Edin H. wrote:KENJAC wrote:
Pogledaj par stranica unazafd i vidjet ces moj skromno misljenje glede oblina pomenute sutkinje. A kakve tek oci ima .......

I onda je jos nesto pijani Senad Avdic uhvati maltretirati, kaze ne zna.
Ma sta ima znati, sjedi, tisu i gledaj.

Posto je rijec o mojoj kolegici... Samo bih da pomenem zajebanciju iz struke... Kada plavusa dogura do takve pozicije, za nju se obicno kaze da "nije njeno da ista zna, osim (ubaciti tehniku po izboru)"
Tipicna sudbina zgodne i nafurane zenske u BejHa... Ganjaj da zavrsis kakvu skolu, trudi se da ne budes prevelika ravaku za udaju (tj da grad ne zna)... Onda nadjes delegata s parama koji ce te uciniti gospodjom i potpisati dozivotno sponzorstvo... No, kad doticni skonta kakva si osoba, pa ti da plavu sljivu i crveni karton, skontas da godine lete i da te izgled nece sluziti jos dugo - pa se brze bolje ponovo prebacis na kurvanje s kriminalcima ko tinejdzerka.
Ova mladja raja misli da je to nesto novo, ali nije - vazda su se takve lijepile za kriminalce i vazda ce, bilo da su fakat glupace ili pravo inteligentne. To je jace od njih, jebiga i ja znam par takvih koje su u devetesetim bile najbolje zenske u gradu, carsija ovo ono, fol fine, fol ide skola - a danas ih nerijetko vidim kako ispred zatvora cekaju posjetu. Imale pamet i ime da naprave sta hoce u zivotu, ali eto, bilo im draze davat guzice za par krpica, parfema i mobitela.