I ja kazem. Bolje bi nas zastitili Srbi i Hrvati.Adriatic wrote:Najodgovorniji Bošnjak za stradanje Bošnjaka.
Haj ti tu demagogiju prodaji nekom ko drugom.
I ja kazem. Bolje bi nas zastitili Srbi i Hrvati.Adriatic wrote:Najodgovorniji Bošnjak za stradanje Bošnjaka.
uh ovo ti je prejako. ostavi me bez teksta.DaysleepeR wrote:
jašta je velik, nema brže zaboravljenog državnika
U čemu je demagogija?Maraschino wrote:I ja kazem. Bolje bi nas zastitili Srbi i Hrvati.Adriatic wrote:Najodgovorniji Bošnjak za stradanje Bošnjaka.
Pravi vjernički riječnikMohamad Sissoko wrote:Ne brini tebe će Bakir H. spasit pošto si svojevremeno drkao na šeset minuta.
Zlaja vrati se
J'bo Aliju, daj nam Zapadnu Njemačku.Adriatic wrote:Pravi vjernički riječnikMohamad Sissoko wrote:Ne brini tebe će Bakir H. spasit pošto si svojevremeno drkao na šeset minuta.
Zlaja vrati se![]()
Tipični Alijin vjernik.
Dobro smo prošli, ko nas je vodio.
Tu je njegov potomak da dovrši posao.
A ti aplaudiraj.
Samo SDA na svim nivoima
sama činjenica da ga internet SDA podmladak mora ovako ofirno braniti ad hominem napadima na neistomišljenike govori da čovjek niti ima zaostavštinu niti respektMaraschino wrote:uh ovo ti je prejako. ostavi me bez teksta.DaysleepeR wrote:
Adriatic wrote:U čemu je demagogija?Maraschino wrote:I ja kazem. Bolje bi nas zastitili Srbi i Hrvati.Adriatic wrote:Najodgovorniji Bošnjak za stradanje Bošnjaka.
Baš nas je zaštitio, halal mu vjera.![]()
I uz to se enormno obogatio.
Mojne mi šuplje.
Ovo je 2017. a ne 1990.
ipak nesto vrijedis, uspio si me nasmijati mali.DaysleepeR wrote:sama činjenica da ga internet SDA podmladak mora ovako ofirno braniti ad hominem napadima na neistomišljenike govori da čovjek niti ima zaostavštinu niti respektMaraschino wrote:uh ovo ti je prejako. ostavi me bez teksta.DaysleepeR wrote:
A dobro, o kakvom se enormnom bogatstvu radi?harač wrote:ko o cemu, on o propadandi
Zato je tebi aljo prodao m00da pod bubrege. Nije ti niko kriv sto nemas kapacitet da skontas poentu onoga sto je covjek rekao.Maraschino wrote:I ja kazem. Bolje bi nas zastitili Srbi i Hrvati.Adriatic wrote:Najodgovorniji Bošnjak za stradanje Bošnjaka.
Adriatic Bosnjak...how yes noMaraschino wrote:
Nisam znao da si i ti Bosnjak.![]()
U jebte koju ti propagandu gutas a red bi bilo i da navedes to bogatstvo sto je iza njega ostalo.
sunceKOtepsija wrote:

Evo uzmimo da nije. Sta je onda zaostavstina tog velikana, po cemu nam je danas bolje nego da nije postojao?Fudo387 wrote:A danasnja BiH je njegova zaostavstina?ultima_palabra wrote:Koje mulce, njegovog rođenog sina?
Za velikane govori njihova zaostavština, u njegovom slučaju današnja BiH. Sapienti sat.
Naoruzao je 200 000 ljudi, uspio sprijeciti fizicku eksterminaciju kompletnog naroda koja ti je bila namijenjena.ultima_palabra wrote:Evo uzmimo da nije. Sta je onda zaostavstina tog velikana, po cemu nam je danas bolje nego da nije postojao?Fudo387 wrote:A danasnja BiH je njegova zaostavstina?ultima_palabra wrote:Koje mulce, njegovog rođenog sina?
Za velikane govori njihova zaostavština, u njegovom slučaju današnja BiH. Sapienti sat.
Evo uzmimo da nije. Sta je onda zaostavstina tog velikana, po cemu nam je danas bolje nego da nije postojao?[/quote]Fudo387 wrote:A danasnja BiH je njegova zaostavstina?ultima_palabra wrote:Koje mulce, njegovog rođenog sina?
Alija naoruzao 200.000 ljudi? Toliko (boraca) nije nije bilo u cijeloj bosni a kamoli u sarajevu gdje je aljo stolovao. Sumnjam da i ti sam vjerujes u vlastite lazi ali centrala ima spreman odgovor na sve. Treba li ti reci kako je nas u tuzli naoruzao? Ukratko - nikako. Uzalud vam trud sviraci, poslije juniora vise niko ne sumnja u merhametluk dinastije izetbegovic. Sreca pa nema muskih potomaka jer jos jednog izetbegovica bosna ne bi prezivjela.Fudo387 wrote: Naoruzao je 200 000 ljudi, uspio sprijeciti fizicku eksterminaciju kompletnog naroda koja ti je bila namijenjena.
U datoj situaciji izvukao maximum.