ucvrscuje semir poziciju....bojim se da ce po stazu nacelnikovanja prestici i selima b.madner wrote:Realno ovo je do Efendica. Nije dao izbora tuziteljstvu.
Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
- GeeTnT
#126 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
- studiorum_tuzlaensis
#127 Re: RE: Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Vidjećemo hoće li Efendić imati downfall ili će ipak ostati ok.Styling wrote:To ti je "downfall" kad jako mladog i neiskusnog covjeka postavis na vrlo odgovornu funkciju. Misli da je stavio obruc na dunjaluk. Pogotovo kad si nacelnik najvece opcine u drzavi. Niko kao ti. Ti is najpametniji. Nebrojeno puta se to pokazalo kao greska.artime wrote:Jedna mi je osoba pričala kako je zaista bio normala lik. Bili kucni prijatelji, cim je dobio funkciju drastično druga prica. Pohlepa i mišljenje da si bolji od drugih ga je odvela u propast.plain vanilla wrote:upoznala sam Damira prije nego je postao nacelnik i kriminalac, bio je bas dobar lik
zao mi je kad sam vidjela u sta ste pretvorio
Ne pozivajući na opće prihvaćenu sliku da je Efendić dobar, uvjerio sam se u to i iz prve ruke jer je već od prvog dana krenuo sistematski i rješavajući /čisteći sve predmete iz ladica, jedan od takvih je bio i moj star 10 godina. Znači, nakon 10 godina sve je očistio u N.Gradu što je ovaj mazlum za**o barem što se tiče saglasnosti običnim ljudima, dozvola, imovine i slično.
- Matzan
#128 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Vidim privode ga bez lisica, bez nepotrebne predstave sa specijalcima i razbijanjem vrata, kao što je to bilo npr. u slučajevima Budimir i Lipovača.
Je li ovo neki izuzetak ili su konačno skontali da prave lakrdiju?
- Alfons Kauders
#129 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Specijalna dobila slobodan dan?Matzan wrote:
Vidim privode ga bez lisica, bez nepotrebne predstave sa specijalcima i razbijanjem vrata, kao što je to bilo npr. u slučajevima Budimir i Lipovača.
Ili su pak zauzeti drugim opasnim privodjenjima, recimo ako bude trebalo uhapsiti nekog opasnog, rasturaca piratskih DVD-ova ili zena sto prodaju duhan na pijaci.
-
Zgoljo
#130 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Malo stranica.
Ili je Eso popularniji ili je nesto drugo po srijedi.
-
derimovic
#131 Re: Damir Hadžić = bosanski Sanader
Simptomatično je to što je i Ivo priveden bez lisica...
-
Vipsilon
#132 Re: Damir Hadžić = bosanski Sanader
SDP-ovski kadar.
- madner
#133 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Tesko, sada ce na njemu biti mikroskop.GeeTnT wrote:ucvrscuje semir poziciju....bojim se da ce po stazu nacelnikovanja prestici i selima b.madner wrote:Realno ovo je do Efendica. Nije dao izbora tuziteljstvu.
-
Novak20
#134 Re: Damir Hadžić = bosanski Sanader
Zašto pored žive teme o D.H. otvarati novu ?????
- Alfons Kauders
#135 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Kod Essa a.s. bilo vise janjetine, pa se i specijalna ukazala da omasti brk.Zgoljo wrote:Malo stranica.
A Damir ko maneken. Ili zdravo jede, ili gura prst u grlo pa povraca da sacuva liniju.
- tandmand
#136 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Damir Hadžić priznaje samo sud Partije -tako da ništa od ovoga.
SDA kadrovi uvažavaju samo stav Islamske zajednice - tako da ništa od ovoga.
HDZ kadrovi uvažavaju samo deklaracije HNSa - tako da ništa od ovoga.
Sve je ovo jedan Reality show, samo bi trebali uvesti glasanje telefonom, SMSom i sl.
Malo više emisija na FTV, BHT, tipa "političar možeš biti ti" ili "analitičar možeš biti ti" ... a u žiriju Kazaz, Bajtal, Bačanović, Besim Spahić ...
Sve je ovo jedan Reality show, samo bi trebali uvesti glasanje telefonom, SMSom i sl.
Malo više emisija na FTV, BHT, tipa "političar možeš biti ti" ili "analitičar možeš biti ti" ... a u žiriju Kazaz, Bajtal, Bačanović, Besim Spahić ...
- studiorum_tuzlaensis
#137 Re: Damir Hadžić = bosanski Sanader
Ovaj gospodin to zaslužuje. Ovaj dan je za njega hidžretska godina, tj. preseljenje u zatvor. To obuhvata vrijeme od kojeg će da broji dane iza rešetaka, tako da zaslužuje da ima i temu. Ono u fazonu Damir Hadžić p.n.e (2016) i Damir Hadžić anno 2016.Novak20 wrote:Zašto pored žive teme o D.H. otvarati novu ?????
