cyprusa ne stavljaj u ovo društvo.....cyprus je pozitiva likdezurni_ucenik wrote:E stvano nema na ovoj temi boraca za ljudska prava, liberala, ljevicara, fanova Lejle Colak. Jedino se javio cypruss hill u nji'ovo ime ali brzo je smugno.
Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
-
palermo
#126 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
-
dezurni_ucenik
#127 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
palermo wrote:cyprusa ne stavljaj u ovo društvo.....cyprus je pozitiva likdezurni_ucenik wrote:E stvano nema na ovoj temi boraca za ljudska prava, liberala, ljevicara, fanova Lejle Colak. Jedino se javio cypruss hill u nji'ovo ime ali brzo je smugno.
vodi ga kuci onda
-
palermo
#129 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
ne lupaj gluposti......ako ćeš ti prosuđivati ko je dobar a ko loš, ko jeste za Bosnu i Hercegovinu a ko nije, onda smo najebali.....dezurni_ucenik wrote:
vodi ga kuci onda
Uostalom, nije cyprus tema ove priče...
- LBVIEW
#130 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Oni samo metu,nerijetko i pretjerano, ispred svoga praga,Srbe ne diraju.palermo wrote:Dobro, na stranu kakva je srpska politika.....al mene interesuje gdje su reagovanja ovih bošnjačkih ili probosanskih intelektualaca......
kad je Hare bio aktuelan, iza svakog ćoška je izvirivao neki intelektualac sa napadima na Hareta....te Kazaz, te Šestan, te ovaj, te onaj.........sad nigdje nikoga......nije zar da im je ispod časti pisati o ovakvim stvarima.....
Bez pritiska javnosti neće biti ni reakcije ovih što ih mi zovemo naša vlast .....a tog pritiska nema pa nema
-
dezurni_ucenik
#131 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
palermo wrote:ne lupaj gluposti......ako ćeš ti prosuđivati ko je dobar a ko loš, ko jeste za Bosnu i Hercegovinu a ko nije, onda smo najebali.....dezurni_ucenik wrote:
vodi ga kuci onda
ja samo pitam gdje su ti silni ljevicari i liberali.
-
funeral blues
#132 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Da se ne bi islo previse u detalje zasto kako..Ukratko, kad gradovi sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom budu svojim bicem ono sto je Tuzla, BiH ce imati neke sanse da opstane.dezurni_ucenik wrote:E stvano nema na ovoj temi boraca za ljudska prava, liberala, ljevicara, fanova Lejle Colak. Jedino se javio cypruss hill u nji'ovo ime ali brzo je smugno.
U Tuzli sam studirao 5, a u Sarajevu radim 9 godina i te dvije sredine se ne mogu porediti. Ne znam da li se Tuzla promijenila u zadnjih 9 godina usljed migracija mladih ljudi na Zapad. Iskreno se nadam da nije.
Ko zna, shvatice.
- insomnia78
#133 Re: RE: Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
To ih opet nije sprjecilo da ubijaju Tuzlu. Nije problem u Tuzli ili nedostatku Tuzle. Problem je u Mordoru. Ne spinujte temu sa glupostima. Nisu ovi iz genocidne zato sto nema Tuzle u Saraj'vu odlikovali Karadzica i Mladicafuneral blues wrote:Da se ne bi islo previse u detalje zasto kako..Ukratko, kad gradovi sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom budu svojim bicem ono sto je Tuzla, BiH ce imati neke sanse da opstane.dezurni_ucenik wrote:E stvano nema na ovoj temi boraca za ljudska prava, liberala, ljevicara, fanova Lejle Colak. Jedino se javio cypruss hill u nji'ovo ime ali brzo je smugno.
U Tuzli sam studirao 5, a u Sarajevu radim 9 godina i te dvije sredine se ne mogu porediti. Ne znam da li se Tuzla promijenila u zadnjih 9 godina usljed migracija mladih ljudi na Zapad. Iskreno se nadam da nije.
Ko zna, shvatice.
- bh.tornjak
#134 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Hare je bio jedna nepismena budala koja je skretala vodu na Dodikov mlin...palermo wrote:Dobro, na stranu kakva je srpska politika.....al mene interesuje gdje su reagovanja ovih bošnjačkih ili probosanskih intelektualaca......
kad je Hare bio aktuelan, iza svakog ćoška je izvirivao neki intelektualac sa napadima na Hareta....te Kazaz, te Šestan, te ovaj, te onaj.........sad nigdje nikoga......nije zar da im je ispod časti pisati o ovakvim stvarima.....
