SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post Reply
PM72

#126 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by PM72 »

KENJAC wrote:Jebla vas bracna i vanbracna zajednica , nego jel ono Delimustafica optuzuju da je komandovao Sevama :? :lol: ???
ja što su i od tih ševa napravili famu...kakve ševe i klinac,bilo desetak momaka što su se vrtili oko MUP-ovih guzičara sklonjenih da ne idu na linije i sad prave nekakve specijalce i čudesa od njih.Lično sam znao njih par i do je goli uhljup što nije bio u stanju napraviti deset sklekova.To nije znalo gdje su linije po Sarajevu a kamoli da odrađuju nekakve akcije,snajperanja,podmetanja bombi i ubistva.

Kako su bili sposobni da su svom čovjeku pucali u glavu i bacili ga u šaht.Ovaj izašao za 5 minuta i otišao po pomoć.Eto kakvi su bili.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#127 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by hrasno38 »

PM72 wrote:
KENJAC wrote:Jebla vas bracna i vanbracna zajednica , nego jel ono Delimustafica optuzuju da je komandovao Sevama :? :lol: ???
ja što su i od tih ševa napravili famu...kakve ševe i klinac,bilo desetak momaka što su se vrtili oko MUP-ovih guzičara sklonjenih da ne idu na linije i sad prave nekakve specijalce i čudesa od njih.Lično sam znao njih par i do je goli uhljup što nije bio u stanju napraviti deset sklekova.To nije znalo gdje su linije po Sarajevu a kamoli da odrađuju nekakve akcije,snajperanja,podmetanja bombi i ubistva.

Kako su bili sposobni da su svom čovjeku pucali u glavu i bacili ga u šaht.Ovaj izašao za 5 minuta i otišao po pomoć.Eto kakvi su bili.
To su bili Biseri :D
KENJAC

#128 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by KENJAC »

Hrasno , ne seri :D ! Pusti mi Bisere na miru ! Mada , bio je jedan trenutak kad su se stvarno umislili da su oni ti sto fol... ma nisu oni tema. Koristim priliku da pozdravim sve moje drugove Bisere :kiss: ! Ovo sto prica PM je istina za Seve. Nikakva specijala , jednostavno snajperisali po Grbavici i Maljutkali po Ciglanama :izet: ! Al odkud ovo da je Delimustafic njima komandovao ! Sranje zesce !
PM72

#129 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by PM72 »

hrasno38 wrote:
PM72 wrote:

To su bili Biseri :D
Biseri su bili oko Predsjedništva.Nisam imao s njima kontakta a pravo govoreći,trebala je dobra štela i preporuka da dođeš do njih.Ili da ti je Dinče dajdža a amidža Haris Lukovac.Ševe su,kako već napisah,desetak momaka koji su se vrzmali oko Pušine,Alispahića i ostalih.I nisu se zvali "ševe" ,to je neka poslijeratna zajebancija u stilu Laste ,Ševe.
hrasno38

#130 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by hrasno38 »

KENJAC wrote:Hrasno , ne seri :D ! Pusti mi Bisere na miru ! Mada , bio je jedan trenutak kad su se stvarno umislili da su oni ti sto fol... ma nisu oni tema. Koristim priliku da pozdravim sve moje drugove Bisere :kiss: ! Ovo sto prica PM je istina za Seve. Nikakva specijala , jednostavno snajperisali po Grbavici i Maljutkali po Ciglanama :izet: ! Al odkud ovo da je Delimustafic njima komandovao ! Sranje zesce !
Uh izvini nisam prepozno da si mozda i ti jedan od napirlitanih maminih i tatinih jurisnika koji su cuvali sa untrasnje strane metar debele zidove Predsjednistva BiH.... mahom u pancirima i uniformama americkih marinaca i pocincanim magnumima 357......sa komandantom kojeg nije bilo ni na mapi kada je bila bitka na Skenderiji :lol: :lol: :lol: :lol: moram biti posten bilo je par zaista hrabrih i dobrih momaka ali oni su i fasovali i nisu cuvali zidove. :D
KENJAC

#131 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by KENJAC »

hrasno38 wrote:
KENJAC wrote:Hrasno , ne seri :D ! Pusti mi Bisere na miru ! Mada , bio je jedan trenutak kad su se stvarno umislili da su oni ti sto fol... ma nisu oni tema. Koristim priliku da pozdravim sve moje drugove Bisere :kiss: ! Ovo sto prica PM je istina za Seve. Nikakva specijala , jednostavno snajperisali po Grbavici i Maljutkali po Ciglanama :izet: ! Al odkud ovo da je Delimustafic njima komandovao ! Sranje zesce !
Uh izvini nisam prepozno da si mozda i ti jedan od napirlitanih maminih i tatinih jurisnika koji su cuvali sa untrasnje strane metar debele zidove Predsjednistva BiH.... mahom u pancirima i uniformama americkih marinaca i pocincanim magnumima 357......sa komandantom kojeg nije bilo ni na mapi kada je bila bitka na Skenderiji :lol: :lol: :lol: :lol: moram biti posten bilo je par zaista hrabrih i dobrih momaka ali oni su i fasovali i nisu cuvali zidove. :D
Sve ih poznajem ali nisam jedan od njih ! Na pocetku rata smo bili skupa ! Fina gradska raja zalutala u rat !
P.S. O Harisu Lukovcu ne zelim trosit internet !
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#132 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by JoseMujica »

