Balkanski nazovi "youtuberi"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
illbill

#126 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by illbill »

Orginal

Od 17 : 00 :)

kopija

:mrgreen:
Boskero

#127 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Boskero »

.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 02:22, edited 1 time in total.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#128 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bitanga_sa_otesa »

ja samo bili agica gledam :D
pirpa

#129 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by pirpa »

5korpus

#130 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by 5korpus »

KB9 wrote:ovaj amir je nevidjeno antipaticni mali seljober
:thumbup:
pokusava da bude pametan,al' ga jebe sto ne moze nista iz njegove glave doci. :run:
insomnia78

#131 Re: RE: Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by insomnia78 »

bitanga_sa_otesa wrote:ja samo bili agica gledam :D
Kupis fazone :D
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#132 Re: RE: Re: Balkanski nazovi

Post by bitanga_sa_otesa »

insomnia78 wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:ja samo bili agica gledam :D
Kupis fazone :D
hocu bubreg da doniram :lol:
insomnia78

#133 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by insomnia78 »

Ahahha
Hasan006

#134 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

Meni je Omčo žešći debil od lika, stvarno mi ne ide u glavu kako onolikom narodu ona vrsta humora može biti smiješna, ono je meni realno dno dna. Montaža i kadrovi su mu dobri u skečevima (ali to svakako on ne radi), a gluma i fazoni očajni. Nekad, ali samo nekad, mi mogu biti smiješni koliko su zapravo glupi i to je to. Onaj Meca još gori sa onim svojim mucanjem i grimasama, fuj. Humor za balavu dječurliju i neinteligentne gorile.
nema me tamo

#135 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Omčo, Meca Cazin..

Zna se ko gleda te likove :lol:
Zoya

#136 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Zoya »

KB9 wrote:kakva je seljacina ovaj amir sto ga postavljate u zadnje vrijeme
Odron.
Imadoh prilike da ga gledam 'Live' :lol: frajer je rekao da će mu 'šou' trajati dva sata, kad ono nije mogao ni 20 minuta i sve nekakve seljačke fazone, nešto. Nisam se nijednom nasmijala. Muk je u sali bio.
Plan je bio da održi još tih pretstava ili šta već ali se srećom sam povukao pod izgovorom da je bolestan :lol: jer je skontao da nije smiješan.
bersK

#137 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Hasan006 wrote:Meni je Omčo žešći debil od lika, stvarno mi ne ide u glavu kako onolikom narodu ona vrsta humora može biti smiješna, ono je meni realno dno dna. Montaža i kadrovi su mu dobri u skečevima (ali to svakako on ne radi), a gluma i fazoni očajni. Nekad, ali samo nekad, mi mogu biti smiješni koliko su zapravo glupi i to je to. Onaj Meca još gori sa onim svojim mucanjem i grimasama, fuj. Humor za balavu dječurliju i neinteligentne gorile.

Au. Omčo. Lik nije prosuo poštena fazona ne pamtim. Sve nešto kurac pička govno sisa i kao to sad trebam da se iskidam. Pogotovo ona faca...
Hasan006

#138 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

bersK wrote:
Hasan006 wrote:Meni je Omčo žešći debil od lika, stvarno mi ne ide u glavu kako onolikom narodu ona vrsta humora može biti smiješna, ono je meni realno dno dna. Montaža i kadrovi su mu dobri u skečevima (ali to svakako on ne radi), a gluma i fazoni očajni. Nekad, ali samo nekad, mi mogu biti smiješni koliko su zapravo glupi i to je to. Onaj Meca još gori sa onim svojim mucanjem i grimasama, fuj. Humor za balavu dječurliju i neinteligentne gorile.

Au. Omčo. Lik nije prosuo poštena fazona ne pamtim. Sve nešto kurac pička govno sisa i kao to sad trebam da se iskidam. Pogotovo ona faca...
Preach. A dovoljno je samo malo provirit u komentare na njegovim videima da vidiš ko su ti njegovi 'fanovi' - glupavi desetogodišnji seljačići :D
top komentar "komi laikuje komentar da bogda dobijo 500 eura i bijo sretan ostatak svog zivota haj mo svi laik" haha, au dan ti jebem.
nema me tamo

#139 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Hasan006 wrote:
bersK wrote:

Preach. A dovoljno je samo malo provirit u komentare na njegovim videima da vidiš ko su ti njegovi 'fanovi' - glupavi desetogodišnji seljačići :D
top komentar "komi laikuje komentar da bogda dobijo 500 eura i bijo sretan ostatak svog zivota haj mo svi laik" haha, au dan ti jebem.

