volim se zezati i ja, kao na racun drugih tako i na svoj.. ti bi handrio drugoga, pa kad te drugi otrese, krivi ti svi? nisam ja niska, a ni podla osoba, nego si ti napachen.. jebo bi drugog do besvjesti, al svoje bulje ne das nikome.. ne ide to tako stari mojanimals wrote:
Znas sta..
volim se zezati..
ali nisko je spominjati necije roditelje..ti to podrzavas..
znaci da si i ti niska i podla osoba..
zato odjebi..
Mladji muskarac starija dama ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mirzet87sa
#126 Re: Mladji muskarac starija dama ?
- animals
#127 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Da ti ja majku spomenem, hoces li se i dalje zezati..mirzet87sa wrote:volim se zezati i ja, kao na racun drugih tako i na svoj.. ti bi handrio drugoga, pa kad te drugi otrese, krivi ti svi? nisam ja niska, a ni podla osoba, nego si ti napachen.. jebo bi drugog do besvjesti, al svoje bulje ne das nikome.. ne ide to tako stari mojanimals wrote:
Znas sta..
volim se zezati..
ali nisko je spominjati necije roditelje..ti to podrzavas..
znaci da si i ti niska i podla osoba..
zato odjebi..
i vjerovatno si ti taj otvarac teme,samo sad sa pravim nickom..
zato ga i branis..ako si ti taj,da vidimo hoce li vas banovati po pravilima foruma..
-
kolodvorzoo
#128 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ja sam odrasto u domu ljubica ivezic i narkomancina sam bivsa al opet sam za vas klark gejbl malogradjani napaceni isfrustrirani
-
mirzet87sa
#129 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Spomeni pajdo, bujrum, mislis da cu se naljutiti sta mi neka anonimna osoba preko tastature napise? Slobodno, nek administracija provjeri jesam li ja postavljac teme, a kad utvrdi da nisam, nek banuje tebe.. jel fer?animals wrote:
Da ti ja majku spomenem, hoces li se i dalje zezati..
zato ga i branis..ako si ti taj,da vidimo hoce li vas banovati po pravilima foruma..
- animals
#130 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Nisi ti meni jasan nikako..mirzet87sa wrote:Spomeni pajdo, bujrum, mislis da cu se naljutiti sta mi neka anonimna osoba preko tastature napise? Slobodno, nek administracija provjeri jesam li ja postavljac teme, a kad utvrdi da nisam, nek banuje tebe.. jel fer?animals wrote:
ovo je forum, i zezancija..
ali spominajati necije roditelje je dno dna..
i ti ga branis..idem, ne mogu vise da sa tobom pisem..
gadi mi se sve..
-
mirzet87sa
#131 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Pa nisi ni ti meni jasan, nikako.. primas se na rijeci "nekog tamo" koga i ne znas, a nerviras se i ljutis, sto? eto tebi je dno dna spominjati roditelje, nekome je dijete, sestru, ljubavnicu, zenu, sta vec.. nemaju svi isti 'kriterij' kada se nadju uvrijedjenim.. pa zato sljedeci put kad budes nekoga krenuo da prcas, razmisli o tome bil taj mogao tebe prcnuti.. ispovrachaj se, bit che ti lakshe..animals wrote:
Nisi ti meni jasan nikako..
gadi mi se sve..
- animals
#132 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Nisi ti sav svoj ocitomirzet87sa wrote:Pa nisi ni ti meni jasan, nikako.. primas se na rijeci "nekog tamo" koga i ne znas, a nerviras se i ljutis, sto? eto tebi je dno dna spominjati roditelje, nekome je dijete, sestru, ljubavnicu, zenu, sta vec.. nemaju svi isti 'kriterij' kada se nadju uvrijedjenim.. pa zato sljedeci put kad budes nekoga krenuo da prcas, razmisli o tome bil taj mogao tebe prcnuti.. ispovrachaj se, bit che ti lakshe..animals wrote:
Nisi ti meni jasan nikako..
gadi mi se sve..