PM72 wrote:

još samo da Bisere hAljine navedu ko primjer specijalaca i tajnih agenata :facepalm: najveće im vatreno krštenje kad se mal ne pobiše igrajući se sa pištoljima u podrumu :lol: :lol: :lol:

PS

tek vidžoh da ih spomenuste...i to u ozbiljnom kontekstu kao rata :roll: znaći, bože :roll:

Predsjedništvo BiH je u ratu bilo najobičniji dječiji vrtić maminih sinćića...sramota je to i spomenuti u kontekstu rata...a i te Ševe ništa bolji kurac nisu
hrasno38

#133 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by hrasno38 »

KENJAC wrote:
hrasno38 wrote:
Sve ih poznajem ali nisam jedan od njih ! Na pocetku rata smo bili skupa ! Fina gradska raja zalutala u rat !
P.S. O Harisu Lukovcu ne zelim trosit internet !
:thumbup: izvini ako sam te uvrijedio vise je sala u pitanju u odnosu prema tebi ali ovo sto sam napisao je istina
KENJAC

#134 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by KENJAC »

Ma OK je, ne budi smijesan . Dje cu se na ovo u rijedit. Mada mi sad malo zasmeta kad vidim da zadnji levat moze drobit suplju oko Bisera .
Hamolj

#135 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by Hamolj »

Samo da na kraju ne bude "tresla se gora, a rodio se miš".
megaman4

#136 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by megaman4 »

Je li moguće da je nedavna posjeta šefa CIA-e BiH i nakon toga dolaska FBI-a u BiH rezultat ovih hapšenja tj. da je konačno neko dao zeleno svjetlo da se počne sa čistkom u BiH?
artime

#138 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by artime »

Pa sta ce biti od ovog? Je li samo predstava za mase?
KENJAC

#139 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by KENJAC »

Kazu da je Delimustafic na jednom od saslusanja optuzio Vikica za ubistvo zarobljenika u Velikom Parku. Kazu da je Delimustafic osnovao Seve ! Kazu da su Seve ubile u stvari te zarobljenike. Kazu da je Delimustafic preko Mandica svoj (mutni) kapitar ugurao u RS i Crnu Goru . Kazu da je preko Fazlagicke prao pare preko nekretnina u BiH i CRO !
Rezultat svega ce bit ovo gore pomenuto " Tresla se gora....."
Mene interesuje samo gdje lezi Fazlagicka , da joj odnesem naranadza , napolitanki i pola kile kafe !?
Edin H.

#140 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by Edin H. »

KENJAC wrote:Kazu da je Delimustafic na jednom od saslusanja optuzio Vikica za ubistvo zarobljenika u Velikom Parku. Kazu da je Delimustafic osnovao Seve ! Kazu da su Seve ubile u stvari te zarobljenike. Kazu da je Delimustafic preko Mandica svoj (mutni) kapitar ugurao u RS i Crnu Goru . Kazu da je preko Fazlagicke prao pare preko nekretnina u BiH i CRO !
Mene interesuje samo gdje lezi Fazlagicka , da joj odnesem naranadza , napolitanki i pola kile kafe !?

Pa kako ce Lelu zamurijati kad je u Hrvatskoj?

Lela je svojevremeno bila najzgodnija djevojka u Sarajevu, cega se ti vjerovatno sjecas.

Sve po propisu, udala se za fudbalera :D , u sta se ovo upetlja poslije. :shock:
Edin H.

#141 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by Edin H. »

artime wrote:Pa sta ce biti od ovog? Je li samo predstava za mase?

Ma da, plebsu samo daj hljeba i hapsenja. ;-)
KENJAC

#142 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by KENJAC »

Edin H. wrote:
KENJAC wrote:Kazu da je Delimustafic na jednom od saslusanja optuzio Vikica za ubistvo zarobljenika u Velikom Parku. Kazu da je Delimustafic osnovao Seve ! Kazu da su Seve ubile u stvari te zarobljenike. Kazu da je Delimustafic preko Mandica svoj (mutni) kapitar ugurao u RS i Crnu Goru . Kazu da je preko Fazlagicke prao pare preko nekretnina u BiH i CRO !

Pa kako ce Lelu zamurijati kad je u Hrvatskoj?

