Ma i meni je priča sumnjiva, osobito ovaj dio da se to desilo haman pa odmah nakon zapošljavanja. Ako je baš tako bilo, onda je riječ o profilu osobe koja to i inače radi, a to nije mogla kriti od muža sve vrijeme braka. Drugim riječima, znao je za to, samo odabrao da šuti.Omar500 wrote:Ma lovacke price su ovo, uvjeren sam 90% da je tako. Naslusao sam se svega i znam taj tip osoba.
Okej, izvinjavam se, nisam na prvu dobro shvatio bit toga sto si rekla. Razumijem, to je kod nas haos dostupno. Ko ce ga znati sta je bilo, ako se to desilo, mozda i njoj nije mrsko bilo. Mozemo samo lupat na forumu, dzaba ti kad ne znas ko su te osobe, ovako samo stereotipne price mozemo pucat na osnovu nekih indicija.
Ali opet cu reci, bezveze mi je vidjeti da bi dosta ljudi presutilo nesto i ne bi reklo dobrom jaranu. Ne znam, nije mi to jasno. Ako je toliko dobar, nece se naljutiti, ili hoce ako je zaljubljeni debil koji nece da vidi istinu, onda ti takav jaran i ne treba, realno. Nezahvalni su inace nasi ljudi.
A prije će biti da je sve izmišljotina.
Kako neko već ranije reče, ljudi ne vole dijeliti svoje poniženje. Zato uvijek na kraju pobjegnu od osoba koje znaju takve tajne o njima. Isto kao kad podsvjesno ili svjesno bježiš od osobe kojoj nešto duguješ, a ne možeš to izmiriti (tj. dok ne izmiriš). Ja preferiram istinu, nek boli koliko boli, proći će, kao što sve prođe.