ali da je riječ o nekoj drugoj reprezentaciji
npr njemačka ili belgija
4 boda su plafon
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Koji si ti biserPoint. wrote:Otvorim temu, pobjedimo. Sad necemo uzeti grke.mO k3 wrote:Point. wrote:Sto otvori ovu temu, bas me je dobro krenulo.sta te krenulo??
Ti bas slabo kontas kad se covjek zajebava.mO k3 wrote: Koji si ti biser
Sta se sa tobom dešava , sta nije u redu sa tobom ?
Uz ta 4 boda I ostale ocekivane rezultate u grupi bi kod kuce mogli mozda odigrati I nerjeseno sa Belgijom I biti drugi.Black swan wrote:može se pobijediti grčka u dvomeču
ali da je riječ o nekoj drugoj reprezentaciji
npr njemačka ili belgija
4 boda su plafon
Ne moze se niti za jednog reci da su dobri treneri, ali se mora priznati da smo da Safetom puno bolje izgledali. Imao je Sajo utakmica kad i postavku ubode, pa je to sve vrhunski izgledalo. Tako se ponadas, da je sve ukomponovano i da covjek vremenon uci, kad ga ono sejtan zavede, misli mu pomuti, zaboravi lijevog beka, postavi 3 play-a. Jes' covjek znao iznenaditi citavu fudbalsku naciju.Point. wrote:Pape da nije neki svoj ters furao i dan danas bi bio selektor. Kad se sjetim njegovih provala tipa nisam zvao treceg napadaca da se Vedo ne naljuti. Kakvo je to razmisljanje? Al da smo igrali na momente sa njim fino, jesmo.
Nije velesila, tu smo negdje ali ovaj puta imaju prednost domaceg terena.condy wrote:A Grcka je neka fudbalska velesila pa da nam je bod ko kuca? Vala i taj respekt prema Grckoj je pretjeran. Ako Mesa ponovo bude eksperimentisao i nesto ne nauci na svojim greskama gubimo
100%, ali pošto Grci više vole igrati na kontre ili neki hrkljuš iz prekida to će biti teško. Ako zadnja linija krene izlaziti do centra, eto ti belaja (odmah se sjetim prošle tekme dole i Vranjesa protiv Samarasa) [emoji38]Mirza007 wrote:Nije velesila, tu smo negdje ali ovaj puta imaju prednost domaceg terena.condy wrote:A Grcka je neka fudbalska velesila pa da nam je bod ko kuca? Vala i taj respekt prema Grckoj je pretjeran. Ako Mesa ponovo bude eksperimentisao i nesto ne nauci na svojim greskama gubimo
Ljudi tesko daju gol ali im se jos teze daje gol.
Neka bude 0:0, dovoljno.
Naravno, volio bih I ja 3 boda ali ne bih im se previse otvarao.
OK, ali daj navedi tu formaciji I igrace pa da o konkretnoj stvari razgovaramo.Tyke wrote:Nek izgubimo i 2:0 od Grcke, ali daj normalnu formaciju koja odgovara nasim igracima, pogotovo ovim sa najboljom formom, neka je primjetan napredak u igri, taktici i postavci, rezultati ce doci vremenom.
Trenutno izgledamo... ustvari, ne izgledamo nikako na terenu.
Pa sad, sve zavisi šta podrazumijevaš pod "boljom" ekipom... Da li je bolja ekipa ona koja uvali više golova, ima veći posjed lopte, veći broj šuteva na gol, ili pak ona koja je jednostavno jača? U kontekstu u kojem sam ja pisao - to je ona ekipa koja je jača (najčešće skuplja)... A kako utvrdih, bolji/jači/skuplji ne pobjeđuju uvijek...Idemedosumom wrote:Zna se često desiti da skuplja ekipa ne pobijedi. Ali se zato mnogo rijeđe događa da "bolja" ekipa ne pobijedi. Kada porediš ekstremne krajnosti, naravno da je skuplja ekipa uvijek i bolja, u svakom pogledu. A ja nisam ni tvrdio da je "moja logika" poput matematičke konstante.cyprus wrote:Jednostavno, u većini slučajeva je skuplji igrač ujedno i bolji igrač... To znači da je u većini slučajeva skuplja ekipa ujedno i bolja ekipa... Ali fudbal je fudbal, pa se zna desiti da ne pobijedi uvijek skuplja i bolja ekipa...Idemedosumom wrote:Procitaj naslov teme, pa mi reci koliko su bitne funte ovdje? Dakle, bez Messi vs SanMarino usporedbe![]()
Međutim, ako tvrdiš da novac nije nikakav pokazatelj, jer se igrači "neće kesati na terenu", onda to znači da je podrazumijevaš da je 11 igrača Španije = 11 igrača San Marina... I ne krivi mene, to je tvoja logika![]()
PS Naravno, mislim da imamo nešto malo bolju ekipu nego Grčka na papiru, ali daleko od toga da se možemo smatrati favoritom u Atini... U Zenici da, u Atini jok... Kažem, bod bi bio sasvim dobar...
Prije 4. godine, Grčka se nalazila u prvom šeširu, bili su favoriti grupe, to je bilo prije naglog pada forme. Tada se bod u Atini smatrao velikim uspjehom. Danas je situacija mnogo drugačija.
Point. wrote:Ti bas slabo kontas kad se covjek zajebava.mO k3 wrote: Koji si ti biser
Sta se sa tobom dešava , sta nije u redu sa tobom ?![]()
Moj Kemo, nije ovo za tebe.
+1Tyke wrote:Nek izgubimo i 2:0 od Grcke, ali daj normalnu formaciju koja odgovara nasim igracima, pogotovo ovim sa najboljom formom, neka je primjetan napredak u igri, taktici i postavci, rezultati ce doci vremenom.
Trenutno izgledamo... ustvari, ne izgledamo nikako na terenu.
Tesko. Rece jucer u intervju za Avaz da se ne slaze sa njim. Da smo imali 16 sutOva na gol, drugim rijecima, da je zadovoljan. Zabrinjavajuce razmisljanje.Grean wrote: +1
Daj da vidimo igru, napredak, da se krece prema naprijed, da selektor ima jasnu ideju pa taman i izgubili.
Ali nisam optimista, ako nismo shvatili sta hoce za 17 utakmica tesko da ce se protiv Grcke promijeniti. Jedino ako ga Luliceve rijeci ne navedu na razmisljanje.
Vjerujem da ću se pozitivno iznenaditi.spree wrote:Ma kakav mesa. Prihvatite da nema pojma i lakse cete podnijeti sve buduce utakmice. Ono svi se mi nadamo da ce malo skontati, a on lupa po svom, zadovoljan [emoji20]. Grcka iako je losa nalupat ce nas ako krenemo sa nekom formacijom bez zadnjeg veznog ili sa dva napadaca, a 99% ima sanse da mesa krene sa jednom od te dvije stvari ili cak sa obije [emoji20]
Poslano sa mog koristeći Tapatalk