Bez pritiska javnosti neće biti ni reakcije ovih što ih mi zovemo naša vlast .....a tog pritiska nema pa nema
-
dezurni_ucenik
#135 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
funeral blues wrote:Da se ne bi islo previse u detalje zasto kako..Ukratko, kad gradovi sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom budu svojim bicem ono sto je Tuzla, BiH ce imati neke sanse da opstane.dezurni_ucenik wrote:E stvano nema na ovoj temi boraca za ljudska prava, liberala, ljevicara, fanova Lejle Colak. Jedino se javio cypruss hill u nji'ovo ime ali brzo je smugno.
Ko zna, shvatice.
Ne pada mi na pamet da aplaudiram na Boze pravde.
- insomnia78
#136 Re: RE: Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Ne pricaj gluposti. Tuzla nema ni jedne mrlje na savjestidezurni_ucenik wrote:funeral blues wrote:Da se ne bi islo previse u detalje zasto kako..Ukratko, kad gradovi sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom budu svojim bicem ono sto je Tuzla, BiH ce imati neke sanse da opstane.dezurni_ucenik wrote:E stvano nema na ovoj temi boraca za ljudska prava, liberala, ljevicara, fanova Lejle Colak. Jedino se javio cypruss hill u nji'ovo ime ali brzo je smugno.
Ko zna, shvatice.
-
dezurni_ucenik
#137 Re: RE: Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
insomnia78 wrote: Ne pricaj gluposti. Tuzla nema ni jedne mrlje na savjesti
Ko je rekao da ima?
- insomnia78
#138 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Razvodnjavate temu sa glupostima
-
funeral blues
#139 Re: RE: Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Ne govorim o njima, vec o nama. Moje misljenje je da je jedini put koji moze donijeti dobro ovoj zemlji u okolnostima kakve nazalost imamo, ovaj koji sam gore naveo.insomnia78 wrote:To ih opet nije sprjecilo da ubijaju Tuzlu. Nije problem u Tuzli ili nedostatku Tuzle. Problem je u Mordoru. Ne spinujte temu sa glupostima. Nisu ovi iz genocidne zato sto nema Tuzle u Saraj'vu odlikovali Karadzica i Mladicafuneral blues wrote:Da se ne bi islo previse u detalje zasto kako..Ukratko, kad gradovi sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom budu svojim bicem ono sto je Tuzla, BiH ce imati neke sanse da opstane.dezurni_ucenik wrote:E stvano nema na ovoj temi boraca za ljudska prava, liberala, ljevicara, fanova Lejle Colak. Jedino se javio cypruss hill u nji'ovo ime ali brzo je smugno.
Ko zna, shvatice.
- insomnia78
#140 Re: RE: Re: RE: Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Kakve to veze ima sa ovom, konkretnom temom?funeral blues wrote:Ne govorim o njima, vec o nama. Moje misljenje je da je jedini put koji moze donijeti dobro ovoj zemlji u okolnostima kakve nazalost imamo, ovaj koji sam gore naveo.insomnia78 wrote:To ih opet nije sprjecilo da ubijaju Tuzlu. Nije problem u Tuzli ili nedostatku Tuzle. Problem je u Mordoru. Ne spinujte temu sa glupostima. Nisu ovi iz genocidne zato sto nema Tuzle u Saraj'vu odlikovali Karadzica i Mladicafuneral blues wrote: Da se ne bi islo previse u detalje zasto kako..Ukratko, kad gradovi sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom budu svojim bicem ono sto je Tuzla, BiH ce imati neke sanse da opstane.
Ko zna, shvatice.
-
funeral blues
#141 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Ako su tebi navijaci i njihov mentalni slop mjerilo stvari, onda si u pravu 100%.dezurni_ucenik wrote:funeral blues wrote:Da se ne bi islo previse u detalje zasto kako..Ukratko, kad gradovi sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom budu svojim bicem ono sto je Tuzla, BiH ce imati neke sanse da opstane.dezurni_ucenik wrote:E stvano nema na ovoj temi boraca za ljudska prava, liberala, ljevicara, fanova Lejle Colak. Jedino se javio cypruss hill u nji'ovo ime ali brzo je smugno.
Ko zna, shvatice.
-
dezurni_ucenik
#142 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
funeral blues wrote:
Ako su tebi navijaci i njihov mentalni slop mjerilo stvari, onda si u pravu 100%.
Eto malo smo se dotakli i Tuzle, ali fakat taj grad nije tema danasnje emisije kao ni Sarajevo. Najlakse je traziti opravdanja za dodjelu nagrade osudjenim ratnim zlocincima u Sarajevu.