Nisu samo balkanski bukvalno svaki veci kanal sto se kaze na svijetu s preko milion subova su 80 do 90 posto djeca od recimo 9 do 12...
bersK

#140 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

https://www.youtube.com/watch?v=sJJOfPoVpZQ&t=1s

Kad je već tema živnula - da se sjetimo najjačeg klipa na ovom dijelu hemisfere ikad i možda najjača prozivka ikad.
hekaton

#141 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by hekaton »

Boskero wrote:
illbill wrote:Orginal

Od 17 : 00 :)

kopija

:mrgreen:
Isto tako kidiše i na Tarzaniju, baš sam na nekim klipovima vidio da je bukvalno uzeo cjele tekstove...
Lik je totalni debil :run:
nema me tamo

#142 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

A dobro on uvijek i kaze da je kopija znas isto kao s onim drugim klipom kako unistavamo planetu i to..

Na pocetku je i meni bio debil i papan, a ovako vremenom pogledam neke klipove i sve u svemu je ok..

Dobar je Amir momak u suštini.
It_is_a_Leclerc

#143 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by It_is_a_Leclerc »

A ovo mu zadnje opravdavanje silovanja minicama baš ono - služi na čast.

Seljačina.
nema me tamo

#144 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Ja sam to gledao i nigdje nisam vidio opravdavanje bilo cega..
bersK

#145 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

It_is_a_Leclerc wrote:A ovo mu zadnje opravdavanje silovanja minicama baš ono - služi na čast.

Seljačina.

Tebra, upravo takve je isprozivo u zadnjem klipu. Takve što su se primili na to. Lik je u pravu. Kraj.

A što se tiče Amira slušao sam priču o njemu i u zadnje vrijeme je počeo raditi kvalitetne stvari. One tikove za koje sam bacio kritiku je očigledno ispravio. Izgledo je ranije ko Vedo Ibišević. Sa klipom o prosječnom Bošnji i kladionici je objasnio.
nema me tamo

#146 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Ma kvalitetne stvari izbacuje sad stvarno
It_is_a_Leclerc

#147 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by It_is_a_Leclerc »

Aha. Kaže - "Kakvu poruku takve šalju osim dođi, uzmi me za ruku, vodi me gdje hoćeš, i radi sa mnom šta hoćeš” i ”…onda kaže desilo se silovanje… Pa gdje se neće desiti?! Sama provociraš momčiće!”

Znači, ako neko takvu "razderanu, razbarušenu" neko siluje ili ubije - ono - sama je to tražila.

Lik, dakle, nije upravu. Žena nikad nije odgovorna ni kriva za silovanje, niti se silovanje može "isprovocirati". Dotični je svojim djelovanjem i govorom javno opravdao na stotine hiljada silovatelja koji se vade na to da je "ona to tražila". Ko misli da može, dabogda jednom u životu razgovarao sa silovanom ženom, da sponza razmjere te tragedije i tog zločina.

Iskorijenjivanje govora mržnje prema ženama i prava pojedinim muškarcima da odlučuju o tome koja je žena normalna, obmotana ili sa "dlačurdama", je imperativ u društvima kakvo je naše. Generalno, to da pojedini muškarci koji su u ženskom društvu omiljeni ko gljivična infekcija javno svoje frustracije liječe ismijavajući i izrugujući se ovakvim i onakvim djevojakama je pretužno i prežalosno. Ali dobro. Ljudi levela Amira Hadžića se na tom "spratu" napretka i očekuju.

:roll:
nema me tamo

#148 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Ma nisi u pravu...
victom

#149 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by victom »

adincebic wrote: Volio bi da napravimo neku peticiju na change.org il da svi prijavljujemo takve youtubere i klipove.
Last edited by victom on 01/03/2021 05:02, edited 2 times in total.
victom

#150 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by victom »

adincebic wrote: Volio bi da napravimo neku peticiju na change.org il da svi prijavljujemo takve youtubere i klipove.
Ne treba ti peticija. Samo klikenš na Image
Last edited by victom on 01/03/2021 05:02, edited 2 times in total.
Post Reply