bh.tornjak wrote:komemoracija u Srebrenici-napad na Vucica....SRPSKI bezbjednjaci u igri
skupovi podrske SzP i kontra protesti.....SRPSKI bezbjednjaci su u igri
lokalni izbori u BiH.....opet...dodju da prebroje glasove
i sad ovo u CG...
da se zakljuciti (sto je mnogima vec odavno poznato) da su prsti srbijanskog drzavnog vrha svuda
I samo da opet kazem Gospodinu iz Viseg Staleza

i velikom kapitalisti Yugu...
Ko ce vam povjerovati? Taman i da je mafija, da su zalutali lovci, ili paintball klub... Siguran sam da ce crnogoski bezbjednjaci i inspektori odraditi dobar posao, i dobiti sve sto su ocekivali.
Jer to je detalj koji ne stima u svim pricama o montazi. S ovim se nije zajebavat, i to svi znaju, ponajprije NATO braca Crnogorci

Koji su bili nezavisna drzava dok je Beograd bio kasaba velicine Zivinica... a Beges je tad imao vise dzamija od Zivinica...
I sad mi trebamo povjerovati da bi kao zadnji diletanti isli u ovakvu avanturu, bez da imaju neki plan koji mogu sprovesti u djelo. Inace, ako niste znali, Crnogorci nisu na glasu kao glupi, narocito ne kada su ove stvari u pitanju - pa svaki drugi oficir Milicije i JNA je bio Crnogorac. Cini mi se da se vise kontaju u ove stvari od prosjecnog presevskog Albanca ili Istrijanina. Tradicija je to

Cast
Da skratim, Cronogrci su im sigurno spremili kvalitetno trpanje. Ko ce da najebe pored njih ostaje da se vidi.