Matzan wrote:Pravi jebač se ne zamara puno sa glupostima kao što su libido, G tačka, vaginalni, klitoralni orgazam.... klinac, palac...
Čovjek dere par sati, napuni jal kondom jal nju, zapali cigaretu i dobro se naspava.
Od filozofa i teoretičara nikad jebača.
Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- animals
#126 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
- MJAU - da
#127 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Ti objasnio suštinu, ne mora neko biti filozof da se izjasni.
- animals
#128 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Razumijemo mi da ti nisi imala dobrog ljubavnika, aliMJAU - da wrote:Ti objasnio suštinu, ne mora neko biti filozof da se izjasni.
pusti se teorije..
nadji drugog, mozda bude dobar..
-
Samprotivsviju
#129 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Valjda vi zene znate, zasto mene to uopste pitas 
- MJAU - da
#130 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Jer je naslov teme da kažete-Samprotivsviju wrote:Valjda vi zene znate, zasto mene to uopste pitas
- MJAU - da
#131 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
animals wrote:Razumijemo mi da ti nisi imala dobrog ljubavnika, aliMJAU - da wrote:Ti objasnio suštinu, ne mora neko biti filozof da se izjasni.
pusti se teorije..
nadji drugog, mozda bude dobar..
-
Samprotivsviju
#132 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Opet, valjda vi znate ko i zasto vam je neko dobar iki losMJAU - da wrote:Jer je naslov teme da kažete-Samprotivsviju wrote:Valjda vi zene znate, zasto mene to uopste pitas
- animals
#133 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Javilo ti ih se par koji bi te razvalili i naucili svacemu..MJAU - da wrote:animals wrote:Razumijemo mi da ti nisi imala dobrog ljubavnika, aliMJAU - da wrote:Ti objasnio suštinu, ne mora neko biti filozof da se izjasni.
pusti se teorije..
nadji drugog, mozda bude dobar..Čuj? onog pedera misliš?
pa..
- MJAU - da
#134 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
- animals
#135 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Za sve je potrebno dvoje..MJAU - da wrote:Blago meni, evo skakućem od sreće. Žalosno je što vi mislite da ženi život stane ako ima lošeg ljubavnika.
- MJAU - da
#136 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Za sve sigurno ne, za dobar sex da.animals wrote:Za sve je potrebno dvoje..MJAU - da wrote:Blago meni, evo skakućem od sreće. Žalosno je što vi mislite da ženi život stane ako ima lošeg ljubavnika.
- Montana
#137 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
sve se desi u 5 minuta,tip ti priđe,ruku ti u gaćice stavi..svršiš? Jes to doživila?MJAU - da wrote:Ti objasnio suštinu, ne mora neko biti filozof da se izjasni.
- animals
#138 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
I za los..MJAU - da wrote:Za sve sigurno ne, za dobar sex da.animals wrote:Za sve je potrebno dvoje..MJAU - da wrote:Blago meni, evo skakućem od sreće. Žalosno je što vi mislite da ženi život stane ako ima lošeg ljubavnika.
- supercali
#139 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Ne stane zivot al stane sve drugoMJAU - da wrote:Blago meni, evo skakućem od sreće. Žalosno je što vi mislite da ženi život stane ako ima lošeg ljubavnika.
- Connaisseur Karlin
#140 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
a vi ne znateSamprotivsviju wrote:Valjda vi zene znate, zasto mene to uopste pitas
- Connaisseur Karlin
#141 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
imati loseg ljubavnika sigurno nije dobro,zato je najbolje imati novog i boljeg ljubavnikaMJAU - da wrote:Blago meni, evo skakućem od sreće. Žalosno je što vi mislite da ženi život stane ako ima lošeg ljubavnika.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#142 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Sad bi nesto napisao, ali bolje da sutimMJAU - da wrote:Za sve sigurno ne, za dobar sex da.animals wrote:Za sve je potrebno dvoje..MJAU - da wrote:Blago meni, evo skakućem od sreće. Žalosno je što vi mislite da ženi život stane ako ima lošeg ljubavnika.
