarajevskog prcvarnika osjetio je velicinu, luksuz i moc Istanbula i Republike Turske. To je moralo ostaviti snazan utisak na provincijalca kakav je Bakir. Erdogan mu je ideoloski veoma, veoma blizak.

Ovo je za Bakira vrhunac politicke karijere. Veliki sultan i veliki vezir.

Image

Image

Milion slika dva 'druga', na raznim lokacijama. To su jedine prilike kada se Izetbegovic osjecao kao veliki politicar. Da li ga je iko bitan docekao na ovakav nacin!?? Igdje??

Dok Putin Dodika docekuje u hodniku, sto je ruski odnos prema malima, Erdogan maksimalno gotivi seljacica Bakira. Srce kao Trebevic.

Zato imamo dovransko 'live' pracenje izbora u Turskoj kada se Bakir obraca Turcima a Redzep Bosancima. Jesi pogledala taj video? Kada je Erdogan poceo govoriti, Sebija se uvatila za herciku, faca joj se izmijenila. Nevjerovatno.

Ima dosta o tome na temi Turaka, Erdogan okrece ledja zapadu i priblizava se Rusiji. Posto je SDA fascinirana Erdoganom, AKP i Turskom, Srbi Rusijom i Putinom, NISTA ME NE BI IZNENADILO.

Ne tvrdim nista, ali ovu mogucnost definitivno ne treba iskljuciti. Srbi i Bosnjaci bi odmah pristali, samo ne znam da li smo dosli na red da se Turci i Rusi brinu o nama, posto trenutno imaju puno vecih problema.
Fudo387

#143 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
Ti samo o parama.Tramp je tvoj predsjednik a Vučić je premijer susjedne nam zemlje.Mi MORAMO sarađivati s njim.Njega je izabrao narod u Srbiji.Ja bih volio da im je predsjenik Čedo Jovanović a ministar vanjskih poslova Đorđe Balašević.Ali nije.Pomirimo se s tim da mi ne biramo njihovog predstavnika.
Mislio sam na vojni arsenal, al' nema veze.
Ostatak posta, ne znam sta bih ti vise napisao a da me opet necim besmislenim ne sljustris...nema veze.
FreakyStyley

#144 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by FreakyStyley »

Sta mislite, nakon sto ga Zvizdic popusi Vucicu, hoce li mu ovaj svrsiti po licu ili po odijelu? :?
RNG_25

#145 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by RNG_25 »

PM72 wrote:Vučić je zeru stariji od mene.Ja pođem od sebe da nisam isto mislio i razmišljao prije 25 godina i sad.Prije 25 godina da sam imao atomsku bombu rokno bi je na Beograd a sad ne bih nikom ni čvoku opalio.prije 25 godina molio sam Boga da mi koji izađe pred nišan a sad neću da opalim ni dijabolu iz vazdušne puške.
Ništa ne brini, ima ih koji hoće.
Vučić ima gard,stav i muda što nijedan naš političar nema.Voljeli ga ili ne.
Tačno.

Eh sada, primijeni stavove koje si iznio u prvom dijelu citata na sve bošnjačke političare (u vlasti), te stavove Vučića na one za koje sam ja rekao "ima ih koji hoće" i bit će ti sve jasno. Ili neće, ali nema veze...
RNG_25

#146 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by RNG_25 »

palermo wrote:
RNG_25 wrote:
Moje nije da nudim rješenja, na možebitnu žalost, ali mogu ponuditi djelić toga. Djelić. Primjerice, promjena svijesti u to da opstanak >>> sve ostalo. To znači: opstanak >>> istina, opstanak >>> dobro i td.

Drugo, bošnjaci se moraju prestati zadovoljavati sa ulogom sluga svojih susjeda, jer iako kratkoročno to znači opstanak, dugoročno to znači siguran nestanak (jer, kada ti susjedi uvide da su bošnjaci slabi i da ih ne trebaju, onda slijedi... šta već slijedi). Obrnuto, ne imati ulogu sluga je svakako neposredno opasnije, no preživi li se neposredna opasnost - osigurana je i budućnost. Bar neko vrijeme.

Treće, bošnjaci se moraju prestati zadovoljavati da imaju "svoj komad zemlje i to je to". Nažalost, valjda, svijet funkcioniše po principu da, prije ili kasnije, neko poželi tvoj komad zemlje. Prije ili kasnije, pod uvjetom opstanka i prosperiteta, bošnjaci bi morali izvršiti ekspanziju svoje moći. Radi opstanka. To ne znači nužno teritorijalnu ekspanziju, već ekspanziju bilo koje vrste koja osigurava superiornost u regiji. Kao što npr. Izrael radi sa Amerikom, koju koriste za vlastite interese. Ovaj paragraf, doduše, predstavlja radije dugoročni cilj i više služi kao digresija. Prioritet jeste promjena svijesti i ponašanja.
Ovo neka zajebancija od tebe.....onog istog koji je ovo pisao...
RNG_25 wrote:

Očekivanja su zaista možda bila veća, glede izlaznosti. Bit će bolje sljedeći put, sada kada je narod RS-a uvidio da nema od čega da strahuje, da je to sve riješena stvar i ako eventualno sljedeća zima u ovo vrijeme ne bude ovako ubitačna.

Bitno je da su BiH, OSBIH i kvazi-Ustavni sud ovime poniženi, te da se jasno pokazala sva anarhija i debilizam koji ih izgleda temeljito prožimaju
Život (ovdje, sada, tj. ovaj svijet) je ionako Božija zajebancija, pa većina ljudi to fino podnosi. Koga briga, moji stavovi nisu u kontradikciji tu.
PM72

#147 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by PM72 »

Fudo387 wrote:
PM72 wrote:
Mislio sam na vojni arsenal, al' nema veze.
Ostatak posta, ne znam sta bih ti vise napisao a da me opet necim besmislenim ne sljustris...nema veze.
Besmisleno? E moj Fudara,pa ti kao da si rođen preko bare pa ne znaš šta se ovdje dešava.
FreakyStyley

#148 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by FreakyStyley »

Dokaz koliko su srpska propaganda i specijalni rat efikasni je klix.ba forum.

Nama vise ni Bog ne moze pomoc.
palermo

#149 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by palermo »

RNG_25 wrote:
Život (ovdje, sada, tj. ovaj svijet) je ionako Božija zajebancija, pa većina ljudi to fino podnosi. Koga briga, moji stavovi nisu u kontradikciji tu.
Naravno da su u kontradikciji....samo ne znam, je li se zajebavaš u prvom ili drugom slučaju, ili se općenito zajebavaš odnosno pokušavaš da se napraviš pametan zajebavajući ljude ovdje....
RNG_25

#150 Re: Zvizdić u Beogradu

Post by RNG_25 »

palermo wrote:
RNG_25 wrote:
Naravno da su u kontradikciji....samo ne znam, je li se zajebavaš u prvom ili drugom slučaju, ili se općenito zajebavaš odnosno pokušavaš da se napraviš pametan zajebavajući ljude ovdje....
Onda ukaži na kontradikciju, umjesto da trošiš riječi bezveze.
Post Reply