pridružujem se tvojoj brigadiKikibombona wrote:Ja vam mogu pomoci kod formiranja 'Bosanske internacionalne brigade'. Od mene 400 ljudi, mahom ljevicara i komunista. Ne znam hoce li vam smetati komunisticka ikonografija, eventualne slike Chaveza, Gevare, Kastra, Odzalana, Eve Moralesa i sl.!??![]()
Ako ne to, onda mogu biti Madnerov savjetnik za vanjsku politiku posto sam primjetio da steka u posljednje vrijeme.
NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- dust in the wind
#126 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- Alfons Kauders
#127 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Pilot je pilot, necemo ulaziti u detalje...Danguba wrote:Nije rekao kamikaza.
- madner
#128 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Fino sam rekao necemo samoubice u nasem klubu. Protivnike treba natjerati da poginu
Zato sam nabavio ko covjek 24 komada MiG - 29, stanje haman ko novo, rade 2 radara, 4 katapulta i jedan IFF uredjaj.
Zato sam nabavio ko covjek 24 komada MiG - 29, stanje haman ko novo, rade 2 radara, 4 katapulta i jedan IFF uredjaj.
-
tlr
#129 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ja sam čuo da su Jakuze kao znak dobre volje poslale veliku donaciju za gradsku biblioteku. Kaže jaran da je svojim očima vidio šleper knjiga - bestseller Anarhistički kuhar i pride veliki set Tanto noževa za sunećenje.Alfons Kauders wrote: Bingov Buraz je nabavio nekoliko letjelica iz Japana. Jest da su malo starije, ali to je sve sto su nam Jakuze mogle ponuditi (osim custom Tanto nozeva za sunecenje)
Kune se da je roba stigla na u prosvjetni zavod, a da je krajnja destinacija biblioteka.
Meni to malo nevjerovatno.
Ko kod nas ima toliko vremena pored obuke i ko može biti toliko glup da pročita šleper istih knjiga? Što će nam to.
Ne kontam ja te Japance.
Last edited by tlr on 05/09/2016 12:22, edited 2 times in total.
-
tlr
#130 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Aferim!madner wrote:Fino sam rekao necemo samoubice u nasem klubu. Protivnike treba natjerati da poginu![]()
Mogu li dodati još jednu titulu tvom svijetlom imenu. Obrazli Madner!
- Alfons Kauders
#131 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
IFF uredjaji su suvisni, jer pucamo na svemadner wrote:Fino sam rekao necemo samoubice u nasem klubu. Protivnike treba natjerati da poginu![]()
- Alfons Kauders
#132 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ko procita najvise knjiga za lektiru, dobije besplatno sunecenje i komemorativni tanto noz.TLR wrote:Ja sam čuo da su Jakuze kao znak dobre volje poslale veliku donaciju za gradsku biblioteku. Kaže jaran da je svojim očima vidio šleper knjiga - bestseller Anarhistički kuhar i pride veliki set Tanto noževa za sunećenje.Alfons Kauders wrote: Bingov Buraz je nabavio nekoliko letjelica iz Japana. Jest da su malo starije, ali to je sve sto su nam Jakuze mogle ponuditi (osim custom Tanto nozeva za sunecenje)
Kune se da je roba stigla na u prosvjetni zavod, a da je krajnja destinacija biblioteka.
Meni to malo nevjerovatno.
Ko kod nas ima toliko vremena pored obuke i ko može biti toliko glup da pročita šleper istih knjiga? Što će nam to.
Ne kontam ja te Japance.
-
tlr
#133 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ovo se baš zakuhalo... Jutros ne znam šta ću od sebe, pa onako iz čista mira zarobim odred žena naoružanih do zuba.
Pitam ih šta su i po čijem su zadatku ovdje???
A one - Apo! Apo Kikibombona!!!
Poslao sam neke klince da im donesu Kiki bombone, a one mašu glavom i dalje galame isto.
Kikibombona, da nisu ovo tvoje ... Da ih puštam?