-
kolodvorzoo
#133 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Moj Mirzete napaceno je to.Pokrenuvsi temu o razmjeni iskustava dobijam vecinom komentare malogradjana i njihovog pasjaluka a kad im odgovorim oni bi zube razbijalimirzet87sa wrote:Spomeni pajdo, bujrum, mislis da cu se naljutiti sta mi neka anonimna osoba preko tastature napise? Slobodno, nek administracija provjeri jesam li ja postavljac teme, a kad utvrdi da nisam, nek banuje tebe.. jel fer?animals wrote:
-
mirzet87sa
#134 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Nek si ti, 50 ti u guzovima places preko foruma na spomen roditelja, prijetis nekome s izbijanjem zuba, podjebajes.. plaho utrosene godineanimals wrote:
Nisi ti sav svoj ocito
- berenice
#135 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Dosta vas je. Nije to tema. Prijavicu vas obojicu - samo jos jednu!mirzet87sa wrote:Nek si ti, 50 ti u guzovima places preko foruma na spomen roditelja, prijetis nekome s izbijanjem zuba, podjebajes.. plaho utrosene godineanimals wrote:
Nisi ti sav svoj ocito
- Daryl Dixon
#136 Re: Mladji muskarac starija dama ?
žuto nikad fuko
-
mirzet87sa
#137 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ma kakvi forumasi, moj ti, ja ih par znam iz vidjenja. Preko tastature dzontra volta, brus li, nabrijani stavovi, nesto ce oni, nekog ce, svi zauzeti, ljepotani, jebachi, ova primila kite ko od sarajeva do celebica al da ih redas poprijeko, a uzivo geek do geeka, raga do rage, barem ovo sto sam imao prilike vidjeti.. ovi iole normalni i ne mudruju mnogo..
- berenice
#138 Re: Mladji muskarac starija dama ?
De ba, moderatori foruma, molim lijepo, ukinite ove budale i njihove teme.kolodvorzoo wrote:Ma ja sam osefero svoje pa vi do sutra pisite jos mi je rekla ako mi kad zafali love da jo se obratim.Ugodno sa korisnim.A vi i dalje budite kraljevi foruma.Hahahahahaha.Pozzzz
-
kolodvorzoo
#139 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Tako je mirzete svaka ti na mjestu.Ovdje otvorim temu i iskreno napisem da mi je prvi put da idem sa MILFacom i umjesto razmjena misljenja dobijam komentare malogradjana koji bih da izlijece svoje kompleksemirzet87sa wrote:Ma kakvi forumasi, moj ti, ja ih par znam iz vidjenja. Preko tastature dzontra volta, brus li, nabrijani stavovi, nesto ce oni, nekog ce, svi zauzeti, ljepotani, jebachi, ova primila kite ko od sarajeva do celebica al da ih redas poprijeko, a uzivo geek do geeka, raga do rage, barem ovo sto sam imao prilike vidjeti.. ovi iole normalni i ne mudruju mnogo..
- berenice
#140 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Oni biH, jel bash? Joj, tebe (vas) treba neko izdegeneciti da se okanete corava posla ili je to fakat toliko placeno, da se isplati....kolodvorzoo wrote:Tako je mirzete svaka ti na mjestu.Ovdje otvorim temu i iskreno napisem da mi je prvi put da idem sa MILFacom i umjesto razmjena misljenja dobijam komentare malogradjana koji bih da izlijece svoje kompleksemirzet87sa wrote:Ma kakvi forumasi, moj ti, ja ih par znam iz vidjenja. Preko tastature dzontra volta, brus li, nabrijani stavovi, nesto ce oni, nekog ce, svi zauzeti, ljepotani, jebachi, ova primila kite ko od sarajeva do celebica al da ih redas poprijeko, a uzivo geek do geeka, raga do rage, barem ovo sto sam imao prilike vidjeti.. ovi iole normalni i ne mudruju mnogo..