- desni
#143 Re: RE: Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Tačno tako još prave repliku Kapije negdje u Srbiji da dokažu da su se Tuzlaci sami pobili valjda iz poštovanja prema toj različitosti Tuzle.insomnia78 wrote:To ih opet nije sprjecilo da ubijaju Tuzlu. Nije problem u Tuzli ili nedostatku Tuzle. Problem je u Mordoru. Ne spinujte temu sa glupostima. Nisu ovi iz genocidne zato sto nema Tuzle u Saraj'vu odlikovali Karadzica i Mladicafuneral blues wrote:Da se ne bi islo previse u detalje zasto kako..Ukratko, kad gradovi sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom budu svojim bicem ono sto je Tuzla, BiH ce imati neke sanse da opstane.dezurni_ucenik wrote:E stvano nema na ovoj temi boraca za ljudska prava, liberala, ljevicara, fanova Lejle Colak. Jedino se javio cypruss hill u nji'ovo ime ali brzo je smugno.
Ko zna, shvatice.
-
funeral blues
#144 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Ma nije nikakvo opravdanje, nego sam se osjetio prozvanim s onim ljevicardezurni_ucenik wrote:funeral blues wrote:
Ako su tebi navijaci i njihov mentalni slop mjerilo stvari, onda si u pravu 100%.
Eto malo smo se dotakli i Tuzle, ali fakat taj grad nije tema danasnje emisije kao ni Sarajevo. Najlakse je traziti opravdanja za dodjelu nagrade osudjenim ratnim zlocincima u Sarajevu.
- insomnia78
#145 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
E pa bravo ti ga kralju. Uspio si razvodniti temu i odvuci je u skroz suprotnom pravcu. E sad, kako ono ti rece "da se ne bi islo previse u detalje" bi bilo lijepo da moderacija pobrise sve nase postove vezano za Tz i Sa
-
Fudo387
#146 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Koliko sam ja upratio, ekipa koju prizivas ipak ima druge prioritete. Njihovo pateticno piskaranje se svodi na zal za Titom i Jugoslavijom, za njih si ti isto sto i oni koji su danas dijelili i primali te moronske plakete.palermo wrote:Dobro, na stranu kakva je srpska politika.....al mene interesuje gdje su reagovanja ovih bošnjačkih ili probosanskih intelektualaca......
Ako ocekujes da te oni spasavaju, u startu si najebo.
- Banksy
#147 Re: Ćudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Ako ništa, evo, tekst u današnjem Avazu.dezurni_ucenik wrote:Sta sam pogrijesio?Banksy wrote:Bogami si ovdje i šefa i stanicu...dezurni_ucenik wrote:
A i uostalom boli me kurac sta ti mislis, to je genocidni narod i vozdra ba.
http://www.avaz.ba/clanak/259342/godisn ... dnje-bosne
Nekad je zlatna ona što ne izleti.
-
dezurni_ucenik
#148 Re: Ćudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Ja izgleda treba da pocnem da crtam komentare umjesto da pisem jer neki ne razumiju. Ja govorim cijelo vrijeme o Srbima kao Dodikovim glasacima tj. Srbima iz RS-a. Ja ove iz Federacije nikad nisam ni spomenuo.Banksy wrote: Ako ništa, evo, tekst u današnjem Avazu.
http://www.avaz.ba/clanak/259342/godisn ... dnje-bosne
Nekad je zlatna ona što ne izleti.
-
El_comadante
#149 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
i mene je malo cyprus razočarao na ovoj temi.dezurni_ucenik wrote:palermo wrote:ne lupaj gluposti......ako ćeš ti prosuđivati ko je dobar a ko loš, ko jeste za Bosnu i Hercegovinu a ko nije, onda smo najebali.....dezurni_ucenik wrote:
vodi ga kuci onda
ja samo pitam gdje su ti silni ljevicari i liberali.
a srbi su još jednom pokazali i dokazali kakvi su ljudi i narod jer ih je narod izabrao na ove pozicije i sada je i zvanično ovo genocidna tvorevina jer kako ovo drugačije nazvati?
-
funeral blues
#150 Re: Čudno, tema nije otvorena!!!!!!!
Ako tako smatraju, neka brisu, iako je ovo na neki način bila diskusija o tome u kom pravcu bi trebala ići dugoročna reakcija na ovakve događaje.insomnia78 wrote:E pa bravo ti ga kralju. Uspio si razvodniti temu i odvuci je u skroz suprotnom pravcu. E sad, kako ono ti rece "da se ne bi islo previse u detalje" bi bilo lijepo da moderacija pobrise sve nase postove vezano za Tz i Sa