Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izašao, jer to je moja građanska dužnost. Poništio listić (prvi put od kako izlazim na izbore od svoje osamnaeste godine a sad mi je tridesetipet) jer to je moje demokratsko pravo kad niko ne ponudi ono što je u interesu mene, moje porodice i okolice/društva u kojoj živim
- je opozicija tanka ko pusaci papir
- jer dosta raje koja ne bi glasala za SDA nije uopste izasla na izbore
- jer velika vecina sto glasa za SDA glasa po defaultu (citaj:ovce)
O'zone wrote:Izašao, jer to je moja građanska dužnost. Poništio listić (prvi put od kako izlazim na izbore od svoje osamnaeste godine a sad mi je tridesetipet) jer to je moje demokratsko pravo kad niko ne ponudi ono što je u interesu mene, moje porodice i okolice/društva u kojoj živim
Upravo Arapovic o tome govorio. Ima tri vrste glasova. Oni tamo, na daljinu (valjda Federacija) i dijadpora. Dok se to sve ne prebroji.ne zna se. Za sad Srbin vodi.
vaučer wrote:Zašto Kaplan nije uhapšen?
Mislim, ozbiljno. Briga me za ta prepucavanja između hercegovačke mafije, ali ako je netko fizički napao drugu osobu treba biti uhapšen i procesuiran.
6. Marinko Raguž je razbacao papire biračkog odbora jer mu nije dozvoljeno da glasa za dvije i više osoba.
7. Predsjednik Opštinske izborne komisije Perić je fizički napao kandidata Inicijative Salmira Kaplana, koji se je zatim branio od napada.
Ipak je ovaj Marinko razbacao papire, no odvojen je slucaj kad je Kaplan s ekipo usao na biracko mjesto i zveknuo ovog nekog lika i oduzeo kutiju s glasackim listicima.
E sad ko je koga napao je predstava za sebe, no Kaplan je cetnik za sebe, ali se namjerio na sebi dostojne cetnike.
Sveto trojstvo u vidu SDA, SNSD-a i HDZ-a, zahvaljujući između ostalog odronu od "opozicije" nikad lakše nije učvrstilo svoje pozicije. Ovo neko koškanje u multi-kulti općinama je smiješno, ove stranke su bratske i fantastično se razumiju. Ajmo jovo nanovo.
A vi koji s ponosom ističete da niste izašli na izbore - šta zapravo pokušavate?
Sarajmen wrote:
Bez vrijeđanja onih koji su obavili svoju građansku dužnost.
A nas koji nismo glasalo, kao, mogu vrijedjati?
Ne, ali ste pokazali neodgovornost u odnosu na one koji su ipak izašli i glasali po svojoj savjesti. pozz
Ja smatram da bi bilo neodgovorno glasati za kandidata SDA i SBB u mojoj opstini. Za kandidata SDP ne bih, jer je vec na toj poziciji 16 godina. Za DF jok, jer su u koaliciji sa SDA/SBB u Tuzli. Za NS ne vrijedi, a i zgadili su mi se kampanjom koju su vodili.
Eto to je moja savjest. Za pet najjacih stranaka u opstini ne mogu glasati, jer bi me pekla savjest da svojim glasom dam takvim tipovima mandat. Nek se jebu.
Upravo Arapovic o tome govorio. Ima tri vrste glasova. Oni tamo, na daljinu (valjda Federacija) i dijadpora. Dok se to sve ne prebroji.ne zna se. Za sad Srbin vodi.