Od 17 : 00
kopija
KB9 wrote:ovaj amir je nevidjeno antipaticni mali seljober
Kupis fazonebitanga_sa_otesa wrote:ja samo bili agica gledam
hocu bubreg da doniraminsomnia78 wrote:Kupis fazonebitanga_sa_otesa wrote:ja samo bili agica gledam
Odron.KB9 wrote:kakva je seljacina ovaj amir sto ga postavljate u zadnje vrijeme
Hasan006 wrote:Meni je Omčo žešći debil od lika, stvarno mi ne ide u glavu kako onolikom narodu ona vrsta humora može biti smiješna, ono je meni realno dno dna. Montaža i kadrovi su mu dobri u skečevima (ali to svakako on ne radi), a gluma i fazoni očajni. Nekad, ali samo nekad, mi mogu biti smiješni koliko su zapravo glupi i to je to. Onaj Meca još gori sa onim svojim mucanjem i grimasama, fuj. Humor za balavu dječurliju i neinteligentne gorile.
Preach. A dovoljno je samo malo provirit u komentare na njegovim videima da vidiš ko su ti njegovi 'fanovi' - glupavi desetogodišnji seljačićibersK wrote:Hasan006 wrote:Meni je Omčo žešći debil od lika, stvarno mi ne ide u glavu kako onolikom narodu ona vrsta humora može biti smiješna, ono je meni realno dno dna. Montaža i kadrovi su mu dobri u skečevima (ali to svakako on ne radi), a gluma i fazoni očajni. Nekad, ali samo nekad, mi mogu biti smiješni koliko su zapravo glupi i to je to. Onaj Meca još gori sa onim svojim mucanjem i grimasama, fuj. Humor za balavu dječurliju i neinteligentne gorile.
Au. Omčo. Lik nije prosuo poštena fazona ne pamtim. Sve nešto kurac pička govno sisa i kao to sad trebam da se iskidam. Pogotovo ona faca...
Hasan006 wrote:Preach. A dovoljno je samo malo provirit u komentare na njegovim videima da vidiš ko su ti njegovi 'fanovi' - glupavi desetogodišnji seljačićibersK wrote:Hasan006 wrote:Meni je Omčo žešći debil od lika, stvarno mi ne ide u glavu kako onolikom narodu ona vrsta humora može biti smiješna, ono je meni realno dno dna. Montaža i kadrovi su mu dobri u skečevima (ali to svakako on ne radi), a gluma i fazoni očajni. Nekad, ali samo nekad, mi mogu biti smiješni koliko su zapravo glupi i to je to. Onaj Meca još gori sa onim svojim mucanjem i grimasama, fuj. Humor za balavu dječurliju i neinteligentne gorile.
Au. Omčo. Lik nije prosuo poštena fazona ne pamtim. Sve nešto kurac pička govno sisa i kao to sad trebam da se iskidam. Pogotovo ona faca...![]()
top komentar "komi laikuje komentar da bogda dobijo 500 eura i bijo sretan ostatak svog zivota haj mo svi laik" haha, au dan ti jebem.
Lik je totalni debilBoskero wrote:Isto tako kidiše i na Tarzaniju, baš sam na nekim klipovima vidio da je bukvalno uzeo cjele tekstove...illbill wrote:Orginal
Od 17 : 00
kopija
It_is_a_Leclerc wrote:A ovo mu zadnje opravdavanje silovanja minicama baš ono - služi na čast.
Seljačina.
adincebic wrote: Volio bi da napravimo neku peticiju na change.org il da svi prijavljujemo takve youtubere i klipove.
Ne treba ti peticija. Samo klikenš naadincebic wrote: Volio bi da napravimo neku peticiju na change.org il da svi prijavljujemo takve youtubere i klipove.