Osmekat jarana

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#126 Re: Osmekat jarana

Post by Euridika »

Omar500 wrote:Ma lovacke price su ovo, uvjeren sam 90% da je tako. Naslusao sam se svega i znam taj tip osoba.
Okej, izvinjavam se, nisam na prvu dobro shvatio bit toga sto si rekla. Razumijem, to je kod nas haos dostupno. Ko ce ga znati sta je bilo, ako se to desilo, mozda i njoj nije mrsko bilo. Mozemo samo lupat na forumu, dzaba ti kad ne znas ko su te osobe, ovako samo stereotipne price mozemo pucat na osnovu nekih indicija.
Ali opet cu reci, bezveze mi je vidjeti da bi dosta ljudi presutilo nesto i ne bi reklo dobrom jaranu. Ne znam, nije mi to jasno. Ako je toliko dobar, nece se naljutiti, ili hoce ako je zaljubljeni debil koji nece da vidi istinu, onda ti takav jaran i ne treba, realno. Nezahvalni su inace nasi ljudi.
Ma i meni je priča sumnjiva, osobito ovaj dio da se to desilo haman pa odmah nakon zapošljavanja. Ako je baš tako bilo, onda je riječ o profilu osobe koja to i inače radi, a to nije mogla kriti od muža sve vrijeme braka. Drugim riječima, znao je za to, samo odabrao da šuti.
A prije će biti da je sve izmišljotina.

Kako neko već ranije reče, ljudi ne vole dijeliti svoje poniženje. Zato uvijek na kraju pobjegnu od osoba koje znaju takve tajne o njima. Isto kao kad podsvjesno ili svjesno bježiš od osobe kojoj nešto duguješ, a ne možeš to izmiriti (tj. dok ne izmiriš). Ja preferiram istinu, nek boli koliko boli, proći će, kao što sve prođe.
Altsa

#127 Re: Osmekat jarana

Post by Altsa »

Jedva skonta sta je pisac htio da kaze.
Kakva je zena? Ako je ko grom onda mu je to olakotna okolnost :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#128 Re: Osmekat jarana

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote: Znači neko sad ode tvom partneru i ispriča da ti švrljaš sa strane, jer je tako čuo od nekog, i ti dobiješ nogu u guzicu ni kriva ni dužna - to je OK??

Po meni je nekog ošmekati na ovaj način, bez ikakvog valjanog uporišta osim priče hvalisavca, jednako potvaranju, kleveti. A nije nužno da imaš klip kao dokaz.
:thumbup:
Neko ti rekao da je nesto uradio i sad ti po osnovu toga kazes nekom da je to zaista bilo :-)
To ona....jaran nece slagati, a zena od drugog jarana....ma kurava :mrgreen: :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#129 Re: Osmekat jarana

Post by Velkoski »

Tako sam se ja tješio kad sam bio mlađi...

"To oni samo pričaju tako, znam ja nju, nije ona takva" :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#130 Re: Osmekat jarana

Post by Tomahawk11 »

Ja najvise vjerujem sebi i svojim ocima :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#131 Re: Osmekat jarana

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:Ja najvise vjerujem sebi i svojim ocima :)
Ja najviše vjerujem svojoj intuiciji, nikad ne griješi 8-) :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#132 Re: Osmekat jarana

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:
Tomahawk11 wrote:Ja najvise vjerujem sebi i svojim ocima :)
Ja najviše vjerujem svojoj intuiciji, nikad ne griješi 8-) :mrgreen:
Intuicija....e to je ono kad do izrazaja dolazi Djido Mova 8-)
Mada, reci mi u lice, ne volim se ja igrati detektiva :zzzz:
artuditu

#133 Re: Osmekat jarana

Post by artuditu »