Poslao sam neke klince da im donesu Kiki bombone, a one mašu glavom i dalje galame isto.

- Kikibombona
#134 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Zenica je vazda bila bastion komunizma!dust in the wind wrote:pridružujem se tvojoj brigadiKikibombona wrote:Ja vam mogu pomoci kod formiranja 'Bosanske internacionalne brigade'. Od mene 400 ljudi, mahom ljevicara i komunista. Ne znam hoce li vam smetati komunisticka ikonografija, eventualne slike Chaveza, Gevare, Kastra, Odzalana, Eve Moralesa i sl.!??![]()
Ako ne to, onda mogu biti Madnerov savjetnik za vanjsku politiku posto sam primjetio da steka u posljednje vrijeme.
SDA na vlast nam dovode Babinjci i dosljaci!
- Kikibombona
#135 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
TLR wrote:Ovo se baš zakuhalo... Jutros ne znam šta ću od sebe, pa onako iz čista mira zarobim odred žena naoružanih do zuba.
- madner
#136 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Odmah opticaru, ovaj vidi zene a ono posiljka terijera.TLR wrote:Ovo se baš zakuhalo... Jutros ne znam šta ću od sebe, pa onako iz čista mira zarobim odred žena naoružanih do zuba.
- Danguba
#137 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Uz napomenu da su ovi avioni iz zadnje serije i oni samo uzlijecu.madner wrote:Fino sam rekao necemo samoubice u nasem klubu. Protivnike treba natjerati da poginu![]()
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
#138 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
TLR wrote:Ovo se baš zakuhalo... Jutros ne znam šta ću od sebe, pa onako iz čista mira zarobim odred žena naoružanih do zuba.
Ove prvo vodi kod brice a one što si posakriv'o dovedi u štab
-
tlr
#139 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Nemoj se ti puno zajebavat', te cure imaju cahones.enko 1964 wrote: Ove prvo vodi kod brice a one što si posakriv'o dovedi u štab
Sve sam proslijedio, osim ove nane.

Znaš šta!? Na glavu mi se popela. Govori da joj je kćerka od jutros raspoređena kod kikibombone i da će je naći ili me neće biti.
Matuh žena, a nema ni kupona za gradski prevoz. Zuca! Sav je Štab demolirala onom prangijom. A ljudi moji, što se uvalih u belaj!
Kikibombona, de pošalji kakav transporter gradskog saobraćaja i preuzmider i ovu živ bio.
-
Seyfo
#140 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Danas status nekog lafo Beograđanina "šta je rat".
Nije mi bilo smješno.
Uopće
Nije mi bilo smješno.
Uopće
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#141 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
dragovoljno se prijavljujem za magacionera u Visokom 
-
tlr
#142 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Dogovoreno, a ja ću se lično zauzeti kod Velikog i predložiti te za čin zastavnika prve klase, po osnovu minulog rada.JoseMujica wrote:dragovoljno se prijavljujem za magacionera u Visokom
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#143 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
TLR wrote:Dogovoreno, a ja ću se lično zauzeti kod Velikog i predložiti te za čin zastavnika prve klase, po osnovu minulog rada.JoseMujica wrote:dragovoljno se prijavljujem za magacionera u Visokom
ahhh hvala hvala no ne zanosimo se tričarijama poput činova....bitni su magacini jer nema čina koji pun magacin nemre kupit
-
tlr
#144 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Šuška se da je NVZ aktivirao mrežu simpatizera u USA, koji će se direktno umiješati u predizbornu utrku i milom ili silom izabrati predsjednika USA.
http://www.6yka.com/novost/112725/donal ... g-bosanaca
- drug_profi
#145 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Pozdrav za Komandu.
Izvještavam da je u mojoj ZO završena GINA iz KPA - DPRK, poslana direktno od Druga Kima.
Postupili smo prema PS i izvršli smotru TMS i ŽS.
Nakon završene inspekcije nastavljeno je neformalno druženje radi jačanja savezničkih odnosa.
GINA prošla uspješno, a naša udarna jedinica je proglašena počasnom elitnom jedinicom KPA.
U prilogu slika gostiju sa ispraćaja.