Lela je svojevremeno bila najzgodnija djevojka u Sarajevu, cega se ti vjerovatno sjecas.

Sve po propisu, udala se za fudbalera :D , u sta se ovo upetlja poslije. :shock:
Pogledaj par stranica unazafd i vidjet ces moj skromno misljenje glede oblina pomenute sutkinje. A kakve tek oci ima ....... :roll:
Edin H.

#143 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by Edin H. »

KENJAC wrote: Pogledaj par stranica unazafd i vidjet ces moj skromno misljenje glede oblina pomenute sutkinje. A kakve tek oci ima ....... :roll:
I onda je jos nesto pijani Senad Avdic uhvati maltretirati, kaze ne zna.

Ma sta ima znati, sjedi, tisu i gledaj. :D
Hamolj

#144 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by Hamolj »

Da li će biti istraga u slučaju KK Bosna ? Red bi bio da Nihad Imamović i Admir Bukva odgovaraju što su najjači sportski kolektiv u BiH doveli pred gašenje.
Logovan

#145 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by Logovan »

Hamolj wrote:Da li će biti istraga u slučaju KK Bosna ? Red bi bio da Nihad Imamović i Admir Bukva odgovaraju što su najjači sportski kolektiv u BiH doveli pred gašenje.
Jašta će. Boli ljude neka stvar za sport.
Hamolj

#146 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by Hamolj »

Logovan wrote:
Hamolj wrote:Da li će biti istraga u slučaju KK Bosna ? Red bi bio da Nihad Imamović i Admir Bukva odgovaraju što su najjači sportski kolektiv u BiH doveli pred gašenje.
Jašta će. Boli ljude neka stvar za sport.
Vidim svi se ušutili. Niko Bukvu lopova ne spominje, valjda što je kadar Naše Stranke.
Alfons Kauders

#147 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by Alfons Kauders »

Edin H. wrote:
KENJAC wrote: Pogledaj par stranica unazafd i vidjet ces moj skromno misljenje glede oblina pomenute sutkinje. A kakve tek oci ima ....... :roll:
I onda je jos nesto pijani Senad Avdic uhvati maltretirati, kaze ne zna.

Ma sta ima znati, sjedi, tisu i gledaj. :D
Posto je rijec o mojoj kolegici... Samo bih da pomenem zajebanciju iz struke... Kada plavusa dogura do takve pozicije, za nju se obicno kaze da "nije njeno da ista zna, osim (ubaciti tehniku po izboru)" :D

Tipicna sudbina zgodne i nafurane zenske u BejHa... Ganjaj da zavrsis kakvu skolu, trudi se da ne budes prevelika ravaku za udaju (tj da grad ne zna)... Onda nadjes delegata s parama koji ce te uciniti gospodjom i potpisati dozivotno sponzorstvo... No, kad doticni skonta kakva si osoba, pa ti da plavu sljivu i crveni karton, skontas da godine lete i da te izgled nece sluziti jos dugo - pa se brze bolje ponovo prebacis na kurvanje s kriminalcima ko tinejdzerka.

Ova mladja raja misli da je to nesto novo, ali nije - vazda su se takve lijepile za kriminalce i vazda ce, bilo da su fakat glupace ili pravo inteligentne. To je jace od njih, jebiga i ja znam par takvih koje su u devetesetim bile najbolje zenske u gradu, carsija ovo ono, fol fine, fol ide skola - a danas ih nerijetko vidim kako ispred zatvora cekaju posjetu. Imale pamet i ime da naprave sta hoce u zivotu, ali eto, bilo im draze davat guzice za par krpica, parfema i mobitela. :D
spreca

#148 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by spreca »

megaman4 wrote:Je li moguće da je nedavna posjeta šefa CIA-e BiH i nakon toga dolaska FBI-a u BiH rezultat ovih hapšenja tj. da je konačno neko dao zeleno svjetlo da se počne sa čistkom u BiH?
ih kad je to bilo....oni su i zaboravili sta su i mrekli
Alfons Kauders

#149 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:
megaman4 wrote:Je li moguće da je nedavna posjeta šefa CIA-e BiH i nakon toga dolaska FBI-a u BiH rezultat ovih hapšenja tj. da je konačno neko dao zeleno svjetlo da se počne sa čistkom u BiH?
ih kad je to bilo....oni su i zaboravili sta su i mrekli
Nemoj se zajebavat - vidis da je sef CIA-e morao doci u Sarajevo da bi uhapsili poslanika Essu a.s. :D
spreca

#150 Re: SPEKTAKULARNE POLICIJSKE AKCIJE (od kojih nema nista)

Post by spreca »

Pa dobro..Eso je velika zvjerka :mrgreen: .....a ovu sicu mogu hapsiti i ovi nasi kokosari :lol:
Post Reply