Prvo moraš biti načisto da li vjeruješ jaranu poslodavcu. Ako mu vjeruješ, onda ste pravo dobri jarani :D Zašto da ga šmekaš? Ali izgleda da niste dobri jarani, da si ti ubijeđen da se on hvalisa i razmeće, jer si tako temu postavio i zato su nedoumici da li da ga ošmekaš. Ljut si na njega što se nije odupr'o tom primitivnom instiktu :D smatraš ga primitivcem koji se vinuo u poslovne visine zahvaljujući novim (ne) standardima u društvenom poretku naše nam države. Ne možeš očekivati moralne odluke od takvog jarana :D

Drugi jaran, čija je žena lupus in fabula, je pravo dobar insan reklo bi se, tako da se sad osjećaš kao da si pojeo govno što išta i govorio prvom jaranu i što si ih povezao. Ako mu kažeš što si čuo, unosiš sumnju bez činjenica. On će onda tražiti činjenice jer ne vjeruje u kompletnu priču, ali će se možda udaljiti od tebe jer si ti svjedok njegove potencijalne sramote.

Ako je čovjek koji je od akcije, onda mu kaži, jer bolje je da zna i da on poduzme mjere koje smatra da su neophodne. Ako nije, onda je možda bolje da mu ne govoriš jer će ga to pojesti iznutra. Može do sloma živaca da dovede.

Ti znaš najbolje, i bezveze je pitati na forumu ovakve stvari :)
ho oponopono

#134 Re: Osmekat jarana

Post by ho oponopono »

commendatore wrote:
ho oponopono wrote:...poserem se ja na svaki njen dinar... ako se jebucka zbog straha od gubitka posla ili zbog unapređenja...:pusi2:
de mi reci razliku izmedju davanja picke radi toga i postajanja moralnog i psiholoskog gmaza kojeg jebu u mozak kojeg je danasnje drustvo puno - drustvo podobnih a ne sposobnih....

jesi l to ti nekim jebenim nacinom i znanjem stekla stecevinu pa sad mozes da drzis moralne lekcije? mojne mi toga zivota ti....
...ne vidim da sam dig'o nos...šta koji kurac onda ti meni pljuješ o moralu...:pusi2:
commendatore

#135 Re: Osmekat jarana

Post by commendatore »

šta ti koji kurac sereš o moralu tamo gdje ga nema....
Euridika
Globalna šefica

#136 Re: Osmekat jarana

Post by Euridika »

KPNCTNJAH wrote:Zanimljivo je kako forumasice u ovom slucaju situaciju gledaju iz svih mogucih uglova, pokusavaju naci opravdanje za zenu :mrgreen: a da je musko paksu koji vara, ne bi bilo dileme kojim imenom to treba nazvati...
Svi drugi uglovi priče su bili već sagledani, ja sam samo dala još jednu moguću finesu, tj. upitala da li je moguć i taj scenarij. Nikog nisam opravdavala. I ne pravim razliku između muškaraca i žena, ne opravdavam niti kritikujem ikog (ne smatram da to imam pravo, bez obzira ko bio u pitanju).
KPNCTNJAH wrote:Cuj mozda joj je sef prijetio da ce dobiti otkaz :-) odlicno, onda ga posaljes u pm, pokrenes tuzbu ili kazes muzu, pa mu on jebe mater... mozda bi muz odobrio da se prvo javila njemu u tom slucaju, 'ta ja znam, ima svakakvih muskaraca :mrgreen:
Vidi, ja sam iz uvodnog posta pročitala da im je baš bila kriza s parama, jer je muž imao malu platu i kukao je dugo da i ženi treba posao, tj. trebaju im dodatna primanja. Tako da ne bih baš rekla da su se mogli tako lako igrati s tim poslom. A tu priču o tužbi možeš okačiti mačku o rep. Ljudi koji traže posao na sve strane garant nemaju novca da plaćaju advokate i sud. Da ne pričam da tek na sudu ništa ne bi mogli bez dokaza. Da je mužu rekla i da je ovaj digao frku, otkaz bi joj bio instant. Baš su inače naši poslodavci razumni i skloni da sve razmatraju s ljudske strane; da, tome u prilog ide armija nezaposlenih i napaćenih građana.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#137 Re: Osmekat jarana