Izvještavam da je u mojoj ZO završena GINA iz KPA - DPRK, poslana direktno od Druga Kima.
Postupili smo prema PS i izvršli smotru TMS i ŽS.
Nakon završene inspekcije nastavljeno je neformalno druženje radi jačanja savezničkih odnosa.
GINA prošla uspješno, a naša udarna jedinica je proglašena počasnom elitnom jedinicom KPA.
U prilogu slika gostiju sa ispraćaja.
Last edited by drug_profi on 05/09/2016 15:53, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#146 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
eki muhine simpatije iz vrtićaTLR wrote:Nemoj se ti puno zajebavat', te cure imaju cahones.enko 1964 wrote: Ove prvo vodi kod brice a one što si posakriv'o dovedi u štab
Sve sam proslijedio, osim ove nane.
Znaš šta!? Na glavu mi se popela. Govori da joj je kćerka od jutros raspoređena kod kikibombone i da će je naći ili me neće biti.
Matuh žena, a nema ni kupona za gradski prevoz. Zuca! Sav je Štab demolirala onom prangijom. A ljudi moji, što se uvalih u belaj!
Kikibombona, de pošalji kakav transporter gradskog saobraćaja i preuzmider i ovu živ bio.
- Alfons Kauders
#147 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

a ove je madner zasteko u komandi...
- General War
#148 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Samo vi bujrum..ja sebi odabro ugodno i korisno

- sema911s
#149 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mogu se ja prijavit u tenkovski odred, u wot-u imam 23000 borbi, a posto igram samo njemacke tenjkove navikao sam rokat ove sa istoka,, omiljeni tenk mi ima dobar nisan, 5litri motor ja ga od milja zovem tenkic,
Krat cv:
Zavrsio ekonomiju u sarajevu, lukavici i travniku,
Od jezika:bugarski, njemacki, malo madjarski i kao sto znate nabadam Bosanski,
Fizicki poslovi ovo oko zatvorenika kome se gadi ja cu,,
Domace izdajnike ne volim, za nabavu mts sadasnji poslodavac krup je obecao redovnu dostavu, samo ga kulturni atase mora posjetit i dostavit kaparu..
Imam neku zalihu bojnih otrova jel to dozvoljeno u nasem oslobodilackom ratu koristit, ne trazim puno jer ja volim pucat iz ove moje cjevke pa mi trebaju skauti, sjebao mi oci monitor...
Ah da mecka trosi bemzin to samo objezbjedite i rat ste dobili
Krat cv:
Zavrsio ekonomiju u sarajevu, lukavici i travniku,
Od jezika:bugarski, njemacki, malo madjarski i kao sto znate nabadam Bosanski,
Fizicki poslovi ovo oko zatvorenika kome se gadi ja cu,,
Domace izdajnike ne volim, za nabavu mts sadasnji poslodavac krup je obecao redovnu dostavu, samo ga kulturni atase mora posjetit i dostavit kaparu..
Imam neku zalihu bojnih otrova jel to dozvoljeno u nasem oslobodilackom ratu koristit, ne trazim puno jer ja volim pucat iz ove moje cjevke pa mi trebaju skauti, sjebao mi oci monitor...
Ah da mecka trosi bemzin to samo objezbjedite i rat ste dobili
- Danguba
#150 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
ako nam cipele ne pomrse racune.TLR wrote:Šuška se da je NVZ aktivirao mrežu simpatizera u USA, koji će se direktno umiješati u predizbornu utrku i milom ili silom izabrati predsjednika USA.
ovime smo pola bijele kuce izgubili.