-
Novak20
#138 Re: Damir Hadžić = bosanski Sanader
Pitam zato što se rasplinjavamo na forumu bez veze.studiorum_tuzlaensis wrote:Ovaj gospodin to zaslužuje. Ovaj dan je za njega hidžretska godina, tj. preseljenje u zatvor. To obuhvata vrijeme od kojeg će da broji dane iza rešetaka, tako da zaslužuje da ima i temu. Ono u fazonu Damir Hadžić p.n.e (2016) i Damir Hadžić anno 2016.Novak20 wrote:Zašto pored žive teme o D.H. otvarati novu ?????
Jbg. kad nije stradao N. Branković i mnogi drugi ne budi siguran za D.H.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#139 Re: RE: Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
to sam i ja cula od jednog njegovog bivseg prijatelja, bili su pravo dobri, poslije nula poenaartime wrote:Jedna mi je osoba pričala kako je zaista bio normala lik. Bili kucni prijatelji, cim je dobio funkciju drastično druga prica. Pohlepa i mišljenje da si bolji od drugih ga je odvela u propast.plain vanilla wrote:upoznala sam Damira prije nego je postao nacelnik i kriminalac, bio je bas dobar lik
zao mi je kad sam vidjela u sta ste pretvorio
- Matzan
#140 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Alfons Kauders wrote:Specijalna dobila slobodan dan?Matzan wrote:Banksy wrote: http://www.avaz.ba/clanak/264854/pogled ... ra-hadzica
Ili su pak zauzeti drugim opasnim privodjenjima, recimo ako bude trebalo uhapsiti nekog opasnog, rasturaca piratskih DVD-ova ili zena sto prodaju duhan na pijaci.
Doduše, malo kad sam razmislio, možda čovjek ima teniski lakat pa ne može ruku saviti.
-
Zgoljo
#141 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Dok kod Esa nismo vidjeli nikakvu forumsku milost i samilost za Damketa se ipak osjeca fina doza suosjecanja.
Proleterijat mehke duše.
Proleterijat mehke duše.
- O'zone
- Globalni moderator
#142 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Partija koliko ja čitam između redova digla ruke od Damiratandmand wrote:Damir Hadžić priznaje samo sud Partije -tako da ništa od ovoga.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-o-ha ... /161130052
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#143 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
istragače pokayati dae ovaj ćovijek ne vin kao kap rose u podne #JeSuisDamcheaux

jop hapse nas borce...i to sad maloljetnu nejać
Esso a.s. pa heroji Krajne, pa sad naš kurir

jop hapse nas borce...i to sad maloljetnu nejać
-
L u c i f e r
#144 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Radujem se samo pravosnažnim presudama, ali lagao bih kad bih rekao da mi ovo i ostala hapšenja nisu izazvala smiješak na licu.
Nek se pohlepna govna makar malo sikiraju, ako ništa drugo.
Nek se pohlepna govna makar malo sikiraju, ako ništa drugo.
-
statixx
#145 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Narucio lik sebi hapsenje da ga ne razvlace vise po medijima zbog kriminala... 
-
derimovic
#146 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Mrzim SDA, ali ako zaista ovog osude pokazat će da pravna država postoji i za krupne ribe, i samim tim će poharati na sljedećim izborima! A i SDP ima veliku priliku da skine ljagu sa svog imena tako što će se ograditi od ovog kriminalca.
- GeeTnT
#147 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
...i jaknu je obukao kao rvi sa crvenim i....statixx wrote:Narucio lik sebi hapsenje da ga ne razvlace vise po medijima zbog kriminala...
- tandmand
#148 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Ako je radiJo samo za sebe a ne i za partiju - gotov je. Vidimo na primjeru Čauševića koji je radio u korist svih državnih "razina" kako sistem štiti one koji mu doprinose.O'zone wrote:Partija koliko ja čitam između redova digla ruke od Damira
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-o-ha ... /161130052
- oldtajmer
#149 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
tek kada nekoga osude na dugotrajnu robiju uz oduzimanje nelegalno stecene imovine onda
a sve do tada samo prosipanje iz supljega u prazno
- Banksy
#150 Re: Zašto nije uhapšen Damir Hadžić?
Još treba i Želju Ljiljana da nam hapse..JoseMujica wrote:
jop hapse nas borce...i to sad maloljetnu nejać![]()
Sad nešto mislim, pa i on je borac, i to Ljiljan + i on bivši načelnik + i on isto ovako šibicario s oćinskim zemljištima, pajel...