Post by Velkoski »

More i na Stupu onda raditi isto, možda uzeti i više para? Makar bi bila poštenija tako... :mrgreen:
commendatore

#138 Re: Osmekat jarana

Post by commendatore »

Velkoski wrote:More i na Stupu onda raditi isto, možda uzeti i više para? Makar bi bila poštenija tako... :mrgreen:
e jebi ga tako ce svak znat da je rwaku a vako samo oni koji trebaju :mrgreen:
Dzontra_Volta

#139 Re: Osmekat jarana

Post by Dzontra_Volta »

Taj me jaran poslodavac podsjeća na jednog lika: :D

Image
kolegione

#140 Re: RE: Re: Osmekat jarana

Post by kolegione »

Matzan wrote:Jbt, opet neke moralne dileme i moralne vertikale čovječanstva!
Od je obične *ebačine stvarate dramu i slučaj.
Ni prva, a ni posljednja koja je to uradila..
Najveći šupak u cijeloj priči je taj koji se hvali da je (valjda) umočio... to lafca i *ebača u putu nije srelo.
A ovaj što kao nosi teret, :mrgreen: kakav crni teret, ne primaš ga ti pa da ti je teret.
Ako kaže samo će postati šupak kao i onaj hvalisavac.
Pod uslovom da se ne zajebavate sa odgovorima, pokretac teme je rekao da mu je pravo dobar drug.

Koliko realno izgleda da neko moze sa vama sjediti i reci da vam je jebao zenu od pravo dobrog druga?

Cim je bio slobodan da to kaze onda to i nije pravo dobar drug nego neki poznanik.

Ili se termin pravo dobar drug pomjerio jako prema sjeveru Europe i sad umjesto da je na Balkanu nalazi se u Finskoj.
KPNCTNJAH

#141 Re: Osmekat jarana

Post by KPNCTNJAH »

Euridika wrote:
KPNCTNJAH wrote:Zanimljivo je kako forumasice u ovom slucaju situaciju gledaju iz svih mogucih uglova, pokusavaju naci opravdanje za zenu :mrgreen: a da je musko paksu koji vara, ne bi bilo dileme kojim imenom to treba nazvati...
Svi drugi uglovi priče su bili već sagledani, ja sam samo dala još jednu moguću finesu, tj. upitala da li je moguć i taj scenarij. Nikog nisam opravdavala. I ne pravim razliku između muškaraca i žena, ne opravdavam niti kritikujem ikog (ne smatram da to imam pravo, bez obzira ko bio u pitanju).
KPNCTNJAH wrote:Cuj mozda joj je sef prijetio da ce dobiti otkaz :-) odlicno, onda ga posaljes u pm, pokrenes tuzbu ili kazes muzu, pa mu on jebe mater... mozda bi muz odobrio da se prvo javila njemu u tom slucaju, 'ta ja znam, ima svakakvih muskaraca :mrgreen:
Vidi, ja sam iz uvodnog posta pročitala da im je baš bila kriza s parama, jer je muž imao malu platu i kukao je dugo da i ženi treba posao, tj. trebaju im dodatna primanja. Tako da ne bih baš rekla da su se mogli tako lako igrati s tim poslom. A tu priču o tužbi možeš okačiti mačku o rep. Ljudi koji traže posao na sve strane garant nemaju novca da plaćaju advokate i sud. Da ne pričam da tek na sudu ništa ne bi mogli bez dokaza. Da je mužu rekla i da je ovaj digao frku, otkaz bi joj bio instant. Baš su inače naši poslodavci razumni i skloni da sve razmatraju s ljudske strane; da, tome u prilog ide armija nezaposlenih i napaćenih građana.
Ti u biti govoris kako postoji mogucnost da je prisiljena na to, pricas o silovanju na neki nacin... u tom slucaju ona je opet trebala napustiti taj posao, reci muzu o cemu se radi, a onda bi on dao i zadnju marku da taj levat ostane invalid, da on ne rizikuje odlazak u zatvor tako sto ce ga sam polomiti... tako se misli na partnera i djecu :trep: hajd' sto je prisiljena da spava s njim jednom, to je samo po sebi bolesno i ne znam ko bi normalan pristao na to, pogotovo jer ima muza koji radi i nije samohrana majka, nego su ogromne sanse da nece stati na tom jednom putu, morala bi ponavljati kad god on zatrazi... ako su se krpili po' godine s jednom platom, mogli bi jos... ali taj tvoj dio nema logike, jer pokretac teme napisa nesto skroz drugacije...
Ovaj prvi sto pomoze za poso mi se pohvali kako mu je zenu u nocnoj smjeni ziozgu,kontam daj ba mojne zajebavat dobar mi haver djes to kaze jarane hoce sta cu ja.
Da prevedem za ove sto se ibrete nacinu pisanja pokretaca teme, u biti zena je ta koja je iskala :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#142 Re: Osmekat jarana