-
Samprotivsviju
#143 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Generalizujes u svakom pogledu, suvisno je zaista ista odgovaratiConnaisseur Karlin wrote:a vi ne znateSamprotivsviju wrote:Valjda vi zene znate, zasto mene to uopste pitaspa o tome je tema,da se pise, kao sto postoji potreba od muskih forumasa da se konstantno pise o zenama kao losim ljubavnicama na mnogim temama
Pa ne mogu zene uvijek biti lose ljubavnice
- Connaisseur Karlin
#144 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
aha,ne dopada vam se temaSamprotivsviju wrote:Generalizujes u svakom pogledu, suvisno je zaista ista odgovaratiConnaisseur Karlin wrote: a vi ne znatepa o tome je tema,da se pise, kao sto postoji potreba od muskih forumasa da se konstantno pise o zenama kao losim ljubavnicama na mnogim temama
-
Samprotivsviju
#145 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Pricas gluposti samo takve, da mi je uvreda samom sebi pokusati odgovoriti na tvoja pitanja.Connaisseur Karlin wrote:aha,ne dopada vam se temaSamprotivsviju wrote:Generalizujes u svakom pogledu, suvisno je zaista ista odgovaratiConnaisseur Karlin wrote: a vi ne znatepa o tome je tema,da se pise, kao sto postoji potreba od muskih forumasa da se konstantno pise o zenama kao losim ljubavnicama na mnogim temama
a da je tema o zenama,kao losim ljubavnicama,prstala bi od raznih komenatara od strane muskaraca
jedna forumasica je upravo danas isto uradila na ovoj temi
Tema se ocito nikome ne dopada osim vas 2
- Connaisseur Karlin
#146 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
pa dobro,ovo dopadanje si pogresno skuzioSamprotivsviju wrote:Pricas gluposti samo takve, da mi je uvreda samom sebi pokusati odgovoriti na tvoja pitanja.Connaisseur Karlin wrote: aha,ne dopada vam se temaa da je tema o zenama,kao losim ljubavnicama,prstala bi od raznih komenatara od strane muskaraca
jedna forumasica je upravo danas isto uradila na ovoj temi
Tema se ocito nikome ne dopada osim vas 2
kao sto rekoh,vase pisanje o losim ljubavnicama komentarisoano na mnogim temema na lj&s
- Connaisseur Karlin
#147 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
HAVANA,to je dobar znak,bolje je da ne znas,jer da si los ljubavnik,vjeruj mi,supruga bi ti davno to reklaHAVANA wrote:Ne znam.Connaisseur Karlin wrote:Nakon konverzacije sa supercali o uzorcima nemanja vaginalnog orgazma,je obostrano odluceno da otovorimo temu:
Da li je jedan on najznacajnih uzroka nemanja vaginalnog orgazma i generalno receno,nemanja dobrog seksulang iskustva zena,je los ljubavni partner?
- USAblues
#148 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
na baterijedetroit-mercy wrote:Sve jebaci i jebacice po forumu.
- spreca
#149 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Connaisseur Karlin wrote:na ovoj temi si definitivno problematicanspreca wrote:a kak'ki sam jaConnaisseur Karlin wrote:Nakon konverzacije sa supercali o uzorcima nemanja vaginalnog orgazma,je obostrano odluceno da otovorimo temu:
Da li je jedan on najznacajnih uzroka nemanja vaginalnog orgazma i generalno receno,nemanja dobrog seksulang iskustva zena,je los ljubavni partner?![]()
![]()
![]()
- pukepuke
#150 Re: Dobri ljubavnici (muskarci) versus Losi ljubavnici (muskarci)
Onda je ovaj savršen. Skoro. Spava na dugme, kad ti dodije, ugasiš ga. Samo... Ne zna zapaliti cigaretu.Matzan wrote:Pravi jebač se ne zamara puno sa glupostima kao što su libido, G tačka, vaginalni, klitoralni orgazam.... klinac, palac...
Čovjek dere par sati, napuni jal kondom jal nju, zapali cigaretu i dobro se naspava.
Od filozofa i teoretičara nikad jebača.
https://www.google.ba/search?q=fucking+ ... 6KHovLM%3A