-
kolodvorzoo
#141 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Daa tako je.Cast izuzetcima,ali vecina je ovdje usla da izlijeci svoj kompleks malogradjanina i da sebi povise svoj rejting preko tastature sto je uzasno,ti ako imalo razmsiljas trebo si shvatit da sam ovu temu otvorio da razmjenim misljenje sa osobama koje su imale slicno iskustvo itd.. A ja sreco s obzirom da sam dijete doma odrastao na ulici znam dobro sta je degenek jer mene nisu tukli mama i tata pruticem nekim mene su tukli palicama nozevima,ja sam rekao i doticnoj dami sto je rekla da sam neki neiskusni balavac da se nadjemo pa da vidi ko sam i sta samberenice wrote:Oni biH, jel bash? Joj, tebe (vas) treba neko izdegeneciti da se okanete corava posla ili je to fakat toliko placeno, da se isplati....kolodvorzoo wrote:Tako je mirzete svaka ti na mjestu.Ovdje otvorim temu i iskreno napisem da mi je prvi put da idem sa MILFacom i umjesto razmjena misljenja dobijam komentare malogradjana koji bih da izlijece svoje kompleksemirzet87sa wrote:Ma kakvi forumasi, moj ti, ja ih par znam iz vidjenja. Preko tastature dzontra volta, brus li, nabrijani stavovi, nesto ce oni, nekog ce, svi zauzeti, ljepotani, jebachi, ova primila kite ko od sarajeva do celebica al da ih redas poprijeko, a uzivo geek do geeka, raga do rage, barem ovo sto sam imao prilike vidjeti.. ovi iole normalni i ne mudruju mnogo..
- berenice
#142 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Pa, ti bi onda barem imao tema... Ne znam.
Dopunjavam: ovo su teme nizerazredne, a ako je tako kao sto pises, onda, sigurna sam, imas boljih ideja. Samo to.
Dopunjavam: ovo su teme nizerazredne, a ako je tako kao sto pises, onda, sigurna sam, imas boljih ideja. Samo to.
-
kolodvorzoo
#143 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Imam naravno u svakoj oblasti normalnoj.Znaci o svemu mogu pricati pomoci dati savjet,jer najvise gdje covjek moze da nauci to je kroz patnju do sutra bih ti mogao pisati o svemu.Medjutim ovo sam samo otvorio sto se kaze za nas mladju raju sto smo imali posla sa starijim damama.berenice wrote:Pa, ti bi onda barem imao tema... Ne znam.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#144 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ma nema, vas dvojica (ili je u pitanju podvojena licnostkolodvorzoo wrote:Tako je mirzete svaka ti na mjestu.Ovdje otvorim temu i iskreno napisem da mi je prvi put da idem sa MILFacom i umjesto razmjena misljenja dobijam komentare malogradjana koji bih da izlijece svoje kompleksemirzet87sa wrote:Ma kakvi forumasi, moj ti, ja ih par znam iz vidjenja. Preko tastature dzontra volta, brus li, nabrijani stavovi, nesto ce oni, nekog ce, svi zauzeti, ljepotani, jebachi, ova primila kite ko od sarajeva do celebica al da ih redas poprijeko, a uzivo geek do geeka, raga do rage, barem ovo sto sam imao prilike vidjeti.. ovi iole normalni i ne mudruju mnogo..
- perfekcionista1
#146 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Al su se muski izmedju sebe raspricali, nigdje forumasica 
-
benjen
#147 Re: Mladji muskarac starija dama ?
A koja ce se pojavit na topicu koji nosi ime starije dame 
- pukepuke
#148 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Pa pitanje je bilo upućeno muškarcima, nije red da se petljamo.perfekcionista1 wrote:Al su se muski izmedju sebe raspricali, nigdje forumasica
Ja mogu samo iz vlastitog iskustva reći da mi je seks najbolji sad nakon 40
- pukepuke
#149 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Stark, ti si u celibatu, mani se ovih škakljivih temabenjen wrote:A koja ce se pojavit na topicu koji nosi ime starije dame
- perfekcionista1
#150 Re: Mladji muskarac starija dama ?
benjen wrote:A koja ce se pojavit na topicu koji nosi ime starije dame