Post by Tomahawk11 »

I mi mu trebamo vjerovati...da mu je iskala?
Onako, na casnu pionirsku? :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#143 Re: Osmekat jarana

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:I mi mu trebamo vjerovati...da mu je iskala?
pa nije nerealno, pogotovo s društvenim mrežama u igri :mrgreen:
KPNCTNJAH

#144 Re: Osmekat jarana

Post by KPNCTNJAH »

Pa ako mu vjerujemo da je jeste opalio, zasto stati tu... jok, hvalio se kako je silovao zenu njegovog havera :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#145 Re: Osmekat jarana

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:
Nije nerealno, zapravo je ova situacija itekako u praksi cesta pojava, samo kazem da ne treba iskljuciti mogucnost lovackih od doticnog,
koliko god da bilo cudno to da bi se on hvalio praznom pricom da zigu od jaranovog jarana suprugu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#146 Re: Osmekat jarana

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:
Velkoski wrote:
Nije nerealno, zapravo je ova situacija itekako u praksi cesta pojava, samo kazem da ne treba iskljuciti mogucnost lovackih od doticnog,
koliko god da bilo cudno to da bi se on hvalio praznom pricom da zigu od jaranovog jarana suprugu.
jarane, ovakvih lovačkih nema... kada pričaš lovačke, budeš siguran da niko ne može dokazati da lažeš, može samo sumnjati :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#147 Re: Osmekat jarana

Post by Tomahawk11 »

KPNCTNJAH wrote:
Pa ako mu vjerujemo da je jeste opalio, zasto stati tu... jok, hvalio se kako je silovao zenu njegovog havera :-)
Eh sad....a sto mu vjerujemo? Ima alibi?
sumirprimus

#148 Re: Osmekat jarana

Post by sumirprimus »

sta ima?kako je bilo na poslu?
jebeno...
Tomahawk11
Globalni moderator

#149 Re: Osmekat jarana

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:
jarane, ovakvih lovačkih nema... kada pričaš lovačke, budeš siguran da niko ne može dokazati da lažeš, može samo sumnjati :mrgreen:
Pa ako progovori, kurva laze....valja odrzati reputaciju :mrgreen:
Ozbiljno, ima ljudi koji se debelo uzive u svoju fikciju.

Ako prihvatimo stereotipno da je on jebac, a ona kurva, onda jbg.
Nacelno to tako izgleda, ali ne bi bilo zgoreg ukljuciti i druge opcije.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#150 Re: Osmekat jarana

Post by Velkoski »

Zavisi kako posmatraš sve. Za mene je on lik koji jednostavno nije odolio onome što mu je žensko ponudilo. Slab karakter, jebiga.

I nije kurva, nego drolja, bitna razlika!
Post Reply